2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844850 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Vlaar + glen bize seviye atlatır.Şenol hocanın bahsettiği 3. bölge neydi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Fenerin yeni hocasından taraftarı hiç memnun değil.Biz şenol hocayı getirdik diye bize karşı elleri ayakları titrer hale geldi şimdiden  :bandit:
Twitter'de çok mutlu izlenimi verdiler bana :upto:

Çevrimdışı Deniz

Twitter'de çok mutlu izlenimi verdiler bana :upto:
Forumlarındaki aklı başındaki adamlar hiç de öyle demiyor  :upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bu sene beklentim şu artık.

Kaleci

Sağ Bek Stoper Tosic Motta

Töre Sosa Tolgay Oğuzhan Sol Kanat

Ba

Ya vurursun ya vurulursun. Dzsudzsak'ı alırsan her maç 3-1 4-1 4-2 biter. Güven verir mi? Vermez. Şampiyon olur mu? Bilinmez.

Top tutup rakibi bayıltarak hücum edemeyen takım kolay kolay şampiyon olamıyor. Yine en büyük favori Fener ama doğru yönetilirse.

Bizim yapacağımız şu kadroyla hava yakalayıp geleni geçeni 3-4-5 leyip korku salıp kötü oynadığımızda bile ite kaka kazanmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fenerin yeni hocasından taraftarı hiç memnun değil.Biz şenol hocayı getirdik diye bize karşı elleri ayakları titrer hale geldi şimdiden  :bandit:

Bilmiyorlar demek ki adam akıllı gerçekten iyi adam getirdiler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu aralar pek tercih edilmeyen bir sistem vardır 4-1-3-2 ama kanatsız versiyonu.

Bu ligde en iyi tutacak sistemdir Fener'in yapısı çok müsaitti oynamadılar bunu.

İyi bir forvetimiz ve  tabi ki iyi beklerimiz olsa

Çapa Atiba sol iç Tolgay Göbek Sosa Sağ iç Oğuzhan denenebilirdi.

Ama bu kanatlarla ve olmayan 2. forvet ile mümkün değil.
4-1-3-2 ile ben FM 15'te tarih yazdım tarih :D Ama beklerim Alex Sandro ve Danilo'ydu :iblush:

Çevrimdışı atalay

Demek ki o da kanatlı oynayacak. Hata.

Elinde böyle bekleri olan takım hücum varyasyonunu kanatlara veriyorsa ihanet bu beklerine.

Hadi biz mecburuz. Bizde varyasyon geliştirmek bile zor tek tip oyuncular var.

Cesaret edemiyorlar. Bizim de normalde geçen sene direk 3-6-1 oynamamız gerekirdi.

Stoperlerin kötüyse beklerin bindiremiyorsa Töre'nin ayağına bakacağına yap 3-5-2 ya da 3-6-1 hiç olmazsa bir şey çıksın ortaya.

Töre'den bir Tevez çıksa 3-5-2 olur da. Oyun stili çizgiye sırtını dayamak üzerine kurulu.

Maxi tarzı bir bekin olmadığı müddetçe çizgideki oyuncuların hücum yetersizliği ekstra bir stoper oynamandan başka bir şey ifade etmiyor.

De Rossi, Medel, Topal tarzı stopere çekebileceğimiz bir oyuncuda yok. 1 adam gereksiz sahada oluyor.

Açıkçası orta saha transferi olmuyor ise. Tolgay - Oğuzhan - Sosa'nın aynı anda sahada olduğu bir oyun düzenini tercih ederim. Bunu nasıl olur bilmiyorum. 

Çevrimdışı Tolga

Vitor Pereira'nın Fb de başarılı olacağını düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

adam yunanistanda şampiyon takımın hocasıydı falan diyenler var.Arkadaş zaten olympiakos her sene şampiyon olur  :evillol: :evillol:.Adamlar son 17 senede 15 şampiyonluk kazandı zaten şampiyon yapamayanı döverler  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Bilmiyorlar demek ki adam akıllı gerçekten iyi adam getirdiler.
bence koca bir balon.eğer azizin müdahaleleri olmazsa burda söner o balon

Çevrimdışı Deniz

Aziz dışardan müdahale etmezse vitorun balonu 15. haftada söner.özellikle fenerin deplasman sıkıntısının devam edeceği kanaatindeyim.

Çevrimdışı Kadir G.

bence koca bir balon.eğer azizin müdahaleleri olmazsa burda söner o balon

Müdahale ederse bildiğin kavga eder o adam.

Çevrimdışı Çağrı

Töre'den bir Tevez çıksa 3-5-2 olur da. Oyun stili çizgiye sırtını dayamak üzerine kurulu.

Maxi tarzı bir bekin olmadığı müddetçe çizgideki oyuncuların hücum yetersizliği ekstra bir stoper oynamandan başka bir şey ifade etmiyor.

De Rossi, Medel, Topal tarzı stopere çekebileceğimiz bir oyuncuda yok. 1 adam gereksiz sahada oluyor.

Açıkçası orta saha transferi olmuyor ise. Tolgay - Oğuzhan - Sosa'nın aynı anda sahada olduğu bir oyun düzenini tercih ederim. Bunu nasıl olur bilmiyorum. 

Çözüm var da çok cesaretli davranması lazım.

Ya 4-3-3'te yukarıda yazdığım gibi çıkarsın ya da 4-1-3-2 çıkarsın ama nasıl olur şöyle.

Stoper                            Tosic                       

Kerim                                                                                                  Motta
                                                    Atiba

Oğuzhan                                                 Tolgay

Sosa

Töre                                     Ba

Töre oturana kadar Sosa'nın bol bol dalması lazım içeri tek sıkıntı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ah ulan paran olacak alacaksın Mayke'yi öyle bir hucum edersin ki sağ kanattan anasını ağlatırsın ligin  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ah ulan paran olacak alacaksın Mayke'yi öyle bir hucum edersin ki sağ kanattan anasını ağlatırsın ligin  :iblush:
Porto uçacak Mayke'yle :D

Çevrimdışı Deniz

Müdahale ederse bildiğin kavga eder o adam.
Öyle müdahale değil ,hakem tff falan  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Copa America temsili  :evillol: Seviyoruz! 2 de başlıyor kaçırmayın.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Al bi snickers ye  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Onur Can

Burada ki cogunluk da benim gibi Tolgay-Oguzhan ve Sosa'nin ayni anda saha'da olmasi gerektigini dusunuyor. E biz o zaman niye kanat ariyoruz? Sosa'dan en iyi verimi zaten kanatta aldik, Kanatlar Töre-Sosa, oyun kurucular Tolgay ile Oguzhan, bunlardan Tolgay daha çok geriye yönelik oynayacak, defanstan top cikaracak vs. O arka'da da Atiba olur, Veli olur hatta Necip bile olur gerektiginde. Yedekte de Kerim ile Olcay'i dusununce bence kanat transferi bos is. Önemli olan sag bek ile stoper.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı talha

Şili-Ekvator
Şili-Meksika
Arjantin-Uruguay
Brezilya-Kolombiya
Meksika-Ekvator

Gerisi çok heyecanlandırmıyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Burada ki cogunluk da benim gibi Tolgay-Oguzhan ve Sosa'nin ayni anda saha'da olmasi gerektigini dusunuyor. E biz o zaman niye kanat ariyoruz? Sosa'dan en iyi verimi zaten kanatta aldik, Kanatlar Töre-Sosa, oyun kurucular Tolgay ile Oguzhan, bunlardan Tolgay daha çok geriye yönelik oynayacak, defanstan top cikaracak vs. O arka'da da Atiba olur, Veli olur hatta Necip bile olur gerektiginde. Yedekte de Kerim ile Olcay'i dusununce bence kanat transferi bos is. Önemli olan sag bek ile stoper.

O üçlüyü göbekte düşünüyoruz kanat ondan istiyoruz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çözüm var da çok cesaretli davranması lazım.

Ya 4-3-3'te yukarıda yazdığım gibi çıkarsın ya da 4-1-3-2 çıkarsın ama nasıl olur şöyle.

Stoper                            Tosic                       

Kerim                                                                                                  Motta
                                                    Atiba

Oğuzhan                                                 Tolgay

Sosa

Töre                                     Ba

Töre oturana kadar Sosa'nın bol bol dalması lazım içeri tek sıkıntı bu.

Kerim olmaz. Kısa o bölgeyi oynayamaz. İkili mücadelelerde yetersiz; kademe bilmez.

İşte iyi bir sağ bek; atletik, dönüşleri problemsiz, sert, sıkı bir stoper olsa idi. Tosic yerine de Franco'nun oynadığı bir kadro denenebilirdi bu sezon.

Çevrimdışı atalay

Jorge Sampaoli'nin Şilisini izleyin.  :sevinc :halay: :ishock:
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 01:13:31 atalay ]