2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

evet öyle sallıyorum pedroyu 4 milyona sattın en fazla 4 milyon verebilirsin bonservise
Desenize çok fazla kalite katabilecek en fazla 1 oyuncu alırız, en fazla zaten Pedro satılır, diğer oyuncular boşta olanlar olcak boşta olupta kaliteli adam en fazla 1 tane alırsın.Zaten 3-4 oyuncu alırız en fazla
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

@Besiktas: Dk.73: Tolgay Arslan'ın yerine Atiba Hutchinson oyuna girdi.

@Besiktas: Dk.60: Tolgay Arslan'ın yerine Oğuzhan Özyakup oyuna girdi.

Bunlara ne diyeceksin? adamın taktik anlayışı(!) her maç aynıydı. Ben bu kadar kötü oyuncu değişikliği yapan Beşiktaş teknik direktörü izlemedim. Onun yüzünden alınabilecek kaç maçı, tutabileceğimiz kaç maçı verdik.
dikkatini çekerse o maç özelinde konuştum ben o zamanki durum ve şartlar onu gerektiriyordu.
diğer maçlardaki oyunu okuyamayışı, oyuncu değişikleri flen felaket zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Desenize çok fazla kalite katabilecek en fazla 1 oyuncu alırız, en fazla zaten Pedro satılır, diğer oyuncular boşta olanlar olcak boşta olupta kaliteli adam en fazla 1 tane alırsın.Zaten 3-4 oyuncu alırız en fazla

20 milyon euro açık verebilme hakkımız var ben öyle biliyorum. Öyle olmasa başkan lucesculara dannylere ayewlere gidemezdi bence.

Çevrimdışı Kadir G.

dikkatini çekerse o maç özelinde konuştum ben o zamanki durum ve şartlar onu gerektiriyordu.
diğer maçlardaki oyunu okuyamayışı, oyuncu değişikleri flen felaket zaten

Tamam onu anladım diyeceğim bir şey olmaz en fazla ala ala ismaili mi aldı olur.

Çevrimdışı Anıl

Takımın en iyi ismi olarak Atiba'yı gören bir teknik direktörle 3. lük bile başarıymış.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şunları bi okuyun hele :icool: :icool:

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
Ama elbette kendi fikrim ötesinde CAMİAYI temsil edersem, küfür müfür etmem tabi. Sorumluluğum var. İçimden ederim..:-)))

VİZYONUMUN parasal kaynağını hemen açıklayayım : SİZLERSİNİZ. hepinizi eğlendirip, güldürüp, mutlu edip paralarınızı alıcam...:-))

O kadar memnun kalacaksınız ki, öbür sezon daha çok paranızı alıcam. Helal ettireceğim tüm sizlerden söğüşleyeceğim paraları..:-)))

Sizler Haaa Huuuu Haaaa Huuuuu, zevkten keyiften kudururken biletleri satıcam, formaları satıcam, çoğaldıkça sponsorları kafalicam. Böyle:-)

Beşiktaş'ın Haydar Baş'ı Rüzgar Sağnak

Çevrimdışı Anıl

20 milyon euro açık verebilme hakkımız var ben öyle biliyorum. Öyle olmasa başkan lucesculara dannylere ayewlere gidemezdi bence.
Lucescu da, Danny de, Ayew de free. Maaş ve imza parası kısıtlaması yok. Sadece bonservis kısıtlaması var.

Çevrimdışı Tolga

Zaten 3-4 oyuncu alacaktık normalde de çok farkeden birşey olmayacak ama bir an evvel hoca olayı netleşmeli ki free oyuncularla görüşmeler başlayabilsin :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu topiği takip ediyorum da enteresan yorumlar var. Bizi gercekten 3 büyük olarak kabullenmis insanlar var.
Onlarin Muslerasi Sneijderi,  Emresi,  Sowu bilmemnesi var bizde yok,  o yuzden sampiyon olamiyoruz. Arkadaslar bu takima Quaresma,  Guti geldi ki ikiside kariyer ve kalite olarak bu saydiklarimdan daha iyi idi ama basari gelmedi. Ozamanki renklilerde bizim Quaresmamiz yok diyordu. Renklilerin oyuncularina imrenmeyin.

Bu takima yildizlar değil bu takimi tasiyacak oyuncu lazim. Ucuz paraya da cok oyuncu var ille de fakir edebiyati yapmamak lazim. Sosa bunun son ornegi. Bosta olan cok oyuncu var, sadece kaleciye iyi yatirim lazim. Nigel De Jong da serbest kalacakti son durumu ne bilmiyorum ama bonservissiz alabilirsek takima bir lider daha gelir.

Tosic te Babel de mevcut kadrodaki arkadaslardan (Olcay, Kerim,  Ramon, Ismail) daha kaliteli. Gelirseler takima katki saglarlar.
Başka Topikle karıştırıyor olmayasın COB kardeşim. Bizi gerçekten 3 büyük olarak kabullenmiş insanlar var demekle neyi kastettin anlamadım. Bu forumda yazdığın topçulara ve özellikle emreye imrenen bir kişi bulamazsın. Forumdaki arkadaşlar beğendikleri yabancı oyucuları gördüğüm kadarı ile sadece takımdaki futbolcularla kıyaslıyor  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

bu arada kuralda maas sıkıntımız yoktur o sebeble 5,6 milyonda vereibliriz
yereki verebiliceklerini dusunsunler kaynak saglasınlaro sebeble rahat olun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kartal Ç

Lucescu da, Danny de, Ayew de free. Maaş ve imza parası kısıtlaması yok. Sadece bonservis kısıtlaması var.

genel finansal fairplay kurallarından biri -futbolculara yapılacak ücret, maaş ve prim ödemeleri, toplam futbol şube gelirinin yüzde 70’ini geçemez- diye biliyorum. imza parası vermek sıkıntı olmaz tabi buna göre.

Çevrimdışı Tolga

bu arada kuralda maas sıkıntımız yoktur o sebeble 5,6 milyonda vereibliriz
yereki verebiliceklerini dusunsunler kaynak saglasınlaro sebeble rahat olun
Zaten mesele kaynak sağlamada o sağlanırsa zaten bir sürü free oyuncu var rahat transfer yaparız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Birisi Joey Barton dan bahsetmiş harbiden de alacaksın takıma  bu iki renkli kardeşlerin dilinden o anlar :)

ayrıca iyi futbolcu adam :)

Çevrimdışı Anıl

Birisi Joey Barton dan bahsetmiş harbiden de alacaksın takıma  bu iki renkli kardeşlerin dilinden o anlar :)

Barton gelirse 2 maç üst üste oynayamaz burada :D

Çevrimdışı blackeagle35

Maaş vermede bir sınır var mı bilmiyorum ama önümüzdeki yıl için 20 milyon avro açık verebiliriz en fazla..Bu da maaşları kontrol altında tutmamız gerektiğini gösterir..

Çevrimdışı Kadir G.

Tam ihtiyacımız.

Çevrimdışı atalay

Bu arada son free transfer adayımı paylaşayım: Juan Manuel Vargas

3-5-2'nin de 4-4-2'nin de solunda oynar. Hatta sol önde de kullanabilir. | Caner*3

Bir an sağda Maxi solda Vargas düşündüm. Bak bir titreme geldi.  :kop:

Bu arada bu klibi hazırlayan adamdan korkulur. Tuğrul sen misin?  :kop:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Defans için Britos ve Skrtel den bahsediyorlar. Skrtel ilk müdehalerde ve zamanlamada iyi fakat bence çok hantal ve orta sıra bir oyuncu. Atınç'tan Skrtel çıkabilir. Britos fena değil ama aşırı sert oynuyor bu sene 19 maçta forma giymiş 7 sarı 1 kırmızı kartı var, yanılmıyorsam son maçta da kafa atmıştı rakibine :) Kaboul gelecekse uygundur, sevinirim. Sivok'tan sonra o ayarda bir adam gelebilir, en azından Beşiktaş defansı için en çok aranan özellik GÜVENİLİRLİK mevcut.

Çevrimdışı Anıl

Defans için Britos ve Skrtel den bahsediyorlar. Skrtel ilk müdehalerde ve zamanlamada iyi fakat bence çok hantal ve orta sıra bir oyuncu. Atınç'tan Skrtel çıkabilir. Britos fena değil ama aşırı sert oynuyor bu sene 19 maçta forma giymiş 7 sarı 1 kırmızı kartı var, yanılmıyorsam son maçta da kafa atmıştı rakibine :) Kaboul gelecekse uygundur, sevinirim. Sivok'tan sonra o ayarda bir adam gelebilir, en azından Beşiktaş defansı için en çok aranan özellik GÜVENİLİRLİK mevcut.
Gelsin Melo'ya kafa atsın sırtımda taşırım tesislere kadar :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gelsin Melo'ya kafa atsın sırtımda taşırım tesislere kadar :D

bana da uyar mümkünse topuğuna da sıksın ben yatarım yerine içerde   :steamed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum hakiki adamlarla dolu maşallah. Seviyorum sizleri abilerim kardeşlerim :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Skrtel tanımı cok yanlış yapmıssın baskan. bence  seri bi oyuncu hantal değil ayrıca sert hava  toplarında hakim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forum hakiki adamlarla dolu maşallah. Seviyorum sizleri abilerim kardeşlerim :)
Bayram değil seyran değil @Yusuf Tekeli bizi neden sevdi  :alala:

Hislerime tercuman oldun bu arada
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bana da uyar mümkünse topuğuna da sıksın ben yatarım yerine içerde   :steamed:

saha içinde centilmenlik yapa  yapa iyice korkak korkudan sindirilen bi takım olduk kimse isyan etmiyor .. zoruma gidiyor bu durum

melo köpeğine  emre ye haddini bildiren 1 tane adamımız yok.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sola Vargas, sağa Ilsinho, ortalarına da van der Vaart hepsi serbest kalıyor Haziran ayında. Satın Töre'yi Demba Ba'yı bir tane de leblebici forvet alın doyurun şu renklileri bütün sene aç bıraktık