Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beşiktaş gibi takımlar şampiyonlar ligine alınmamalı diyen adam bu wenger bırakın tek yedek kalecisini, günahını vermez bize...Wenger çok danger Beşiktaş düşmanı herif
Piyasadaki Beşiktaş muhabirleri içinde en düzgünü ,en çok içerden bilgi alanı fatih doğandır o da ospina girişimlerini açıkladı.Badem yine klavye başından muhabirliğe devam etsin..Yönetimi Ospina gibi bir kalecinin peşinde koştuğu için tebrik ediyorum,çabaladılar ama olmayınca olmuyor işte..bu kalitede kaleci almalılar.Casio falan işimizi görmez .bize saç baş yoldurmayacak ciddi kaleci lazım
3 sene sağ bek, 4 sene kaleci almadık biz. Alın gelin bi kaleci be
https://twitter.com/fatihdogan_38/status/685184391560216576
Geçen sene ecel terleri döktürdük ona yeter
Sene sonu oluru varsa ibre kiralık lopeze dönecek gibi.
büüüyüükk geçmiş olsun üzüldüm
Tam olarak neden moderasyonda olduğumu mantıklı bir şekilde açıklayabilecek birisi var mı? Burası amca oğulları olarak takıldığınız bir yerse sitenin girişinde belirtin bunu.
Benim anlamadığım kaleciliğin kötü olabilir (Tolga-Günay)Bizim adamların biri gol yeyince sakat numarası yapıyor.Bizim adamın diğeri gol yiyince ağlıyor. Şaka gibi
Ya valla söylenecek çok şey var da..
Tecrübeli bi adam alamayacağız gibi. Potansiyeli olan genç bi kaleci olsa bari. Yama istemiyorum ben.
Bak şimdi sakin olan arkadaşlar var 10 gün daha kaleci transferi olmasın benden fazla barut olacaklar
Rajkovic, Kalinic buralara doğru gidiyor şuanki durum.