2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930718 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar doğrulanmış birşey yok,şamili kimse istemiyor ama sanki adam imza atmış gibi tepki gösterenler var bir sakin olun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şamil aga gelsin şalvarlıspor olduk iyice gözler bir ibrahim dağaşan arıyor:D

Çevrimdışı Hicks

Hürriyet Güçer'i de isteriz.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle yabancı serbestliği geldi artık gidip yerli stoper alacağımıza daha kaliteli yabancı bir oyuncu bulabiliriz.

Hadi yerli almaya kalkıyoruz o zaman da 1 m euro verip Şamil'i niye alıyoruz ki.

Şimdi bazı arkadaşlar kızıyorlar ama Şamil'e 1 m euro verip alacağımıza bonservisi elinde olan Bekir'i almak daha mantıklı en azından bonservis parası vermemiş oluruz.
bilemedim  :alala: ikisinide almasak bana sanki daha mantıklı olacak gibi geldi :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Hürriyet Güçer'i de isteriz.
isim o degilde sertlik anlaminda o profilde isterim birini :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Neto(Romero)                                                               Tolga
Glen Toloi Vlaar Motta(Tosic)  :bawling:                              Nyom   Braz   Toloi  Motta(Tosic)       

Tolgay Atiba                                                                   Tolgay Atiba

Töre         Sosa(c)    Konoplyanka                                       Töre          Sosa(c)      Matias

Ba          İyi ihtimal                                                            Ba      Kötü ihtimal        İsmi geçen futbolculardan kurdum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Fatih Berker

Çevrimdışı talha

arkadaşlar doğrulanmış birşey yok,şamili kimse istemiyor ama sanki adam imza atmış gibi tepki gösterenler var bir sakin olun

valla bildiğim birşey var şu son 3 yılda. şamil transferi gerçekten bitmiştir.  :ebebe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

valla bildiğim birşey var şu son 3 yılda. şamil transferi gerçekten bitmiştir.  :ebebe:
Allah korusun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Glen bitti mi?
İngiliz gazetelerinden biri bitti diyor,digeri ingilterede kalmak istediğini yaziyor.

Yerli kaynaklar iş teminata kaldi diyor teminat verirsek imza atacakmis.

Çevrimdışı Alper1903

Samile sabahta inanmadim simdi de inanmiyorum. O kadar da uzun boylu degil, dany transferinden sonra kalkisamazlar o kadarina

Çevrimdışı Onur Can

Neto(Romero)                                                               Tolga
Glen Toloi Vlaar Motta(Tosic)  :bawling:                              Nyom   Braz   Toloi  Motta(Tosic)       

Tolgay Atiba                                                                   Tolgay Atiba

Töre         Sosa(c)    Konoplyanka                                       Töre          Sosa(c)      Matias

Ba          İyi ihtimal                                                            Ba      Kötü ihtimal        İsmi geçen futbolculardan kurdum

Kötü ihtimal yeterince kötü olmamis. Ba ile Töre'nin gitme ihtimali de var. Senin gösterdigin 'Kötü ihtimal kadrosu' %20 sampiyonluk adayi. Iyi ihtimal kadrosuysa %30 sampiyonluk adayi. Yalniz ilk 11'e Veli'yi yazalim, Atiba'nin yerine. Nyom da Glen'den iyi oyuncu bu arada  :)

Çevrimdışı atalay

Bu arada Cordoba'yı her türlü kaleci antrenörü yapardım.

Özellikle A takıma yeni yükselen kalecilerin ayaklarını ve alan kalecilik becerilerini geliştirmesi için çok önemli.

Taffarel için kimse Dünyanın en iyi 2 kaleci antrenöründen biri demez.  :eyes

Ama Muslera'nın gelişiminde bir numaralı isim.

edit: Mesela Günay, Cordoba ile çalışsa bir Ter Stegen olabilir. En azından ayaklar konusunda o cevher var.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 02:49:01 atalay ]

Şaka maka Şamil midir ne değişikse artık bu gelirse Şenol Güneş arabayı çalıştırmadan ilk kazasını yapmıştır.

Çevrimdışı Türkay

Hayırlı sahurlar

Geldi mi geldi mi Şâmil geldi mi  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

Şamil gelirse Şenol hocaya da güvenim azalır benim açık ve net 
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Olaya iyi tarafından bakmak istiyorum umarım Bursa'nın bu yarım akıllı Beşiktaş düşmanı medyasının uydurmasıdır.Başka türlü bakamıyorum bu işe valla korkuyorum

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com/andre-carrillo/profil/spieler/135057

kanat oyuncu alternatifi. Ama sporting satmaz. Gerçi stacakta bize gelmez heralde.  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

kaynağımız paramız hazır sallamayın yönetime yarın bir gün pişman olursunuz camianın güvenini kazanmayı düşünüyorlar ilgilendiğimiz oyuncular üst sınıf şamili alacaklarını düşünmüyorum rahat olun ve sabredin  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

kanat oyuncu alternatifi. Ama sporting satmaz. Gerçi stacakta bize gelmez heralde.  :lol:

Paslar ortalar falan iyidir bunun 15 asist iyi rakam.

Çevrimdışı talha

kaynağımız paramız hazır sallamayın yönetime yarın bir gün pişman olursunuz camianın güvenini kazanmayı düşünüyorlar ilgilendiğimiz oyuncular üst sınıf şamili alacaklarını düşünmüyorum rahat olun ve sabredin  :super:

şamili alcaklar değil bence aldılar bile. yarın kesinlikle kap gelir ya da pazartesi.

tosic denildi alındı
yalçın denildi alındı
dany denildi alındı
eneramo alındı
sezer alındı.

valla pek şaşırmam alınırsa.

Çevrimdışı Deniz

Konop yarin da aciklanmazsa kendi açımdan o defteri kapatirim..

Çevrimdışı Baba1903

Abi bu oyuncu iyi hoşta bize gelceğini pek sanmam zaten seneye everton tottenham falan yapar heralde
Ama doğru tespit yapmışsın Töre giderse buyuk takımda oynayan pırpır ve kolay adam eksiltebilen biri lazım benim önerim Luciano Narsingh.Gerçekten çok beğendiğim oyuncu ve alırsak en az Töre katkısı verir ve Töreyi sattığımız fiyattan daha azına alabiliriz

Çevrimdışı talha

Paslar ortalar falan iyidir bunun 15 asist iyi rakam.

Peru'da oynuyor ama şuan ilk 11 değil. Bu güney amerikalılar bir garip en değerli adamları nedense oynatmıyor. Geçen Brezilya maçında sonradan aldı uçak gibi çocuk. :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

şamili alcaklar değil bence aldılar bile. yarın kesinlikle kap gelir ya da pazartesi.

tosic denildi alındı
yalçın denildi alındı
dany denildi alındı
eneramo alındı
sezer alındı.

valla pek şaşırmam alınırsa.

şamili almaları ne demek biliyormusun şu ortamda sehbaya çıkmışın ipinide kendin çekiyorsun şayet şenol hoca bu adamı istiyorsa ve yarın bildirlecekse demek ki bir üst düzey yıldızla iş bitmiştir ki böyle taraftarın tepkisini çekecek bir transferi duyurma gereği duyabiliyorlar biraz karışık oldu ama umarım anladın  :tabe:
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 03:04:42 sosyalkartal ]
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..