2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878603 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Forza.55

parası olmayan kulüp serbest kalan en az 2-3 iyi oyuncuyla anlaşma yapmalıydı.serbest adam kalmadı zaten piyasada.akılları sıra tok alıcı ayaklarına yatmaya çalışıyolarda.öyle bişey yok aç alıcıyız biz ne istiyosa vereceksin alacaksın hemen.serbest oyuncuyla neyin pazarlığını yapıyorsun zaten bonservis vermeyeceksin.

Çevrimdışı Anil

Bencede büyük taşları yerinden oynatmak büyük risk.Başta Önder hoca gibi profesyonel biriside yok parayı çarçur edeceğiz belli oldu.Forvete Almeida gibi bi adam stoperede escude alırlar kapatırız transferi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim takımı batıracak demedi demeyin :)

Ba giderse kötü şeyler olacak gibi hissediyorum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim hedefimiz çöplerden kurtulup yerlerine 2-3 tane kaliteli oyuncu transfer etmek yönetimin hedefi eldeki kilit oyuncuları satıp yerlerine çöpleri transfer etmek sonra da yönetimi eleştirince kızıyorlar. Kusura bakmayın da Demba'yı satıp Mitroğlu'nu almak attan inip eşeğe binmek gibi birşey.

Çevrimdışı Kemal

Ba + Pedro = 15 m euro

Khouma Babacar 6.5 m euro
Linnes               3.5 m euro
Ömer ve bir miktar para = Babel takası
Balanta                      =  7 m euro

2m euro luk bir bütçe bulmaları gerekiyor oda bulunur.

Senegal li düşman mısınız beyler niye kimse Babacarı dillendirmiyor!!

Çevrimdışı forzatunga

parası olmayan kulüp serbest kalan en az 2-3 iyi oyuncuyla anlaşma yapmalıydı.serbest adam kalmadı zaten piyasada.akılları sıra tok alıcı ayaklarına yatmaya çalışıyolarda.öyle bişey yok aç alıcıyız biz ne istiyosa vereceksin alacaksın hemen.serbest oyuncuyla neyin pazarlığını yapıyorsun zaten bonservis vermeyeceksin.

o serbest oyuncu konuşuyor: Kardeşim zaten benim bonservisim yok , imza parası isterim.

Belki bunun pazarlığı yapılıyordur.

Çevrimdışı TØLGA

Ba + Pedro = 15 m euro

ben alamayızz diye dillendirmiyorum şahsen  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Ba + Pedro = 15 m euro

Football Managerde şampiyon oluruz sene sonu Babacar a 15 teklif gelir yerine yeni bi wonderkid alırız :D

Çevrimiçi Necmi

Elbette yapılanların farkındayız ama Olimpiyat'ta göz göre göre oynamak intihar etmektir geride kalan 2 seneye bakarsak oradaki puan kayıpları şampiyonluğu aldı yani 200 milyon lirayı aldı elinden bir anlamda. Bile bile ladese karşıyım ben, nerede olacaksa olsun ama Olimpiyatta olmasın...
ben katılmıyorum buna biz maçları olimpiyatta oynadığımız için kaybetmedik biliç saçmaladığı için kaybettik
biz kazandığımız ingiliz maçlarını olimpiyatta oynamadıkmı feyenortu olimpiyatta elemedikmi Bursayı olimpiyatta
yenmedikmi kardeşim doğru tahlilleri yapamazsan doğru reçete yazamazssın geçen sene Bilic ve takım maç seçti
kimsenin eline koz vermeyelim deplasmanda seyircisiz maç kazanan bir deplasman takımından bahsediyoruz
deplasmanda kazanabiliyorsan olimpiyattada kazanırsın biz takıma bahane vermeyelim yeterki biz ayaşda puan kaybetmedikmi.
zaten bu sene oynayacağımız maçlar pek soğuklara denk gelmeyecek takım çıkacak oynayacak ve kazanacak beklentimiz
bu olmalı milyonları cebe indirenler buna katlanacak hatır için oynamıyorlar. Taraftar olmuş olmamış onları ilgilendirmez
para alırken profesyonellerse sahayada çıktıklarında profesyonelce bütün hünerlerini göstermek zorundalar kimseye bahane yaratmayalım @Hicks

Çevrimdışı Tolga

Hiç sanmıyorum ama umarım Fener, Neto'yu getirmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç sanmıyorum ama umarım Fener, Neto'yu getirmez.
Kaleci de bayağı alternatifleri varmış biri de Neto. İlk önce Lopes, Mandanda'ya yönelirler olmazsa Neto'yu getirirler.  :)

Çevrimdışı Hicks

Kjaer'in 4 senelik maliyetinin toplam 22m Euro'nun üzerinde olduğu konuşuluyor. Bu nasıl bir paradır, kaynağı nedir arkadaş...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Forza.55

o serbest oyuncu konuşuyor: Kardeşim zaten benim bonservisim yok , imza parası isterim.

Belki bunun pazarlığı yapılıyordur.

abi 25 yaşındaki piyasa değeri 15 milyon euro olan bir adama 3-4 milyon euro imza parası verilir.2 sene sonra o adamı en kötü 7 ye 8 e satarsın değerli bir futbolcu olduğu için söylüyorum.mesela diegoya verilen 5 milyon euro imza parası skandal adamı daha satamazsın zaten yaşı belli.danny gibi britos gibi adamları 1-2 milyona bağlaman lazım ama bizim yönetim kabiliyetsizler topluluğundan oluşuyor.kendilerini bir şey biliyormuş gibi gösteriyorlar işleri ağırdan alıp ama hiç bir şey bildikleri yok bence.şu ana kadar en az 3 tane transfer yapılmış olmalıydı maddi yasaklardan dolayı el çabuk tutulmalıydı.ama fikret ormanın haftaya netleşir fantazisi var malesef.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anil

Eğer gerçekten 1 milyona ise Mitroglou nun Demba Ba nın yanına gelmesi gerekir.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci de bayağı alternatifleri varmış biri de Neto. İlk önce Lopes, Mandanda'ya yönelirler olmazsa Neto'yu getirirler.  :)
Lopes de Mandanda da iyi kaleciler.

Çevrimdışı Çağrı

Kjaer'in 4 senelik maliyetinin toplam 22m Euro'nun üzerinde olduğu konuşuluyor. Bu nasıl bir paradır, kaynağı nedir arkadaş...

32.000 üye yaptılar 2.000 liradan o da şimdilik.

22 milyon euroya tekabil ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş JK İletişim Direktörlüğüne usta gazeteci Rıdvan Akar getirildi.

Metin albayraktan kurtulduk galiba  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Eğer gerçekten 1 milyona ise Mitroglou nun Demba Ba nın yanına gelmesi gerekir.

Kiralık yahu bonservisi ile değil. Geçen sene gittiği para bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş JK İletişim Direktörlüğüne usta gazeteci Rıdvan Akar getirildi.

Metin albayraktan kurtulduk galiba  :evillol: :evillol:
Başka göreve geçer mesela transferden sorumlu bir yönetici olabilir erken sevinme  :D

Çevrimdışı TØLGA

32.000 üye yaptılar 2.000 liradan o da şimdilik.

22 milyon euroya tekabil ediyor.
o üyelikler bizdeki gibi değilmiş ama öyle duydum oy hakları yokmuş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Lopes de Mandanda da iyi kaleciler.
Maalesef adamlar kalite peşinde koşuyorlar tebrik ediyorum  :)

Çevrimdışı Çağrı

Ba + Pedro = 15 m euro

Kemal abi Balanta bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Balanta'yı alıyorsak yanına bir tane hava hakimiyeti iyi oyuncu getirmeden Dany kadar söversiniz.

Bu adam sadece hızlı ve sert. Bizim ihtiyacımız hava hakimiyeti iyi olan lider oyuncu.

Yani şuan lüks bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli