Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet öyle sallıyorum pedroyu 4 milyona sattın en fazla 4 milyon verebilirsin bonservise
@Besiktas: Dk.73: Tolgay Arslan'ın yerine Atiba Hutchinson oyuna girdi.@Besiktas: Dk.60: Tolgay Arslan'ın yerine Oğuzhan Özyakup oyuna girdi.Bunlara ne diyeceksin? adamın taktik anlayışı(!) her maç aynıydı. Ben bu kadar kötü oyuncu değişikliği yapan Beşiktaş teknik direktörü izlemedim. Onun yüzünden alınabilecek kaç maçı, tutabileceğimiz kaç maçı verdik.
Desenize çok fazla kalite katabilecek en fazla 1 oyuncu alırız, en fazla zaten Pedro satılır, diğer oyuncular boşta olanlar olcak boşta olupta kaliteli adam en fazla 1 tane alırsın.Zaten 3-4 oyuncu alırız en fazla
dikkatini çekerse o maç özelinde konuştum ben o zamanki durum ve şartlar onu gerektiriyordu.diğer maçlardaki oyunu okuyamayışı, oyuncu değişikleri flen felaket zaten
Şunları bi okuyun hele RÜZGAR SAĞNAK@ruzgarsagnakAma elbette kendi fikrim ötesinde CAMİAYI temsil edersem, küfür müfür etmem tabi. Sorumluluğum var. İçimden ederim..:-)))VİZYONUMUN parasal kaynağını hemen açıklayayım : SİZLERSİNİZ. hepinizi eğlendirip, güldürüp, mutlu edip paralarınızı alıcam...:-))O kadar memnun kalacaksınız ki, öbür sezon daha çok paranızı alıcam. Helal ettireceğim tüm sizlerden söğüşleyeceğim paraları..:-)))Sizler Haaa Huuuu Haaaa Huuuuu, zevkten keyiften kudururken biletleri satıcam, formaları satıcam, çoğaldıkça sponsorları kafalicam. Böyle:-)
20 milyon euro açık verebilme hakkımız var ben öyle biliyorum. Öyle olmasa başkan lucesculara dannylere ayewlere gidemezdi bence.
Bu topiği takip ediyorum da enteresan yorumlar var. Bizi gercekten 3 büyük olarak kabullenmis insanlar var.Onlarin Muslerasi Sneijderi, Emresi, Sowu bilmemnesi var bizde yok, o yuzden sampiyon olamiyoruz. Arkadaslar bu takima Quaresma, Guti geldi ki ikiside kariyer ve kalite olarak bu saydiklarimdan daha iyi idi ama basari gelmedi. Ozamanki renklilerde bizim Quaresmamiz yok diyordu. Renklilerin oyuncularina imrenmeyin. Bu takima yildizlar değil bu takimi tasiyacak oyuncu lazim. Ucuz paraya da cok oyuncu var ille de fakir edebiyati yapmamak lazim. Sosa bunun son ornegi. Bosta olan cok oyuncu var, sadece kaleciye iyi yatirim lazim. Nigel De Jong da serbest kalacakti son durumu ne bilmiyorum ama bonservissiz alabilirsek takima bir lider daha gelir.Tosic te Babel de mevcut kadrodaki arkadaslardan (Olcay, Kerim, Ramon, Ismail) daha kaliteli. Gelirseler takima katki saglarlar.
Lucescu da, Danny de, Ayew de free. Maaş ve imza parası kısıtlaması yok. Sadece bonservis kısıtlaması var.
bu arada kuralda maas sıkıntımız yoktur o sebeble 5,6 milyonda vereiblirizyereki verebiliceklerini dusunsunler kaynak saglasınlaro sebeble rahat olun
Birisi Joey Barton dan bahsetmiş harbiden de alacaksın takıma bu iki renkli kardeşlerin dilinden o anlar ayrıca iyi futbolcu adam
Defans için Britos ve Skrtel den bahsediyorlar. Skrtel ilk müdehalerde ve zamanlamada iyi fakat bence çok hantal ve orta sıra bir oyuncu. Atınç'tan Skrtel çıkabilir. Britos fena değil ama aşırı sert oynuyor bu sene 19 maçta forma giymiş 7 sarı 1 kırmızı kartı var, yanılmıyorsam son maçta da kafa atmıştı rakibine Kaboul gelecekse uygundur, sevinirim. Sivok'tan sonra o ayarda bir adam gelebilir, en azından Beşiktaş defansı için en çok aranan özellik GÜVENİLİRLİK mevcut.
Gelsin Melo'ya kafa atsın sırtımda taşırım tesislere kadar
Forum hakiki adamlarla dolu maşallah. Seviyorum sizleri abilerim kardeşlerim
bana da uyar mümkünse topuğuna da sıksın ben yatarım yerine içerde