2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860687 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Hangi ara anlaşmışlar bak kaçırmışım onu :D

2 gün oldu. Cavaniyede 9m önermişler bakalım alabilecekler mi

Çevrimdışı Skywalker

Bilic'in gideceği haftalar önceden belliydi zaten. Normal şartlarda şimdiye kadar ellerinde 5 kişilik bir liste var ise T.Direktör adayı olarak bunu en azından 2-3 kişiye indirmiş olmaları gerekiyordu ki bence de böyle bir yol izlemişlerdir. Bizzat işin içinde olan adamlar bir zahmet bu kadar da düşünüp ona göre hareket etsinler. Yok düşünmedilerse çok bekleriz tabi. Benim ümidim var Lucescu konusunda, olmalı, oldurmalıyız...
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı atalay

Bu yaz serbest kalanlar:

Dani Alves, Vlaar, Milner, Ings, Cambiasso, Khedira, De Jong, Konoplyanka, Andre Ayew, Gignac, Drogba, Arteta.

Şunlardan 2 tanesini alabilirsin ancak. Biri Arteta; diğeri Cambiasso (Almam)

Çevrimdışı Kadir G.

İyi işler yapıyor tabiki ama yinede yeri geldiğinde bir maçı alıp götürüp koparması şart mesela rakiplerde sow derbide bizimkiler kaç top ezdi sowa bi top geldi 90 da attı adam tek vuruş mesela sneijder fb macındada bızım macdada yaptıgı bişey yok gibi görünüyor çıkıp tek vuruşla takımına 3 puanı aldırıyor bence sosa biraz hafif kalıyor o yüzden ısrarla danny nin alınmasını istiyorum.Mesela her kilitli kaldığımız oyunda bi kaç maça bakarsak konya olsun antep akhisar olsun Sosa deyince işte büyük beklentiye giriyoruz ama o maçları çözemedik şampiyonluk gitti bence 10 numara dediğimiz adamın bize her sene 4-5 maçı kendi başına aldırması şart malesef sosada bu kadar üst düzey değil

Zaten sosa gibi oyuncuları kulübeye gönderecek isimler ne zaman gelirse (belki 5-10 yıla) ben o zaman avrupada ciddi başarı ligde üst üste şampiyonluklar beklerim.

Bir Allah ın kulu bu sene olcaydan o formayı çıkarıp danny e verir umarım.

Çevrimdışı Burak Akay

Duyumcu bi arkadaşımız Danny ile görüşmelere başladığımızı kasımpaşadan ise babel ile ömer şişmanoğlu takası için görüşüldüğünü yazmış ben onun yalancısıyım  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Shaktar son lig maçını cumartesi oynayacak.

Nasıl cumartesi görüşme olacak lucescu ile, anlamadım?

Çevrimdışı Kadir G.

Duyumcu bi arkadaşımız Danny ile görüşmelere başladığımızı kasımpaşadan ise babel ile ömer şişmanoğlu takası için görüşüldüğünü yazmış ben onun yalancısıyım  :evillol:

Danny olur inşallah. Ömerle babeli kafa kafaya takaslarlar mı bence zor olsada çok iyi olur. Üstüne ayewi de alsınlar sınır yok.

Çevrimdışı Tolga

Maçtan sonra görüşme olur herhalde.

Maçın saati 19.30 muş bu arada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Bu oyuncular Babel, Britos,Mbia ve Tosic.. Önümüzdeki yıl kesin olarak Beşiktaş'ta.

Keşke olsa.

Edit: micah richards ta kulüp arıyormuş üstelik free. Yönetim düşünmez mi acaba?
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 19:39:23 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lucescu Beşiktaşa'a gelmenin heyecanı ile uyuyamayacağından geceden sabaha görüşürler  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Lucescu Beşiktaşa'a gelmenin heyecanı ile uyuyamayacağından geceden sabaha görüşürler  :evillol:
besiktas askı boyle birsey:D:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Joey BARTON Serbest kalmış...  :boxin:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 19:51:12 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben Yönetici olsam ve Luce ile sezon ortasında anlaşsam bile aynen bu gelişmeler doğrultusunda hareket ederim. Eğer gelirse Luce'nin kıymetini şimdi daha iyi biliriz  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

aslında sosa şu fıtık ameliyatını bi an önce olsa iyi olur. yarım sezon ağrılı ağrılı oynadı adam.

Çevrimdışı ahmetx

Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ile protokol yaptı. Anlaşma 4 yıllık. Şener 1.4 milyon Euro kazanacak. Kupa sonrası imzalar @ertansuzgun
Trabzonspor'un yeni sportif direktörü Süleyman Hurma, Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı transfer ettiklerini açıkladı.@TransferMerkez
Lukas Podolski, yeni sezonda büyük bir ihtimalle Galatasaray forması giyecek. (Sportmediaset)
Fenerbahçe'nin Liverpool forması giyen 21 yaşındaki Samed Yeşil ile anlaştığı, bu akşam saat 22.30'da İstanbul'a geleceği iddia ediliyor.@TransferMerkez
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

babel 8 numaralı formayı giydiği için öyle yaptı diyenler de var yabi bizim medya direk liverpool a yordu..(o maç için de yapmış olabilir bilmiyorum)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

babel 8 numaralı formayı giydiği için öyle yaptı diyenler de var yabi bizim medya direk liverpool a yordu..(o maç için de yapmış olabilir bilmiyorum)

İlk olta geldi  :kop:

Saniyeleri saymak için yapmıştı zaten.

Çevrimdışı ahmetx

hayır canım ne 8 i gözlük yapmıştı :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı özkaynak düzeni ve futbol akademisi projeleriyle adından söz ettirecek Altınordunun sezon incelemesini kaçırma.

http://www.transfermerkez.com/2015/05/sezon-degerlendirmesi-altnordu.html

Çevrimdışı Kadir G.

Duygusallığı bırakalım o psikolojiyle yapar yeniliyorsun sarılacak tek dalı oydu.

Babelin vereceği katkıya bence ihtiyacımız olur. Adam ceza sahasına girmeyi biliyor ba yalnız kalmaz. Tecrübeside tartışılmaz zaten her türlü iş yapar. Her maç oynatmayacaksın kulübede oyuna alabileceğin oyuncu olcay yerine babel olsa kötü mü olur?

Çevrimdışı talha

@Çağrı özkaynak düzeni ve futbol akademisi projeleriyle adından söz ettirecek Altınordunun sezon incelemesini kaçırma.

http://www.transfermerkez.com/2015/05/sezon-degerlendirmesi-altnordu.html

Az kalmıştı Süper Lige geliyorlardı. Son anda Playy-Off'a kalamadılar. Seneye büyük ihtimalle ligdeler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Az kalmıştı Süper Lige geliyorlardı. Son anda Playy-Off'a kalamadılar. Seneye büyük ihtimalle ligdeler.
müthiş yapılandılar , futbol akademisi inşaatında da bu yıl başlayacaklar.Tüm futbolcuları yerli ve kadronun % 80 ni özkaynakdan  .Ne yapıp etmeli bu kulüple transfer anlaşması yapmalı.

Çevrimdışı JoseDemba

Adı Ne Bu Arkadaşın ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 20:04:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Takımı bu seviyeye Gökhan Töre'nin yaratıcılığı ve Demba Ba'nın yetenekleriyle taşıdıklarını ifade eden Bilic, "Galatasaray, derbiden önceki 5 maçlarını hep 1-0, 2-0'lık skorlarla kazandılar. Bizim rakiplerimize karşı girdiğimizden daha az pozisyona giriyorlardı. Ancak onların kalesinde Muslera var. Her seferinde önemli topları çıkarıyor. Bizim kalemizi ise üçüncü kalecimiz koruyor. İyi kaleci ama üçüncü kaleci. Nasıl üçüncü bitirmeyecektik?.. Ayrıca Sneijder hem bize, hem Fenerbahçe'ye goller attı. Bu durumdan ligi 3. bitirmemiz kaçınılamazdı" ifadelerini kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 20:06:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rakipleriyle aralarında kadro kalitesi anlamında çok ciddi farklar olduğunu vurgulayan Bilic, "Galatasaray'ın yedek kulübesinde Pandev ve Dzemaili gibi geçen yıl Napoli'de oynamış oyuncular vardı. Bizim içinse en iyi oyuncu Atiba Hutchinson'dı. Kendisini Avrupa'da yalnızca futbolu çok yakından takip edenler tanıyor" dedi.

Başarısız bir adamın kendini savunma şekli. Hiç şaşırmadım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli