2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876612 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Al Ain istiyor. 14 milyon euro. Ba'yı iteleyecekler belli oldu.

1 milyona Mitroğlu'nu alıp bütçeyi stopere ve sol açığa ayıracaklar gibi duruyor.
milletçe alkışlıyoruz  :claps: :claps:
satılmasın demiyorum ama benim hiç ümidim yok o bütçeyi iyi kullanıcaklarına dair
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serdkar

Mitroğluna kucaklarınızı açın ufaktan..

Gelmesin...
Mitroglu gece hayatina düskün birisi.
Kendisi Almanya dogumlu ve cogu zaman buralarda geziyor...
sisha barlarda kafayi cekip duruyor...

gs iki türk forvet ile cifte kupa kazandi..

bizim iki tane iyi forvet  ( cenk ve ömer )....pekto ne oldu belli degil...

önemli olan onlari iyi besliyecek bir orta saha ve bekler

Çevrimdışı Çağrı

Olası plan.

Ba satılır. Pedro Jouse takasına kullanılır artı bir miktar para alınır.

Ba yerine Mitroğlu kiralanır. Alınan bonservisin bir kısmıyla Skrtel, bedelsiz Britos ve bir kısmıyla sağ bek alınır.

Sol açık Kono ya da Babel bedelsiz zaten.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

haa o olabilir işte neyse bu senede şampiyonluk yalan gibi  :bandit:
Maalesef inanmak istiyordum ama böyle saçma sapan hamleler yapacaklarsa fenerin şampiyonluğunu şimdiden resmi siteden kutlasınlar biz alıştık birilerini durmadan kutlamayı  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Al Ain istiyor. 14 milyon euro. Ba'yı iteleyecekler belli oldu.

1 milyona Mitroğlu'nu alıp bütçeyi stopere ve sol açığa ayıracaklar gibi duruyor.

Abi inanıyomusunuz o bütçeyle bişey yapabilceklerine? :)

Benim güvencim sıfır. Skrtel mi gelecek yoksa sakat vlaarmı? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bu arada şu anda alabileceğimiz bedava iyi kaleci bir tek Neto var.

Yani Çare Neto.

Çevrimdışı Kadir G.

katardan da varmış teklif demin ntvspor haber yaptı 15 milyon euro veriyorlarmış herhalde

Katara satılmaz teklif yapan kulüp belalı kimsenin parasını ödemiyorlar davalıklar uefada.

Çevrimdışı Çağrı

Küçük nokta atışlar yapacaklarına büyük taşları yerinden oynatıp büyük işlere kalkışıyorlar.

Ha olur, olmaz değil ama bunu kim planlayacak.

Ba'yı sattın diyelim. Skrtel, Samba, Kaderabek, Konoyplanka, Neto ve Mitroğlu yap kimse ses çıkarmaz. Ama yapamazlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

neyse yaa iyi yanından bakın bu senede şampiyon olamazsak yönetim gider belki koltuk meraklısı değilim diyordu anlarız meraklısı olup olmadığını  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Katara satılmaz teklif yapan kulüp belalı kimsenin parasını ödemiyorlar davalıklar uefada.
evet fair play konusu varmış onlarda da

Çevrimiçi Samet Ç

neyse yaa iyi yanından bakın bu senede şampiyon olamazsak yönetim gider belki koltuk meraklısı değilim diyordu anlarız meraklısı olup olmadığını  :biggrinking:
3 yıl daha kalırlar o mevkiye gelip o koltuktan etkilenmeyen insan görmedim daha ben  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Kim gelecek işte adalı erken seçim ve genel seçimde kesin aday olacakmış birde rüzgar sağnak var başka yok.

Çevrimdışı TØLGA

Küçük nokta atışlar yapacaklarına büyük taşları yerinden oynatıp büyük işlere kalkışıyorlar.

Ba'yı sattın diyelim. Skrtel, Samba, Kaderabek, Konoyplanka, Neto ve Mitroğlu yap kimse ses çıkarmaz. Ama yapamazlar.
kadarebek bugün sözleşme imzaladı hoffenhime ile  :ebebe: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte onu bildiğimiz için de Ba gitmesin diyoruz yoksa farkındayız 30 yaşına gelmiş adama 15 veriyolar :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Ba+Pedro'dan 15 milyon euro geçti diyelim eline.

Skrtel 7

Samba Free

Kaderabek 4

Konoyplanka  Free 

Neto Free

Mitroğlu 1.5-2 Kira parası

Bütçe yetiyor. Ama bunu düşünecek birisi var mı orada? Sesimizi duyan var mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kim gelecek işte adalı erken seçim ve genel seçimde kesin aday olacakmış birde rüzgar sağnak var başka yok.
Bunlar yöneteceğine aklı başında bir tane gence kaynak sağlasınlar o geçsin başkanlığa

Çevrimdışı Çağrı

kadarebek bugün sözleşme imzaladı hoffenhime ile  :ebebe: :ebebe:

Geçmiş olsun o zaman rota yine Linnes :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

çıkar çıkar beklentilerim var benim aralık ayına kadar kesinleşir adaylar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Skrtel 7

Samba Free

Kaderabek 4

Konoyplanka  Free 

Neto Free

Şşşşşşş.. Uyuyolar abi rahatsız etmeyelim.. :uyucam:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçmiş olsun o zaman rota yine Linnes :)

Evren nyom diyodu

Çevrimdışı Çağrı

Bir de bu iyi planlamayı yapamazlarsa mazeretleri aynen şunlar olacak.

Futboldan para kazanmaya alışmalıyız!

Fernandes'i satmadık da ne oldu!

Yahu satma demiyoruz sat ama aldıklarınla şu takımı doyur.

Yoksa ben 40 milyona satarım eldekileri sana gerek yok o koltukta satmak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel 7

Samba Free

Kaderabek 4

Konoyplanka  Free 

Neto Free

Samba ve Neto'nun adı geçmedi daha abi.Olacağı söyleyeyim ben sana

Toloi

Britos

Glen

Mitroğlu

Kaleci almazlar

Orta saha Pedro ile Josue takasa girerler

Çevrimdışı atalay

Kaderabek zu Hoffenheim.

Bu sefer kesin.  :s20:

Ben sizin var ya...

2 sene sonra en az 10-12 milyon euro.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Evren nyom diyodu

1 sezon profesyonel futbol oynadım sol bek olarak benim asist sayım daha fazla onun 8 sezonundan  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de bu iyi planlamayı yapamazlarsa mazeretleri aynen şunlar olacak.

Futboldan para kazanmaya alışmalıyız!

Fernandes'i satmadık da ne oldu!

Yahu satma demiyoruz sat ama aldıklarınla şu takımı doyur.

Yoksa ben 40 milyona satarım eldekileri sana gerek yok o koltukta satmak için.

Abi şaka falan değil; Senin kongrede olman lazım.