2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887905 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Pedro'ya da var o da giderse kalıyor Atınç ve Milo  :kop:
İşte o zaman 2 tane kaliteli stoper almak zorunda kalırlar belki diye düşünüyorum :D

Ersan'a 4 m euro varsa hiç düşünmeden satılmalı ama öyle bir teklif olduğunu da hiç sanmıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Yönetimi eleştirince hemen siper alanlara sormak lazım.Toramanı kiralarken sözleşmesini uzatmak ne demektir ?

Çevrimiçi Samet Ç

Normal şartlarda bizim 1 kaleci 2 stoper 1 sağ bek 1 de adam gibi sol beke ihtiyacımız vardı sol bek geldi Tosic yersen. Bunları alırsın ondan sonra sola mı oyuncu alıyorsun forvet mi alıyorsun ne yaparsan yap

Çevrimdışı TØLGA

Zaten basketbol aş yaptılar kulüpten ayırdılar
tam olarak ayrılmadılar demekki ayrılsalar klüple hiçbir alakaları kalmaz maddi anlamda yani

sponsorun parası flen direk basketbol a.şye gelir klübe gitmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Sportif Direktörlük işini Türkiye'de yapacak en iyi isim FRANK ARNESEN.

Konu Kilit.  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimi eleştirince hemen siper alanlara sormak lazım.Toramanı kiralarken sözleşmesini uzatmak ne demektir ?

Stadı görmek istemiş çok ondan uzattılar. İlle de kulübeden görmek istemiş ama kombine alamıyormuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

tam olarak ayrılmadılar demekki ayrılsalar klüple hiçbir alakaları kalmaz maddi anlamda yani

sponsorun parası flen direk basketbol a.şye gelir klübe gitmez
Orasını tam bilemiyorum ama Basketbol A.Ş oldu adım gibi eminim. Gerçi fark etmez para basketbol aş ye gelir oradan hop kulübe :D

Çevrimdışı TØLGA

İşte o zaman 2 tane kaliteli stoper almak zorunda kalırlar belki diye düşünüyorum :D

Ersan'a 4 m euro varsa hiç düşünmeden satılmalı ama öyle bir teklif olduğunu da hiç sanmıyorum :icool:
1 milyon teklif etsinler o zaman bile durmadan satılması taraftarıyım ama o maaş ile ihtimal vermiyorum  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Ama kadronun kalanını güçlendirebiliyorsan iyi.

Skrtel Samba Neto yap mesela arka taraf duvar gibi olsun o zaman Mitroğlu da olur o da olur bu olur.

walla çağrı sadece britos u bile alsalar kardır bizim için
ben sadece o seçeneği görüyorum şu an
2. stoperi alabilmemiz için pedro nun filan gitmesi lazım
o da josue+bir miktar para karşılığında olacaksa
yada ersan ı 4M ye filan okutabilirsek
ve o zman da skrtel yada samba yine çok zor olur
geriye de kim kalıyor artık takip edemiyorum
herkes imzalıyor bi yerlerle
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Stadı görmek istemiş çok ondan uzattılar. İlle de kulübeden görmek istemiş ama kombine alamıyormuş.
Duygusallığa bak daha ne diyeyim ben  :D

Çevrimdışı Baba1903

Pedro'ya da var o da giderse kalıyor Atınç ve Milo  :kop:
İşte abi hepimizin istediği bu sat 4e ersanı 4e pedroyu al yerine 7ye skrtel toloi kirala duvar gibi savunma olur

Çevrimdışı Anil

Süreyya Sonere yardım etseymiş çok görmek istiyorsa.

Çevrimdışı TØLGA

Orasını tam bilemiyorum ama Basketbol A.Ş oldu adım gibi eminim. Gerçi fark etmez para basketbol aş ye gelir oradan hop kulübe :D
bide ilk geldiğinde FİKRET ORMAN ben basketbola daha yatkınım beşiktaş altyapsında oynamıştım dedi yanlış hatırlamıyorsam
en kolay halledebilcegin şube yerlerde şuanda yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bide ilk geldiğinde FİKRET ORMAN ben basketbola daha yatkınım beşiktaş altyapsında oynamıştım dedi yanlış hatırlamıyorsam
en kolay halledebilcegin şube yerlerde şuanda yaa
Bak bunu hiç duymadım doğru ise tam fiyasko vay anasını satayım koskoca kulüp kimlerin elinde  :D

Çevrimdışı Anil

Bende stadı görmek istiyorum hemde Toraman'dan fazla.Bana 1.750 maaş bağlasalar kabul ederim ama.Takım içi düzenide bozmam :D

Çevrimdışı Serdkar

Ba giderse onun yerine iki tane alternativ var bence..
1-Papiss Cisse
2-Roberto Soldado

Çevrimdışı Çağrı

@ayayhan ve @Erdemm

Arkadaşlar bu kadar kolay mı oluyor bu işler dediniz stad bölümünde? Sizin öneriniz nedir bu konuda?

Transfer ve planlama konusunda sıkıntı varsa, hedefte olan oyunculara teklif gitmiyorsa sizce sorunu kimde aramalıyız?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

1-Papiss Cisse
2-Roberto Soldado
Bu 2 tercihi beğendim :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

1-Papiss Cisse
2-Roberto Soldado

İkisi de çok pahalı yani o zaman niye sattık niye aldık durumu olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

@ayayhan ve @Erdemm

Arkadaşlar bu kadar kolay mı oluyor bu işler dediniz stad bölümünde? Sizin öneriniz nedir bu konuda?

Transfer ve planlama konusunda sıkıntı varsa, hedefte olan oyunculara teklif gitmiyorsa sizce sorunu kimde aramalıyız?
Taraftarda  :D

Çevrimdışı TØLGA

Bak bunu hiç duymadım doğru ise tam fiyasko vay anasını satayım koskoca kulüp kimlerin elinde  :D
ben hayal meyal hatırlıyorum sankilim ilk geldiğindeki röportajlarından hatırlıyorum gibi
bulursam atarımm  araştırayımda :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 14:17:58 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

1-Papiss Cisse
2-Roberto Soldado
Bu ikisi Ba kadar pahalılar ama benim gözumde Ba kadar iyi değiller Ba yı satarsak yerine Khouma Babacar fiorentinada yedek zaten al koy geleceğin Drogbası

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Özet yok mu gençler?

Çevrimdışı Çağrı

Babacar'ı almanın tek yolu var ki doğru olan da o.

Satın alma opsiyonlu kiralamak. Direk almak da büyük kumar yine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Ersan'a 4 veren varsa yanına Pektemek'i de paket yapıp gönderelim.