Bunu başkanı yanlış yaptığında eleştiren ben üzeirme alabilir miyim? @kaanzor ''veled'' olarak. Bu mu sizin saygı ve sabrınız?
Bu forumda 21-22 yaş altında aklına kefil olabileceğim bir sürü Beşiktaşlı var. Saygısızlık yapmadılar mı zamanında hepsinin olmuştur zamanında hepsini uyardık hepsi kendine çeki düzen verdi veriyorlar da.
Sizin Seba'dan öğrendiğiniz bu mu? O yeni yetme saygısız veledleri ayrıştırmak ve Beşiktaş taraftarı olarak görmemek mi? Sinirden yazdığınızı varsayıyorum bunları.
VELED (türkçe) anlamı
1. Erkek çocuk. Oğul. Çocuk.
Anlamı konusunda yardımcı olayım dedim. Ama kelamda zorunuza giden bir husus varsa çocuklarda derim veledler yerine. Sinirden söylemedim kimseyi de ayrıştırmadım. Asıl bu yeni nesil çocuklar kendilerini ayrıştırıp kenardan köşeden abuk subuk tezahuratlarla biz ayrıyız mesajı vermeye çalıştılar kongrede.
Dediklerimin de arkasındayım ne saygı var ne sabır. Başkan eleştirilmez mi eleştirilir. Uyarılmazmı uyarılır ama herşeyin bir üslubu bir şekli vardır. Sen veya bir başkası Beşiktaş Başkanına Demirören olur Seba olur Fikret olur aşağılayıcı küçük düşürücü niteliksizleştirici lakablar sıfatlar takamaz kelimeler kullanamaz.
Sen ben bizler bunu yaparsak renklilerde bizi 3. büyük yapar.