2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859491 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

yokbe oyle deme adamlar bi piyasadaki bos hocaları bi gorsunler bi sürü menejer var ortalıkta
o sebeble bi tartarkar bicerler luce olmadıgı an o sebeble uzar yani

yüzde yok dostum niye cnk ilkkez goruseceklermiş simdiye kadar yoklanmıs haber yollanmıs cumartesi resmi gorusme gibi diyelim
belkide bu gorusmede bir gunde bitmez uzar gider bakalım:)

Görüşsünler ya ne kadar güzel haberler mutlu oldum valla. :D pabucun pahalı olduğunu anlamışlar. Şurda yazılan isimler çok uçuk değil zaten onları bir bitirebilseler daha sonra her sene 3-4 TAM transfer 2 tanede potansiyel oyuncu yeter. Biraz uçuk olsada şu an vazgeçilmezimiz sosa gibi oyuncuların ilk on biri geçip yedek kulübesine koyulduğunu görebiliriz umarım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hoca için çok beklemeye gerek görmüyorum.Luceyle gidilsin görüşülsün olmazsa en geç 8 haziranda yeni hoca açıklansın.
Yok yok bizim ülkenin kaderinde var bu. Devlet dairelerinde, resmi işlerde, herkesin merakla beklediği işlerde karın ağrısı gibi hareket etmek geninde var yöneticilerimizin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Töre Sosa Danny Ba 4'lüsü çok can yakar.  :bandit:
Hemde Ne can yakar inşallah olur. aslında bi yandan Şenol Güneşi daha çok istiyorum luceye göre Şenol hocanın oynattıgı oyun tamamen ofansif saldıran ısıran bi takım yaratablir adam bursaya gol rekoru kırdırttı.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Türkay

Lucescu hangi oyuncuları istedi acaba?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

yüzde yok dostum niye cnk ilkkez goruseceklermiş simdiye kadar yoklanmıs haber yollanmıs cumartesi resmi gorusme gibi diyelim
belkide bu gorusmede bir gunde bitmez uzar gider bakalım:)

İlk kez görüşeceklerse daha çok yol katetmemiz gerekecek hoca işi baya sarkacak anlaşılan :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Rezalet.

Sade forma derken bildiğin atlet yapmışlar.

Çoğu kişi beğendi burda ama bence de rezil olmuş armayı al gerisi çöp durum o. Siyah forma iyi çıkarsa beyaz almayıp siyah almaya bu senede devam edeceğim galiba.

Çevrimdışı ozan062

bence luce gelmesede zago bize kazandırılmalı
veya bunun gibi eskilerden birkaçı,,yonetim iyi bir hoca almalı cnk sansları yok artık yeniden secilsede yine tartısılcak yine üzülecek cok dert olacak o sebeble
senol hocadan yani türk hocadansa yabancı birisi ve kesinlikle iddaalı bir giriş....camia kenetlensin biz 3 senedir bunu yasamadık oncesinde bu yoktu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Yok yok bizim ülkenin kaderinde var bu. Devlet dairelerinde, resmi işlerde, herkesin merakla beklediği işlerde karın ağrısı gibi hareket etmek geninde var yöneticilerimizin :D
Yeni hoca gelene kadar butun free oyunculari kaparlar bize de çöpler kalir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Yeni hoca gelene kadar butun free oyunculari kaparlar bize de çöpler kalir..

bide tabi iyi hatırlattın hoca yardımcı hoca ve en onemlisi hiç bahsedilmiyorda
sportif direktor gelmeli

işte ne kadar plansız oldukları burdanda belli oluyor hiç bi demecinde bundan bahsetmiyor halbuki anc sürekli yeni sezonda geti,ricez birini diyordu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak Akay

Beyaz Forma %90 bu galiba o site geçen senede formamızı yayınlamış ve bilmişti ben twitterdan Cemil Kent beye sordum bu konuyla alakalı cevap vermek istemiyorum dedi bu olmasa hayır alakası yok falan diyebilirdi
bence çok boş olmuş yine bir doku var ama yakın resımlerınde belli bakalım amblemimizin olduğu herşey kutsal bizim için
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

bence luce gelmesede zago bize kazandırılmalı
veya bunun gibi eskilerden birkaçı,,yonetim iyi bir hoca almalı cnk sansları yok artık yeniden secilsede yine tartısılcak yine üzülecek cok dert olacak o sebeble
senol hocadan yani türk hocadansa yabancı birisi ve kesinlikle iddaalı bir giriş....camia kenetlensin biz 3 senedir bunu yasamadık oncesinde bu yoktu

Lucescu'dan başka yabancı hoca şuan bizi çok daha fazla geriye götürür hiç gerek yok o olmazsa da Şenol Güneş gelmeli :)

Çevrimdışı Deniz

Forma neyse de kirmizi yazi cok canimi sikiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Bazıları kızabilir bana ama Sosa bizim asla kurtarıcımız 10 numaramız olucak bir topçu değil sırf gs macında en az 15 tane duran top kullandı 1 isabet sağladı geneli hep böyle çok kötü duran top kullanıyor bence Bir Fernandes asla etmez kıyaslamak bile yanlış olur hatta
Duran topları iyi kullanmaması demek 10 numara olamaz demek değil hocam , Hücum presi yapıyor fiziği çok iyi mücadele gücü yüksek asist yapıyo,oyunu yönlendiriyo sürekliliği var , duran topları bence tolgay kullanmalı ama

Çevrimdışı talha

Forma neyse de kirmizi yazi cok canimi sikiyor.

Şu kırmızıya niye o kadar taktın anlamadım. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Bence Luce'yi beklerken Şenol Güneş'i de kaçırıcaz sonra rastgele bi yabancı teknik direktör gelecek  :iblush:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bu yaz serbest kalanlar:

Dani Alves, Vlaar, Milner, Ings, Cambiasso, Khedira, De Jong, Konoplyanka, Andre Ayew, Gignac, Drogba, Arteta.

Çevrimdışı Deniz

Şu kırmızıya niye o kadar taktın anlamadım. :evillol:
ee iğrenç duruyor.sade olsun diye düz beyaz forma çıkart ortasına anlamsız tam zıt bir renk ile reklamı yapıştır.böyle iş mi yapılır..

Çevrimdışı ahmetx

Bu yaz serbest kalanlar:

Dani Alves, Vlaar, Milner, Ings, Cambiasso, Khedira, De Jong, Konoplyanka, Andre Ayew, Gignac, Drogba, Arteta.
bunların hepsiyle anlaşılmıştır ocak ayında.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı f_madida

Bu yaz serbest kalanlar:

Khedira nereye gidiyor acaba
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kadir G.

Juventusla yıllık 6.5 milyona anlaştı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yaz serbest kalanlar:

Samba dicanneeyi unuttun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Juve seneye de şampiyon :D

Çevrimdışı Tolga

Schalke istiyormuş diyorlardı :)

Çevrimdışı Tolga

Hangi ara anlaşmışlar bak kaçırmışım onu :D

Çevrimdışı Burak Akay

Duran topları iyi kullanmaması demek 10 numara olamaz demek değil hocam , Hücum presi yapıyor fiziği çok iyi mücadele gücü yüksek asist yapıyo,oyunu yönlendiriyo sürekliliği var , duran topları bence tolgay kullanmalı ama
İyi işler yapıyor tabiki ama yinede yeri geldiğinde bir maçı alıp götürüp koparması şart mesela rakiplerde sow derbide bizimkiler kaç top ezdi sowa bi top geldi 90 da attı adam tek vuruş mesela sneijder fb macındada bızım macdada yaptıgı bişey yok gibi görünüyor çıkıp tek vuruşla takımına 3 puanı aldırıyor bence sosa biraz hafif kalıyor o yüzden ısrarla danny nin alınmasını istiyorum.Mesela her kilitli kaldığımız oyunda bi kaç maça bakarsak konya olsun antep akhisar olsun Sosa deyince işte büyük beklentiye giriyoruz ama o maçları çözemedik şampiyonluk gitti bence 10 numara dediğimiz adamın bize her sene 4-5 maçı kendi başına aldırması şart malesef sosada bu kadar üst düzey değil
İyi Günde Kötü Günde