2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895430 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

burda yazar bir zihniyetten bahsediyor

Demirören zihniyeti = borç morç tesisi boşver kaç veriyorlarsa 2 katını ver başarı gelsin zihniyeti

orman zihniyeti = en az parayı harca öncelik tesisi alt yapı uzun vadede başarı

Çevrimdışı Kadir G.

ne mi değişti döküntü bir stadan en az yıllık 120 m tl getirisi olacak bir stada geçtin, genç dinamik bir kadro kuruldu PL takımlarından 8 yemekten kurtulup eledgimiz bir takıma dönüştü kadro

tr de başarıdan bahsediyorsunzda o sizin başkan Demirören varken ve bu hakemler o kolaydegil okadar

Ya kandırmak kolay 120 milyon gelir nereye geliyormuş ancak rakipleri yakalarsın stadla.

Genç kadroyu kullanacaktı kuralı onayladı kendi eliyle bitirdi. Bundan sonra ne yapayım genci yerliyi. Genç olunca şampiyon mu yapıyor? Geldiği günden beri bas bas bağırıyor eksikler muhteşem bir scout olarak izlediği sağ beklerden stoperlerden birini bile niye getirmedi?

Demirören başkanım değil insanları ayırmaya çalışma. Aynı şekilde makama saygım var kendisine yok fikret ormanı da başkanım olarak görmüyorum.

Beşiktaşın menfaatini çok düşünüyorsa olağan seçimde gider. O gitmezse biz geriye gideriz.

Çevrimdışı Çağrı

Boşver kime anlatıyosun. Malesef demirören sadece klübün değil taraftarında içine etti. Onunla büyüyen veletlerde ne saygı var ne sabır. Hiç unutmam o tezahurat yapılırken babamla staddaydım ve babam yürü gidiyoruz Beşiktaş taraftarı bu değil demişti. Ama babam yanıldı Beşiktaş taraftarı aslında ona evrilmişti.

Bunu başkanı yanlış yaptığında eleştiren ben üzeirme alabilir miyim? @kaanzor ''veled'' olarak. Bu mu sizin saygı ve sabrınız?

Bu forumda 21-22 yaş altında aklına kefil olabileceğim bir sürü Beşiktaşlı var. Saygısızlık yapmadılar mı zamanında hepsinin olmuştur zamanında hepsini uyardık hepsi kendine çeki düzen verdi veriyorlar da.

Sizin Seba'dan öğrendiğiniz bu mu? O yeni yetme saygısız veledleri ayrıştırmak ve Beşiktaş taraftarı olarak görmemek mi? Sinirden yazdığınızı varsayıyorum bunları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar bırakın Fikret şöyle iyi orman böyle kotu yd şoyleydi boyleydi. Transfer konusuna donun.

Çevrimdışı Çağrı

burda yazar bir zihniyetten bahsediyor

Demirören zihniyeti = borç morç tesisi boşver kaç veriyorlarsa 2 katını ver başarı gelsin zihniyeti

orman zihniyeti = en az parayı harca öncelik tesisi alt yapı uzun vadede başarı

Olayları tamamen anlamak istediğin gibi anlıyorsun sanırım zaman kaybetmek boşa.

Sen sadece anlatmak istiyorsun, ya da senin gibi anlatan birini anlamak istiyorsun başka bakış açısına kapalısın.

Yukarıda yazdığını şurada yazanlardan anlamak başarı ister gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

ben BEŞİKTAŞI hep sevinmek için sevmedim o yüzden nasıl olursa olsun şampiyon olsun başarı kriteri değildir benim gözümde sen tesisini kur gelir gider dengesini bi oturt ozaman çemkir yönetime

Çevrimdışı pascal26

Ahahaha adam resmen Ersan'a falan teklif geldi diye iyi işler yapmışız ki teklif geliyor diyor emin olun teklif falan gelmemiştir sırf kendilerni haklı çıkarmak için kendileri ısmarlama haber yaptırıyorlardır.

Niye emin olalım ki teklif olmadığından? Sana niye itibar edelim ki? Kulüp başkanı yerine sana itibar etmemizin sebebi ne?

Çevrimdışı Çağrı

Yahu koskoca devlet 1 Fuat Avniyi bulup susturamıyo Başkan nasıl bulsun içerdeki köstebeği. bu işler öyle kolay değil malesef.

Şaka mı bu? Twitter'dan be  yazayım beni de bulamazsın.

Transfer sürecini kaç kişi bilebilir bir adamın? Opare hakkında tek haber bile çıkmadan nasıl trasnfer edebildin?

Kono olunca mı köstebekler çıkıyor ortaya. O zaman 3 kişiye söylersin sadece. Gerekirse bulana kadar zaman zaman yaptığın gibi malzeme verirsin eline herkesin hangi isim çıkarsa basına bulurusn yapmayın artık bu kadar da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Armağan Bozkurt Sivok'la sözleşme yenilenmeyip adı sanı bilinmeyen adam araştırılması konusunda ne diyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

ben BEŞİKTAŞI hep sevinmek için sevmedim o yüzden nasıl olursa olsun şampiyon olsun başarı kriteri değildir benim gözümde sen tesisini kur gelir gider dengesini bi oturt ozaman çemkir yönetime

Kimse yönetime çemkirmiyor, yönetimi ELEŞTİRİYOR.

Tesisini kurmak için istersen kapatalım futbol takıımını ne dersin? Böyle mantık olur mu.

Senin asıl gelir kaynağın futbol takımı. Başarı gelmezse para gelmiyor. 2 senede kaybettiğin para kazandığından fazla farkında mısın başarısızlıktan ötürü?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

ne mi değişti döküntü bir stadan en az yıllık 120 m tl getirisi olacak bir stada geçtin, genç dinamik bir kadro kuruldu PL takımlarından 8 yemekten kurtulup eledgimiz bir takıma dönüştü kadro

tr de başarıdan bahsediyorsunzda o sizin başkan Demirören varken ve bu hakemler o kolaydegil okadar

bir şeyi körü körüne kötülemekte - savunmakta yanlıştır .

Tabiiki stat yapıyor , zorluklara bu konuda dayanıyor . Ama - yanlarını söyleyenlerede çıldırt bizi demirörenciler demekle ancak 3. olur bu takım .

Çevrimiçi Samet Ç

Niye emin olalım ki teklif olmadığından? Sana niye itibar edelim ki? Kulüp başkanı yerine sana itibar etmemizin sebebi ne?
bunu söylerken nasıl gerim gerim gerildiğini ve baskın bir şekilde söylediği görseydin dediğime gelirdin tabi yine itibar etmeye bilirsin ben fikrimi söylüyorum  :)

Bu arada başkana fazla itibar etme nitekim kendi de dedi beyaz yalanlar söylüyorum diye.

Çevrimdışı Kadir G.

Kulüp başkanı 15 milyona yalan söylerken ben burda insanların isteyerek yalan söylediğini görmedim. O nedenle samete itibar ederim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Armağan Bozkurt Sivok'la sözleşme yenilenmeyip adı sanı bilinmeyen adam araştırılması konusunda ne diyorsun?

Sözleşme uzatılmamasını doğru buluyorum.

Sonra ki yorumu, yerine gelecek adamı görüp yapmak lazım.

Çevrimdışı Çağrı

Şener hala imzalamamış Fenerbahçe ile resmi olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kaleci
Sagbek
Stoper
On libero
Sol acik

Transferleri sart.free oyuncular elden kacmadan bu transferleri bitirmek lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şener hala imzalamamış Fenerbahçe ile resmi olarak.
Menajeri çıktı yakın zamanda imzalayacağız dedi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada yazdım madem böyle bir haber var. Çıkar gelen teklifi basına sızdırırsın veya kendi sitenden yayınlarsın. Böyle teklif var oyuncularımız değerli havaları vererek belli kesimleri kandırabilirsin. Azıcık durumu okuyabilen insanları asla kandıramazsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

buradaki arkadaşları anlıyorum merak etmeyin sizin yaşlarda bende öyle düşünüyordum, şimdi bu ergen halleri komik geliyor tabi

neyse yaşlar kemale erince anlarsınız dediklerimi ..

ben o stad a Ahmet dursun seba gitsin diye bagranları dinlerken bir çoğunuz çocuktu kıyas yapamıyorsunuz

size kolay gelsin

orman istifa edicek yada  seçilmiycek

sonra yeni başkan gelicek

her sene şampiyon olucaz  devam edin bu yolsa kurtarın beşiktaşı

Çevrimdışı Forza.55

benim yorumum niye siliniyor sanki yalan söyleyen benim :)

Çevrimdışı kaanzor

Bunu başkanı yanlış yaptığında eleştiren ben üzeirme alabilir miyim? @kaanzor ''veled'' olarak. Bu mu sizin saygı ve sabrınız?

Bu forumda 21-22 yaş altında aklına kefil olabileceğim bir sürü Beşiktaşlı var. Saygısızlık yapmadılar mı zamanında hepsinin olmuştur zamanında hepsini uyardık hepsi kendine çeki düzen verdi veriyorlar da.

Sizin Seba'dan öğrendiğiniz bu mu? O yeni yetme saygısız veledleri ayrıştırmak ve Beşiktaş taraftarı olarak görmemek mi? Sinirden yazdığınızı varsayıyorum bunları.

VELED (türkçe) anlamı

1. Erkek çocuk. Oğul. Çocuk.

Anlamı konusunda yardımcı olayım dedim. Ama kelamda zorunuza giden bir husus varsa çocuklarda derim veledler yerine. Sinirden söylemedim kimseyi de ayrıştırmadım. Asıl bu yeni nesil çocuklar kendilerini ayrıştırıp kenardan köşeden abuk subuk tezahuratlarla biz ayrıyız mesajı vermeye çalıştılar kongrede.

Dediklerimin de arkasındayım ne saygı var ne sabır.  Başkan eleştirilmez mi eleştirilir. Uyarılmazmı uyarılır ama herşeyin bir üslubu bir şekli vardır. Sen veya bir başkası Beşiktaş Başkanına Demirören olur Seba olur Fikret olur aşağılayıcı küçük düşürücü niteliksizleştirici lakablar sıfatlar takamaz kelimeler kullanamaz.

Sen ben bizler bunu yaparsak renklilerde bizi 3. büyük yapar.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Kadir G.

Stad yaptım diye kaymağını 3-4 yıl yerim gözüyle bakıyor. Gelecek seçimde de seçilir hasret 15 yıla doğru evrilir. Bizde burda sevinmek için sevmiş oluruz yazık.

Kulübün önce bu anlayıştan kurtulması lazım. Stad açılınca yine başlarlar bazıları kupalara diye.

Çevrimdışı Çağrı

buradaki arkadaşları anlıyorum merak etmeyin sizin yaşlarda bende öyle düşünüyordum, şimdi bu ergen halleri komik geliyor tabi

neyse yaşlar kemale erince anlarsınız dediklerimi ..

ben o stad a Ahmet dursun seba gitsin diye bagranları dinlerken bir çoğunuz çocuktu kıyas yapamıyorsunuz

size kolay gelsin

orman istifa edicek yada  seçilmiycek

sonra yeni başkan gelicek

her sene şampiyon olucaz  devam edin bu yolsa kurtarın beşiktaşı

Buradaki asıl sorun sizin fikrinizi değerli bulup size sorular yöneltmemiz sizin karşılığında Yd'ci, o cu bu cu olarak buradaki kişileri ayrıştırıcı yorum yapmanız.

Eleştirmek de ikiye ayrılır. Yapıcı ve yıkıcı olarak. Yaşın kemale ermesi aklın ve erdemin de kemale ermesi anlamına gelmiyor malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni gelen arkadaşlar yaşlarınızı yazarsanız nasıl hitap ediceğimizi öğrenmiş oluruz. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Meşaleleri yakın konolyanka yakın  :sevinc
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..