Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wallaha ne diyim güvenemiyorum valla aklima hemen bu cocuk geldi
Beyler Glen Johnson 7 Haziran'da bitti. Relax.
Yevhen Konoplyanka OutrightsView all oddsClub After Summer Transfer WindowSeville (1/2), Stoke (7/2), Liverpool (8), Galatasaray (12), Besiktas (14), Dnipro (16),…
Gel gel sen eksiksin sen de gel seni de hırpalasınlar biraz
glen johnson arbeloa david brazz toloi konoplyanka ilgilendiğmiz yabancılar demba ba satıldımı bir yabancı forvet alıp transferi kapatacaz türkiyeden talip olunan oyuncularımız ismail köybaşı sezer öztüşrk atınçı kiralama dışardan talip oyunan oyuncularımız pedro töre ersan gülüm veli kavlak ve demb
Ben 5-6 sene kalecilik yaptım kardeşim. Sonra sol bek oldum ama önemli değil Diyeceğim o ki çok az kaleciye hayran oldum. Bir elin parmağını geçmez bu 20 yılda. Biri de Muslera'dır. Abartısı yok.Kaleciyi ölçebileceğin farklılıkları ayırt etmen gerek. Refleks, sezgi, iletişim, yan top, karşı karşıya, topa çıkma, ayak adam inanılmaz.Tek eksiği var. Yay çevresi yerden vurulan toplar. Onları da çıkarsa Van Der Sar filan oluyor zaten.
Bakın aklıma ilk gelenleri sıralayayım size.1- Buffon2- Neuer3- Cech4- Courtois5- Muslera6- Lloris7- Handanovic8- Ter Stegen9- Sirigu10- Casillas ( Evet Hala )Buradan sonra konuşmaya başlayabiliriz Ospirik'i
Neto'yu bizim seviyemizde ya da bizden daha alt seviyede bir takım alırsa yalnız çok üzülürüm.Acaba hiç dolaylı yoldan da olsa teklif yapılmış mıdır diyeceğim de hiç sanmıyorum
8 Haziran gecesi yazdım; zaten.
Peki sayın Çağrı Asarlı Van Der Sar'dan tek eksiği yay çevresinden vurulan toplar ise, Muslera 5. ise neden Van Der Sar ilk 4 isimden birisi değil
Faalleri yazmış.
Anıl, Sayın Van Der Sar aktif olarak yaşıyor ama kaleci olarak değil
Koybasina talip olan cahil kim çok merak ettim
Aynen öyle. Arsenalden yediğimiz golü gözümün önünde canlandırıyorum kalede neto olsa yeme ihtimali %1 falandır. Bu boya rağmen yerden gelen toplara seken toplara tepkisi çok iyi.