2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930722 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktas believe they are close to agreeing a deal for Liverpool's Glen Johnson.

Johnson is leaving Liverpool on a free transfer after failing to agree terms on a new deal at Anfield and Besiktas are in talks with the former England defender.

The Turkish side have offered Johnson a two-year contract and are confident they can persuade him to move to Istanbul.

Johnson was included on Liverpool's released list on Wednesday, meaning he is free to find a new club.

Roma are also interested in the former Chelsea and Portsmouth right-back.
Şunları Türkçeye çevirip atsanda bizde anlasak diyorum :bandit: @Deniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

GLEN JOHNSON is to turn down a move to Besiktas in the hope of salvaging his career in England.

Johnson, 30, is a free agent after being released by Liverpool and had been lined up by West Ham.

But the Hammers now look likely to renew their loan for Carl Jenkinson from Arsenal.

Manchester City have considered Johnson because of his homegrown status but his first team opportunities at The Etihad would be limited.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Pektemek + koybasi verilip linnes alınabilir takasla diye düşünüyorum en azından denenmeli

Kaleci düşüncesi yok mu Allah rızası için birisi kaleci alsın şu takıma.
Şenol hoca Tolga satılsın demiş diyorlar :halay: :halay:
Yani kendisine kulüp bulması istenmiş ne kadar doğrudur bilemem...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

GLEN JOHNSON is to turn down a move to Besiktas in the hope of salvaging his career in England.

Johnson, 30, is a free agent after being released by Liverpool and had been lined up by West Ham.

But the Hammers now look likely to renew their loan for Carl Jenkinson from Arsenal.

Manchester City have considered Johnson because of his homegrown status but his first team opportunities at The Etihad would be limited.
Ulan Bilic her yerden çıkıyor ya :D

Çevrimdışı Deniz

Transfer yakın meşaleleri yakın diyorlar yani @Yunus Emre Dökmeci   :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GökhanG

glen johnson arbeloa david brazz toloi konoplyanka ilgilendiğmiz yabancılar demba ba satıldımı bir yabancı forvet alıp transferi kapatacaz türkiyeden talip olunan oyuncularımız ismail köybaşı sezer öztüşrk atınçı kiralama dışardan talip oyunan oyuncularımız pedro töre ersan gülüm veli kavlak ve demb
Usta bence sen duman alıp sonra gelip burda bizimle dalga₁ geçiyorsun :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Çağrı

Glen yakın meşaleyi yakın diyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bana inatmı İngilizce atıyorsun şu twitleri :akuma:

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol hoca Tolga satılsın demiş diyorlar :halay: :halay:
Yani kendisine kulüp bulması istenmiş ne kadar doğrudur bilemem...

Tolgayı gönderir harunu kamili falan alırlar. #ÇareNeto

Çevrimdışı TØLGA

Glen jhonson
Sağbek gelsin cansın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Bana inatmı İngilizce atıyorsun şu twitleri :akuma:

Geliyor işte  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hicks

Ben de bir süre kalecilik yapanlardanım, sonradan stoper olduk. :) Kalecinin makbulü maksimum ayakta kalandır. Taffarel'in bu özelliği çok gelişmiştir. Aynı şekilde Cordoba'da bu konuda başarılıydı. Casillas ve yeni jenerasyondan Neuer ve Courtois'da aynı tarz kaleciler. Her mevkii de geçerli olan bir kural var, oyunu önce kafanda oynayacaksın, pozisyonu kafanda gerçekleştireceksin, o zaman hangi mevkiide olursan ol hep 1 adım öndesin, gücünü de, fiziğini de daha ekonomik kullanırsın. Muslera'nın bu hale gelmesinin tek sebebi Taffarel'dir... Bu saydıklarımın çoğu kısa kaleciler, Taffarel, Casillas, Cordoba, bunlar hep 1.85 altı kaleciler ve mecburen bu şekilde gelişmek zorunda kalmışlar, yeni nesil diyebileceğimiz Muslera, Neuer ve Courtois ise benzer özelliklerle donatılmış 1.90 üzeri kaleciler ve ciddi anlamda değerliler. Günümüz futbolunda artık kısa kalecilerin hiç bir şansı yok, 1.85 altındaki kalecilerin çok çok önemli özellikleri olması lazım tutunmak için. Bu bağlamda Ospina 1.83 boyu ile yeterli donanıma sahip değil, boy dezavantajını kapatacak yetenekleri olmadığı için abartılmaması gerektiğini söylüyorum, bunun ispatı da açık, Arsenal'in O'nu şimdi bu paraya satması aslında herşeyi gözler önüne seriyor...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı atalay

Zamanında Ospina'yı alıp, Cordoba'yı kaleci antrenörü yapacaktık.

Ospina'nın ayakları ve kaleyi terk etme konusunda kısıtlı. Yani tam Cordoba'nın becerileri.

Muhtemelen Ospina, Cordoba'yı izleyerek büyümüştür.

Bir Taffarel - Muslera uyumu çıkardı.

Çevrimdışı Çağrı

Zamanında Ospina'yı alıp, Cordoba'yı kaleci antrenörü yapacaktık.

Ospina'nın ayakları ve kaleyi terk etme konusunda kısıtlı. Yani tam Cordoba'nın becerileri.

Muhtemelen Ospina, Cordoba'yı izleyerek büyümüştür.

Bir Taffarel - Muslera uyumu çıkardı.

Yahu Neto ile Shorunmu olsun ama Neto olsun ben razıyım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Johnson'un bizi red edecegi ve kariyerini Ingiltere'de surdurmek istedigi yaziyor

Çevrimdışı Kadir G.

Bir teklif yapın kardeşim be bir teklif

Çevrimdışı atalay

Yahu Neto ile Shorunmu olsun ama Neto olsun ben razıyım  :D

Bende razıyım da. Bizimkilerin Neto ile bir ilgisi yok.

Çevrimdışı Giray Burak

Bi sahura kalktık ,şamil haberleri çıkmış.yok artık ,yönetim o kadarda vizyonsuz değildir.ha o kadar vizyonsuzsalar , vodafone arena ne kadar geç açılırsa bu yönetim için o kadar iyi olur.
Zaten taraftarın yönetime tepki koyması için fazlasıyla futbolcu var takımda .birde buna şamil eklenirse ,bu taraftar o yönetimi kamil eder.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erenimom

netoyu juventus istiyomuş bence boş hayaller  :lol: :lol:

Bir teklif yapın kardeşim be bir teklif
:D :D
Nerde yaramaz adam var ona teklif yapar bizim yönetim.....
Yönetime bizim scoıt ekibini sızdırmak lazım tek kurtuluşumuz bu :bandit: