Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yokbe oyle deme adamlar bi piyasadaki bos hocaları bi gorsunler bi sürü menejer var ortalıkta o sebeble bi tartarkar bicerler luce olmadıgı an o sebeble uzar yaniyüzde yok dostum niye cnk ilkkez goruseceklermiş simdiye kadar yoklanmıs haber yollanmıs cumartesi resmi gorusme gibi diyelimbelkide bu gorusmede bir gunde bitmez uzar gider bakalım:)
Ben hoca için çok beklemeye gerek görmüyorum.Luceyle gidilsin görüşülsün olmazsa en geç 8 haziranda yeni hoca açıklansın.
Töre Sosa Danny Ba 4'lüsü çok can yakar.
yüzde yok dostum niye cnk ilkkez goruseceklermiş simdiye kadar yoklanmıs haber yollanmıs cumartesi resmi gorusme gibi diyelimbelkide bu gorusmede bir gunde bitmez uzar gider bakalım:)
Rezalet.Sade forma derken bildiğin atlet yapmışlar.
Yok yok bizim ülkenin kaderinde var bu. Devlet dairelerinde, resmi işlerde, herkesin merakla beklediği işlerde karın ağrısı gibi hareket etmek geninde var yöneticilerimizin
Yeni hoca gelene kadar butun free oyunculari kaparlar bize de çöpler kalir..
bence luce gelmesede zago bize kazandırılmalı veya bunun gibi eskilerden birkaçı,,yonetim iyi bir hoca almalı cnk sansları yok artık yeniden secilsede yine tartısılcak yine üzülecek cok dert olacak o sebeblesenol hocadan yani türk hocadansa yabancı birisi ve kesinlikle iddaalı bir giriş....camia kenetlensin biz 3 senedir bunu yasamadık oncesinde bu yoktu
Bazıları kızabilir bana ama Sosa bizim asla kurtarıcımız 10 numaramız olucak bir topçu değil sırf gs macında en az 15 tane duran top kullandı 1 isabet sağladı geneli hep böyle çok kötü duran top kullanıyor bence Bir Fernandes asla etmez kıyaslamak bile yanlış olur hatta
Forma neyse de kirmizi yazi cok canimi sikiyor.
Şu kırmızıya niye o kadar taktın anlamadım.
Bu yaz serbest kalanlar:Dani Alves, Vlaar, Milner, Ings, Cambiasso, Khedira, De Jong, Konoplyanka, Andre Ayew, Gignac, Drogba, Arteta.
Khedira nereye gidiyor acaba
Juventusla yıllık 6.5 milyona anlaştı
Duran topları iyi kullanmaması demek 10 numara olamaz demek değil hocam , Hücum presi yapıyor fiziği çok iyi mücadele gücü yüksek asist yapıyo,oyunu yönlendiriyo sürekliliği var , duran topları bence tolgay kullanmalı ama