2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846319 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

İsveç ve Norveç futbolu nerdeyse bitti.

Adamların hayat standartı çok yüksek insanlar futbolcu olmak istemiyor çok rahat iş bulup çok iyi maaşlar alıyorlar.

Milo gibi genelde göç edenler futbolcu oluyor artık.

Şu tip adamları 23 yaşında alırsanız bir yere satıp da kar edemezsiniz çok.

Bunların gelmesi gerekn yaş maksimum 21. 23 yaşına geldiğinde satmak için hazır olması gerek o yaz artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şener'in parasını ödedi fener daha da birşey beklemeyin fenerin çalım yediğini ne zaman gördünüz

Toraman'da hayatlarının çalımını yediler :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şener ile uğraşırsak alamazsak elde olan Glen'de kaçarsa çok pis küfür ederim 3 senede bir sağ bek alamamış oluruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Toraman'da hayatlarının çalımını yediler :D
o kadarını hatırlamıyorum ama keşke yemeselermiş.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde Norveç-İsveç maçında Milo'nun yanında oynayan 24 numaralı uzun saçlı eleman baya sağlamdı :ok: :ok:

Buldum. Adamın adı JONAS OLSSON

32 yaşında. Sözleşmesi seneye bitiyor. 2008'den beri West Bromwich'de oynuyor. Boyu 1.95.

Tam aradığımız tarzda bir adamdı. Çok ama çok sağlam. Zaten belliydi Premier Lig oyuncusu olduğu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Şener ile uğraşırsak alamazsak elde olan Glen'de kaçarsa çok pis küfür ederim 3 sene olur bir sağ bek alamamış oluruz.
Katılıyorum ki zaten yakında Şener Fb'ye imza atar bu konuda kapanır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Teknik heyetin izlediği “Wyscout” sisteminden 273 bin futbolcuyu gözlem altında tutan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sanki scout ekibinde yer alıyormuş gibi isimlerin analizini yapıyor, bunları antrenörleri ile paylaşıyor. Yıldırım, beğendiği futbolcular hakkında daha geniş bilgiler istiyor.

Wyscout çıktı çıkalı millet onu kullanan Messi çıkaracak sanıyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

10 küsur maçını 90 dakika izledim teknik analizini bir kaç cümle ile özetledim lakin en temel sorunu oyun içi konsantrasyonu düşük. Bir de 17 yaşına kadar Santrafor oynamanın vermiş olduğu alışkanlıklardan kaynaklı bir stoper için gerekli fundamentals becerilere haiz değil. Derin savunmada iş yapar. Eğer önünde bir süpürücü yanında kademe bilgisi yüksek atletik sıkı bir partner olursa.

Çevrimiçi Samet Ç

Teknik heyetin izlediği “Wyscout” sisteminden 273 bin futbolcuyu gözlem altında tutan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sanki scout ekibinde yer alıyormuş gibi isimlerin analizini yapıyor, bunları antrenörleri ile paylaşıyor. Yıldırım, beğendiği futbolcular hakkında daha geniş bilgiler istiyor.

Bu da bizim başkan gibi başkan topçu izliyor biz hala sd diyoruz  burada geçelim
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 00:09:56 Samet Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

o kadarını hatırlamıyorum ama keşke yemeselermiş.  :)

1.5'a anlaştılar gece 11'de sabaha karşı 2'de 2.2'ye bize imza attı :D

O zaman gerçekten iyi futbolcuydu senede 6-7 golü vardı kornerlerden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman'da izliyormuş ya. Onay veriyormuş; kongre de söyledi.

Çevrimdışı Tolga

1.5'a anlaştılar gece 11'de sabaha karşı 2'de 2.2'ye bize imza attı :D

O zaman gerçekten iyi futbolcuydu senede 6-7 golü vardı kornerlerden.
Hatırladığım kadarıyla G.Antep'te ön libero olarak oynuyordu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Buldum. Adamın adı JONAS OLSSON

32 yaşında. Sözleşmesi seneye bitiyor. 2008'den beri West Bromwich'de oynuyor. Boyu 1.95.

Tam aradığımız tarzda bir adamdı. Çok ama çok sağlam. Zaten belliydi Premier Lig oyuncusu olduğu :ok:

Baya baya ağır olduğunu biliyorsun değil mi Olsson'un  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman'da izliyormuş ya. Onay veriyormuş; kongre de söyledi.

Valla sıyırdılar iyice. Teknolojik olmak da yaramıyor bizimkilere.

Adam Danny'i izleyip bu Sosa'ya çok benziyor almayalım diyebiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

@TransferHH: Trabzonspor'da Süleyman Hurma Athletic Bilbao'nun forveti Iker Muniain için Belçika'dan İspanya'ya geçti.

(SporX)  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu olayı kaçırdım Danny'i veto etmesinin sebebi bu mu ? Buysa harbiden yuh.  :s20:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abartıyorsun biraz yalnız öyle ya da böyle İsveç milli takım stoperi bu adam :)

Dinamik oyunda da gayet iyi tek sorun durmamamız lazım  :evillol:
ÇAğrı  Milo  Norveç  maçında  fena  oynamadı.Hocasıda  beğenmiş  galiba  Karadağ  maçında oynatacakmış.Cuma  günü  dimi  maçlar.İzleyelim abi.Norveç hazırlık maçıydı.Oynatırsa  Karadağ maçı puan maçı  değilmi?Yanlışmı  biliyorum.Herkes  izlesin baba.Yorum yapsın maç sonu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Baya baya ağır olduğunu biliyorsun değil mi Olsson'un  :evillol:
Valla abi maçta hem sert, hem çabuktu Milo'ya bi iş bırakmadı o derece :biggrinking:

Gördüğüm kadarıyla böyleydi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

@TransferHH: Trabzonspor'da Süleyman Hurma Athletic Bilbao'nun forveti Iker Muniain için Belçika'dan İspanya'ya geçti.

Bunun çapraz bağı koptu herhalde sakatken çökelim dediler de ameliyat masasında 15 milyon eder bu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bence Şeneri almamak lazım ya ben böyle çalım olarak tarihe geçen transferlerin faydalı olduğunu görmedim henüz...

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı atalay

Bunlar ne yeyip; içiyor.  :kop:

Asgari 20 milyon.

Çevrimdışı Anıl

Bence Şeneri almamak lazım ya ben böyle çalım olarak tarihe geçen transferlerin faydalı olduğunu görmedim henüz...
Tolgay hariç :D

Çevrimdışı Çağrı

ÇAğrı  Milo  Norveç  maçında  fena  oynamadı.Hocasıda  beğenmiş  galiba  Karadağ  maçında oynatacakmış.Cuma  günü  dimi  maçlar.İzleyelim abi.Norveç hazırlık maçıydı.Oynatırsa  Karadağ maçı puan maçı  değilmi?Yanlışmı  biliyorum.Herkes  izlesin baba.Yorum yapsın maç sonu.

İzleyeceğiz tabi abi zaten sezon başında belli olacak 3 aşağı 5 yukarı da.

Ben olacağı söyleyeyim yeni gelen stoper ve Ersan ikilisi ile başlarız biz sezona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bunu sürekli okuyorum. Bu gerçek mi?  :oha: