2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895469 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ugandaspor olayı da var onu neye dayanarak dedi   :D

Çevrimdışı Kemal

kono yu fln alacağımız yok inanmayın , verdiler taraftara ugrasacakları haber bizde inanıyoruz , ümitsizde yasatmıyorlar. tek gercekçilik şuanda babel bizim için . eger ba satılıp mitro fln da alırsal almeida tarzı forvete hazır olun.

Çevrimdışı Anil

Konoplyanka duyumcularının ne diyeceği merak konusu şimdi :D 3 tane kaynağı telefonu açmış mı merak ettim :D

Çevrimiçi Samet Ç

Hedef ikincilik olmalı demiştim vazgeçtim hedef üçüncülük olmalı o kadar belli ki ilk üç dışında kalacağımız bu sene ilk maçları deplasmanda oynayacağız zaten alışığız diyor da senin o deplasmanlardan galibiyetle çıkmanın tek sebebi Bilic'in oyun anlayışı buraya yazıyorum stat açılana kadar deplasmanda oynarsak bir anda ilk üçün dışında kalırız.

Çevrimdışı Fatih Berker

Kono defteri kapandı mı şimdi?

Çevrimdışı ayayhan

şu an orman gitsin istifa etsin diyen zihniyet ile Ahmet dursun seba gitsin zihniyeti aynı,
tabi arada çıldırt bizi Demirören diyede yırtındılar

Çevrimdışı Tolga

Hedef ikincilik olmalı demiştim vazgeçtim hedef üçüncülük olmalı o kadar belli ki ilk üç dışında kalacağımız bu sene ilk maçları deplasmanda oynayacağız zaten alışığız diyor da senin o deplasmanlardan galibiyetle çıkmanın tek sebebi Bilic'in oyun anlayışı buraya yazıyorum stat açılana kadar deplasmanda oynarsak bir anda ilk üçün dışında kalırız.
Stat açılana kadar deplasmanda oynama ihtimalimiz yok çünkü TFF buna izin vermeyecektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

şu an orman gitsin istifa etsin diyen zihniyet ile Ahmet dursun seba gitsin zihniyeti aynı,
Ya hep savunma argümanınız bu arkadaş başka bir şey bilmiyorsunuz

Çevrimiçi Samet Ç

Stat açılana kadar deplasmanda oynama ihtimalimiz yok çünkü TFF buna izin vermeyecektir. :)
İnşallah yoksa dediğim şeyler olacak  :)

Çevrimdışı Kemal

hayatında 3 senede ne değişti hocam sportif anlamda ve başarı anlamında bana bi yazsana

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Orman hatalarının farkına varsın, kulüp her anlamda özellikle sportif anlamda doğru yönetilsin diyen zihniyet de bu parçalanmanın 3. kısmı mı oluyor bu durumda?

Hepimiz Beşiktaş taraftarıyız. Ayrıştırmak yanlış. Zaten 10 yıldır başımıza gelen Demirören'in başlattığı en kötü şey bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Başka bildiğin bir şey var mı?

Çevrimdışı ayayhan

ne mi değişti döküntü bir stadan en az yıllık 120 m tl getirisi olacak bir stada geçtin, genç dinamik bir kadro kuruldu PL takımlarından 8 yemekten kurtulup eledgimiz bir takıma dönüştü kadro

tr de başarıdan bahsediyorsunzda o sizin başkan Demirören varken ve bu hakemler o kolaydegil okadar

Çevrimdışı Çağrı

Bir de isimler basına yansıyor fiyat yükseliyor almaktan vazgeçiyoruz bazı adamları dedi.

Yahu bunun suçu kimse esas olarak?

Bir oyuncunun alınmasına kim karar verir? Kulüp. Kaç kişi bilir atıyorum 10. Uyarır mısın basına çıkmayacak bu diye çıkarsa senin yönetiminden mi çıkar bu evet.

Ekstra kim sürer basına? Menajer. Onu da uyarırsın basına düştüğü an vazgeçerim transferden diye o zaman kim öğrenebilir? Kimse.

Tabi bunu yapmak için ne yapman gerek. Elinde her koldan anlaşmaya çalıştığın 3 tane alternarif olmalı. 2'si basına sızarsa 3.yü alırsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hayatında 3 senede ne değişti hocam sportif anlamda ve başarı anlamında bana bi yazsana
Buradaki taraftar kitlesini bilse belki böyle şeyler yazmaz ama yeni olduğu için soğuk karşılamıyorum. İnsanları yaftalamak çok kolay ama buradaki taraftar kitlesinin bu tip şeylerle işinin olmadığını ve takımın daha iyiye gitmesini istediğinin çoğu kişi farkında. Burayı malum sitelerle karıştırmamak önemli bir olgu kanaatimce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

ne mi değişti döküntü bir stadan en az yıllık 120 m tl getirisi olacak bir stada geçtin, genç dinamik bir kadro kuruldu PL takımlarından 8 yemekten kurtulup eledgimiz bir takıma dönüştü kadro

tr de başarıdan bahsediyorsunzda o sizin başkan Demirören varken ve bu hakemler o kolaydegil okadar
İşte bu argümana o kadar kızıyorum ki.

Yönetimi eleştirince hemen Yıldırım Demirören'ci ya da Serdar Adalı'cı damgası yiyoruz bu nasıl bir mantık.

Çevrimdışı kaanzor

Boşver kime anlatıyosun. Malesef demirören sadece klübün değil taraftarında içine etti. Onunla büyüyen veletlerde ne saygı var ne sabır. Hiç unutmam o tezahurat yapılırken babamla staddaydım ve babam yürü gidiyoruz Beşiktaş taraftarı bu değil demişti. Ama babam yanıldı Beşiktaş taraftarı aslında ona evrilmişti.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocam @ayayhan  sen tamamen yanlış gelmişsin ya :) Sizin başkan dediğiniz insanlar başka sitede. Seni oraya alalım istersen :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Stada geçtik mi biz? Evimizde mi açıyoruz bu sezonu? Neyse.

Demirören bizim başkan mı? 8 yıl boyunca sen Beşiktaş'ı tutmadın mı Demirören başkanken? Başkanı Eleştireye tepkin böyle tutarsız bir eleştiriyle mi olacak?

Burası BeşiktaşArena. Haber1903 değil. Burada kimsenin adamları yok. Burada eleştiri var. Seviyesiz olursa uyarı var. Herkes eleştireye açık olacak.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 16:10:15 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı muhalefet

Eskişehire demirören ve hakemler mi yeniliyor?

Çevrimdışı Ozan E.

Fikret Orman baskana alternatif olarak kim baskan olabilir? Ve bu kadar elini tasin altina sokabilir? O gelmeden once ust uste sampiyonluklar kazandik da sonradan altlara dusmusuz gibi konusanlar var. Eminim stad bitip isler rayina oturunca, borclar azalip basarilar gelmeye baslayinca bu zamanlari hatirlamayacaksiniz :)

Çevrimdışı kaanzor

Bir de isimler basına yansıyor fiyat yükseliyor almaktan vazgeçiyoruz bazı adamları dedi.

Yahu bunun suçu kimse esas olarak?

Bir oyuncunun alınmasına kim karar verir? Kulüp. Kaç kişi bilir atıyorum 10. Uyarır mısın basına çıkmayacak bu diye çıkarsa senin yönetiminden mi çıkar bu evet.

Ekstra kim sürer basına? Menajer. Onu da uyarırsın basına düştüğü an vazgeçerim transferden diye o zaman kim öğrenebilir? Kimse.

Tabi bunu yapmak için ne yapman gerek. Elinde her koldan anlaşmaya çalıştığın 3 tane alternarif olmalı. 2'si basına sızarsa 3.yü alırsın.

Yahu koskoca devlet 1 Fuat Avniyi bulup susturamıyo Başkan nasıl bulsun içerdeki köstebeği. bu işler öyle kolay değil malesef.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

Bize en büyük zararı taraftarı kendi içerisinde bölenler veriyor kimse kusura bakmasın.

Maalesef ülkede kraldan çok kralcı var her alanda.

Yönetimi sürekli eleştiren de sürekli öven de benim gözümde aynı değerdedir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Basında ismi çıkınca transferden vazgeçtik demenin ayağını yaptı bildiğin. Alacaklar yine isimsiz brezilyalı falan garip garip adamları, e basın izin vermedi pazarlık gucumuz kalmadı 3.alternatiflere yöneldik diyecekler.