2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963397 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Sözleşme bitiş tarihi::   31.12.2015
Ümit pompala biraz be çok ihtiyacım var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Doğru barda pavyonda yerler benim ne düşündüğüm sizi ilgilendirmez. Sonraki mesajlarımı da oku istersen. Kendimi en kötüye hazırlıyorum diyorum ben. Stadı ayrı bir kenara koyarsak bu yönetimin sportif açıdan doğru işler yaptığını çok zor görüyoruz en azından ben öyle düşünüyorum.
Dembabayı transfer edende bu yönetim
Töreyi sosa yı Tolgayı Oğuzhanı kerimi bu yönetim aldı stadsız göçebe halimizle takım 10 yılın en iyi durumunu yaşıyor iki yıldır
takımda sürekli bir yukarı ivme var Kalıcı adımlar atılıyor. Sportif anlamda başarılı görünen dortmund her sene kupamı kaldırıyor
sportif başarı farklı bir şeydir kupa kaldırmak farklı bir şeydir Bir yönetim takımı aldığı yerden bir üste taşıyorsa  sportif anlamda başarı göstermiş demektir
bir konuda haklısın senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez ama düşünce olarak kaldığı sürece ama bunu eyleme döktüğünde artık düşünce olmaktan çıkar
heleki foruma yazdığın andan itibaren senin olmaktan çıkar. Yani benide ve bu forumu takip eden herkesi ilgilendirir duruma gelir.
seni ilgilendirmez ben kendi kafama göre takılıyorum diyemezsin öyle bir hakkın yok düşünceni eyleme döküyorsun ve tartışmaya açıyorsun
gönder tuşuna bastığından andan itibaren geçniş olsun eleştiriyi kaldıramıyorsan eleştirmeyeceksin. @Samet Ç
Kcptl in dediği gibi benim kartal kardeşim eleştiriye açık ol doğrular eleştirilerin sonucunda bulunur.

Çevrimdışı Abdullah

abi o işide yönetim halledecek demba ba sattık demekle olmaz yerini dolduracan o adamın  :biggrinking:
Yeri elbette ki doldurulacak ama ba yi satıp hemen ertesi günü istediğin herkesi alıp getirebileceksin sanıyor bir kısım taraftar bu yanlış. Bayi satsak yerine gelecek adam minimum 2 haftada gelir şimdi ba gidecekse töre gitmesin en azından ikisini de satarlarsa yerlerini lig başlayana kadar ancak doldururuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Luis Adriano, Fb'den yıllık 4 m euro istemiş imza parası hariç.

O işi unutun olmaz yani.

Saçmalık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı velikavlak12

Ya arkadaşlar sanki bu oyuncular marketlerde rafta, param var diyip girip alacaksın. Luiz boşta o boşta bu boşta koş al. olmuyor işte öyle.

Marifet alabilmekte, başarı getirebilmekte. O kolay değil bu zor imkansız o zaman almayalım kimseyi.

Çevrimdışı celiker1

A-spor da şu an 2011 Copa Amerika maçı var.İslo oynuyor.Oyuncuyu merak edenlere duyurulur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

Ümit pompala biraz be çok ihtiyacım var  :evillol: :evillol:
La bi aydır içimizi karartiyon ümide mi ihtiyacın var şimdi yok sana luiz falan pektemekle oynayacaz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bende istiyorum git ver 4-5 i javier hernandez i getir. Sol kanata sakoyu babeli getir, sağa islayı getir, bas parayı skrtel-vlaar tandemi yap ama olmuyor işte.

Olmaz da kolay kolay.

Şampiyonlar ligin yok, herhangi bir başarın yok. Para desen, ne kadar verdiklerini bilmiyoruz sadece basında çıkıyor şu kadar senelik verildi vs  . Belki daha azı teklif ediliyor bilmiyoruz. vs vs.

Ama forvete Balotelli diyenlerin %90 ı bakın %90 ı şekilci değilse, şekilden ibaret istemiyorsa bu transferi hiç birşey bilmiyorum. Söyle desen en son golünü ne zaman kime attı, bilmez, bu sene kaç golü var desen bilmez, ama işte balotelli. Tarz adam, asi adam falan filan. Aynı Q7 mevzusu gibi.

Çevrimdışı Tolga

Saçmalık.
Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ya üstüne bir de imza parası istemiş o yüzden Adriano'yu hiç dillendirmeye gerek yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

La bi aydır içimizi karartiyon ümide mi ihtiyacın var şimdi yok sana luiz falan pektemekle oynayacaz

asıl siz benim içimi karartıyonuz babel ile  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Töreyi sosa yı Tolgayı Oğuzhanı kerimi bu yönetim aldı stadsız göçebe halimizle takım 10 yılın en iyi durumunu yaşıyor iki yıldır
takımda sürekli bir yukarı ivme var Kalıcı adımlar atılıyor. Sportif anlamda başarılı görünen dortmund her sene kupamı kaldırıyor
sportif başarı farklı bir şeydir kupa kaldırmak farklı bir şeydir Bir yönetim takımı aldığı yerden bir üste taşıyorsa  sportif anlamda başarı göstermiş demektir
bir konuda haklısın senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez ama düşünce olarak kaldığı sürece ama bunu eyleme döktüğünde artık düşünce olmaktan çıkar
heleki foruma yazdığın andan itibaren senin olmaktan çıkar. Yani benide ve bu forumu takip eden herkesi ilgilendirir duruma gelir.
seni ilgilendirmez ben kendi kafama göre takılıyorum diyemezsin öyle bir hakkın yok düşünceni eyleme döküyorsun ve tartışmaya açıyorsun
gönder tuşuna bastığından andan itibaren geçniş olsun eleştiriyi kaldıramıyorsan eleştirmeyeceksin. @Samet Ç
Kcptl in dediği gibi benim kartal kardeşim eleştiriye açık ol doğrular eleştirilerin sonucunda bulunur.
:ok:

A-spor da şu an 2011 Copa Amerika maçı var.İslo oynuyor.Oyuncuyu merak edenlere duyurulur

İçimden bir ses şilinin 5-0 kazanacağını söylüyor.

Çevrimdışı Abdullah

Marifet alabilmekte, başarı getirebilmekte. O kolay değil bu zor imkansız o zaman almayalım kimseyi.
Nasıl alabilirsiniz mesela neyle ikna edeceksiniz para haricinde bi fikriniz var mı? Kono mesela 1 aydır uğraşıyoruz ve de iki kat para veriyoruz geldi mi oyuncu ne yapipta getireceksiniz bu adamları??

Çevrimiçi Mehmet57

Arjantinden Sosa'yi isteyenler nekadar verir? 5 milyon verirlerse bence satilmali.

Twente iflasin esiginde. Hakim Ziyech icin 5-7 milyon civari para geciyor. Muthis bir oyuncu ve cok daha iyi olabilir.
Gecen sezon ligde 33 macta 13 gol 15 assist'i var.

Arkadaşlar, Demba ba ve töre satılırsa neredeyse 2.5 kat kar elde edilmiş olacak.

Bu iş kan kokusu gibidir, Çeker avcıyı.

Bu işin tadını alan yönetim, bundan sonra satabileceği adamlara yönelecektir. Adebayor falan filan traş.

Çevrimdışı kartal43

Boşta olan futbolculara bakmak yerine Ertan Göksu bakalım kimleri önerecek onu beklemek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

@Necmi abi gözünü seviyim bunu yazma sen bunu dersen yabancı ne desin.

Bu Rijkaard Galatasaray'a gelip 3. yaptığı zaman ben geldiğimde bu takım 8.ydi 3. yaptım bu başarıdır demek.

Ya da böyle bakarsak Bilic son derece başarılı olur böyle olmaz.

Kulübün idari planlaması yapılanması tamam katılıyorum, ama sportif anlamda futbol takımında hiçbir başarı yok.

Sıfır, sıfır yani. Yukarı çıkar aşağı iner hiç önemli değil sene sonunda 3 senedir 3. oluyorsan yukarı doğru ivme filan söz konusu olamaz.

Kulüp genel olarak da yukarı doğru ivmelenmiyor. Kulüp sadece paraşüt ile düşüyor. Borçlanma fazla stad bitmemiş kadro güçlendirilmemiş oyuncu maaşları ödenmemiş.

Bunlar şuan hepsi yarım ya da eksi. 6 ay sonra ne zaman bunların yanına artı atarız o zaman ivmelenme var deriz.

Ne zaman kulüp 2. olur o zaman sportif anlamda yukarı ivmelenme var deriz, ama yine başarı var diyemeyiz.

Beşiktaş her yıl şampiyon olamaz ama Beşiktaş için tek başarı şampiyonluktur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

asıl siz benim içimi karartıyonuz babel ile 
Tamam la tamam istemiyorum babel falan. Gelsin kono, başka kim var dzsudzsak da gelsin defansa skrtel gelsin kaleye neto gelsin forvete cisse gelsin ortaya de jong gelsin bi tane bek bulursun artık

Çevrimdışı celiker1

İçimden bir ses şilinin 5-0 kazanacağını söylüyor.
Yok😀Şili-Meksika Dk. 83 2-1 Şili önde.2011 grup ilk maçı.İsla sağ kanatta fark yaratıyor ileri-geri👍🏻👍🏻👍🏻İlacımız bu adam
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı velikavlak12

Nasıl alabilirsiniz mesela neyle ikna edeceksiniz para haricinde bi fikriniz var mı? Kono mesela 1 aydır uğraşıyoruz ve de iki kat para veriyoruz geldi mi oyuncu ne yapipta getireceksiniz bu adamları??

O yönetimin işi demba ba nasıl ikna edildi ise öyle. baz alınması gereken tek bir oyuncu değil. Luiz adriano mu olmadı mı git başka aynı kalitede adama. söylenmek istenen bu kalitede 2 adam al 2 mevkiye defansını sağlamlaştır ligin tozunu dumanını arttır. gignacın meksikaya gittigi futbol piyasasında bana getirmek zor falan demeyin. uğraştırır belki ama sonunda oluru olan cok topcu bulursun

Çevrimdışı Çağrı

Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ya üstüne bir de imza parası istemiş o yüzden Adriano'yu hiç dillendirmeye gerek yok. :)

Yahu onu geç ne 4 milyon eurosu be uzanalım bir de koltuğa tam olsun.

Ukrayna'da takımında bir forvet oyuncusu bu.

4 milyon euronun üzerine 1 koyunca Drogba geldi bu ülkeye Sneijder geldi.

2'den bir tık fazlası çöpe giden paradır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yok😀Şili-Meksika Dk. 83 2-1 Şili önde.2011 grup ilk maçı.İsla sağ kanatta fark yaratıyor ileri-geri👍🏻👍🏻👍🏻İlacımız bu adam

He bende dün 5-0 lık maç var sandım. Adam 4 senede hiç değişmemiş. Hala aynı tempo.

Keşke alabilsek.

Çevrimiçi Samet Ç

@Necmi abi gözünü seviyim bunu yazma sen bunu dersen yabancı ne desin.

Bu Rijkaard Galatasaray'a gelip 3. yaptığı zaman ben geldiğimde bu takım 8.ydi 3. yaptım bu başarıdır demek.

Ya da böyle bakarsak Bilic son derece başarılı olur böyle olmaz.

Kulübün idari planlaması yapılanması tamam katılıyorum, ama sportif anlamda futbol takımında hiçbir başarı yok.

Sıfır, sıfır yani. Yukarı çıkar aşağı iner hiç önemli değil sene sonunda 3 senedir 3. oluyorsan yukarı doğru ivme filan söz konusu olamaz.

Kulüp genel olarak da yukarı doğru ivmelenmiyor. Kulüp sadece paraşüt ile düşüyor. Borçlanma fazla stad bitmemiş kadro güçlendirilmemiş oyuncu maaşları ödenmemiş.

Bunlar şuan hepsi yarım ya da eksi. 6 ay sonra ne zaman bunların yanına artı atarız o zaman ivmelenme var deriz.

Ne zaman kulüp 2. olur o zaman sportif anlamda yukarı ivmelenme var deriz, ama yine başarı var diyemeyiz.

Beşiktaş her yıl şampiyon olamaz ama Beşiktaş için tek başarı şampiyonluktur.
Hentbol dışında hiçbir branşta başarı yok orada da neden başarılı olduğumuz belli Gs ve Fb yok bugün Fb hentbolda takım kursun bizim takımın yarısı Fenere geçer maalesef. 

Çevrimdışı Tolga

Yahu onu geç ne 4 milyon eurosu be uzanalım bir de koltuğa tam olsun.

Ukrayna'da takımında bir forvet oyuncusu bu.

4 milyon euronun üzerine 1 koyunca Drogba geldi bu ülkeye Sneijder geldi.

2'den bir tık fazlası çöpe giden paradır.
S.Donetsk'te ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama oradan buraya gelecekse o kalitede bir oyuncu 4 m euro ister bence çok tuhaf değil. :)

Melo-Selçuk-Burak gibi adamların kazandığı paraları düşününce hiç anormal gelmiyor bana. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

şimdi gördüm törede yolcu demiş çağrı dükkanı kapatalım futbol aklı olmadığı için klüpte korkuyorummm  :biggrinking:
ben tam tersini düşünüyorum biraz futbol akılları varsa töreyi anında satarlar  :D
yerinede takım oyunu oynayan birini alırlar bir şeye dikkat ettinmi bizim farklı galip geldiğimiz lig maçlarında töre yoktu
takım daha hızlı ve daha pas alış verişi yaparak oynuyordu
birde hem genç oyuncular alalım yetiştirelim diyorsunuz hemde satmayalım yetiştiren takım olacaksan satmak zorundasın
gidenin yeri dolar hatta iyi paralara satıpta bunun tadını alırsan dahada yetenekli genç oyuncularda risk alabilirsin
dembaba nın satılması bize ne katar ben söyleyeyim eğer kaliteli oyuncu alıyorsan bundan zarar etmezsin olgusu oluşturur
ve transferlerinde kaliteli oyuncuya yönelirsin eğer dedikleri gibi istenen oyuncuları satıp 30 M€ transfer geliri elde ederlerse
sanırım bu Türkiyede bir ilk olur. Dışardanda Beşiktaşlı oyunculara daha alıcı gözle bakılır Mesela oyuncu arayanlar neden şöyle bir porto nun kadrosuna bakıp
değerlendirme yapıyorlar çünkü biliniyor yetenek avcısı ve sürekli popilasyon var iyi oyuncular çıkıyor şimdi dönüp bakmadıkları oyunculara
o zaman daha alıcı gözle bakarlar