Elbette yapılanların farkındayız ama Olimpiyat'ta göz göre göre oynamak intihar etmektir geride kalan 2 seneye bakarsak oradaki puan kayıpları şampiyonluğu aldı yani 200 milyon lirayı aldı elinden bir anlamda. Bile bile ladese karşıyım ben, nerede olacaksa olsun ama Olimpiyatta olmasın...
ben katılmıyorum buna biz maçları olimpiyatta oynadığımız için kaybetmedik biliç saçmaladığı için kaybettik
biz kazandığımız ingiliz maçlarını olimpiyatta oynamadıkmı feyenortu olimpiyatta elemedikmi Bursayı olimpiyatta
yenmedikmi kardeşim doğru tahlilleri yapamazsan doğru reçete yazamazssın geçen sene Bilic ve takım maç seçti
kimsenin eline koz vermeyelim deplasmanda seyircisiz maç kazanan bir deplasman takımından bahsediyoruz
deplasmanda kazanabiliyorsan olimpiyattada kazanırsın biz takıma bahane vermeyelim yeterki biz ayaşda puan kaybetmedikmi.
zaten bu sene oynayacağımız maçlar pek soğuklara denk gelmeyecek takım çıkacak oynayacak ve kazanacak beklentimiz
bu olmalı milyonları cebe indirenler buna katlanacak hatır için oynamıyorlar. Taraftar olmuş olmamış onları ilgilendirmez
para alırken profesyonellerse sahayada çıktıklarında profesyonelce bütün hünerlerini göstermek zorundalar kimseye bahane yaratmayalım
@Hicks