2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859979 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Bilic yalanladı 

Bugün bazı internet sitelerinde çıkan ve Hırvat basınına yaptığım iddia edilen açıklamalar tamamen gerçek dışıdır.

Ne kendi futbolcularım, ne de rakip takım futbolcuları hakkında herhangi bir açıklamam olmamıştır.

Benim ağzımdan çıkmayan bu sözlere taraftarlarımızın ve Beşiktaş camiasının itibar etmemesini rica ederim.

Saygılarımla,

Slaven Bilic
Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Takımı bu seviyeye Gökhan Töre'nin yaratıcılığı ve Demba Ba'nın yetenekleriyle taşıdıklarını ifade eden Bilic, "Galatasaray, derbiden önceki 5 maçlarını hep 1-0, 2-0'lık skorlarla kazandılar. Bizim rakiplerimize karşı girdiğimizden daha az pozisyona giriyorlardı. Ancak onların kalesinde Muslera var. Her seferinde önemli topları çıkarıyor. Bizim kalemizi ise üçüncü kalecimiz koruyor. İyi kaleci ama üçüncü kaleci. Nasıl üçüncü bitirmeyecektik?.. Ayrıca Sneijder hem bize, hem Fenerbahçe'ye goller attı. Bu durumdan ligi 3. bitirmemiz kaçınılamazdı" ifadelerini kullandı.
@Çağrı keşke koymasaydın şunu görünce yine sinirlenirim tepeme çıktı :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Slaven Bilic'ten Açıklama
Bugün bazı internet sitelerinde çıkan ve Hırvat basınına yaptığım iddia edilen açıklamalar tamamen gerçek dışıdır.

Ne kendi futbolcularım, ne de rakip takım futbolcuları hakkında herhangi bir açıklamam olmamıştır.

Benim ağzımdan çıkmayan bu sözlere taraftarlarımızın ve Beşiktaş camiasının itibar etmemesini rica ederim.

Saygılarımla,

Slaven Bilic
Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Muhabirle fotoları var yalan falan değil muhabirin bu kadar detaylı sallayacak bilgisinin de olduğunu sanmıyorum yalanlaması normal.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Biri bi bomba bıraksın ya çok sessizleşti buralar  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bilic muhteşem bir tecrübe edindim demiş röportajın sonunda. Bakın bu konuda haklı işte. Adam bütün acemiliklerini bizde denedi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Bilic kariyeri boyunca tesislere bile adımını atmasın.

Çevrimdışı Anıl

Biri bi bomba bıraksın ya çok sessizleşti buralar  :evillol:
Christopher Samba Beşiktaş'ta. via @Çağrı

Çevrimdışı atalay

Şunu masa başı yazan Hırvat gazeteci yarın Fotomaç'ta işe başlasın.   :lol:

Benim fikrim ise kulüp tepkilerden dolayı yalanladı.

Çevrimdışı TØLGA

resmi siteden biliçin açıklamasına yalanlama geldi inandık mı? ben inanmadım şahsen yalanlamaya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Attila

Bilic alacak verecek isini halletmeden konusmaz gibime geliyor, adam hala daha kulubun calisani. Yani ben olsam konusmazdim, gerci ben alacak verecek meselesinden sonra da pek konusmuyorum ama neyse :D
Senol Gunes

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı ferdi1903

Bilic bence şuan hemen yollanmalı yarın maça falanda çıkmasın

keske gs macinada cikmasaydi, belki es kaza o maci alirdik
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 20:52:26 ferdi1903 ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

zehri verip gidiyorum 8 haziranda şenol güneş resmen açıklanır  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

@firatgunayer: Bu Hırvat gazeteci,Demba'nın verilmeyen penaltısını,oyuncu performanslarını,hatta Cavcav'ı bile biliyor.Hepsini kendi uydurmuş.
İnandık tmm

Badem doğru bir söz söyledi.

Çevrimdışı saricasi

Beyler biZ şimdi oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyormuyuz
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Yalan olduğuna inanmıyoruz kardeşim boşuna kendini yormasın Bilic.

Çevrimdışı Tolga

Evet aynen öyle :)

Çevrimdışı TØLGA

evet öyle sallıyorum pedroyu 4 milyona sattın en fazla 4 milyon verebilirsin bonservise
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

@Besiktas: Dk.85: Jose Sosa'nın yerine İsmail Köybaşı oyuna girdi.

Bilic kendi beceriksizliği olan kararları futbolcularda aramasın. Keşke direk kovsalarda yeni hoca hemen açıklansa.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Miktar aşılmayacak

Buna göre Beşiktaş, geçen sezon UEFA’ya bildirdiği kadrodan futbolcu satmadan, futbolcu alamayacak. Üstelik bu, satılan bedeli de aşamayacak. Örneğin Kartal, Demba Ba’yı 6 milyon euroya sattığında, ancak bu bedel karşılığında futbolcu alabilecek.

UEFA’ya bildirilen liste dışında kalan isimlerden (Günay Güvenç, Uğur Boral v.b.) kaç tanesi satılırsa satılsın, ancak bir transfere karşılık gelebilecek. O da biraz önce söylediğimiz gibi, gelen para miktarını aşamayacak.

Beşiktaş, serbest kalan futbolculardan dilediği kadarını kadrosuna katabilecek gibi görünse de, UEFA bunda da mali disiplin getiriyor. Buna göre Avrupa futbolunun patronu, kulüp gelirlerinin yarısının biraz daha fazlasının futbolculara maaş olarak dağıtılmasını öngörüyor. Mevcut oyunculara verilen paraya bakıldığında ise Beşiktaş’ın bu sınıra çok yakın bulunduğu, bir kaliteli isme verilecek bedel karşılığında (yaklaşık 3 milyon euro) limiti dolduracağı vurgulandı.

Stat inşaatı süreci uzattı

Yapılan bu anlaşma Beşiktaş açısından her ne kadar oldukça zorlayıcı gibi görünse de, sonuçları düşünüldüğünde siyah-beyazlılar açısından bir kurtuluş planı gibi görünüyor.

Üstelik UEFA, 4 yıl gibi uzun bir süreç vererek Beşiktaş’a büyük kolaylık sağladı. Kulübün stat inşaatının boyutlarını gören ve siyah-beyazlıların iyiniyetine inanan yetkililerin, bu nedenle uzun bir süreç uyguladıkları dile getirildi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

@Besiktas: Dk.85: Jose Sosa'nın yerine İsmail Köybaşı oyuna girdi.

Bilic kendi beceriksizliği olan kararları futbolcularda aramasın. Keşke direk kovsalarda yeni hoca hemen açıklansa.
yaa o maçı ben çok iyi hatırlıyorum herşeyini eleştirinde onu eleştirmeyin  :biggrinking:
o ara çok sakatımız vardı veli kırmızı yemişti yedek klübesinde zaten kimse yoktu
sosa yorgunluktan dökülmüştü mecburiyetten almıştı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi COB

Bu topiği takip ediyorum da enteresan yorumlar var. Bizi gercekten 3 büyük olarak kabullenmis insanlar var.
Onlarin Muslerasi Sneijderi,  Emresi,  Sowu bilmemnesi var bizde yok,  o yuzden sampiyon olamiyoruz. Arkadaslar bu takima Quaresma,  Guti geldi ki ikiside kariyer ve kalite olarak bu saydiklarimdan daha iyi idi ama basari gelmedi. Ozamanki renklilerde bizim Quaresmamiz yok diyordu. Renklilerin oyuncularina imrenmeyin.

Bu takima yildizlar değil bu takimi tasiyacak oyuncu lazim. Ucuz paraya da cok oyuncu var ille de fakir edebiyati yapmamak lazim. Sosa bunun son ornegi. Bosta olan cok oyuncu var, sadece kaleciye iyi yatirim lazim. Nigel De Jong da serbest kalacakti son durumu ne bilmiyorum ama bonservissiz alabilirsek takima bir lider daha gelir.

Tosic te Babel de mevcut kadrodaki arkadaslardan (Olcay, Kerim,  Ramon, Ismail) daha kaliteli. Gelirseler takima katki saglarlar.

Çevrimdışı Kadir G.

yaa o maçı ben çok iyi hatırlıyorum herşeyini eleştirinde onu eleştirmeyin  :biggrinking:
o ara çok sakatımız vardı veli kırmızı yemişti yedek klübesinde zaten kimse yoktu
sosa yorgunluktan dökülmüştü mecburiyetten almıştı

@Besiktas: Dk.73: Tolgay Arslan'ın yerine Atiba Hutchinson oyuna girdi.

@Besiktas: Dk.60: Tolgay Arslan'ın yerine Oğuzhan Özyakup oyuna girdi.

Bunlara ne diyeceksin? adamın taktik anlayışı(!) her maç aynıydı. Ben bu kadar kötü oyuncu değişikliği yapan Beşiktaş teknik direktörü izlemedim. Onun yüzünden alınabilecek kaç maçı, tutabileceğimiz kaç maçı verdik.