Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hedef ikincilik olmalı demiştim vazgeçtim hedef üçüncülük olmalı o kadar belli ki ilk üç dışında kalacağımız bu sene ilk maçları deplasmanda oynayacağız zaten alışığız diyor da senin o deplasmanlardan galibiyetle çıkmanın tek sebebi Bilic'in oyun anlayışı buraya yazıyorum stat açılana kadar deplasmanda oynarsak bir anda ilk üçün dışında kalırız.
şu an orman gitsin istifa etsin diyen zihniyet ile Ahmet dursun seba gitsin zihniyeti aynı,tabi arada çıldırt bizi Demirören diyede yırtındılar
Stat açılana kadar deplasmanda oynama ihtimalimiz yok çünkü TFF buna izin vermeyecektir.
hayatında 3 senede ne değişti hocam sportif anlamda ve başarı anlamında bana bi yazsana
ne mi değişti döküntü bir stadan en az yıllık 120 m tl getirisi olacak bir stada geçtin, genç dinamik bir kadro kuruldu PL takımlarından 8 yemekten kurtulup eledgimiz bir takıma dönüştü kadrotr de başarıdan bahsediyorsunzda o sizin başkan Demirören varken ve bu hakemler o kolaydegil okadar
Bir de isimler basına yansıyor fiyat yükseliyor almaktan vazgeçiyoruz bazı adamları dedi.Yahu bunun suçu kimse esas olarak?Bir oyuncunun alınmasına kim karar verir? Kulüp. Kaç kişi bilir atıyorum 10. Uyarır mısın basına çıkmayacak bu diye çıkarsa senin yönetiminden mi çıkar bu evet.Ekstra kim sürer basına? Menajer. Onu da uyarırsın basına düştüğü an vazgeçerim transferden diye o zaman kim öğrenebilir? Kimse.Tabi bunu yapmak için ne yapman gerek. Elinde her koldan anlaşmaya çalıştığın 3 tane alternarif olmalı. 2'si basına sızarsa 3.yü alırsın.