2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Bakın aklıma ilk gelenleri sıralayayım size.

1- Buffon
2- Neuer
3- Cech
4- Courtois
5- Muslera
6- Lloris
7- Handanovic
8- Ter Stegen
9- Sirigu
10- Casillas ( Evet Hala )

Buradan sonra konuşmaya başlayabiliriz Ospirik'i :evillol:
tolgayı unttun 4,5 uncu :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

o zamanlar tolgadan başka alınabilecek yerli kaleci yoktu bi onur kıvrak vardı onunda serbest kalma maddesi 7,5 milyon € civarı bişeydi
Doğru da ben o zaman da istememiştim alınması. Hayatında penaltı kurtaramayan kaleciye ben kaleci demem.

Çevrimiçi Samet Ç

Ryan BabelOnaylanmış hesap
‏@Ryanbabel
Decisions Decisions.....

(kararlar kararlar..)
Bu adamın aklı varsa Swansea'ya gider.

Çevrimdışı Karabay

kaleyi günay idare eder bence lig için yeterli avrupa bu sene yok bence gruptan çıkasak bile ilk turda eleniriz o yüzden kaleci almayacaklardır
e gidip yatıp uyuyalım o zaman ne bekliyoruz.

Çevrimdışı Deniz

burda kazandığının yarısını veriyorlar :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

kjaeri çok abartıyorsunuz gibi geliyor bana açık alanda çok sıkıntı yaşar diye düşünüyorum.verilen fiyatın oyuncusu değil.

Çevrimdışı erenimom

Doğru da ben o zaman da istememiştim alınması. Hayatında penaltı kurtaramayan kaleciye ben kaleci demem.

tolga ve cenk asla beşiktaşın kalecisi korayacak seviyede değiller yabancı sınırı öncesi eyvallah tamam diyodum ancak yabancı kuralından sonra kesinlikle yollanmalılar

Çevrimiçi Samet Ç

burda kazandığının yarısını veriyorlar :D
Hedefi milli takımmış ya o yüzden diyorum :D

Çevrimdışı Ersoy

Şamil olayı ciddi mi ? Şaka mı ? İlk 4'e giremiyecez.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

biz gerçeekten teklif yapmışsak başka bi kulubün şansı yok hele svensa falan direk gelir bize ama ben teklif yapıldığını düşünmüyorum alternatif bekletiyorlar onu geride hafataya başka oyuncu olmazsa teklif yapılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

O listeye muslera girmiyosa ospinada bizim isimizi görürdü hayli hayli adamlarda muslera ospina sende tolga günay cenk ne diyimki  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Valla öyle gençler bir kere refleksleri iyi 1.90'lık kaleciler varken Tutup da 1.83'lüğü ben ilk 10'a filan alamam içim cız eder :D

Adam daha Premier lig'de 10. :D

http://babb.telegraph.co.uk/2015/01/ranking-the-premier-league-goalkeepers-january-2015/

:outtahere:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

kjaeri çok abartıyorsunuz gibi geliyor bana açık alanda çok sıkıntı yaşar diye düşünüyorum.verilen fiyatın oyuncusu değil.
:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bari Jack Butland'ı kiralasak diyeceğim de o da yemez Begovic Roma'ya gitti.  :)

Çevrimdışı Deniz

Hedefi milli takımmış ya o yüzden diyorum :D
bize gelirse de milli takıma gidebilir.10 gol 10 asist performans gösterir şenol güneşin oyun düzeniyle.bi de avrupada oynayacak..

Çevrimdışı Efe

bendece lilleden aldılar adamı sanki mancesterde banko oynayan  adamı aldılar feneri ve gs yi bu kadar abartmak neden ben hiç anlamıyorum sivok mu kayer mi dersen ben sivok derim öyle çok takımamak gerek o yüzden yönetimin acilen tecrübeli iyi bir defans oyuncusu alması şart
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

ne şamili ya glen johnson veya arbeloa david brazz veya tolo kararını verdiğinde de konoplyanka ses kesin ooooo 1 2 3 :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Biraz da ben Armağancılık oynayacağım :D

Açın kollarınızı Britos'a ilk olarak bu stoperiniz.

Kono daha uzar da uzar zaten.

Adam satılacak bu işin devamında ve freelerden değil parayla alacağız biz adam durum buraya vardı artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Baba1903

Bakın aklıma ilk gelenleri sıralayayım size.

1- Buffon
2- Neuer
3- Cech
4- Courtois
5- Muslera
6- Lloris
7- Handanovic
8- Ter Stegen
9- Sirigu
10- Casillas ( Evet Hala )

Buradan sonra konuşmaya başlayabiliriz Ospirik'i :evillol:
Abi Muslera çok abartılıyo hele sen bide Llorisin önune koymuşsun Muslera bence dünyada 15.dir en fazla

Çevrimdışı Kemal

Yarın şamil ciddi ciddi kapa bildirilebilirmis beyler

Şakayla karışık Sadri Alışık olacaz galiba :)

Çevrimdışı Çağrı

Şamil'i Şenol Güneş dövüyordu 4 hafta önce maçta şakanın da sınır var abartmayın  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şamil'i Şenol Güneş dövüyordu 4 hafta önce maçta şakanın da sınır var abartmayın  :evillol:

Yarın dil altı hapini hazır tut genç yaşta taklaya gelme kardeşim :)

Çevrimiçi murat

:claps: :claps:

@Deniz sadece siyahla belirttiğin  kısmına mı katılıyorsun?

Çevrimdışı TØLGA

eğlence cıkıyo be bu aksam kesat gecicek diye üzülüyodum :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK