2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860772 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Sapla samanı birbirine karıştırmayın. Olaya objektif yaklaşın.

Ben hiçbir zaman %100 savunmam. Ama stad olayından insanları vurmaya çalışanlardan da irrite duymaya başladım. Ne zaman görsem alaycı bir şekilde ama onlar stad yapıyor diye yazıyorsun. Evet adamlar stad yapıyor. Başkası yapabilecektiyse gelseydi o yapsaydı.

Bu sene Shaktar bile stad olmayınca şampiyon olamadı 8 sene üstüste şampiyon olan adamlar. Bir stadsızlıktan bu sene şampiyon olamadı. Şampiyonluğu geçtim fark yedi. Hem de ellerinde CL kalitesinde kadro varken. Demek ki bu işler sizin düşündüğünüz gibi olmuyor.

Diyorum doğru işler yapılsın.
Sen stadını yaparsın ama takımına oynayacak geçici bir yer bulursun biz bir orda bir burda.Bu bizim 2. senemiz birde 2 seneyi stat yoktu olamadık diye silip atamayız.Shakhtar 5 senedir üst üste şampiyondu ki onların ülkesinde savaş var aynı durum değil.Bende diyorum ki doğru işler yapılsın ama bunlar doğru işler değil hesap soracağım dediği adamdan farkı yok şuan komik gelir ama işte stat var  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Hayır hepsi fikret orman döneminde alındı alınmayan kim? Belki tam hatırlamıyorum mehmet akgün vardır.
Kaleci Cenk-Ersan-Pektemek önceden de vardı ama hepsi ile sözleşme uzatıldı. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Kaleci Cenk-Ersan-Pektemek önceden de vardı ama hepsi ile sözleşme uzatıldı. :)

Gelmiş iyi biliyorsun diyor. Yazdıklarımın hepsi F.Orman dönemi hatta Akyüz var yarım sezon önce var diye adama vebal eklemedim  :kop:

Çevrimdışı Renton

Hayır hepsi fikret orman döneminde alındı alınmayan kim? Belki tam hatırlamıyorum mehmet akgün vardır.
Mehmet akgün aybabayla geldi ama alınmayanlar var

Çevrimdışı atalay

Mehmet akgün aybabayla geldi ama alınmayanlar var

Hepsi Fikret Orman dönemi.

3-4 tanesi ile sözleşme uzattı. Pektemek, Ersan, Cenk onlarda çöp.

Çevrimdışı talha

Sen stadını yaparsın ama takımına oynayacak geçici bir yer bulursun biz bir orda bir burda.Bu bizim 2. senemiz birde 2 seneyi stat yoktu olamadık diye silip atamayız.Shakhtar 5 senedir üst üste şampiyondu ki onların ülkesinde savaş var aynı durum değil.Bende diyorum ki doğru işler yapılsın ama bunlar doğru işler değil hesap soracağım dediği adamdan farkı yok şuan komik gelir ama işte stat var  :lol:

Savaş var bir Shaktar'a mı savaş var? Diğerlerine savaş yok mu? Ne oldu yani? Hayır adamlar çıktılar Shaktar'dan tesislerini Dnipro'ya taşıdılar. Belki de bizden daha şanslılardı çünkü bizim gibi bir Konya bir Ankara bir Mersin bir İstanbul gezmek zorunda bile kalmadılar.

Ve evet stad var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Artı birşey daha yazayım hangisi verdi stadını da bulabildin?

Olimpiyat'a gitmeyelim diye K.Paşa'nın B.Şehir'in G.Saray'ın F.Bahçe'nin kapısını çaldık hangisi buyrun gelin dedi? Neler çektiğimizi zamanında nasıl görmezden geliyorsunuz aklım almıyor. İstanbul'da zaten oynayabileceğin stad sayısı kaç tane ? Gidip Sarıyer'in stadında mı oynayalım yani?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yine birbirinizi mi yiyorsunuz fikretti yıldırımdı sametti biliçti? :))

Çevrimdışı talha

Gelmiş iyi biliyorsun diyor. Yazdıklarımın hepsi F.Orman dönemi hatta Akyüz var yarım sezon önce var diye adama vebal eklemedim  :kop:

Yanlız şu gelenlerin yarısı S.Aybaba'nın işidir. Hani o da 3. oldu Bilic de 3. oldu dediğiniz adam.  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Savaş var bir Shaktar'a mı savaş var? Diğerlerine savaş yok mu? Ne oldu yani? Hayır adamlar çıktılar Shaktar'dan tesislerini Dnipro'ya taşıdılar. Belki de bizden daha şanslılardı çünkü bizim gibi bir Konya bir Ankara bir Mersin bir İstanbul gezmek zorunda bile kalmadılar.

Ve evet stad var.
Bir onlara yok ama kurulu düzeni bozulan onlar oldu.Yine aynı muhabbet işte stat var bitse de o zaman ne denecek hep beraber görsek eylülde bitecekmiş az kaldı

Çevrimdışı Renton

Artı birşey daha yazayım hangisi verdi stadını da bulabildin?

Olimpiyat'a gitmeyelim diye K.Paşa'nın B.Şehir'in G.Saray'ın F.Bahçe'nin kapısını çaldık hangisi buyrun gelin dedi? Neler çektiğimizi zamanında nasıl görmezden geliyorsunuz aklım almıyor. İstanbul'da zaten oynayabileceğin stad sayısı kaç tane ? Gidip Sarıyer'in stadında mı oynayalım yani?
Şart mı istanbul sen beşiktaş gibi bir takımı her maç farklı yerde oynatmayacaksın başakşehir ne zaman istedikte vermedi

Çevrimdışı talha

Bir onlara yok ama kurulu düzeni bozulan onlar oldu.Yine aynı muhabbet işte stat var bitse de o zaman ne denecek hep beraber görsek eylülde bitecekmiş az kaldı

Biterse görürüz Allah'ın izniyle.  Herşey doğru oynansın yeter.

Bir de yaayım inan onların kurulu düzeni bizim kadar bozulmadı hacı.

Çevrimdışı atalay

Yanlız şu gelenlerin yarısı S.Aybaba'nın işidir. Hani o da 3. oldu Bilic de 3. oldu dediğiniz adam.  :evillol:

Dediğiniz derken şu genellemeleri yapmayalım. Benim bir tane böyle yazım yok.

Ben kimsenin adamı değilim avukatı da kimsenin de olmasını istemem.

Tablo bu: Başarı buluyorsanız ? Eyvallah!

Çevrimdışı Renton

Yine birbirinizi mi yiyorsunuz fikretti yıldırımdı sametti biliçti? :))
Sıkıntıdan napalım bee  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Açıkça söyleyeyim biz şimdiden gelecek sezonun ilk yarısını nerede oynayacağımıza karar vermeliyiz.

Başakşehir-Olimpiyat-Ankara-Konya hangisi olacaksa ilk yarıdaki en kötü ihtimalle 8 yada 9 iç saha maçı için temelli oynayacağımız bir stat bulmamız lazım.

Avrupa maçları zaten Olimpiyat'ta olacaktır.

Çevrimdışı talha

Şart mı istanbul sen beşiktaş gibi bir takımı her maç farklı yerde oynatmayacaksın başakşehir ne zaman istedikte vermedi

Bu sene başı istedik. Ama bizim de maçlarımız var dediler. Yoksa ne diye habire Ankara'ya gidelim hacım?

Geçen sene K.Paşa tamam olur dediler. Sonra olaylardan dolayı iptal ettiler. Yine kaldık stadsız.

Çevrimdışı talha

Dediğiniz derken şu genellemeleri yapmayalım. Benim bir tane böyle yazım yok.

Ben kimsenin adamı değilim avukatı da kimsenin de olmasını istemem.

Tablo bu: Başarı buluyorsanız ? Eyvallah!

Yok seni demiyorum burada vardı da ondan dedim. S.Aybaba'nın bize en büyük yararı çöp trasnferleri işte.

Yoksa başarılı bulan yok.

Ama bu sene trasnferler nispeten iyiydi. Hiç olmazsa iki fire verdik. Opare'yi de tam fire diyemiyorum. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir'den istedik ama vermediler.

Her hafta maç oynanırsa zemin kaldıramazmış bu yüzden vermediler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene başı istedik. Ama bizim de maçlarımız var dediler. Yoksa ne diye habire Ankara'ya gidelim hacım?

Geçen sene K.Paşa tamam olur dediler. Sonra olaylardan dolayı iptal ettiler. Yine kaldık stadsız.
Millet pislik yaparsa suçlu neden yönetim olsun. Rakibine bile stat beğendiremiyosun onun istediği yerde oynuyosun.

Böyle bir ortamda ne yapabilirsinki... :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Valla tamam dediler de gittik 3 bin 4 bin kişiye oynadık başakşehirde ankara fulledi orayı seçtiler

Çevrimdışı talha

Açıkça söyleyeyim biz şimdiden gelecek sezonun ilk yarısını nerede oynayacağımıza karar vermeliyiz.

Başakşehir-Olimpiyat-Ankara-Konya hangisi olacaksa ilk yarıdaki en kötü ihtimalle 8 yada 9 iç saha maçı için temelli oynayacağımız bir stat bulmamız lazım.

Avrupa maçları Konya- İç maçlar da izin alabiliyorsak B.Şehir. Ama onların da Avrupa var.  :lol:

Çevrimdışı atalay

Yok seni demiyorum burada vardı da ondan dedim. S.Aybaba'nın bize en büyük yararı çöp trasnferleri işte.

Yoksa başarılı bulan yok.

Ama bu sene trasnferler nispeten iyiydi. Hiç olmazsa iki fire verdik. Opare'yi de tam fire diyemiyorum. :evillol:

Ama işte 3 yılda 33 transfer ne demek. "Yama" transferleri yapacağına 1 tane yap; yararlan; sonra sat, para kazan.

Hilbert'e 500.000 fazla vermediler. Tamam, onun 3'te 1'ine Leverkusen'de oynuyor. Peki, sonra.

Serdar'a, Opare'ye verilen bonservis, kiralama bedeli, maaş derken Hilbert'e verilecek para devede kulak.

Bir sürü örneği var.

Çevrimdışı talha

Valla tamam dediler de gittik 3 bin 4 bin kişiye oynadık başakşehirde ankara fulledi orayı seçtiler

Tam öyle olmadı o işte. B.Şehir size verebiliriz ama kısıtlı zamanlarda. Yoksa takımı Ankara'ya kadar yormak kimse istemez.

Çevrimdışı Renton

Eylülde bitecekmiş diyeceğim şimdi elesudökenfuat alay yapıyorsun deme başkan söyledi ama en iyi ocakta gelir dediğin gibi

Çevrimdışı talha

Ama işte 3 yılda 33 transfer ne demek. "Yama" transferleri yapacağına 1 tane yap; yararlan; sonra sat, para kazan.

Hilbert'e 500.000 fazla vermediler. Tamam, onun 3'te 1'ine Leverkusen'de oynuyor. Peki, sonra.

Serdar'a, Opare'ye verilen bonservis, kiralama bedeli, maaş derken Hilbert'e verilecek para devede kulak.

Bir sürü örneği var.

Hilbert'te iki ucu b.klu değnek. Kalsın isterdim kalsaydı da keşke. Ama bu sefer sol taraf ne olacaktı diye düşünüyorum.