2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930717 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

wallaha ne diyim güvenemiyorum valla aklima hemen bu cocuk geldi 

:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

glen johnson arbeloa david brazz toloi konoplyanka ilgilendiğmiz yabancılar demba ba satıldımı bir yabancı forvet alıp transferi kapatacaz türkiyeden talip olunan oyuncularımız ismail köybaşı sezer öztüşrk atınçı kiralama dışardan talip oyunan oyuncularımız pedro töre ersan gülüm veli kavlak ve demb
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Beyler Glen Johnson 7 Haziran'da bitti.

Relax.

Çevrimdışı Tolga

Neto'yu bizim seviyemizde ya da bizden daha alt seviyede bir takım alırsa yalnız çok üzülürüm.

Acaba hiç dolaylı yoldan da olsa teklif yapılmış mıdır diyeceğim de hiç sanmıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yevhen Konoplyanka Outrights
View all odds
Club After Summer Transfer Window
Seville (1/2), Stoke (7/2), Liverpool (8), Galatasaray (12), Besiktas (14), Dnipro (16),…
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Beyler Glen Johnson 7 Haziran'da bitti.

Relax.

Gel gel sen eksiksin sen de gel seni de hırpalasınlar biraz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Konop sevillada gibi her geçen gün oranı düşüyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Yevhen Konoplyanka Outrights
View all odds
Club After Summer Transfer Window
Seville (1/2), Stoke (7/2), Liverpool (8), Galatasaray (12), Besiktas (14), Dnipro (16),…

Saçma olmuş yav.

500 bine Dnipro'da kalma olasılığı ile 3.5 milyona bize gelme olasılığı aynı nerdeyse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Gel gel sen eksiksin sen de gel seni de hırpalasınlar biraz  :evillol:

8 Haziran gecesi yazdım; zaten.  :eyes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

glen johnson arbeloa david brazz toloi konoplyanka ilgilendiğmiz yabancılar demba ba satıldımı bir yabancı forvet alıp transferi kapatacaz türkiyeden talip olunan oyuncularımız ismail köybaşı sezer öztüşrk atınçı kiralama dışardan talip oyunan oyuncularımız pedro töre ersan gülüm veli kavlak ve demb
Veli Kavlak, Ersan, Pedro hiç düşünmeden sat abi sat sat sat :busted_cop:
Eğer konop gelecekse Toreyide sat !! Kanatları Babel - Konop yap Miss :tabe:
Gelen parayla Vlaar - Britos yap kafan rahat olsun bunuda mı biz söyleyelim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Ben 5-6 sene kalecilik yaptım kardeşim. Sonra sol bek oldum ama önemli değil :D

Diyeceğim o ki çok az kaleciye hayran oldum. Bir elin parmağını geçmez bu 20 yılda. Biri de Muslera'dır. Abartısı yok.

Kaleciyi ölçebileceğin farklılıkları ayırt etmen gerek. Refleks, sezgi, iletişim, yan top, karşı karşıya, topa çıkma, ayak adam inanılmaz.

Tek eksiği var. Yay çevresi yerden vurulan toplar. Onları da çıkarsa Van Der Sar filan oluyor zaten.
Bakın aklıma ilk gelenleri sıralayayım size.

1- Buffon
2- Neuer
3- Cech
4- Courtois
5- Muslera
6- Lloris
7- Handanovic
8- Ter Stegen
9- Sirigu
10- Casillas ( Evet Hala )

Buradan sonra konuşmaya başlayabiliriz Ospirik'i :evillol:
Peki sayın Çağrı Asarlı Van Der Sar'dan tek eksiği yay çevresinden vurulan toplar ise, Muslera 5. ise neden Van Der Sar ilk 4 isimden birisi değil :D

Çevrimdışı murat_

ee ne guzel iste valla bence hepsini satalim  baya iyi bi temizlik yapmis oluruz yanliz töre ve demba kelepir fiyata gitmez harici satilirsa taraftarlar konvoy yapar balkona bayrak asar ne bilim havai fisek falan patlatir o derece yani  :biggrinking:

Çevrimdışı Kadir G.

Neto'yu bizim seviyemizde ya da bizden daha alt seviyede bir takım alırsa yalnız çok üzülürüm.

Acaba hiç dolaylı yoldan da olsa teklif yapılmış mıdır diyeceğim de hiç sanmıyorum :D

Aynen öyle. Arsenalden yediğimiz golü gözümün önünde canlandırıyorum kalede neto olsa yeme ihtimali %1 falandır. Bu boya rağmen yerden gelen toplara seken toplara tepkisi çok iyi.

Çevrimdışı Kemal

Koybasina talip olan cahil kim çok merak ettim

Çevrimdışı Çağrı

8 Haziran gecesi yazdım; zaten.  :eyes

Sıkıntı yok işte onu diyorum ben 28 haziran'a kadar senin de ölün çıkar buradan  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şamil için analizimi yapayım.

Rüzgar hakkında alaylı birşekilde twit attı mı ? Check
Fırat Günayer olaydan haberim yok dedi mi? Check
Kanallarda haberi geçti mi? Check
Taraftar yok artık bu kadarı da olmaz dedi mi? Check

Haydi hayırlı uğurlu olsun, yönetim yine her sene yaptığı gibi kendinden bir şekilde nefret ettirecek bir olaya yine imza atmış oldu.  :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Peki sayın Çağrı Asarlı Van Der Sar'dan tek eksiği yay çevresinden vurulan toplar ise, Muslera 5. ise neden Van Der Sar ilk 4 isimden birisi değil :D

Faalleri yazmış.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Anıl, Sayın :D

Van Der Sar aktif olarak yaşıyor ama kaleci olarak değil  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Besiktas believe they are close to agreeing a deal for Liverpool's Glen Johnson.

Johnson is leaving Liverpool on a free transfer after failing to agree terms on a new deal at Anfield and Besiktas are in talks with the former England defender.

The Turkish side have offered Johnson a two-year contract and are confident they can persuade him to move to Istanbul.

Johnson was included on Liverpool's released list on Wednesday, meaning he is free to find a new club.

Roma are also interested in the former Chelsea and Portsmouth right-back.

Çevrimdışı Anıl

Anıl, Sayın :D

Van Der Sar aktif olarak yaşıyor ama kaleci olarak değil  :evillol:
:bigstar:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koybasina talip olan cahil kim çok merak ettim
Bende merak ettim hangi Enayi talip oldu acaba :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci düşüncesi yok mu Allah rızası için birisi kaleci alsın şu takıma.

Çevrimdışı Çağrı

Faalleri yazmış.

Bozmayaydın biraz tokatlasaydım ne olurdu ki  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle. Arsenalden yediğimiz golü gözümün önünde canlandırıyorum kalede neto olsa yeme ihtimali %1 falandır. Bu boya rağmen yerden gelen toplara seken toplara tepkisi çok iyi.
Bu seviyede bir kalecinin bu yaşta buralara uğraması normalde imkansızdır ama hala daha kimseyle anlaşmamış olması buraya gelme ihtimalini arttırıyor gibi. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...