yapma bunu be abi attan inip eşeğe bineceğiz desene 
gelelim Mitroglu mevzusuna
bakın arkadaşlar bizim liigimiz fiziğe dayalı bir oyun yapısı gütmekte bunu artık öğrenmelisiniz benimsemelisiniz
ligimiz İspanya ligi gibi teknik dayalı bir lig değil bizim ligimiz afadersiniz hayvanca oynanan bir ligtir buna hakemlerinde yardımı da vardır maalesef sertliğe prim veren bir oyun yapısı var hakemler bu konuda bildiğiniz korkak ve beceriksizdir oyunu güzelleştirmek yerine çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar
Miğtroglu golcüdür leblebi gibi goller atar sağlam fiziği vardır defansla boğuşur hava toplarında etkilidir ceza sahası içinde fırsatçıdır
benim gördüğüm kadarıyla da biraz da ısıran bir oyuncudur rakiple boğuşur gerektiğinde de diklenir karşında kim olursa olsun
ceza sahası içinde golü atmak için her yolu dener
elimizde alınabilecek en uygun golcü Mitroglu'dur
öyle Babacar;Hunteealar gibi golcüler pek işimize yaramaz
ayrıca Demba Ba konusunda duygusal davranmayalım
30 yaşına gelmiş 15 milyon euro civarinda teklif edilen bir oyuncuyu ben olsam gözümü kırpmadan satardım
Demba Ba çok iyi bir golcü eyvallah ama yeri doldurulmayacak bir oyuncu da değildir
son olarak emin olun Mitroglu çok çok iyi bir golcüdür takım oyununa yatkın bir özelliği de vardır öyle egoist golcülerden değildir sahada ne yapması gerektiğini iyi bilen bir oyuncu kimliği vardır
Vodafone arenada yemyeşil taptaze çimlerin üzerinde resital sunar
umarım sıkı pazarlıklar ile kadromuza katılır
Kaleye de Cech alındı mı dünyanın en mutlu Beşiktaşlı ben olurum inşallah Cech'i görürüm Beşiktaşım da.