2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Herkese günaydın

Çubuklu formayı almadan önce birinin üstünde görmek gerekiyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı muratkoc

Basın toplantısında Şenol hoca sağ tarafı ve stoperi işaret etti. Diğer bölgeler içinde önce eledekilere bakıcaz dedi. Eğer 2 transferi yapıp sonrasını kamp dönemine bırakırsa ki muhtemelen öyle olacak o tarihlere ne free adam kalır ne de kalan free den bize fayda gelir. Şahsi düşüncem sol açık ve bir orta saha daha muhakkak alınmalı. Bir sezonda necipe güvenerek yola çıkmayın ya. Ne velinin ne atibanın ne tolgayın açığını kapatamıyor. Biride görsün şunu  :s20:

Çevrimdışı muratkoc

Necip & mustafa zu westham reserves ?? (Temenni :D )

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'i imzayı attıran Beşiktaş, transferde de gaza bastı. İmzayı atar atmaz savunmaya takviye isteyen Güneş, yönetimin kendisine sunduğu Ron Vlaar, Martin Skrtel ve Younes Kaboul isimlerine, “Olabilir” dedi.

Asparagas.

Nerdeyse ilgilendiğimiz herkesi yazacaklarmış. Kaboul defteri kapanalı yıl oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Obi Mikel adı geçiyor.

Çevrimdışı Türkay

İmkan olacak Miguel Veloso'yu alacaksın. Veloso Tolgay Sosa  :bandit:

Çevrimdışı Sarp

Asparagas.

Nerdeyse ilgilendiğimiz herkesi yazacaklarmış. Kaboul defteri kapanalı yıl oldu.

Umut fakirin ekmeği kardeşim. :)

Çevrimdışı Türkay

Bu arada kamp tarihleri

ilk kamp 4-17 Temmuz’da Almanya’nın Bielefeld kentinde olacak. İkinci kamp ise 20 Temmuz-Ağustos tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirilecek.

4 hazırlık maçı Avusturya da olacakmış.

Doğu da kamp yapsa ya bizde. Büyük kulüpler Çin Japonya uzak doğu da kamp yapıyor artık.

Çevrimdışı Yakup

Şenol Güneş'ten de şampiyonluk dışında 3 beklentim var.

Oğuzhan, Kerim ve Töre.

Üçü de gol atmasını doğru pozisyon alarak öğrensinler.

Töre ayrıca basit oynamayı öğrensin.

Oğuzhan güçlensin ve yay çevresinden kutuya dalmayı öğrensin.

Kerim'den ise Volkan Şen çıksa razı olacağım.

Bende birde mami , furkan yaman , ümit karaal içinde bir şey yapacağını düşünüyorum. özellikle mami şenol hocayla da patlama yapamazsa gitsin sergenin sivasına batuhan ile takılsın.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sag bek  için jonathan  Cicero adı geçiyor interden  hiç bi fikrim yok bu topcu hakkında bilgisi olan var mı

Çevrimdışı Çağrı

Bende birde mami , furkan yaman , ümit karaal içinde bir şey yapacağını düşünüyorum. özellikle mami şenol hocayla da patlama yapamazsa gitsin sergenin sivasına batuhan ile takılsın.

Yakup üçünden de olmaz be.

Gerçekçi olmak lazım bu oyuncuların fiziği çok yetersiz kaldı ve o yaşları geçtiler.

Ümit Karaal belki yedek olabilecek kapasiteye gelir ama diğer ikisinden olmaz artık harcadılar kendilerini.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ümit olur abi  o cocukta iş var kesinlikle.

Çevrimdışı ahmetx

1. Kaleci
2. Stoper
3. Sağ bek
4.Ön libero
5.Sol öne oyuncu almaz isek bu yıl bitmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Yakup üçünden de olmaz be.

Gerçekçi olmak lazım bu oyuncuların fiziği çok yetersiz kaldı ve o yaşları geçtiler.

Ümit Karaal belki yedek olabilecek kapasiteye gelir ama diğer ikisinden olmaz artık harcadılar kendilerini.

umut fakirin ekmeği çağrı  :)

mami için hani şenol hocayla da olmazsa zaten (Küfür Yasak)₄.

furkan fiziki yeterlilikte benim gözlemlediğim ve yaş 19 bu sene sanki patlarsa biraz kurtarır gibi geliyor bana.

ümit için ise zaten gerekli açıklamayı yapmışsın.

Çevrimdışı Çağrı

Sag bek  için jonathan  Cicero adı geçiyor interden  hiç bi fikrim yok bu topcu hakkında bilgisi olan var mı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

muhammed demirciden bir halt olmaz düzgün ilişki yaşamayı bilmeyen boyundan büyük paralar içinde kaybolmuş kişiliği oluşmamış bir çocuk. ergen kızlar söğüşlesin dursun, bir bebe bu kadar imkan içinde ancak bu kadar batırır kendini umarım kampa falan götürmezler böyle bir zaman ve emek kaybını

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

sinan kurumuş'u takip eden var mı, yedek olarak takıma dönebilir mi?

Çevrimdışı talha

Bu sene güzel yardırdı ama bizim seviyemiz de değil halen daha.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yakup

takibe gerek yok sözleşmesi bitti  :kop: :kop:

takibe gerek yok sözleşmesi bitti  :kop: :kop:

2016 diye biliyordum 2015'miş ben de bunu gelecek diye bekliyorum...Ali Guçik vardı bir de geleceğin yıldızı diye oynatıyorduk 18-19 yaşında ne biçim sakalı vardı, sakaldan çocuğun tipini hatırlamıyorum

Çevrimdışı muhalefet

Bugün de boş geçecek anlaşıldı.

Çevrimdışı Çağatay

transfermarkt tan sakatlık geçmişine bakınca direk alır bizimkiler  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Şuan gündemde olan isimlerden Skrtel'le Vlaar alınsa savunma müthiş olur.Ama sağ bek ile sol bekte almak lazım.Şenol Hoca Ozi'yi kullanır eski haline dönecek iyice.
Bundan sonra her sene!