2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860358 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Okadarda degil yani, zaten elimizdeki yerliler yetersiz hele yerlerinde saydiklarini onlarin yerine oynatacak olsak takim anadolu takimina doner iyice , hele Furkan'i izlemistim o adam Besiktas'ta oynayabilir mi lutfen! Banka asya da belki oynar yedek falan olur orda.

Allah aşkına topu kontrol edemeyen Mustafa oynuyorda bu çocuk mu oynayamayacak. Böyle çocukların elinden tutmak lazım. İlk maçtan yargılamak yanlış alışmaları lazım.

Hem de bu çocuk Mustafa'nın 10'da 1'i para alıyor. Hİç olmazsa topu kontrol etme yeteneği var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk üzerinde durulursa önümüzdeki dönemlerde baya fayda sağlayacaktır bize.

Son maçta attığı goldeki topu alışı, dönüşü ve gol vuruşu çok ustacaydı o yüzden Cenk transferi doğru bir transfer fakat Pektemek ile sözleşme uzatmanın mantığını bana kimse anlatamaz.

Eğer yeni statta hayal ettiğimiz hücum futbolunu oynarsak Cenk 15i bile görür
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

burdamısınız hala yatın uyuyun arkadaş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Eğer yeni statta hayal ettiğimiz hücum futbolunu oynarsak Cenk 15i bile görür
:tabe: :tabe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

burdamısınız hala yatın uyuyun arkadaş  :biggrinking:
Daha erken değil mi :upto:

Çevrimdışı talha

Tr'de her kulüpte böyle oyuncular var lakin; bizim böyle büyük hatalar yapma lüksümüz yok. Bu hataları tolere edecek bir gelir kalemimiz yok. Üstelik ŞL ve Şampiyonluk gelirlerini de 3 yıldır altın tepside sunuyoruz.

Var ama olmaması lazım. Bir bizde oluyor böyle oyuncular. Hep yanlış planlamadan dolayı. Adam yattığı yerden para kazanıyor. Gerek yok işte. İsmail ya. Ne faydası olabilir bu insan evladının anlam veremiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha çoooookk gece sabahlıcaz buralarda :bandit: :uyucam: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

:D ben hiç uyumucağım için erken sınav var yarın
sizmi kurtarıcanız beşiktaşı boşverin fikret başkan kurtarır  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Allah aşkına topu kontrol edemeyen Mustafa oynuyorda bu çocuk mu oynayamayacak. Böyle çocukların elinden tutmak lazım. İlk maçtan yargılamak yanlış alışmaları lazım.

Hem de bu çocuk Mustafa'nın 10'da 1'i para alıyor. Hİç olmazsa topu kontrol etme yeteneği var.
Merak ettim bak simdi bank asya demistim ama ordan bile kimse istememis ve 2.ligten menemen spora kiralik verilmis, orda bile 8 macta 1 gol atmis. Mustafa 'yi savundugumdan degil bende beyenmiyorum ama onun Genclerbirligin 'de gecmisi kendisine sans verilmesi icin yeterliydi. Takima daha kaliteli adamlar kazandirip ileri gidebiliriz yoksa Furkan falan olmaz bu isler.

Çevrimdışı Tolga

:D ben hiç uyumucağım için erken sınav var yarın
sizmi kurtarıcanız beşiktaşı boşverin fikret başkan kurtarır  :evillol: :evillol:
Benim de sınavım var sabahlayacağım o yüzden :D

Çevrimdışı atalay

Var ama olmaması lazım. Bir bizde oluyor böyle oyuncular. Hep yanlış planlamadan dolayı. Adam yattığı yerden para kazanıyor. Gerek yok işte. İsmail ya. Ne faydası olabilir bu insan evladının anlam veremiyorum.

Onun 1 yılı kaldı galiba yine uzatırlar sözleşmesini.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:tabe: :tabe:
Helede 3-5-2 oynarsak anadolu takımlarına karşı. Ceza sahasına hapis, geride 3 savunmacı, 3 orta sahayla baskı, 2 kanatla orta, 2 forvet gol bölgesinde :ok:

Çevrimdışı talha

Merak ettim bak simdi bank asya demistim ama ordan bile kimse istememis ve 2.ligten menemen spora kiralik verilmis, orda bile 8 macta 1 gol atmis. Mustafa 'yi savundugumdan degil bende beyenmiyorum ama onun Genclerbirligin 'de gecmisi kendisine sans verilmesi icin yeterliydi. Takima daha kaliteli adamlar kazandirip ileri gidebiliriz yoksa Furkan falan olmaz bu isler.

Hacı tartıştığımız taraf orası değil zaten. Mustafa 1.7m alıyor adamın gram faydası yok. Bu paraya bunu saklayacağına hiç olmazsa Furkan oynasın. Çocuk nerdeyse bedavaya oynuyor.

Çevrimdışı Tolga

Helede 3-5-2 oynarsak anadolu takımlarına karşı. Ceza sahasına hapis, geride 3 savunmacı, 3 orta sahayla baskı, 2 kanatla orta, 2 forvet gol bölgesinde :ok:
3-5-2 yi anca Lucescu ile oynarız :busted_cop:

Çevrimdışı talha

Onun 1 yılı kaldı galiba yine uzatırlar sözleşmesini.

Valla göreceğiz bakalım neler olacak. İmzalarlarsa hakkatten dönüşü olmayan yola girerler.

Çevrimdışı Tolga

Valla göreceğiz bakalım neler olacak. İmzalarlarsa hakkatten dönüşü olmayan yola girerler.
A.Çakar gibi konuştun :kop:

Çevrimdışı Renton

Benden bu kadar yeter ben iptalim herkese iyi geceler  :)
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 04:22:25 atalay ]

Çevrimdışı talha

Ya zaten normal düzende.

1 as 1 yedek 1 tane çocuk olur altyapıdan.

Açın çoğu kadro öyle şekillenmiştir. Bizde ne kadar işe yaramaz keko var çocukların haklarını yiyorlar. :evillol:

Mesela atıyorum

1- Caentrao as
2-Motta yedek
3-Ümit genç

1-Demba as
2-Cenk yedek
3-Furkan yada başka biri genç

1-Tolgay as
2-Oğuzhan yedek
3-Raşit genç

1-M'bia as
2-Veli yedek
3-Eslem genç

1-Cech as
2-Günay yedek
3-Veysel genç

olması gereken düzen bu

bizde

1-Tolga as (çöp=
2-Cenk yedek
3-Günay genç

Çevrimdışı Tolga

Benden bu kadar yeter ben iptalim herkese iyi geceler  :)
İyi geceler :bye:

Çevrimdışı Necmi

Pektemek derken bile bak hafif hafif sinirleniyorum :akuma:Aynen öyle attığı her golde yeteneklerini gösterdi ama Bilic sağolsun doğru düzgün faydalanamadı. :)
faydalanamadımı yoksa faydalanmak istemedimi
onun döneminde kendi aldırmadığı hiç bir oyuncuyu oynatmadıki iyi veya kötü olmasının bir önemi yok Tolgayı bile Veli sakatlanmasaydı sizce oynatırmıydı.
kaldıki iyi oynadığı halde sürekli ilk çıkartmayı düşündüğü oyuncu oldu. Opare tamam çok iyi olmayabilir ama mottodan on defa daha iyi bir bek bence elimizdeki en iyi bek ben olsam uygun bir bonservis bedeline alırım bu kadar yabancı bolluğunda onu kadroda tutmanın faydaları var Lucede gelse Şenolda gelse ikisininde elinde ciddi gelişme gösterir ama luce elinde iyisi varsa iyisini oynatır oyuncudanda yüksek verim almayı bilir. Milosevici denemedi bile pedroyuda sivok yokluğunda oynattı. Avrupa maçlarında iyi sonuş çıkardı ama ligde Bilic hatalarından yerinde çok sıkıntı yaşadı. Luce gelse ersanıda onuda bambaşka gözle izlersiniz Lucenin takımında stoperler teke tek yakalanmaz Lucenin oyununda Cenk gibi adamlar iş yapmaz sosa Tolgay vazgeçilmezi olur Velide öyle Olcayda öyle :D hak edene forma verir ve şuan savaşçı gördüğünüz kadro iki katı daha yüksek kapasite oynar forma aslanın ağzında olur kimsenin yeri garanti olmaz ama öncelikle istatislikleri iyi olan oyuncuları oynatır

Çevrimdışı Tolga

faydalanamadımı yoksa faydalanmak istemedimi
onun döneminde kendi aldırmadığı hiç bir oyuncuyu oynatmadıki iyi veya kötü olmasının bir önemi yok Tolgayı bile Veli sakatlanmasaydı sizce oynatırmıydı.
kaldıki iyi oynadığı halde sürekli ilk çıkartmayı düşündüğü oyuncu oldu. Opare tamam çok iyi olmayabilir ama mottodan on defa daha iyi bir bek bence elimizdeki en iyi bek ben olsam uygun bir bonservis bedeline alırım bu kadar yabancı bolluğunda onu kadroda tutmanın faydaları var Lucede gelse Şenolda gelse ikisininde elinde ciddi gelişme gösterir ama luce elinde iyisi varsa iyisini oynatır oyuncudanda yüksek verim almayı bilir. Milosevici denemedi bile pedroyuda sivok yokluğunda oynattı. Avrupa maçlarında iyi sonuş çıkardı ama ligde Bilic hatalarından yerinde çok sıkıntı yaşadı. Luce gelse ersanıda onuda bambaşka gözle izlersiniz Lucenin takımında stoperler teke tek yakalanmaz Lucenin oyununda Cenk gibi adamlar iş yapmaz sosa Tolgay vazgeçilmezi olur Velide öyle Olcayda öyle :D hak edene forma verir ve şuan savaşçı gördüğünüz kadro iki katı daha yüksek kapasite oynar forma aslanın ağzında olur kimsenin yeri garanti olmaz ama öncelikle istatislikleri iyi olan oyuncuları oynatır
Lucescu gelsin şu oyuncu kalsın ben ondan yararlanırım desin vardır bildiği der sesimi çıkartmam @Necmi abi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı talha

A.Çakar gibi konuştun :kop:

Bu saatten ROK'a bağlamadıysak onda da şükür. :D

Çevrimdışı atalay

Şu çocuğu 3 yıl önce ilk kez seyrettiğim de bu kadar büyük oyuncu olacağını biliyordum.

10 gol 21 asist nedir? Totalde 16; 28.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

sevilla veya lyon gibi seri yapmak lazım.

Türkiye'de imkansız 2 tane alsan 3.sene hakem kalene gol atar