2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963507 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kemiksiz; 20 !   :)
Mitro'yu hiç beğenmiyorum bence gelirse Ba'yı aratır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

hayır bu  :D

Bu tatlı kız kim Servet hoşlanır baya  :evillol:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mitro'yu hiç beğenmiyorum bence gelirse Ba'yı aratır. :)

Muadili değil zaten. Akan oyunda, kanatlar işlerse, Şenol Güneş'in oyununda Mitro çok ideal.

Fernandao'dan en az 1 hatta 2 gömlek üstün. Fernandao ne yaptı ortada.

Çevrimdışı TØLGA

Bu tatlı kız kim Servet hoşlanır baya  :evillol:

iş bitirici leblebici istiyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Muadili değil zaten. Akan oyunda, kanatlar işlerse, Şenol Güneş'in oyununda Mitro çok ideal.

Fernandao'dan en az 1 hatta 2 gömlek üstün. Fernandao ne yaptı ortada.
Fernandao bunu kolay kolay bir daha yapamaz bence. :)

Çevrimdışı atalay

Fernandao bunu kolay kolay bir daha yapamaz bence. :)

Kuvvetle muhtemel ama mesele o değil; o yaptıysa ...  :)

Çevrimdışı Necmi

Hentbol dışında hiçbir branşta başarı yok orada da neden başarılı olduğumuz belli Gs ve Fb yok bugün Fb hentbolda takım kursun bizim takımın yarısı Fenere geçer maalesef. 
tabiki bu tartışılır kardeşim ama başarı bir yılda gelmez bizim sebadan beri durumumuz bu nedenide bu işe doğru adımlarla yürümeden günü kurtarmaya çalıştığımız
için oluyor seba gelir gelmez başarılı oldumu bir geriye dön incele sebanın başkanlığının ilk altı yılında sadece bir şampiyonluk var şimdi Seba sportif anlamda başarısızmı
oluyor. Mali kriz içindesin üstüne stad yapıyorsun üstüne siyasi kriz içine girmişsin genede bu takımı zirvede tutuyorsun diğer branşlarda kusura bakmada bir sene basketbolda elde
ettiklerimizi saymazsak bu güne kadar ne başarımız varda bu gün başarısız olduğumuzu söylüyoruz sanki düşüş varmış gibi bir algı yaratmanın ne anlamı var.
başarılıyız demiyorum ama düşüşe geçtik de diyemem bu kriz ortamında bize yük olan branşları sadece idare ediyoruz. Şampiyon olmak için o branşlarda para harcamak zorundasın
ama karşılığında maddi bir getirisi yok manevi getirisi var şimdi böylesine para darlığında sence ilk neresini feda edersin nerden küçülmeye gidersin.
tabiki amatör branşlarda kardeşim bu kulüp kayyumdan döndü siz bunun ne demek olduğunu anlamıyorsunuz iskoç ligine bakın kayyuma giden kulübün başına ne geliyor
bir görün şu anda bu kulübün ayakta duruyor olması hem ekonomik olarak hemde sportif olarak bir başarıdır. Yani senin düşündüğün gibi başarı her zaman
kupa kaldırmak değildir. Tamam borçların olmaz öncelikli hedefin kupalar olur alamazsan başarısız olmuş olursun bizim öyle bir durumumuz yok şu anda var olma
savaşı veriyoruz bunu başarabiliyorsak demekki yönetim başarılı olmuştur. Kulüp borçları tımar eder ödenebilir duruma sokar gelir gideri karşılar
rutine girer işte o zaman sportif başarı gelmezse başarısız kabul edebiliriz.ama şimdi böyle konuşmak bu işe emek verenlere biraz haksızlık oluyor
kaldıki seni kandırmadı 3 yıl benden sportif başarı beklemeyin diyerek gelen bir yönetimden bahsediyoruz. Bunu kabul edip seçtin bekleyeceksin

Çevrimdışı talha

Bize lazım olan adam Mitro, öyle Papiss miş Luiz miş bunlar fırfır adam fırfır adam TR'de en son ne zaman iş yapmış. TR burası burada yıkan adam iş yapar. Mitro gelsin buraya en az 15-20 arası gol yapar  :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

Balotelli bence süper olur tam ten uyumu olur iki taraf içinde ve minimum 25 atar :D

Çevrimdışı muhalefet

Gökhan süzen, ibrahim toraman, sezer öztürk'ün bu kulüpten para kazanacak olup, Demba Ba'nın gitmesi çok koyuyor be.

Çevrimdışı Tolga

Mitro konusunda aslında ben olumsuzum.

Ama kanatlara Konoplyanka-Töre de gidecekse Dudzsak gibi iki kanat oyuncusu alınacaksa çok itiraz etmem.

O zaman kanat oyuncularına daha çok güvenirim :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

SON DAKİKA: Yalçın Dümer: "Galatasaray, Huntelaar ile her konuda anlaştı." (Lig Radyo)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan süzen, ibrahim toraman, sezer öztürk'ün bu kulüpten para kazanacak olup, Demba Ba'nın gitmesi çok koyuyor be.
Bunların kampa alınmaması lazım

Çevrimdışı Baba1903

Huntelaar zu Gs
Kesinlikle yanlış transfer adam zaten bitik bie ustune sezonun yatısını sakat geçiriyo bunlar yine burağa kaldılar

Çevrimdışı Atkar

Mitro penaltısız ligde 15 gol atsın bana yeter.Duzdek alınıp 10-12 golle oynarsa-diğer kanat Olcay veya Töre 8-9 golle oynarsa zaten yeterli olucaktır.Lig için konuşuyorum bu rakamları.Orta sahamızın neredeyse hiç skora katkısı yok.Sosa yerine skorer biri alınsa forvetin yükü dahada azalacaktır.

Çevrimdışı Necmi

Abi buraya gelecek dediğin Karadeniz'in karşısından buraya geliyor :D

Adamın ligi bizim ligden daha kalitesiz bir lig.

Sadece başardıkları ve kazandıkları var diye de etikete bu para verilmez ne demek 4 milyon ya çok sinirlendim görünce.

Şimdi Bundesliga2ya çıksın alacağı para yılda vergiyi düşünce 600.000 euro maksimum.
katılmıyorum :D
kalitesizlik olayını tartışırım adamların adını duymadığım takımları bizim renklilere az çakmadı
bir biz kiev e biraz direnebildik :D onun dışında ukrayna takımları bizi hep üflüyor şimdi kura çekiminde
bir ukrayna takımının gelmesini kaç kişi ister shakterin kiev in karşımıza çıkmasını tercih edermisin :D

Çevrimdışı atalay

Madem 20 milyonumuz var; hatırlatmadan olmaz.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

katılmıyorum :D
kalitesizlik olayını tartışırım adamların adını duymadığım takımları bizim renklilere az çakmadı
bir biz kiev e biraz direnebildik :D onun dışında ukrayna takımları bizi hep üflüyor şimdi kura çekiminde
bir ukrayna takımının gelmesini kaç kişi ister shakterin kiev in karşımıza çıkmasını tercih edermisin :D

Abi onlar büyük takımlar yalnız ben ligden bahsettim :D

Kiev Şaktar Dnipro'dan başka takım yok adamların liginde zaten 14 takım var sadece :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Abi onlar büyük takımlar yalnız ben ligden bahsettim :D

Kiev Şaktar Dnipro'dan başka takım yok adamların liginde zaten 14 takım var sadece :D
Metalist Kharkiv'de vardı bir zamanlar :D

Çevrimdışı adnan

Kesinlikle yanlış transfer adam zaten bitik bie ustune sezonun yatısını sakat geçiriyo bunlar yine burağa kaldılar
bence hunteları alırlarsa iyi iş cıkarmıs olurlar.milan baros etkisi yaratır gs de.forvet dediğin gol atıcak bu adam da atıyo
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi Mehmet57

Out:

Ersan Gulum > 4 Mil
Pedro Franco > 5 Mil
Jose Sosa > 5 Mil
Gokhan Töre > 12 Mil
Demba Ba > 14 Mil

Toplam: 40 mil

In:

Antonio Mirante > Free
Mauricio Isla > Kiralik (Opsiyon)
Ron "Beton" Vlaar > Free
Miguel Britos > Free
Kurt Zouma > Kiralik
Prince Oniangué > 2,5 Mil
Hakim Ziyech > 6 Mil
Balazs Dzsudzsak > Free
Mohamed Salah > Kiralik (Opsiyon)
Dieumerci Mbokani > 4 Mil
Cheikh Diabaté > 3 Mil

Toplam: 15,5 mil

Kira ve imza parasi haric, 24,5 milyon euro kaliyor kulube ve sahada ki takimim kalitesi de artmis oluyor.

Cok zor bir senaryo mu? Degil aslinda, ama vizyon gerektirir. Nasil Galatasaray Unal Aysal'in ilk sezonunda bircok oyuncu ile yollarini ayirip, bircok takviye yaptiysa. Aynen Fenerin su an 6-8 oyuncu alma plani gibi. Bizdeki fark? Giden oyunculardan para kazanabilmemiz.

Oyunculara gelince:

Prince Oniangué bizim icin aranan kan. Defansif orta saha oyuncularimizin skora cok az katkisi var, bunun yaninda fiziki ustunluk kurmakta zorlaniyorlar. Oniangué 1,87lik boyu ve guclu fizigi ile orta sahada cok dikkat ceken, ikili mucadelerde guclu (yerden ve havada ) ve topla gayet iyi bir futbolcu. Krychowiak Sevilla'ya gitmeden once daha ofansif oynuyordu ve ceza sahasi icine yaptigi kosularla ligde 10 gol 2 assistlik performans segilemisti.

Sosa'nin gitmesine karsi degilim. Yas 30 civari, artik piyasasi gittikce azalacak, kar yapamayacak duruma gelecez. Twente iflasin esiginde olmasindan dolayi oyuncularini satmakta mecbur. Hollanda'da 5-7 milyon gibi bir fiyat geciyor Ziyech icin. Ziyech daha 22 ve gectigimiz sezon 13 goal 15 assistlik performans gosterdi. Muthis sol ayagi, dar alanda etkinligi ve oyun zekasi ile one cikiyor.

Mbokani - Diabaté ikilisi tam istedigimiz gibi. Mbokani'yi Belcika liginde cok izledim. Aslinda zor bir oyuncu, mutlu oldugu zaman cok guzel isler yapabilecek kalitede, Belcika'da bunu cok kez gosterdi. Guclu fizigi, top teknigi ile one cikan bir topcu ve Ba dahil tum forvetlerimizden cok daha hizli ve birebir de etkili. Kendi pozisyonunu yaratabilecek bir forvet.

Diabaté ise Senol Gunes'in oyununa uygun futbolcu. 1,94 boyuyla hava toplarinda cok etkili ve ileri ucta topu saklayabilen, duvar olarak oynayabilen bir santrofor. Turkiye liginde Diabate'yi ikili mucadelerde zorlayabilecek stopper zor bulunur. Kanatlardan ortalayan Dzsudzsak, Isla, Tosic ile herzaman rakip icin tehlike olacak bir topcu.

Arka da Ron Beton ve Zouma havadan, yerden gecit vermez. Zouma'nin kiralik donemi bittiginde o boslugu Britos da doldurabilir, elde Vlaar-Britos-Atinc-Milo ile 2 deneyimli 2 yetenekli stopper bulunur. Duran toplarda Vlaar, Zouma, Oniangue, Mbokani/Diabaté ligdeki tum takimlari ezer.

Mirante
Isla-Vlaar-Zouma-Tosic
Oniangué-Tolgay
Salah-Ziyech-Dzsudzsak
Mbokani

Yedeklerde ise Oguzhan, Olcay, Frei, Cenk, Atiba, Diabate bulunur.

Bu takim Turkiye tabi caizse eze eze sampiyon olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir aralar gs li ribbery ile fb li anelka tartışması yaşanıyordu hangisi iyi diye. Ben de açık ara anelka demiştim. Sonra gs liler bedavaya marsilya ya kaptırdı adamı. Gerisini biliyorsunuz  :D
Tek Büyük Beşiktaş