2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846963 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bunu sürekli okuyorum. Bu gerçek mi?  :oha:
Gerçekmiş. :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Gerçekmiş. :akuma:

Kim dedi bunu? Danny ile Sosa'nın neresi benziyor arkadaş.  :kop:

Çevrimdışı talha

Yanlız başkan da benim dediğimi demiş üç oyun kurucu ile ne yapacaz diye düşünüyordum :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İzleyeceğiz tabi abi zaten sezon başında belli olacak 3 aşağı 5 yukarı da.

Ben olacağı söyleyeyim yeni gelen stoper ve Ersan ikilisi ile başlarız biz sezona.
Ersan mı. Yapma be  Çağrı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Minnoş Glen zor, Skrtel olabilir dedi :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Danny ile Sosa'nın en büyük benzerliği tozlukları yarıya kadar çekmesi.  :kop:

Tamam, oyun kurucu özellikli topu koşturan, al - veri seven, dikine oynayan iki oyuncuda. Bambaşka özellikleri var.

Scout ekibini kapatsın madem kendi istediği, Ertan'ın çaktığı oyuncuları getirsin kulübe.

Çevrimdışı Çağrı

Ersan mı. Yapma be  Çağrı.

Malesef abi.

Sezon başlayacak biz dinamik oyun oynayacağız Milo ve Pedro o tempoda olamazlar 6 aydan önce hiç sanmıyorum.

Ersan hep fit başlar sene başında 2 stoper de almayacağımız için yüksek ihtimal 11 başlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yanlız başkan da benim dediğimi demiş üç oyun kurucu ile ne yapacaz diye düşünüyordum :D

Elimde olsun 5 oyun kurucu tek forvet ile oynarım bekleri kanat yaparım top yapabilen adam her zaman iyidir :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu aralar pek tercih edilmeyen bir sistem vardır 4-1-3-2 ama kanatsız versiyonu.

Bu ligde en iyi tutacak sistemdir Fener'in yapısı çok müsaitti oynamadılar bunu.

İyi bir forvetimiz ve  tabi ki iyi beklerimiz olsa

Çapa Atiba sol iç Tolgay Göbek Sosa Sağ iç Oğuzhan denenebilirdi.

Ama bu kanatlarla ve olmayan 2. forvet ile mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vidic gelsin kavga falan etsin biz anlaşalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Bu aralar pek tercih edilmeyen bir sistem vardır 4-1-3-2 ama kanatsız versiyonu.

Bu ligde en iyi tutacak sistemdir Fener'in yapısı çok müsaitti oynamadılar bunu.

İyi bir forvetimiz ve  tabi ki iyi beklerimiz olsa

Çapa Atiba sol iç Tolgay Göbek Sosa Sağ iç Oğuzhan denenebilirdi.

Ama bu kanatlarla ve olmayan 2. forvet ile mümkün değil.

Bruno                            Egemen                       

Gökhan                                                                                                  Caner
                                                    Topal

Meirelles                                                 Alper

Diego

Webo                                     Sow

:super:
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 00:34:44 atalay ]

Çevrimdışı canU

elimizdeki stoperler için en kötüsü bence ersan resmen pimi çekilmiş el bombası gibi her an batırabilir. Adam kaçırmalar mı dersin pozisyon hataları mı dersin hepsi var maaşallah :) dengesizlik ve topu oyuna hiç sokamama da cabası. Savunma düzeni yeni gelen lider bir stoper olursa onunla pedro olur. Pedroda defansı toplayacak liderlik yok ama top kesiciliği ve topu inanılmaz iyi şekilde oyuna sokma var. Adam bir diagonal pas atıyor tam adrese teslim. Yanındaki stoperin ama lider ruhlu tecrübeli ve hava toplarında iyi olması şart.

Ben ayrıca atınçtan çok ümitliyim hala ofsaytı bozma tarzı duruş hataları yapıyor da hiç kafa topu vermiyor bam güm vuruyor o cüssesine rağmen çok seri. Şenol hoca oynatabilir bir ihtimal onu da.

Çevrimdışı Deniz

Toraman + ersan savunmasını özlediniz mi  :upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bruno                            Egemen                       

Gökhan                                                                                                  Caner
                                                    Topal

Meirelles                                                 Alper

Diego

Webo                                     Sow

:super:

Aynen buydu kafamdaki.

Öküz gibi pres yapan 2 forvetleri var.

Orta yağdıran bekleri var.

Şut atan ortasahaları var.

Şu sistemi oynatsaydı Aziz Yıldırım Ligi Mayıs başı bitirirlerdi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Copa America maçlarını https://www.youtube.com/user/CopaAmerica izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Sarp

Başarılı sol kanat için Lacivert-Beyazlılar’a; Ömer Şişmanoğlu’nu takasta kullanmayı öneren ve ilk etapta olumlu geri dönüş alan yönetim, Babel’in imza parası istemesi sonrasında transferin çıkmaza girdiği öğrenildi.

Çevrimdışı Çağrı

Copa America maçlarını https://www.youtube.com/user/CopaAmerica izleyebilirsiniz.

Oh bu süper oldu be! Tivibu'ya kafam .. Neyse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Milo gelişecek gelişmeli kadar  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Aynen buydu kafamdaki.

Öküz gibi pres yapan 2 forvetleri var.

Orta yağdıran bekleri var.

Şut atan ortasahaları var.

Şu sistemi oynatsaydı Aziz Yıldırım Ligi Mayıs başı bitirirlerdi  :evillol:

Aynen. Yalnız FB gerçekten kadro kalitesinin çok altında oynuyor. Şuradan çürüğe çakanları ayırıp şu oyunu oynayacak daha dinamik, iştahlı oyuncuları seçseler ezer geçerler. Bakalım Pereira nasıl kadro kuracak. Q7'i istemiş. 

Çevrimdışı talha

Oh bu süper oldu be! Tivibu'ya kafam .. Neyse.

Tivibu verecek mi?  :icool: 

Ben izlerim dünyanın parasını veriyorum birhalta yarasın. Ama bir de buna ayrıyetten paket isterlerse kapatırım. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Aynen. Yalnız FB gerçekten kadro kalitesinin çok altında oynuyor. Şuradan çürüğe çakanları ayırıp şu oyunu oynayacak daha dinamik, iştahlı oyuncuları seçseler ezer geçerler. Bakalım Pereira nasıl kadro kuracak. Q7'i istemiş. 

Demek ki o da kanatlı oynayacak. Hata.

Elinde böyle bekleri olan takım hücum varyasyonunu kanatlara veriyorsa ihanet bu beklerine.

Hadi biz mecburuz. Bizde varyasyon geliştirmek bile zor tek tip oyuncular var.

Cesaret edemiyorlar. Bizim de normalde geçen sene direk 3-6-1 oynamamız gerekirdi.

Stoperlerin kötüyse beklerin bindiremiyorsa Töre'nin ayağına bakacağına yap 3-5-2 ya da 3-6-1 hiç olmazsa bir şey çıksın ortaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fenerin yeni hocasından taraftarı hiç memnun değil.Biz şenol hocayı getirdik diye bize karşı elleri ayakları titrer hale geldi şimdiden  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba