2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859683 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

O zaman deli oynuyordu ama gerçekten.
Deli ibonun yarisi kadar oynamıyordu..deli iboyu harcadilar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Real Madrid'e gideni anlamak için önce teklif geldiği andaki duyguyu anlamak lazım bence.

Fazlasını yapabileceğii düşünen Her futbolcunun hayalidir.

Futbolda Dünyanın başkentinden bahsediyoruz.

kişi kendisini bilecek abi. Biz burada yapamaz edemez yapmasın etmesin derken, 1 tane bile isim çıkıp başarabilir diyemiyorken, kalkıp o işe girmemeli topçular ya. Gereksiz özgüven zarar verir.

Çevrimdışı Deniz

Hurma dediğimiz adam kayseriye tarihi boyunca belki de bir daha kazanamaycağı paraları kazandırmıştır
Dogrudur ama onun tek yapabildigi de bu.küçükleri büyüklere astronomik rakamlarla itelemek.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Atkar

Mbia-Tolgay-Sosa orta sahası yedeklerde ise Veli-Ozi-İlsinho olsa rotasyon açısındanda güçlük çekmeyecek bir kadro olur.Kaçan futbolculara bakınca da üzülüyorum.Çalhanoğlu-Şener hatta Bony bile kaçtı be :))

Çevrimiçi Samet Ç

Mbia-Tolgay-Sosa orta sahası yedeklerde ise Veli-Ozi-İlsinho olsa rotasyon açısındanda güçlük çekmeyecek bir kadro olur.Kaçan futbolculara bakınca da üzülüyorum.Çalhanoğlu-Şener hatta Bony bile kaçtı be :))
Depay'ı da unutmayalım  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Göz alıyordu çok be.

Aşırı hızlı ve çevikti dönüşleri ve driblingi çok iyiydi ortaları da fena değildi.

Sakatlıklar fiziğini bitirince olmayan aklına kaldı sonuç bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Göz alıyordu çok be.

Aşırı hızlı ve çevikti dönüşleri ve driblingi çok iyiydi ortaları da fena değildi.

Sakatlıklar fiziğini bitirince olmayan aklına kaldı sonuç bu.
Son cumlene bayildim :D

Çevrimdışı Tolga

Sinan ilk defa doğru konuşuyor.

Şampiyonluk kaçtı Beşiktaş'ın adı anılmıyor diyor Fb-Gs aralarında birbirlerine laf sokup duruyorlar diyor haklı valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

kişi kendisini bilecek abi. Biz burada yapamaz edemez yapmasın etmesin derken, 1 tane bile isim çıkıp başarabilir diyemiyorken, kalkıp o işe girmemeli topçular ya. Gereksiz özgüven zarar verir.

Hamit bile gitti be Nuri durur mu :D

Sezar; nerede kral olacaksam orada kalırım demiş aslında güzel de demiş haklısın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Şampiyonluk kaçtı Beşiktaş'ın adı anılmıyor diyor Fb-Gs aralarında birbirlerine laf sokup duruyorlar diyor haklı valla.
İzliyorum bende laf sokmuyorlar cidden
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün gece Deli İbo'yu özlemişim heralde, açtım videolarını izledim. Yeni stadımızda jübilesini yapmak lazım içinde ukte kalmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İzliyorum bende laf sokmuyorlar cidden
Rekabet ortamından ne kadar uzaklaşırsak bu durum daha da büyüyerek devam edecek maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

Bunun ilacı yarışmacı olmak. 10 yıl boyunca her sene 30.haftada en kötü bu sene olduğumuz pozisyonda olursak imaj düzelir çünkü arada 2-3 tane illaki kazanırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunun ilacı yarışmacı olmak. 10 yıl boyunca her sene 30.haftada en kötü bu sene olduğumuz pozisyonda olursak imaj düzelir çünkü arada 2-3 tane illaki kazanırız.
Bu sene yarıştık ama işi bitiremedik bitirmemiz lazımdı işte sadece yarışta olmak da yetmez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaşın azami %30 şampiyonluk oranı yakalaması lazım.

Yani 10 senede minimum 3 kere.
Bu rakamı %40-50 lere çekebildiğimiz vakit başarılı olmuşuz demektir, yoksa 10 senede 1 şampiyonlukla 20-30 sene sonra esamemiz okunmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaşın azami %30 şampiyonluk oranı yakalaması lazım.

Yani 10 senede minimum 3 kere.
Bu rakamı %40-50 lere çekebildiğimiz vakit başarılı olmuşuz demektir, yoksa 10 senede 1 şampiyonlukla 20-30 sene sonra esamemiz okunmaz.

Zaten normali bu ya bu kadar zor olmamalı.

3 yılda 1 normali 2 yılda bir başarı 3 te 3 yapmak efsanedir bu ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten normali bu ya bu kadar zor olmamalı.

3 yılda 1 normali 2 yılda bir başarı 3 te 3 yapmak efsanedir bu ligde.
Ama yapamıyoruz işte nasıl değişecek bu durum hiç bilmiyorum valla.

Çevrimdışı Renton

Ama yapamıyoruz işte nasıl değişecek bu durum hiç bilmiyorum valla.
Aaa sende şimdi stat yapıyoruz hepimiz rahat olalım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

İkisini bir arada becerebileceksen seni geçirelim başa.

Burada bunu yazdıkça milletle alay ettiğini falan sanıyorsun.

1 yazdın tamam dedik 2 yazdın tamam dedik ama alenen alaya girdi iş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

sevilla veya lyon gibi seri yapmak lazım.

Hayatta Başarılar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

sevilla veya lyon gibi seri yapmak lazım.

Sevilla'yı bilemiyorum ama Lyon bu topa girebilmek için belki en az 5 sene önceden başladı.

Çevrimdışı Tolga

Mesela şu 3. yıldız üzerinden bile motivasyon sağlayamıyoruz camia olarak.

Arka arkaya 2 sezon şampiyonluk bir anda bir çok şeyi kısa vadede değiştirebilecek belki de ama bu tarz şeylerle gündem oluşturamıyoruz bizim en büyük sıkıntımız aslında bu.

Göreceksiniz önümüzdeki sezon Fb 4. yıldızın reklamını nasıl yapacak ve takabilmek için her yolu deneyecekler.

Çevrimdışı Çağrı

Biraz olsun umut sıkalım rahat uyusun herkes :D

Stad yok, 5 yıldır takım da yok, itibar yerlerde.

Bunu toparlamak için stad yapıldı sabrettik öyle ya da böyle bu sene son. Bundan sonra durum farklı olacak.

Şuan stada yeni başlıyor olsak facia olurdu belki de tam zamanında başlandı. Bittiğinde gündemde olma durumumuz da havası da farklı olacaktır.

Fener 2000 lerin başında çok kötüydü stad ile ayağa kalktı. Bitti denilen Galatasaray aynı şekilde.

Maddi olarak çok olmasa da motivasyon anlamında bizi de ayağa kaldıracaktır şüpheniz olmasın.

İyi geceler herkese.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ya bırakın almasınlar size ne. Biz şu kaprislerimizden dolayı senelerimizi harcadık. Yok 2 büyük oluşmasın yok bizi tınlamıyorlar diye yıllarca Y.D'nin saçma sapan para döküşünü izlemek zorunda kaldık. Zamanı geldi mi dinletiriz. Sadece doğru yapılması gerekene odaklanalım.

F.O.'da yavaş yavaş artık o kaprislerden etkileniyor. ANÇ zaten o işin adamı. Y.D. gitti bunlar geldi aynı devran.

Ne bileyim arkadaş bunlar gidecek gelecek adam 100 km'den belli bunlardan beter bir kapris var.

Önümüzü göremiyorum artık.