2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860051 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Avrupa maçları Konya- İç maçlar da izin alabiliyorsak B.Şehir. Ama onların da Avrupa var.  :lol:
Avrupa maçlarını yine Olimpiyat'ta oynarız onda değişiklik beklemiyorum ama lig maçları için karar verilmeli şimdiden yani en azından görüşmeler yapılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Eylülde bitecekmiş diyeceğim şimdi elesudökenfuat alay yapıyorsun deme başkan söyledi ama en iyi ocakta gelir dediğin gibi

Yahu sen beni hiç alamıyorsun ki... Stadın bitiş tarihi mualla ben bile diyorum Ocak'ta anca biter. Sen olayımı kavrayamadın.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Eylülde bitecekmiş diyeceğim şimdi elesudökenfuat alay yapıyorsun deme başkan söyledi ama en iyi ocakta gelir dediğin gibi
Ocak en kötü ihtimal zaten umarım o kadar sarkmaz ama sarkacakmış gibi düşünüp hareket edilmeli.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Avrupa maçları konyada olmalı stat olana kadar. Konya da turizm açısından çekici kılınır böylece. Herkesin işine gelir.

Çevrimdışı atalay

Hilbert'te iki ucu b.klu değnek. Kalsın isterdim kalsaydı da keşke. Ama bu sefer sol taraf ne olacaktı diye düşünüyorum.

Hilbert sadece örnek.

Fıkra gibi

Cenk Tosun 1,7*5
Pektemek   1,7*4

Şunlar sezon boyunca 15 gol atamazlar. Cenk'in performansı belki 20'leri hayal ettirir.

Yazık şu paralara.

Çevrimdışı talha

Avrupa maçlarını yine Olimpiyat'ta oynarız onda değişiklik beklemiyorum ama lig maçları için karar verilmeli şimdiden yani en azından görüşmeler yapılmalı.

Gİdelim Konya'ya ne işimiz var Olimpiyat'ta ya. Hem hükümette bayılır bu işe. Deli gibi stad yaptılar çürüyecek orada. Avrupa görsün yüzü. Yoksa Konya'nın gideceği falan yok. :evillol:

Çevrimdışı talha

Hilbert sadece örnek.

Fıkra gibi

Cenk Tosun 1,7*5
Pektemek   1,7*4

Şunlar sezon boyunca 15 gol atamazlar. Cenk'in performansı belki 20'leri hayal ettirir.

Yazık şu paralara.

Pektemek olayına herkes kızgın ama Cenk Tosun transferi bence güzel transfer. Sadece Bilic kullanmadı adamı. Yoksa çocuk her oynadığı maç gol attı nerdeyse.

Çevrimdışı Renton

Yahu sen beni hiç alamıyorsun ki... Stadın bitiş tarihi mualla ben bile diyorum Ocak'ta anca biter. Sen olayımı kavrayamadın.  :lol:
Nickide kavrayamamışım suatmış pardon :) Boş bardağın dolu tarafını anlatıyorsun sürekli anlamıyorum ki seni  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Gİdelim Konya'ya ne işimiz var Olimpiyat'ta ya. Hem hükümette bayılır bu işe. Deli gibi stad yaptılar çürüyecek orada. Avrupa görsün yüzü. Yoksa Konya'nın gideceği falan yok. :evillol:
Bana kalsa lig maçlarını da orada oynayalım ama öyle olacağını sanmıyorum :icool:

Çevrimdışı Renton

Bana kalsa lig maçlarını da orada oynayalım ama öyle olacağını sanmıyorum :icool:
Avrupa maçları gişe düşünülür zulumpiyat yolları..

Çevrimdışı atalay

Pektemek olayına herkes kızgın ama Cenk Tosun transferi bence güzel transfer. Sadece Bilic kullanmadı adamı. Yoksa çocuk her oynadığı maç gol attı nerdeyse.

İyi transfer olması mesele değil. Sezonda 20 atamayacak ikili 1,7'de 4 ve 5 yıllık kontrat alıyor.

15,8 milyon euro yapar galiba.

Bu paraya ne golcüler alınır; etinden sütünden yararlanılır; bir de bu paralara geri satılır.

Çevrimdışı talha

Lige vermezler ama Avrupa işine kimsenin gıkı çıkmaz hacı. Ben bundan eminim. Şunu düşünsün bizim tkaım artık. Olimpiya'tı çektiriyorlar millete.

Konya'ya gitmek Olimpiyat'a gitmekten daha kolay. İki hızlı trene bakar. :kop:

Çevrimdışı talha

İyi transfer olması mesele değil. Sezonda 20 atamayacak ikili 1,7'de 4 ve 5 yıllık kontrat alıyor.

15,8 milyon euro yapar galiba.

Bu paraya ne golcüler alınır; etinden sütünden yararlanılır; bir de bu paralara geri satılır.

Şöyle bir olay var ama, Cenk geleceği zaman sınır belliydi. Ve Y.D. üstüne basa basa biz bunu değiştirmeyeceğiz dedi. Maalesef ücretinin bu kadar yüsek olmasının en büyük nedenlerinden biri bu. Yoksa haklısın çok fazla.

Ama Pektemek bambaşka bir boyut. :D

Çevrimdışı Tolga

Cenk üzerinde durulursa önümüzdeki dönemlerde baya fayda sağlayacaktır bize.

Son maçta attığı goldeki topu alışı, dönüşü ve gol vuruşu çok ustacaydı o yüzden Cenk transferi doğru bir transfer fakat Pektemek ile sözleşme uzatmanın mantığını bana kimse anlatamaz.

Çevrimdışı Renton

Son maçta attığı goldeki topu alışı, dönüşü ve gol vuruşu çok ustacaydı o yüzden Cenk transferi doğru bir transfer fakat Pektemek ile sözleşme uzatmanın mantığını bana kimse anlatamaz.
Cenk'in pozisyona girişi ve son vuruşları zaten kalitesi ya tam iş bitirici.Ama pektemek  :alala:

Çevrimdışı talha

Cenk'in 5 gölü var Ligde bence 5 'ide fantastiko. Hele o kafa gölü.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Şöyle bir olay var ama, Cenk geleceği zaman sınır belliydi. Ve Y.D. üstüne basa basa biz bunu değiştirmeyeceğiz dedi. Maalesef ücretinin bu kadar yüsek olmasının en büyük nedenlerinden biri bu. Yoksa haklısın çok fazla.

Ama Pektemek bambaşka bir boyut. :D

Eleştiriyorum lakin yanlışlarının içinde doğruyu örnek almıyorlar.

Demba, onca sakatlık,formsuz geçirdiği haftalar 15,8 milyonu bu ikiliye bağlayacağına...

6 milyon bonservis; 3,2*4'den 12,8+6=18,8

Neredeyse aynı paralara bu ikiliden daha fazla gol atacak (27)

Aynı zamanda sattığın zaman belkide o 6 milyonu 2'ye katlayacak bir adam.

Cenk Tosun ile Pektemek'i kim alır.

Örnek transfer bu işte.

Çevrimdışı Tolga

Cenk'in pozisyona girişi ve son vuruşları zaten kalitesi ya tam iş bitirici.Ama pektemek  :alala:
Pektemek derken bile bak hafif hafif sinirleniyorum :akuma:
Cenk'in 5 gölü var Ligde bence 5 'ide fantastiko. Hele o kafa gölü.  :evillol:
Aynen öyle attığı her golde yeteneklerini gösterdi ama Bilic sağolsun doğru düzgün faydalanamadı. :)

Çevrimdışı talha

Eleştiriyorum lakin yanlışlarının içinde doğruyu örnek almıyorlar.

Demba, onca sakatlık,formsuz geçirdiği haftalar 15,8 milyonu bu ikiliye bağlayacağına...

6 milyon bonservis; 3,2*4'den 12,8+6=18,8

Neredeyse aynı paralara bu ikiliden daha fazla gol atacak (27)

Aynı zamanda sattığın zaman belkide o 6 milyonu 2'ye katlayacak bir adam.

Cenk Tosun ile Pektemek'i kim alır.

Örnek transfer bu işte.

Pektemek'i kimse almaz ama Cenk eğer üstüe koymaya devam ederse alıcısı olacaktır. Yeter ki biraz daha düşülsün üstüne. Çünkü hakikaten yetenekli çocuk.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Cenk Tosun ligde genç yaşta 60 gole yaklaşmış; vuruş özelliği olan bir oyuncu. Pektemek ile mukayese edilemez. Lakin; uluslararası bir oyuncu değil. Bu maaşlar böyle oyunculara verilmez  o yüzden. Konjonktür ne olursa olsun. Sonra Pektemek gibi elinde kalır. Satamazsın da. -Gerçi biz elinde kalır diyoruz; adamlar sözleşme uzatıyor.-

Çevrimdışı talha

Ya zaten ne diye İsmail Pektemek Ersan ve Cenk ile yenilersin anlamam.

İsmail yerine Ümit var. Pektemek yerine Cenk var Ömer var Furkan var.

Ersan yerine Atınç var Sivok var.

Cenk yerine GÜnay var Veysel var.

sen gidiyorsun bunlara fahiş imzzalar attırıyorsun. Kolej takımı birazda bunu gerektirir. Şu 4 imza gereksizin gereksizidir.

Mesela Furkan'nında yetenekleri kısıtlı. Ama şu Mustafa'yatanınan şans şu çocuğa tanınsaydı Mustafa'dan daha iyi şeyler kapardı.

Çevrimdışı atalay

sen gidiyorsun bunlara fahiş imzzalar attırıyorsun. Kolej takımı birazda bunu gerektirir. Şu 4 imza gereksizin gereksizidir.

Mesela Furkan'nında yetenekleri kısıtlı. Ama şu Mustafa'yatanınan şans şu çocuğa tanınsaydı Mustafa'dan daha iyi şeyler kapardı.

Şu 4 oyuncunun kontrat sürelerinde ki kazançlarını topla. Bütün yıl bu parayı kazanmak için yarışıyor takım. Durum bu kadar trajik.

ŞL'ne katılım ücreti+gruptan çıkma ücretine denk.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 03:19:26 atalay ]

Çevrimdışı talha

Şu 4 oyuncunun kontrat sürelerinde ki kazançlarını topla. Bütün yıl bu parayı kazanmak için yarışıyor takım. Durum bu kadar trajik.

Maalesef. En nefret ettiğim konu bu.

Geen birhaber vardı. Krasic'İn tek maaşı altyapının tüm giderlerine eşit diye.

Şu 4 gereksize ayırdığın parayı altyapıya aktar komple, bunlardan kalitelisi çıkar. Hadi kalitelisi çıkmadu bunların seviyesinde bedavaya oynayacak 10larca çocuk çıkar. Yazık valla.

En kötü Pektemek'İn aldığı parayla Hollanda'dan altyapı için ekip getirirsin. O bile yeter.

Çevrimdışı doganay

Okadarda degil yani, zaten elimizdeki yerliler yetersiz hele yerlerinde saydiklarini onlarin yerine oynatacak olsak takim anadolu takimina doner iyice , hele Furkan'i izlemistim o adam Besiktas'ta oynayabilir mi lutfen! Banka asya da belki oynar yedek falan olur orda.

Çevrimdışı atalay

Maalesef. En nefret ettiğim konu bu.

Geen birhaber vardı. Krasic'İn tek maaşı altyapının tüm giderlerine eşit diye.

Şu 4 gereksize ayırdığın parayı altyapıya aktar komple, bunlardan kalitelisi çıkar. Hadi kalitelisi çıkmadu bunların seviyesinde bedavaya oynayacak 10larca çocuk çıkar. Yazık valla.

En kötü Pektemek'İn aldığı parayla Hollanda'dan altyapı için ekip getirirsin. O bile yeter.

Tr'de her kulüpte böyle oyuncular var lakin; bizim böyle büyük hatalar yapma lüksümüz yok. Bu hataları tolere edecek bir gelir kalemimiz yok. Üstelik ŞL ve Şampiyonluk gelirlerini de 3 yıldır altın tepside sunuyoruz.