2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

o üyelikler bizdeki gibi değilmiş ama öyle duydum oy hakları yokmuş

Aynen öyle ona rağmen üye oluyorlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bravo @Çağrı abi eline sağlık :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

saat 15:00'te trtsporu açın izleyin ne beyaz yalanlar dinlicez bugünde bakalım

çok seviyo tvye çıkmayı yaaa başladık gene laf değil icraat istiyoz biz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Kemal abi Balanta bizim ihtiyacımız olan oyuncu değil.

Balanta'yı alıyorsak yanına bir tane hava hakimiyeti iyi oyuncu getirmeden Dany kadar söversiniz.

Bu adam sadece hızlı ve sert. Bizim ihtiyacımız hava hakimiyeti iyi olan lider oyuncu.

Yani şuan lüks bize.

yine Balantaya takılmışsın , Babacara gel :)  @Çağrı

Çevrimdışı Akil Emre

Çagrı kardeşim yazı için ellerine sağlık, duygularımıza tercüman olmuşsun.

Bence bu yazıyı bir şekilde yönetime iletmelisin . Y.D döneminden sonra bu yönetim sportif anlamda bizlerin en karanlık dönemi yaşamasına sebeb oluyor. Bu karanlık sadece futboldada değil baskette de yerlerdeyiz. İçim kan ağlıyor artık bizim de yüzümüzü güldürsünler.

Çevrimdışı TØLGA

Bence bu yazıyı bir şekilde yönetime iletmelisin . Y.D döneminden sonra bu yönetim sportif anlamda bizlerin en karanlık dönemi yaşamasına sebeb oluyor. Bu karanlık sadece futboldada değil baskette de yerlerdeyiz. İçim kan ağlıyor artık bizim de yüzümüzü güldürsünler.
basket bu sene oldukça fena özellikle yeni sezon ile alakalı hiçbirşey belli değil sponsordu oyuncuydu falan olanlarıda kaçırıyoruz
kısaca bişeycik olmaz bunlardan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

yine Balantaya takılmışsın , Babacara gel :)  @Çağrı

Abi Babacar da iyi oyuncu ama 10 milyondan aşağı alamayacaksın.

Bu kadar eksik varken 15 milyona Ba'yı satıp 10 milyonunu direk forvet oyuncusuna bağlar mısın?

Ben bağlamam. Yani bize şuan lüks bu kadar parayı yıkmam bence kızacaksın bana ama bence biz bu tip oyuncuyu 2 sene daha alamayız :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Basket konusunu hiç açma abi orada daha amatörce yönetiliyoruz maalesef  :s20:

Çevrimdışı Kadir G.

Saat 15 te ortalık beyazlarla dolacak. Baya aydınlanırız.

Çevrimdışı Çağrı

basket bu sene oldukça fena özellikle yeni sezon ile alakalı hiçbirşey belli değil sponsordu oyuncuydu falan olanlarıda kaçırıyoruz
kısaca bişeycik olmaz bunlardan

Ya Karşıyaka'nın bütçesi 4 milyonmuş el insaf aynı bizimle.

Başarısızlık da olur bakın anlarım ama benim yediremediği pişkinlik.

Çıkıp da en düşük 8. bütçe bizdeydi 9. olduk derse bir adam o koltukta nasıl oturabilir ya?

Başarısız oldum özür dilerim telafi edeceğim de be adam bu kadar mı egon var?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Kiralık yahu bonservisi ile değil. Geçen sene gittiği para bu.
Kiralıksa bile iyi bence.

Çevrimdışı Çağrı

Sağolun arkadaşlar aslında hepimizin düşündüklerini toparladım yazdım işte.

Necmi abi takip ediliyor diyor umarım biraz olsun yol gösterebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kiralıksa bile iyi bence.

Ama kadronun kalanını güçlendirebiliyorsan iyi.

Skrtel Samba Neto yap mesela arka taraf duvar gibi olsun o zaman Mitroğlu da olur o da olur bu olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Skrtel Samba Neto yap mesela arka taraf duvar gibi olsun o zaman Mitroğlu da olur o da olur bu olur.
Bu sene tam şans işi olacak gibi.Ya tutarsa transferler yapacağız.Karamsarım açıkçası.

Çevrimdışı Çağrı

Bu 2 sene daha olmayacak bence ama yabancı bir sportif direktör şart artık.

Sınır yok bir şey yok. Bu işi en iyi bilen İtalyanlar ve Portekizliler.

Ralf Ragnick bile olurdu bu sene niye düşünülmedi bilmiyorum.

Şimdi hamle imkanı yok bütçe yok 3 sene daha böyle nazı bıraksalara dediğini de yapsalar şu 3 sene Altınsay idare ederdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şunların olacağını bilsem hadi bir nebze olsun Ba'nın satılışını kabul edeceğim de bunların olmayacağını da biliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bu sene tam şans işi olacak gibi.Ya tutarsa transferler yapacağız.Karamsarım açıkçası.

Ba'yı satarlarsa mutlaka 2 tane büyük isim getirirler çok tepki gelir yoksa.

Ama bu isimler hangi bölgelere gelecek asıl mesele bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

ben katılmıyorum buna biz maçları olimpiyatta oynadığımız için kaybetmedik biliç saçmaladığı için kaybettik
biz kazandığımız ingiliz maçlarını olimpiyatta oynamadıkmı feyenortu olimpiyatta elemedikmi Bursayı olimpiyatta
yenmedikmi kardeşim doğru tahlilleri yapamazsan doğru reçete yazamazssın geçen sene Bilic ve takım maç seçti
kimsenin eline koz vermeyelim deplasmanda seyircisiz maç kazanan bir deplasman takımından bahsediyoruz
deplasmanda kazanabiliyorsan olimpiyattada kazanırsın biz takıma bahane vermeyelim yeterki biz ayaşda puan kaybetmedikmi.
zaten bu sene oynayacağımız maçlar pek soğuklara denk gelmeyecek takım çıkacak oynayacak ve kazanacak beklentimiz
bu olmalı milyonları cebe indirenler buna katlanacak hatır için oynamıyorlar. Taraftar olmuş olmamış onları ilgilendirmez
para alırken profesyonellerse sahayada çıktıklarında profesyonelce bütün hünerlerini göstermek zorundalar kimseye bahane yaratmayalım @Hicks

Rasyonel düşününce çok ama çok haklısınız, zira gerçekler öyle değil maalesef. Olimpiyat'taki, Ankara'daki ve Başak Şehir'deki çoğu maça gittim geçen sene, o stadın gerçekten çok kötü bir psikolojisi var, hem takım, hem taraftar için... Konsantrasyon seviyesi yüksek maçlarda sorun yaşamadık zaten, esas sorun normal maçlarda kaybedilmemesi gereken puanları bu ruhsuzlukla kaybetmiş olmamız aslında, buna çözüm aramalıyız. Maç seçme opsiyonu bırakılmamalı diye düşünüyorum futbolcuya, hocaya, bunu da nasıl yaparız, kutu gibi bir statta, rakibin ve kendi takiminin üzerine çökerek buna izin vermezsin, bu ancak böyle olur. 15.000 kişinin olduğu 20.000 kişilik stadın, 30.000 kişinin olduğu 70.000 kişilik stada kesinlikle tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum, bu şekilde kazanılacak puanların ve maçların, kaybedilecek tribün gelirinden daha fazla para kazandıracağına inanıyorum.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı TØLGA

Ya Karşıyaka'nın bütçesi 4 milyonmuş el insaf aynı bizimle.

Başarısızlık da olur bakın anlarım ama benim yediremediği pişkinlik.

Çıkıp da en düşük 8. bütçe bizdeydi 9. olduk derse bir adam o koltukta nasıl oturabilir ya?

Başarısız oldum özür dilerim telafi edeceğim de be adam bu kadar mı egon var?
aslında basketbolda yapılanma şampiyonluk falan o kadar zor bişey değil

güzel bir bütçe sağlarsın düzgün bir hoca getirirsin ufuk sarıca misal

maaşlarını gününde yatırırsın taraftarıda sosyal etkinliklerle flen artık stadyuma çekersin

zor bişey değil o kadar yani ama bizim ilk önce sponsorun parasını stadyuma değil takıma dağıtmamız lazım

birde bu basketbol a.ş klüpten ayrıldığı söyleniyordu net bir bilginiz varmı klüpten ayrılsa sponsor paralarını alamaz yönetim

basketbol için en hayırlısı ayrılıp şirket gibi yönetilmesi olimpiakos panatinihakos flen öyle yapıyor yanılmıyorsam

kendi başkanlarını kendilerini seçicek şirket gibi yönetilecek en mantıklısı bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Yazımdaki şu kısmı yazarken resmen sinirlendim ya şu nasıl mümkün olabilir?

Tarih 17 Haziran değerli Beşiktaşlılar. Bundan 1 ay önce Beşiktaş’ın hocasının gönderileceği belli oldu. Bundan 3 ay önce Beşiktaş’ın kaleci ihtiyacı olduğu belli oldu. Bundan 1.5 yıl önce evet evet tam 1.5 yıl önce Beşiktaş’ın sağ bek ihtiyacı olduğu da belli oldu. Peki biz bu süre zarfında ne yaptık?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ersan'a teklif olduğu söyleniyor doğruysa hemen kabul edilmeli :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

aslında basketbolda yapılanma şampiyonluk falan o kadar zor bişey değil

güzel bir bütçe sağlarsın düzgün bir hoca getirirsin ufuk sarıca misal

maaşlarını gününde yatırırsın taraftarıda sosyal etkinliklerle flen artık stadyuma çekersin

zor bişey değil o kadar yani ama bizim ilk önce sponsorun parasını stadyuma değil takıma dağıtmamız lazım

birde bu basketbol a.ş klüpten ayrıldığı söyleniyordu net bir bilginiz varmı klüpten ayrılsa sponsor paralarını alamaz yönetim

basketbol için en hayırlısı ayrılıp şirket gibi yönetilmesi olimpiakos panatinihakos flen öyle yapıyor yanılmıyorsam

kendi başkanlarını kendilerini seçicek şirket gibi yönetilecek en mantıklısı bu
Zaten basketbol aş yaptılar kulüpten ayırdılar

Çevrimdışı Çağrı

Ersan'a teklif olduğu söyleniyor doğruysa hemen kabul edilmeli :icool:

Pedro'ya da var o da giderse kalıyor Atınç ve Milo  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Pedro'ya da var o da giderse kalıyor Atınç ve Milo  :kop:
Toramanı unutmayalım Sivasta bu sene 10-15 tane maça çıktı bizde banko oynar :D

Çevrimdışı TØLGA

Yazımdaki şu kısmı yazarken resmen sinirlendim ya şu nasıl mümkün olabilir?

Tarih 17 Haziran değerli Beşiktaşlılar. Bundan 1 ay önce Beşiktaş’ın hocasının gönderileceği belli oldu. Bundan 3 ay önce Beşiktaş’ın kaleci ihtiyacı olduğu belli oldu. Bundan 1.5 yıl önce evet evet tam 1.5 yıl önce Beşiktaş’ın sağ bek ihtiyacı olduğu da belli oldu. Peki biz bu süre zarfında ne yaptık?
ekleme bundan 1. sene önce önder özen ayrıldığında yerine en kısa zamanda sportif direktör getiricez dendi 1 sene geçti üstünden  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK