2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845757 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

2 stoper alacaklarsa ki öyle görünüyor sağa vlaar/samba ikilisinden biri sola britos çok iyi olurdu. Tabi böyle ikili olur mu bilmiyorum britosun oyununu bilmem.

Günay
Glen    Vlaar      Britos  Tosic
                    Veli
            Tolgay    Sosa
  Töre                     Dzsudzsak
                    Ba

Çevrimdışı atalay

Copa America temsili  :evillol: Seviyoruz! 2 de başlıyor kaçırmayın.

Çizgi kalecisi  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

2 stoper alacaklarsa ki öyle görünüyor sağa vlaar/samba ikilisinden biri sola britos çok iyi olurdu. Tabi böyle ikili olur mu bilmiyorum britosun oyununu bilmem.

Günay
Glen    Vlaar      Britos  Tosic
                    Veli
            Tolgay    Sosa
  Töre                     Dzsudzsak
                    Ba

Bu 4 transfer 15 milyon euro yıllık yük getiriyor mümkün değil.

2 tane üst kalite adam gelirse kalan ikisi ortalama olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar bu arada 1. yılımız doldu ve 2000 üyeye ulaştık.

Anlık ziyaretçi ve üye olarak Forza ile nerdeyse aynı durumdayız.

Burası muhtemelen Beşiktaş'ın en büyük taraftar forumu olacak hepimiz kıymetini bilelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

adam yunanistanda şampiyon takımın hocasıydı falan diyenler var.Arkadaş zaten olympiakos her sene şampiyon olur  :evillol: :evillol:.Adamlar son 17 senede 15 şampiyonluk kazandı zaten şampiyon yapamayanı döverler  :icool:

Son 19 yilda 17.  :D

Çevrimdışı Renton

Senol Gunes hayırlı olsun besiktasımıza ama eldeki kadrodan en iyisini cıkaralım diye cıkarsak yola olmaz herhalde kaliteli adam lazım insallah gelir transferler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Doğukan E.

Burası muhtemelen Beşiktaş'ın en büyük taraftar forumu olacak hepimiz kıymetini bilelim.

Forza nin kaçıncı yılı abi? Bu ortam devam ettiği sürece bu forum dediğin gibi olucak inşallah abi.

Çevrimdışı Çağrı

Forza nin kaçıncı yılı abi? Bu ortam devam ettiği sürece bu forum dediğin gibi olucak inşallah abi.

Bilemiyorum kardeşim tam olması gereken Forza'nın tek ve özel olmasıydı yolunda gitmedi.

Sanırım ortamımız daha iyi her yaş grubundan insan ile iyi götürüyoruz burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'ten de şampiyonluk dışında 3 beklentim var.

Oğuzhan, Kerim ve Töre.

Üçü de gol atmasını doğru pozisyon alarak öğrensinler.

Töre ayrıca basit oynamayı öğrensin.

Oğuzhan güçlensin ve yay çevresinden kutuya dalmayı öğrensin.

Kerim'den ise Volkan Şen çıksa razı olacağım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Stad halen daha bitmedi. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Stad halen daha bitmedi. :lol:

O bitse basketbol arena gelecek o zamana kadar burası zaten iyice futbol forumuna dönüşecek sıkıntı yok  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şenol Güneş'ten de şampiyonluk dışında 3 beklentim var.

Oğuzhan, Kerim ve Töre.

Üçü de gol atmasını doğru pozisyon alarak öğrensinler.

Töre ayrıca basit oynamayı öğrensin.

Oğuzhan güçlensin ve yay çevresinden kutuya dalmayı öğrensin.

Kerim'den ise Volkan Şen çıksa razı olacağım.

Kerim doğru ellerde Volkan Şen'den çok daha fazlası olacaktır. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada sol kanat bekliyoruz o kadar.

Chelsea ile aram iyi diyor başkan bir zahmet Salah'ı alıp önümüze atsa olmuyor mu kiralık  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Geride kalan sezonda Bursaspor’u çalıştıran ve son derece başarılı bir görüntü çizerek takımını Türkiye Kupası finaline çıkaran Şenol Güneş’i özel kılan hususlardan biri de çalıştığı oyunculardan maksimum verim alarak ülke futboluna kazandırması. Tecrübeli çalıştırıcının özellikle Trabzonspor’daki son döneminde ve Bursaspor’da Türk futboluna sunduğu isimler, başarılı performanslarıyla A Milli Takım seviyesine ulaşmayı başardı. Bu oyuncuların bazıları yok olmaya yüz tutmuşken, bazıları ise henüz ismini bile duyurmayı başaramamışlardı.

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan tecrübeli teknik adamın son yıllarda performanslarını yükselttiği ve yeniden doğmalarını sağladığı isimler:

Onur Kıvrak: Trabzonspor’a transfer olduğunda 3. kaleci pozisyonunda olan Onur Kıvrak, Şenol Güneş’in duyduğu güven sayesinde Karadeniz ekibinin as kalecisi olmayı çok kısa bir sürede başardı. Tecrübeli teknik adamın futbolculuğunda kaleci olmasının avantajını çok iyi kullanan Onur, Tolga Zengin’i uzun bir süre kulübeye mahkum etti. Şu an Trabzonspor’un birinci kalecisi ve kaptanı olan başarılı eldiven, A Milli Takım’da da sık sık forma şansı buluyor.

Egemen Korkmaz: Trabzonspor’da 2009-2011 seneleri arasında Şenol Güneş ile birlikte çalışan Egemen Korkmaz, sahip olduğu istikrarı tecrübeli çalıştırıcı ile birlikte bir kademe daha üste çıkardı. Bu dönemde ilk kez A Milli Takım’a seçilen Korkmaz, sıradan bir oyuncudan kilit oyuncuya dönüştü ve kendisine önce Beşiktaş sonra da Fenerbahçe kapılarını açmayı başardı.

Ceyhun Gülselam: Tıpkı Egemen Korkmaz gibi Ceyhun Gülselam da Şenol Güneş ile 2009-2011 yılları arasında Trabzonspor’da çalışma fırsatı yakaladı. Savunmaya dönük orta saha olarak görev yapmasına karşın Karadeniz ekibinde hücumunu da önemli ölçüde geliştiren Ceyhun, özellikle ceza sahası dışından attığı gollerle Trabzonspor’a önemli katkılar sağladı. Bordo mavililerden sonra Galatasaray’a transfer olan başarılı oyuncu, Şenol Güneş ile büyük bir sıçrama yakaladı.

Selçuk İnan: Manisaspor’da dikkatleri üzerine çektikten sonra Trabzonspor’a gelen Selçuk İnan, Şenol Güneş’in gözetiminde ülkenin en modern orta sahası haline geldi. Çift yönlü oyununun yanı sıra etkili pasları, duran toplardaki başarısı ve kesiciliği ile bordo mavililere önemli kazançlar sağlayan Selçuk, Galatasaray’a transfer olarak ne kadar özel bir oyuncuya dönüştüğünü kanıtladı.

Engin Baytar: Engin Baytar da Şenol hoca ile birlikte seviye atlayan isimlerden. Süper Lig’de Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maceraları yaşamasına karşın vukuatlarıyla ön plana çıkan oyuncuyu dizginlemeyi başaran Şenol Güneş, Trabzonspor’a büyük katkılar vermesini ve sadece futboluyla gündeme gelmesini sağladı.

Burak Yılmaz: Belki de Şenol Güneş’in son yıllarda yoktan var ettiği en büyük isim. Beşiktaş, Manisaspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Eskişehirspor derken kendisini bir anda Trabzonspor’da bulan Burak’ı adeta nakış gibi işleyen Şenol Güneş, günümüzün en golcü ismini yaratmayı başardı. Tecrübeli hocanın yönetiminde gol kralı olmaya başaran Burak, Galatasaray’a transfer olduktan sonra özellikle Şampiyonlarlar Ligi’nde de kalitesini tüm Avrupa’ya gösterdi. Hali hazırda Türkiye’nin en önemli golcüsü Burak Yılmaz ise bunda en büyük pay, tıpkı golcü oyuncunun da her fırsatta dile getirdiği gibi Şenol Güneş’e ait.

Umut Bulut: Ankaragücü’nde dikkatleri üzerine çekerek Trabzonspor’a transfer olan Umut Bulut, Şenol hoca ile seviye atlayan bir diğer isim. Umut’un en önemli başarısı da Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı ile gösterdiği performansla kendisine Avrupa kapılarını açması. Fransa’nın Toulouse ekibine transfer olarak başarısını taçlandıran tecrübeli golcü sonrasında Galatasaray’a gelerek başarılı çizgisini sürdürdü.

Mustafa Yumlu: İşte Şenol Güneş’in sıfırdan yarattığı savunmacı. Altyapısında yetiştiği Trabzonspor’daki ilk A takım maçında Beşiktaş’a karşı oynayıp üstüne bir de gol atarak takımına galibiyeti getiren Mustafa, 2010/11 sezonu ile birlikte takımın en istikrarlı isimlerinden biri oldu. A Milli Takım’a yükselemese de ligin en başarılı savunmacılarından olan Yumlu, Şenol Güneş ile birlikte Türk futbolunda kendisine yer bulmayı başardı.

Olcan Adın: Gaziantepspor’daki başarılı çizgisiyle Trabzonspor’a transfer olan Olcan, Şenol Güneş ile birlikte oyununu bir kademe yukarı taşıdı. Şenol Güneş’in kendisine duyduğu güven ile çok daha verimli oynamaya başlayan Olcan, zaman zaman sol bekte oynamasına karşın istikrarlı formunu sürdürdü. Şimdilerde Galatasaray forması giyen Olcan’ın bu seviyelere gelmesinde Şenol Güneş’in payı yadsınamaz düzeyde.

Giray Kaçar: Gençlerbirliği’nde gösterdiği performansla adından söz ettiren Giray Kaçar, Trabzonspor’a transfer olduktan sonra ŞenolGüneş etkisiyle performansını bir kademe yukarıya çıkarmayı başardı. Düzenli olarak ilk 11’de forma giyerek Karadeniz ekibinin değişilmez bir parçası olan savunmacı, ilk kez 2011 yılında A Milli Takım’a yükseldi ve Şenol Güneş’in güveninin boşa olmadığını kanıtladı.

Jaja: Şenol Güneş yalnızca yerli isimleri değil, yabancı ama sorunlu isimleri de parlatmayı başaran bir teknik adam. Yakın dönemin en somut örneklerinden biri de Jaja. 2010/11 sezonundaki müthiş Trabzonspor’un hücumdaki önemli parçalarından olan Brezilyalı, 1 sezon forma giymesine karşın 14 gol ve 3 asistlik performans göstererek Karadeniz ekibinin zirve yarışındaki kilit parçalarından oldu. Maç sayısı gol sayısına oranlandığında en verimli dönemini Trabzonspor’da yaşadı Jaja.

Volkan Şen: Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde Volkan’ı Karadeniz ekibine kazandıran Şenol Güneş, bu süreçte istediği verimi alamasa da Bursaspor’da başarılı kanat oyuncusunu yeniden bir yıldıza dönüştürdü. Geride kalan sezon Bursaspor’un en kilit isimlerinden olan Volkan Şen, başarılı performansının mükafatını A Milli Takım’a yıllar sonra yeniden seçilerek aldı. Hatta Şenol Güneş Volkan’a öylesine güvendi ki kaptanlık pazubantını çekinmeden başarılı sağ açığın koluna taktı.

Ozan Tufan: Son dönemin en gözde ismi. Ertuğrul Sağlam ile A takımla tanışan, Hikmet Karaman, Daum ve İrfan Buz ile gelişimini tamamlayan Ozan, Şenol Güneş ile Türkiye’nin en formda orta sahalarından biri durumunda. İlginç olan ise Ozan henüz 19 yaşında ve takımın kilit oyuncularından. Transfer döneminde büyükleri birbirine düşürebilecek ve hatta ismini Avrupa’nın önemli takımlarıyla andıracak bir potansiyele sahip. Yeni bir yıldız doğdu Şenol Güneş sayesinde…

Harun Tekin: 6 ayda 2. kalecilikten A Milli Takım seviyesine ulaşan bir başarı hikayesine sahip Harun Tekin. Tabi ki en büyük pay ŞenolGüneş’e ait. Yabancı sınırından dolayı Sebastian Frey’in kullanılmaması, Harun için kariyerinin en büyük şansı oldu belki de. O da bu şansı çok iyi kullandı ve Fatih Terim’in gözüne girmeyi başardı. Gün geçtikçe daha da iyi noktaya geliyor.

Fernandao: Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadroya katılmıştı Fernandao. 6 ayda kaydettiği 12 golle dikkatleri üzerine çekmiş, ŞenolGüneş ile çok daha fazlasını yapacağı öngörülüyordu ancak Brezilyalı forvet beklenenin de üzerine çıktı. Lig ve kupa dahil olmak üzere oynadığı 38 maçta 24 gol 8 asist yaptı. Karabükspor'a attığı 4 golle de zirve yaptı. Ondan bu kadar efektif yararlanan Şenol Güneş, Fernandao'nun performansındaki en önemli insan.

Aziz Behich: O da tıpkı Harun gibi yabancı kuralının şans getirdiklerinden. Taye Taiwo gibi kariyerli bir ismin kadroda değerlendirilmemesi sayesinde kendisini bir anda ilk 11’de bulan Aziz, her geçen gün istikrarını artırdı. Avustralya Milli Takımı’nın formasını giyen ve Şubat ayında Asya şampiyonluğu yaşayan başarılı sol bek, Şenol Güneş etkisiyle dikkatleri daha da fazla çekmeyi başarıyor.

Emre Taşdemir: Ankara'da başlayan futbolculuk kariyerinde Ankaragücü'nde kendisini gösteren Emre Taşdemir, bu sezon başında Bursaspor'un yolunu tutarak Süper Lig'e adım attı. Henüz 19 yaşında olduğundan çok büyük beklentiler yoktu ama o, en büyük avantajı olan Şenol Güneş'in öğrencisi olmayı çok iyi kullandı. Oynadığı her maçta kendisini gösterdi. Aziz Behich Milli Takım'dayken verilen görevi en iyi şekilde yaptı ve büyük ödülü A Milli Takım'a seçilerek aldı. Geleceği çok parlak olan Emre'nin futbol dünyasındaki varlığı, Şenol Güneş ile daha da çok benimsenmeye başladı.

Alıntı: Egemen YILDIRIM
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu arada sol kanat bekliyoruz o kadar.

Chelsea ile aram iyi diyor başkan bir zahmet Salah'ı alıp önümüze atsa olmuyor mu kiralık  :D

Salah tam bizim aradığımız adam. Gelir mi ama orası zor.

Çevrimdışı atalay

Micah Richards zu Aston Villa.

Vlaar ile sözleşme yenilemeyecekler.

Yalnız Vlaar bir sezon 37 maç; 2 yıl önce 12; geçen sene 7 maç ve bu sene 17 maç kaçırdı. Halihazırda sakat.  :D

Teklif var da bu sakatlıklar ile büyük risk. Üstelik bu sakatlıkların neredeyse tamamı "buzağı yaralanma" denilen sakatlık türü.

Çevrimiçi Necmi

Çok yakışıklısınız aman yeni formalar sizi bozar berbat onlar size hiç yakışmaz....Almıyorsanız almayın insanın hevesini kursağında bırakmayın beğenen var alan var şikayetiniz varsa kulübe derdinizi anlatın burada alacak olan insanların heveslerini baltalamayın. Yeri gelince burayı kimler okuyor susun ağzınıza sahip çıkın takıma zarar vermeyin diye çıkışan necmi abi de kulübe zararı kendi ağzıyla veriyor. Eteğe benzemiş bilmem ne  :) Neyse başkasının sözüyle vazgeçen zaten tam olmamıştır ama alacak insanların da zevklerine müdahale etmeyin..Beğenmediyseniz şurası daha iyi olabilirdi diyin bari. b.k gibi olmuş deyip kendi fikrimi söyledim özgürüm havasında olmayın.......

sorun yok alacağım çubuklu gerekirse Beşiktaş için etekte giyerim
ve bu sene ilk defa hayatım boyunca almadığım çubukludan  alacağım
niyetim o ilk çubuklu sonra diğer ikisinide alacağım
ben üç formayıda beğendim tek sorun beyazın yakası o yakayı sevmiyorum
ama genel anlamda çok sade ve şık formalar herkesin aksine beyazdaki kırmızı vodafone yazısınıda beğendim
çubukluyla siyaha kırmızı yazı gitmezdi ama beyazda olmuş kırmızı yazı tahminim vodafone zorlaması değil
tamamen tasarım sonucu tercih edilmiş vodafone zorlasa çubukluda zorlar resmen marka kaybolmuş  @Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fenerin yeni hocasından taraftarı hiç memnun değil.Biz şenol hocayı getirdik diye bize karşı elleri ayakları titrer hale geldi şimdiden  :bandit:
Despot hocalar Türkiye'de hiç başarılı olamamışlardır.Bir de Fener'in kadro nazlı çirkef topçu dolu adam sinir krizi geçirir o takımda:D
Düşünsene Emre Pereira'ya değiştireceği oyuncuyu söylüyor abooov kan çıkar!

Çevrimdışı f_madida

Yahu bu Sili'nin sagdaki adami Mauricio Isla'yi kiralarlar mi acaba? Gecen sene QPR'a gitmis..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş'i imzayı attıran Beşiktaş, transferde de gaza bastı. İmzayı atar atmaz savunmaya takviye isteyen Güneş, yönetimin kendisine sunduğu Ron Vlaar, Martin Skrtel ve Younes Kaboul isimlerine, “Olabilir” dedi.

Çevrimdışı ebabil

her sabah bakıyorum 10 sayfa ilerlemiş oluyor konu. bu kadar ilerlediğine göre kesin transfer var diyorum ama gelen giden yok  :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sorun yok alacağım çubuklu gerekirse Beşiktaş için etekte giyerim
ve bu sene ilk defa hayatım boyunca almadığım çubukludan  alacağım
niyetim o ilk çubuklu sonra diğer ikisinide alacağım
ben üç formayıda beğendim tek sorun beyazın yakası o yakayı sevmiyorum
ama genel anlamda çok sade ve şık formalar herkesin aksine beyazdaki kırmızı vodafone yazısınıda beğendim
çubukluyla siyaha kırmızı yazı gitmezdi ama beyazda olmuş kırmızı yazı tahminim vodafone zorlaması değil
tamamen tasarım sonucu tercih edilmiş vodafone zorlasa çubukluda zorlar resmen marka kaybolmuş  @Tuncay Heliya Sîa

Beko efsane oldu, belki vodafone da ilerde efsane diye anılır logoya çok takılmayalım :) Acaba eskiden beko formasını alanlar, ya bu ne böyle beyaz eşya mı forma mı belli değil bu ne biçim logo diyorlar mıydı bunu merak ettim @Necmi abi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın millet bugün bekimiz gelirmi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.