2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860444 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

İkisini bir arada becerebileceksen seni geçirelim başa.

Burada bunu yazdıkça milletle alay ettiğini falan sanıyorsun.

1 yazdın tamam dedik 2 yazdın tamam dedik ama alenen alaya girdi iş.
Hoca gelmesin transfer olmasın çıkıp aynılarını konuşsunlar yine yazarım yine yazarım en doğal hakkım.

Burada senin zoruna giden durum olmaması gerek asıl alay edilen biziz hala suçluda biziz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı idil

Sinan ilk defa doğru konuşuyor.

Şampiyonluk kaçtı Beşiktaş'ın adı anılmıyor diyor Fb-Gs aralarında birbirlerine laf sokup duruyorlar diyor haklı valla.

ligden o kadar soğudum ki, avrupa da bir şeyler yapmak istiyorum sadece, keşke mümkün olsa. avrupa devleriyle mücadele edelim istiyorum, fb gs yle alakamız olmasın. ben hep laf dalaşlarından uzak olmayı tercih ederim. fener ve gs nin arasındaki gereksiz ego savaşı Beşiktaş a yüce bir kimlik katıyor bence.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Renton

Ya bırakın almasınlar size ne. Biz şu kaprislerimizden dolayı senelerimizi harcadık. Yok 2 büyük oluşmasın yok bizi tınlamıyorlar diye yıllarca Y.D'nin saçma sapan para döküşünü izlemek zorunda kaldık. Zamanı geldi mi dinletiriz. Sadece doğru yapılması gerekene odaklanalım.

F.O.'da yavaş yavaş artık o kaprislerden etkileniyor. ANÇ zaten o işin adamı. Y.D. gitti bunlar geldi aynı devran.

Ne bileyim arkadaş bunlar gidecek gelecek adam 100 km'den belli bunlardan beter bir kapris var.

Önümüzü göremiyorum artık.
Arkadaş demirörene sayıyoruz fikret orman geldi 2 senedir 15-17 milyon arası bonservis ödedi.Noldu peki yine 3. ben demirören iyi demiyorum ama fikret ormanı savunmayıda bırak artık stat bedavaya yapılıyor sanki izinleri alan adam da demirörendir bu arada

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biraz olsun umut sıkalım rahat uyusun herkes :D

Stad yok, 5 yıldır takım da yok, itibar yerlerde.

Bunu toparlamak için stad yapıldı sabrettik öyle ya da böyle bu sene son. Bundan sonra durum farklı olacak.

Şuan stada yeni başlıyor olsak facia olurdu belki de tam zamanında başlandı. Bittiğinde gündemde olma durumumuz da havası da farklı olacaktır.

Fener 2000 lerin başında çok kötüydü stad ile ayağa kalktı. Bitti denilen Galatasaray aynı şekilde.

Maddi olarak çok olmasa da motivasyon anlamında bizi de ayağa kaldıracaktır şüpheniz olmasın.

İyi geceler herkese.

Abi stat tamam da, bizim şu taraftar profilimizin değişmesi lazım.

Rakip takım atak yaparken kartal gol gol diyenlerden, gündoğdu diye bağıranlardan sıkıldım vallahi sıkıldım ya.

Maçı izleyecek adam gelsin bi kere o stada. Yapılan her faulde bağıracak ıslıklayacak adam gelsin.

Rakip oyuncu topa ayağını bile uzatsa ıslığa boğacak adam gelsin.

Saçma sapan, temposu olmayan, küfürlü tezahürat yapanlar gelmesin. Şahıslara fanatiklik yapacaklar gelmesin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

ligden o kadar soğudum ki, avrupa da bir şeyler yapmak istiyorum sadece, keşke mümkün olsa. avrupa devleriyle mücadele edelim istiyorum, fb gs yle alakamız olmasın. ben hep laf dalaşlarından uzak olmayı tercih ederim. fener ve gs nin arasındaki gereksiz ego savaşı Beşiktaş a yüce bir kimlik katıyor bence.
Ya da dediğin gibi Avrupa'da bir kupa kazanacağız ki tekrardan kendimize gelebilelim.

Bu yıl özellikle ligden daha çok aslında bunu istiyordum yapabileceğimize inanıyordum aslında ama olmadı maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Abi stat tamam da, bizim şu taraftar profilimizin değişmesi lazım.

Rakip takım atak yaparken kartal gol gol diyenlerden, gündoğdu diye bağıranlardan sıkıldım vallahi sıkıldım ya.

Maçı izleyecek adam gelsin bi kere o stada. Yapılan her faulde bağıracak ıslıklayacak adam gelsin.

Rakip oyuncu topa ayağını bile uzatsa ıslığa boğacak adam gelsin.

Saçma sapan, temposu olmayan, küfürlü tezahürat yapanlar gelmesin. Şahıslara fanatiklik yapacaklar gelmesin.
Taraftar profili yeni statla değişecektir benim o konuda ümidim var.

Çevrimdışı idil

Millet artık bizi dikkate almıyor.İster istemez 2 takımlı sisteme döndük.4.yıldız muhabbeti tuzu biberi oldu.

Beşiktaş başarılı oldu mu, hemen onu itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar bu ülkede. gs ye düşmanca yaklaşsalar çok gs li var, fb ye yaklaşsalar çok fenerli. ama beşiktaşlı kişi sayısı onlara göre daha az. dolayısıyla kısasa kısas yarışamıyoruz. avrupada başarı, avrupa lobisi gibi şeyler bizi yüceltir ama onu da beceremiyoruz

Çevrimdışı talha

Ne demek almasınlar.Hakemleri görüyoruz istedikleri gibi düdük çalıyorlar sonra oturup milletin kutlamalarını ve yıldız muhabbetlerini izliyoruz.İmajımızı sadece Avrupa kupası kurtarır şuan bitik vaziyetteyiz.Elle tutulur bir şey yok.

Almasınlar bir tabi. Bize ne arkadaş ikisinin it çekişmelerinden. Biz işimizi en düzgün yapabileceğimiz seviyeye gelelim her türlü dikkate alacaklar merak etmeyin.

Bu sene almıyorlar mıydı? Her maç sonrası puan kaybetsinler diye dua ediyorlardı la. Son 5 maç için mi belli oluyormuş işler. Geçsinler kendilerini eğlendiriyorlar.

Şu kaprisi atlatsak biz önümüzü daha net göreceğiz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaş demirörene sayıyoruz fikret orman geldi 2 senedir 15-17 milyon arası bonservis ödedi.Noldu peki yine 3. ben demirören iyi demiyorum ama fikret ormanı savunmayıda bırak artık stat bedavaya yapılıyor sanki izinleri alan adam da demirörendir bu arada
Kulübe sahip çıkan yok. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bir kez olsun tek isimde çoğunluk anlaşamıyor :akuma:

Fikret Orman gitse kim gelecek? Adalı diyoruz, Demirören zamanında o da vardı, demek o da pay sahibi bu batışta.

Sonra başka isimler geçiyor ama hangisi bizi ayağa kaldırabilecek güçte? Rüzgar'a oy versin o zaman herkes.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

Ya da dediğin gibi Avrupa'da bir kupa kazanacağız ki tekrardan kendimize gelebilelim.

Bu yıl özellikle ligden daha çok aslında bunu istiyordum yapabileceğimize inanıyordum aslında ama olmadı maalesef.

benim de en büyük acım o dur. şampiyonluktan çok inanmıştım avrupa da finale gideceğimize. büyük şanssızlık. seneye bvb, liverpool filan olacak bakalım neler yapabileceğiz

Çevrimdışı talha

Yazıyı bir daha oku yavrucum yarım okuyorsunuz kaçırıyorsunuz herşeyi.

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman dönemi.

1-Tolga                         
2-Cenk                           
3-Günay
4-Ramon
5-Serdar
6-Ersan
7-Pedro
8-Opare
9-Uğur Boral
10-Milosevic
11-Olcay
12-Kerim
13-Atiba
14-Töre
15-Oğuzhan
16-Sosa
17-Tolgay
18-Demba
19-Pektemek
20-Tosun
21-Escude
22-Dany
23-Gökhan Süzen
24-Berat Çetinkaya
25-J.Jones
26-Mehmet Akgün
27-Sezer Öztürk
28-Ömer
29-Dentinho
30-Enaramo
31-Sinan Kurumuş
32-Mc Gregor
33-Niang

Öncelikle Y.D ile herhangi bir mukayese cümlesi geçmesin.  :D

33 transferin 25'i çöp.  :s20:

8 tane katkı veren isim var.

Şu 33 futbolcu ile 3'er; 4'er yıllık asgari 500 bin ortalama 1-1,5 milyon euroluk sözleşmeler yapıldı.

Oyuncu satışından elde edilen McGregor'un 3 milyonu dışında para yok.

Bonservislere 35-40 milyondan fazla para verildi.

Şu an satsanız Demba+Töre+Pedro+diğerleri; en fazla 20 milyon eder.

Daha halen neden sıcak para yok + şampiyon olamıyoruz diye soran var mı?

Çevrimdışı Tolga

benim de en büyük acım o dur. şampiyonluktan çok inanmıştım avrupa da finale gideceğimize. büyük şanssızlık. seneye bvb, liverpool filan olacak bakalım neler yapabileceğiz
Bu yıl gelecek hocaya bağlı biraz da Avrupa maceramızın nereye kadar olacağı.

Lucescu gelirse kesin finali hedefler fakat Şenol Hoca gelirse gruptan çıkarız en fazla. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taraftar profili yeni statla değişecektir benim o konuda ümidim var.
İnşallah öyle olur. Böyle şeylerden, camiaya zarar veren kimselerden sıyrılmamız lazım.

Bunlar bizim eskimiş kabuğumuz, üzerimizden atmamız lazım. Bize ağırlık yapan, yavaşlatan küçük ama etkili şeyler bunlar malesef.

Çevrimdışı Renton

Fikret Orman dönemi.

1-Tolga                         
2-Cenk                           
3-Günay
4-Ramon
5-Serdar
6-Ersan
7-Pedro
8-Opare
9-Uğur Boral
10-Milosevic
11-Olcay
12-Kerim
13-Atiba
14-Töre
15-Oğuzhan
16-Sosa
17-Tolgay
18-Demba
19-Pektemek
20-Tosun
21-Escude
22-Dany
23-Gökhan Süzen
24-Berat Çetinkaya
25-J.Jones
26-Mehmet Akgün
27-Sezer Öztürk
28-Ömer
29-Dentinho
30-Enaramo
31-Sinan Kurumuş
32-Mc Gregor
33-Niang

Şu 33 futbolcu ile 3'er; 4'er yıllık asgari 500 bin ortalama 1-1,5 milyon euroluk sözleşmeler yapıldı.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Renton

Yazıyı bir daha oku yavrucum yarım okuyorsunuz kaçırıyorsunuz herşeyi.
Yönetime ne zaman sallasak sen varsın karşıda ama öyle olsun hadi ben okuyamadım  :)

Çevrimdışı Tolga

İnşallah öyle olur. Böyle şeylerden, camiaya zarar veren kimselerden sıyrılmamız lazım.

Bunlar bizim eskimiş kabuğumuz, üzerimizden atmamız lazım. Bize ağırlık yapan, yavaşlatan küçük ama etkili şeyler bunlar malesef.
Söylediklerinin tamamında haklısın ben yıllardır aynısını söylüyorum bizim taraftarın büyük çoğunluğu sahaya etkiden çok kendisini eğlendirmeye gidiyor stada.

Dediğim gibi bu değişecektir ve değişmelidir de rakibi, hakemi baskı altına alan ve kendi oyuncularını motive eden bir seyirci profili oluşacaktır bu olmazsa olmaz birşey.

Çevrimdışı idil

madem vasat bir kadromuz var, o zaman oyuncuları tek bir kulvara (avrupa ya da şampiyonluk) konsantre ettireceksin. (en azından stadımıza geçip düzeni oturtana ve belli bir olgunluğa ulaşana kadar) + haydi bir de türkiye kupası olsun. 3 kulvarda, bu derinlikte bir takımla sonuca ulaşamazsın. olay her zaman sonuçtur. hedefe giden yolda da birçok başarı elde edilebilir, evet (mesele liverpool maçı) ama görüyorsunuz, olan yine bize oldu, 3te 0 yapınca. genç ve başarıya aç bir kadromuz var, tabiki bu sistemle sonuca ulaşamazsın. günümüz futbolunda artık olaylara duygusal değil mantıklı yaklaşmamız gerekiyor, çünkü tüm takımlar gelişiyor, büyüyor ve mücadele etmek zorlaşıyor. örneğin bu sene başında sadece avrupa kupasına odaklansaydık finale gitme şansımız çok daha artardı, nihayetinde ligde en kötü 3.yüz. fix.

Çevrimdışı talha

Yönetime ne zaman sallasak sen varsın karşıda ama öyle olsun hadi ben okuyamadım  :)

Ya bırakın almasınlar size ne. Biz şu kaprislerimizden dolayı senelerimizi harcadık. Yok 2 büyük oluşmasın yok bizi tınlamıyorlar diye yıllarca Y.D'nin saçma sapan para döküşünü izlemek zorunda kaldık. Zamanı geldi mi dinletiriz. Sadece doğru yapılması gerekene odaklanalım.

F.O.'da yavaş yavaş artık o kaprislerden etkileniyor. ANÇ zaten o işin adamı. Y.D. gitti bunlar geldi aynı devran.

Ne bileyim arkadaş bunlar gidecek gelecek adam 100 km'den belli bunlardan beter bir kapris var.

Önümüzü göremiyorum artık.

Sapla samanı birbirine karıştırmayın. Olaya objektif yaklaşın.

Ben hiçbir zaman %100 savunmam. Ama stad olayından insanları vurmaya çalışanlardan da irrite duymaya başladım. Ne zaman görsem alaycı bir şekilde ama onlar stad yapıyor diye yazıyorsun. Evet adamlar stad yapıyor. Başkası yapabilecektiyse gelseydi o yapsaydı.

Bu sene Shaktar bile stad olmayınca şampiyon olamadı 8 sene üstüste şampiyon olan adamlar. Bir stadsızlıktan bu sene şampiyon olamadı. Şampiyonluğu geçtim fark yedi. Hem de ellerinde CL kalitesinde kadro varken. Demek ki bu işler sizin düşündüğünüz gibi olmuyor.

Diyorum doğru işler yapılsın.

Çevrimdışı mellfred

Fikret Orman dönemi.

1-Tolga                         
2-Cenk                           
3-Günay
4-Ramon
5-Serdar
6-Ersan
7-Pedro
8-Opare
9-Uğur Boral
10-Milosevic
11-Olcay
12-Kerim
13-Atiba
14-Töre
15-Oğuzhan
16-Sosa
17-Tolgay
18-Demba
19-Pektemek
20-Tosun
21-Escude
22-Dany
23-Gökhan Süzen
24-Berat Çetinkaya
25-J.Jones
26-Mehmet Akgün
27-Sezer Öztürk
28-Ömer
29-Dentinho
30-Enaramo
31-Sinan Kurumuş
32-Mc Gregor
33-Niang

bu adamların tamamının fikret orman zamanında alınmadığını ya bilmiyorsun ya da, aslında sen de çok iyi biliyorsun ama bilmezden geliyorsun

Çevrimdışı talha

Ben hakem diyorum sen rakiplerden bahsediyorsun.Rakipleri düşünen kim.Beşiktaş'ı hakem camiası dikkate almıyorsa,çıkıp en kritik zamanda hakkını yiyorsa beni fakir edebiyatı kurtarmaz.Şampiyon olmayı geçtim şampiyonlar ligi vizesi alsak bugün farklı şeyler konuşurduk.İtibarımız 2004 sonrası yerle bir oldu.spor programlarında rahat rahat ileri geri konuşabiliyorlar.Beşiktaş'ın hakkını savunan yok vs neyse daha fazla yazmayacağım...

Bırakın savunmasınlar. İkiyüzlülerden kurtulalım.

Hakem olayını kim çözebilmiş sen çözeceksin hacı. Adamlara en büyük baskıyı uygulasan sonunda ne çıkacak? O iş yalan. Bunsuz gidecez biz yolumuza.

Adamlar senin gümbür gümbür gittiğin sene doğramışlar. Hemde lige ambargo koymuşken. Kim neyi düzeltebilecek.

Sen de bilirsin adamlar 92 senesinden beri alenen doğruyorlar bizi kimler ses çıkarabildi.

Artık devranı bu şekilde kendi etrafında çevireceksin.

Çevrimdışı idil

Bırakın savunmasınlar. İkiyüzlülerden kurtulalım.

Hakem olayını kim çözebilmiş sen çözeceksin hacı. Adamlara en büyük baskıyı uygulasan sonunda ne çıkacak? O iş yalan. Bunsuz gidecez biz yolumuza.

Adamlar senin gümbür gümbür gittiğin sene doğramışlar. Hemde lige ambargo koymuşken. Kim neyi düzeltebilecek.

Sen de bilirsin adamlar 92 senesinden beri alenen doğruyorlar bizi kimler ses çıkarabildi.

Artık devranı bu şekilde kendi etrafında çevireceksin.

benim bir kaç arkadaşım var yine 20li yaşlarda hepsi hakem oluyorlar tff de ve içlerinde 1 tane Bjk li yok. al burdan yak  :bawling: :tabe:  bu sorun da ancak kökten çözülebilir...

Çevrimdışı Kadir G.

bu adamların tamamının fikret orman zamanında alınmadığını ya bilmiyorsun ya da, aslında sen de çok iyi biliyorsun ama bilmezden geliyorsun

Hayır hepsi fikret orman döneminde alındı alınmayan kim? Belki tam hatırlamıyorum mehmet akgün vardır.

Çevrimdışı atalay

Bana böyle ithamlar ile gelme rezil olursun. Sözleşmeler kimin zamanında uzatıldı.  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

benim bir kaç arkadaşım var yine 20li yaşlarda hepsi hakem oluyorlar tff de ve içlerinde 1 tane Bjk li yok. al burdan yak  :bawling: :tabe:  bu sorun da ancak kökten çözülebilir...
Kesin çözüm diyorsun yani :D