2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929688 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Abi Muslera çok abartılıyo hele sen bide Llorisin önune koymuşsun Muslera bence dünyada 15.dir en fazla

Ben 5-6 sene kalecilik yaptım kardeşim. Sonra sol bek oldum ama önemli değil :D

Diyeceğim o ki çok az kaleciye hayran oldum. Bir elin parmağını geçmez bu 20 yılda. Biri de Muslera'dır. Abartısı yok.

Kaleciyi ölçebileceğin farklılıkları ayırt etmen gerek. Refleks, sezgi, iletişim, yan top, karşı karşıya, topa çıkma, ayak adam inanılmaz.

Tek eksiği var. Yay çevresi yerden vurulan toplar. Onları da çıkarsa Van Der Sar filan oluyor zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı erenimom

Güzel Günler Göreceğiz ŞAMİL'li Günler!

Çevrimdışı murat_

Şamil'i Şenol Güneş dövüyordu 4 hafta önce maçta şakanın da sınır var abartmayın  :evillol:
haberi yapan trt spor yalansada bu kadar ahlaksizlik olmaz devlet kurumu bu arkadas anlamiyorum gelde simdi yat nasil yatacaz  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Duyum paylaşacam doğru mudur bilmem sorumluluk kabul etmiyorum  :evillol: :evillol:

Babele teklif yapmışız,alacaklarından bırak + üstüne 500.000€ verelim( ya da oyuncu) ,1.2 milyon € ya 2+1 imza at demişiz.
Babel alacaklarını bırakmak istemiyormuş bir de 2+1 yerine 3+1 istemiş ve olcayın sözleşmesinin aynısı istemiş.(1.2,1.3,1.4,1.5..)

Swansea de teklif yapmış bonservisini ödeyecek ancak babele 600-700 arası veriyorlar.onların da teklifi 2+1 miş.Onlardan da senelik 1 milyon € ve 3 senelik kontrat istemiş.

Şu an düşünmek için iki taraftan da süre istemiş yakın zamanda kararını verir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

eğlence cıkıyo be bu aksam kesat gecicek diye üzülüyodum :D

Yarın dil altı hapini hazır tut genç yaşta taklaya gelme kardeşim :)

Bak Kemal abi gibi ciddiye alan var adama çocuğunu kestireceksiniz sabah şaka diyin bitsin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Duyum paylaşacam doğru mudur bilmem sorumluluk kabul etmiyorum  :evillol: :evillol:

Babele teklif yapmışız,alacaklarından bırak + üstüne 500.000€ verelim( ya da oyuncu) ,1.2 milyon € ya 2+1 imza at demişiz.
Babel alacaklarını bırakmak istemiyormuş bir de 2+1 yerine 3+1 istemiş ve olcayın sözleşmesinin aynısı istemiş.(1.2,1.3,1.4,1.5..)

Swansea de teklif yapmış bonservisini ödeyecek ancak babele 600-700 arası veriyorlar.onların da teklifi 2+1 miş.Onlardan da senelik 1 milyon € ve 3 senelik kontrat istemiş.

İnşallah eplye gider kariyerinin yanmasını istemem babel gibi bir oyuncunun :)

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah Epl'ye gider Swansea'ya giderse milli takıma kesin seçilir.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz sadece siyahla belirttiğin  kısmına mı katılıyorsun?
@MURAT abi çok kötü futbolcu değil bizim lig için yeterli olur ama dediğin gibi fiyatının adamı değil o fiyata kimler kimler alınır.mesela bir Skrtel asla olamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Diyeceğim o ki çok az kaleciye hayran oldum. Bir elin parmağını geçmez bu 20 yılda. Biri de Muslera'dır. Abartısı yok.

Kaleciyi ölçebileceğin farklılıkları ayırt etmen gerek. Refleks, sezgi, iletişim, yan top, karşı karşıya, topa çıkma, ayak adam inanılmaz.

Tek eksiği var. Yay çevresi yerden vurulan toplar. Onları da çıkarsa Van Der Sar filan oluyor zaten.
ben kalede uçan adamdan ziyade duracağı yeri iyi bilen açıyı iyi kapatan ve kenardan orta geldiğinde 6 pasın hakimi kalecileri severim.bence zeka refleksten önce geliyor.

Çevrimdışı TØLGA

İnşallah eplye gider kariyerinin yanmasını istemem babel gibi bir oyuncunun :)
aminnnnnnn  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Bak Kemal abi gibi ciddiye alan var adama çocuğunu kestireceksiniz sabah şaka diyin bitsin :D

Hahaha :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın aklıma ilk gelenleri sıralayayım size.

1- Buffon
2- Neuer
3- Cech
4- Courtois
5- Muslera
6- Lloris
7- Handanovic
8- Ter Stegen
9- Sirigu
10- Casillas ( Evet Hala )

Buradan sonra konuşmaya başlayabiliriz Ospirik'i :evillol:

Tolga Çevik :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Sende mi kaleciydin. Bende kalecilikten 10 numaraya terfi ettim.

Benim idolüm Oliver Kahn'dı.

Kalecilikte önemli olan şeyler; adımla tekniği, refleks, blokaj becerisi, alan ve çizgi becerisi, yüksek top, yan top, kaleyi terk etme becerisi, refleks, iletişim vesaire.

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 01:51:17 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı muslera ilk geldiğinde bu kadar iyi olduğunu düsünmüyorum ben ama cok büyük asama kat edip geliştirdi kendini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

şamil felan yok rahat olun  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Benim aradan seçeceğim kaleci performansı londradaki llorisindir. 10 yıl geçse de unutmam heralde.

Çevrimdışı Baba1903

http://www.transfermarkt.com.tr/jack-butland/profil/spieler/128899
Abi Butland falan hikaye bize yedirmezler bunuda bari Sergio Romero alalım ben onada razıyım onunda sözleşme bitiyor Arjantinin 1.kalecisi kaç yıldır her haliyle muslerayla ospinayla çekişir

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

şu an babel ve konop a teklifimizi yaptık cevap bekliyoruz.Bence ilk açıklanacak transfer Glen olur..

Çevrimdışı Çağrı

ben kalede uçan adamdan ziyade duracağı yeri iyi bilen açıyı iyi kapatan ve kenardan orta geldiğinde 6 pasın hakimi kalecileri severim.bence zeka refleksten önce geliyor.

Videoyu yapan kesin Almancı Türklerden :D

Ama gözümde Dünyanın en iyi kalecisidir senin anlattığın ölçeklerde abi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Sow'u satıp Mirallas'ı alırsa hiç şaşırmam.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Butland falan hikaye bize yedirmezler bunuda bari Sergio Romero alalım ben onada razıyım onunda sözleşme bitiyor Arjantinin 1.kalecisi kaç yıldır her haliyle muslerayla ospinayla çekişir
Romero tam fiyasko benim gözümde abuk subuk hatalar yapıyor yabancı kaleci alacaksak Neto olmalı hedef. Ayrıca Romero'ya teklif yapıldı diye biliyorum ben imza parası hariç 2.5 milyon istemiş yıllık
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 01:55:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Kaç para ulan bir NETO :evillol: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

şamil felan yok rahat olun  :super:
wallaha ne diyim güvenemiyorum valla aklima hemen bu cocuk geldi 

Çevrimdışı Kadir G.

Netoya neden teklif götürmüyoruz bu adam 2 ye gelmeyecek kaleci midir neden neden?