2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878534 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hicks

anlaşılmayacak bir durum yok 13000 kombine satmışsın bu sene stadın açılıyor buda en az 10000 daha satacağın anlamı taşıyor
sattığın kombineden daha az kapasitede bir stadı anlaşmaya dahil edemezsin kombine sattığın adamın stadda koltuğunu hazır etmek zorundasın.
gelir gelmez ama stad kapasitesinin üzerinde kombine satarsan seni dava etmek için hazırda bekleyenler olduğunuda unutmamak gerekiyor.
birde oynayacağın dört avrupa maçı ve derbilerin geliri senin başakşehirdeki tüm maçlarına bedeldir.
Diğer taraftan oynayalım demek kolayda müsade ediyorlarmı oynamana birde işin izin durumu var unutmayalım bize bir sene istanbulda stad
gösteremediler olimpiyatı kasten tadilata aldılar. Bir taraftan oynayın derken diğer taraftan oynatmamak için ellerinden geleni yaptılar.
olimpiyat diyoruzda acaba olimpiyatı vereceklermi birde onu düşünelim çünkü onunda garantisi yok. Tadilatta ve bitirmemek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Seçeneğimiz yok stadımız bitene kadar her türlü çirkefliği göğüslememiz lazım biz bu düzenin takımı değiliz bu gerçeği kabul edip
ona göre başımız dik duralım olimpiyatsa olimpiyata gideriz Ayaşsa ayaşa gideriz Konyaysa konyaya gideriz bu seçenek biraz zor olur ama
yarım sezon katlanacağız yapacak bir şey yok. Bu gün bunları yaşıyorsak bunun sorumlusu bizleriz Biz taraftarların attığı adımlar takımı
bu duruma getirdiyse bizde bu şartları gururla kabul etmek durumundayız Yapılan belli nedenide belli bizmi utanalım bu ülkenin takımına
bunu layik görenler utansın bizim başımız dik.  @Hicks

Elbette yapılanların farkındayız ama Olimpiyat'ta göz göre göre oynamak intihar etmektir geride kalan 2 seneye bakarsak oradaki puan kayıpları şampiyonluğu aldı yani 200 milyon lirayı aldı elinden bir anlamda. Bile bile ladese karşıyım ben, nerede olacaksa olsun ama Olimpiyatta olmasın...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı TØLGA

Evren nyom diyodu
arap ispanya liginde granada'da oynuyo o adam mı??
eğer o ise serdar ile devam edelim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Kaderabek zu Hoffenheim.

Bu sefer kesin.  :s20:

Ben sizin var ya...

2 sene sonra en az 10-12 milyon euro.  :bandit:

Yok ya etmez o kadar da. Orta halli bir Premier lig takımına ya da Leverkusen'e filan 7-8'e rahat satarlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Samba ve Neto'nun adı geçmedi daha abi.Olacağı söyleyeyim ben sana

Toloi

Britos

Glen

Mitroğlu

Kaleci almazlar

Orta saha Pedro ile Josue takasa girerler

O kadar bile beklemiyorum ben :) Stoper ve sağ bek transferlerini sona bırakacaklar isimsizler gelecek bence :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Kaderabek'in değeri 2 sezon sonra 10-12 milyon euro olacak.

Şurada dursun. Bravo yönetim.

:photo:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arap ispanya liginde granada'da oynuyo o adam mı??
eğer o ise serdar ile devam edelim

Evet o adam.

Nyom'un 11 dakikalık bi videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla;

-Defansif yönü hakikaten kuvvetli. Neymar, Marcelo, Messi'yle mücadele ediyo adam.

-Güzel faul alıyo biraz meloluk var. Bizim ferdi gibi güzel top saklıyo

-Atletik, hızıda gayet iyi ama hücumda pek göremedim. Granada gibi bir takımda olmanın getirdiği bişey olduğunu düşünüyorum.

-Evren ortaları çok güzel diyodu ama videoda genelde defansif özellikleri gösterilmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Yok ya etmez o kadar da. Orta halli bir Premier lig takımına ya da Leverkusen'e filan 7-8'e rahat satarlar.

Bak, göreceksin.

Çevrimdışı TØLGA

Neden yönetimi eleştiriyon diyolar sonra bana eleştirmiyekte ne yapalım  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BinDohuzyüzüç haber yapmış..

"Sezonun sona ermesi ile birlikte transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Yönetimi, Tosic transferinin ardından 3 bölgeye oyuncu bakmaya devam ediyor.

Özellikle sağ bek, stoper arayışlarını hızlandıran Siyah Beyazlı Yönetim, forvet oyuncusu arayışlarına girdi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ın Senegalli yıldız futbolcusu Demba Ba'nın iyi bir teklif gelmesi durumunda satılmasına kesin gözü ile bakılıyor."

Çevrimdışı Çağrı

Abi şaka falan değil; Senin kongrede olman lazım.

Kardeşim sadece ben değil ki ortalama futbol takip eden birisi biliyor bunları.

Bizim kızdığımız ne biliyor musun? Madem senin yöneticilerin para koymuyor geldiğinden beri, e bu adamlar futboldan da anlamıyorlar neden oradalar o zaman?

Anlaşma da bağlayamıyorlar. Bu adamlar ne yapıyorlar? Çebi Vardar Orman, Başka iş yapan var mı?

İnsan eğer altına 3-4 kişilik futbol planlama ekibi kurmayacaksa en azından yönetiminbe futboldan anlayan adam koymaz mı?

Şuan bunları kim planlayacak? Torunoğulları mı? Diego'yu aldık diye açıklama yapan hani.

Olmaz bu kadar da gerçekten ayıp.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Dediklerine katiliyorum @Necmi Abi

Beni rahatsiz eden Konu bir Duyumcu veya Habercini bir Oyuncu Transferi bitti demesi...
Ondan sonra bu Oyuncu transferi olmiyanca Millet Yönetime yükleniyor...
Yok Baskan istemedi veya Cimrilik yapdik gibi dedikodular basliyor...

Kesin bitti diyen Duyumcu belli bir Önyargim var..
Bunlar cogu Hava Gazindan farki yok...

Millet sirf kendi öne cikarmak merakindan baska birsey yok...
evet özellikle twiteer da takipçi kasmak için yapıyorlar zaten burda onların reklamının yapılmasıda doğru değil
her isimleri anıldığında onlar için avantaj oluyor ama burdaki insanlarla ordakilerini birbirine karıştırmamak gerekiyor.
Duyumcuya inanıp yönetime sallayanda zaten çocuktur. Yaşça olmasada kafaca öyledir. Yönetime sallamak ben aptalım millete inanıyorum
demekle eş anlamlıdır. zaten kendini bilen yapmaz böyle bir şey.  @Serdar_76
bu forum bir çok konuda gelişti eminim bu konudada gelişecek örnek bir duruma gelecektir. Transfer başlığının bazen biraz gazı kaçıyor
ama buradada diğer başlıklarda olduğu gibi seviye korunarak tartışmaların yapılacağı bir duruma gelecektir. Bazı şeyler ha dedimi olmuyor
ama bir çok arkadaşda buraya özen gösteriyor. Sadece yeni gelen arkadaşlar buranın misyonunu tam kavrayamıyor zamanla anladıkça
kendine çeki düzen veriyor

Çevrimdışı Çağrı

Bakın her şeyi geçtim ben çok basit konuşalım.

Madem acil baktığın yer sağ bek ve kaleci senin bu bağırıyor di mi.

Neto aylardır bekliyor orada nasıl ikna etmezsin ya bu adamı? Ya da nasıl teklif olmaz?

Sağ beke Şener'e Johnson'a gideceğine madem Ba'yı satmak var aklında Kaderabek'e nasıl gitmezsin?

5 milyonsa 5 milyon ya alternatifin mi var?

Hoffenheim'e gelen adam sana mı gelmeyecek?!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Wyscouttan sadece bizim ekip sezon da 1000 oyuncu tarıyor.

Bizim Demirer ve ekibi 10.000 oyuncu tarıyor. Gönüllü scoutlar, menajerler cabası.

Kaderabek'in 14 maçını 90 dakika sadece ben izledim.

Siz kimi izliyorsunuz da halen bir pozisyon da 3. alternatifi yaratamıyorsunuz.

Çıldıracağım. Bu kadar iş bilmiyorsanız niye o koltukta oturuyorsunuz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşim sadece ben değil ki ortalama futbol takip eden birisi biliyor bunları.

Bizim kızdığımız ne biliyor musun? Madem senin yöneticilerin para koymuyor geldiğinden beri, e bu adamlar futboldan da anlamıyorlar neden oradalar o zaman?

Anlaşma da bağlayamıyorlar. Bu adamlar ne yapıyorlar? Çebi Vardar Orman, Başka iş yapan var mı?

İnsan eğer altına 3-4 kişilik futbol planlama ekibi kurmayacaksa en azından yönetiminbe futboldan anlayan adam koymaz mı?

Şuan bunları kim planlayacak? Torunoğulları mı? Diego'yu aldık diye açıklama yapan hani.

Olmaz bu kadar da gerçekten ayıp.

Aynen abi. Adama gülüyoruz falan ama Rüzgar'ın sözleri geliyor hep aklıma.

Abi ben, sen, biz. Taraftar olarak bu kadar şeyi görebiliyosak işin ehli insanların daha iyi düşünmeleri lazım ama bakın işte; GÜ-VEN-Mİ-YO-RUZ.

Güvenemiyoruz neden? Çünkü biliyoruzki ordaki insanlar ellerinde para dahi olsa gidip anlamsız transferler yapacak :)

Uzattıkça uzatacaklar işi.

Eğer Ba satılırsa bu durum onlar için bir sınavdır.

Bakalım elinizde para varken napacaksınız :)

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı kaleci arıyoruz dediler bunlar değil mi Watermann'ı alıp gelirler. Free olarak tek kaliteli yabancı kaleci Neto ve bunu görmüyorsun bunun için scout ekibine falan da gerek yok

Çevrimdışı TØLGA

Wyscouttan sadece bizim ekip sezon da 1000 oyuncu tarıyor.

Bizim Demirer ve ekibi 10.000 oyuncu tarıyor. Gönüllü scoutlar, menajerler cabası.

Kaderabek'in 14 maçını 90 dakika sadece ben izledim.

Siz kimi izliyorsunuz da halen bir pozisyon da 3. alternatifi yaratamıyorsunuz.

Çıldıracağım. Bu kadar iş bilmiyorsanız niye o koltukta oturuyorsunuz?
fikret demirerle olmaz bu işşş başkan adaylarından birinin vaadi scout ekibini değiştirmek olmalı
sportif direktörde tarreneo gibi klüplerle iyi ilişkileri olan bağlantıları olan birisi olmalı ama bizde vaatler kazandırmıyor seçimleri
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Yabancı kaleci arıyoruz dediler bunlar değil mi Watermann'ı alıp gelirler. Free olarak tek kaliteli yabancı kaleci Neto ve bunu görmüyorsun bunun için scout ekibine falan da gerek yok
kaleci arıyoruz dedilermi yaaa ben hiç sanmıyorumda kaleye transfer geliceğini  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Ba+Pedro'dan 15 milyon euro geçti diyelim eline.

Skrtel 7

Samba Free

Kaderabek 4

Konoyplanka  Free 

Neto Free

Mitroğlu 1.5-2 Kira parası

Bütçe yetiyor. Ama bunu düşünecek birisi var mı orada? Sesimizi duyan var mı?

Ahmet Nur Çebi Transfer komitesi başkanı. :D

Çevrimiçi Samet Ç

kaleci arıyoruz dedilermi yaaa ben hiç sanmıyorumda kaleye transfer geliceğini  :biggrinking:
Hacı haberlerde bahsettiler ya kaç kere neyse bende alınacağını sanmıyorum zaten  :D

Çevrimdışı Tolga

Ba'yı satıp Mitroglu'yu alacaklarsa şimdiden geçmiş olsun.

Ba'yı beğenmeyenler Mitroglu geldiğinde aradaki farkı çok rahat göreceklerdir.

15 m euro ile de eksik kalan bölgeleri giderebileceğimizi de düşünmüyorum kusura bakmayın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyankayı quaresma transferinden daha zor görmüyorum nerdeyse aynı paralara gelecek ama iş bitirebilen biri yok 6 ay olmuş bekliyoruz. Kardeşim adam gelecekse elini çabuk tut oyalıyorsa rest çek gel başka oyunculara bak. Tüm sezonun üstüne koca transfer dönemi geçiyor biz yine son 3 günde kiralık alacağız birilerini. Vallahi bıkkınlık geldi. Stadı yaparlar ve normal bir şekilde ayrılırlar umarım. Futbol kulübünü sınırlamaları göz önünde bulundurunca artık eskisi gibi borçlandırmak kolay değil. 2. yd vakası olmaz. Ben başka adayın bu kadar kötü yönetebileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Hicks

O nokta atışları yapılamıyor işte Görkem organizasyon yok maalesef bunun için yeterli.

Nokta atışı bile yapılsa bir takımdan bir sezonda 7 futbolcu gönderilip 8 futbolcu transfer edilmesi sağlıklı bir durum değil. Kadro yapımız gayet iyi, 2-3 takviye ile çok iyi duruma gelebileceğimizi düşünüyorum ben Şenol Hoca ile...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Fatih Berker

Ersan'a 4m'lik teklif var deniliyor.Sat ulan hemen sat sat sat gitsin.

Çevrimdışı TØLGA

Ba'yı satıp Mitroglu'yu alacaklarsa şimdiden geçmiş olsun.

Ba'yı beğenmeyenler Mitroglu geldiğinde aradaki farkı çok rahat göreceklerdir.

15 m euro ile de eksik kalan bölgeleri giderebileceğimizi de düşünmüyorum kusura bakmayın.
ben bu yönetim ile şampiyon olacağımızı sanmıyorum onu napçaz   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim iyi yönetim kadrosu üzerine madridin zidane ı gibi birine ihtiyacımız var yabancıları ikna edecek ismi olan birine.