2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894278 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Haber Kartalı ‏@HaberKartalicom  7 dk.7 dakika önce
Beşiktaş, Juraj Kucka'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Genoa'ya 3,1 milyon Euro bonservis ödenecek.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Kucka-Lucas olsa cidden derdim ki olur ama tek başına Kucka ile olmaz. Çünkü 6 numaraya koyacak ne ismin yok. Ve Atiba her ne kadar orta sahayı kaldsırmaya çalışsa da zorlanıyor.

Kucka tek başına gelirse fiyasko olur. Satsan satılmaz. Yaşı da genç değil.Değer de kazanmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş yönetimi bence çok iyi bir transfer sezonu geçirmiştir. Rakibimizin yedekte tutacağı 1 futbolcuya verdiği parayla 5 adet ilk 11 oyuncusu almış durumdayız. Ve öylesine ilk 11 değil şuanki mali duruma göre Beşiktaş ilk 11'ini gerçekten hak eden futbolcular bunlar. Üstelik bunlardan 3'u yıllardır taraftarın dert yandığı 3 bölgeye nokta atışı oldu. 6.cı transferde Tolgayin yokluğunda ilk 11i idare edebilecek bir futbolcu olacak.

Eski milli kaleci Şenol hoca kaleci transferine en başından beri gerek duymadığını söyledi. Buna saygı duymamak hadsizlik olur. Cenkin yerini doldurmak için bir kaleci alınacak bu yedek kaleci mı as kaleci mi olacak göreceğiz.

Demba Ba'yi rekor ücretle satıp yerini bedelsiz bir şekilde doldurmak da müthiş bir yönetim başarısiydı.

Kötü bir transfer sezonu geçirdiğimizi düşünenlere saygım sonsuz.

Ama ben Beşiktaşin en iyi transfer sezonlarindan birini yaşadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı f_madida

pasör mü istiyoruz yoksa kesici mi istiyoruz? potansiyelli genç oyuncu mu istiyoruz yoksa tecrübeli oyuncu mu istiyoruz? ben bu detaylara takılıyorum. bu detaylar transferlerin nasıl yapıldığına dair ipuçları veriyor.

Aslinda formda bir Mikel Arteta bizi TSL'de sampiyonluga goturecek farki yaratir. Ismi gecen oyuncularin herbiri farkli ozelliklere sahip ama sadece oyun stillerinde fark yok, kalite olarak da aralarinda muazzam bir fark var. O olmadi oteki olsun diyebilecegimiz bir durum degil. Yani atiyorum Mario Gomez olmadi Mustafa Pektemek olsun demek gibi bizim simdi yaptigimiz hamle.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Bana şimdikileri kesecek adam lazım oyuna girecek değil. Böyle bir durumda şampiyonluğu geçtim 3.lük için TS ile yarışırsın.
O isim lucas leivaydi ama olmadi.4 gun içinde baska lucas bulabilirler mi,hic sanmiyorum.

Kalan kisitli zaman icerisinde ,alınabilecek kisitli oyunculardan birisi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

fanatik beşiktaşta ospina sesleri diye haber yapmış valla gelirse ki hiç sanmam kuckayı unutturur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

O isim lucas leivaydi ama olmadi.4 gun içinde baska lucas bulabilirler mi,hic sanmiyorum.

Kalan kisitli zaman icerisinde ,alınabilecek kisitli oyunculardan birisi..

Bunu bu hale getirenler kendisi. Ve bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Hayır alınmaz. Seneye göndermeye çalışacağım adamı istemiyorum ben.

Selçuk-Melo Mbia-Okay ve Souza-Ozan ikililerinden sonra Atiba-Kucka ikilisinin şampiyon olabileceğini düünmek abes kaçar. Kusura bakmasın kimse ama bu kadar net yazıyorum. Böye yola devam etmek istiyorlarsa biz UEFA için TS ile yarışırız.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Maalesef Opare alındığı gün ile aynı yorumlar bunlar.

Umarım siz haklı çıkarsınız ben  yanılırım iyi bir ortasaha kazanmış oluruz.

Opare yarım senelik bedava ve kiralık alındı bölgeyi idare etmesi için, çok iyi takımlardan yolu geçmişti. Denendiği için hala olumsuz bakmıyorum.
Bu transferin opare ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. 3-3,5 milyon euro verilip belki vasat belki vasatın biraz üstü bir topçu alındı. Orta sahada her türlü katkı sağlar, Atibayla toparlayabilir. Çok büyük fark da yaratmayabilir, ama verilen ücretlere ve sözleşme sürelerine de bakarsak Opareyle karşılaştırılamaz. 3 senelik bir sözleşme yapılırsa ve beğenilmezse elimizde patlayabilir de. Opare için böyle bir durum yoktu. Bence ne çok iyi ne çok kötü bir transfer, sakatlıklar süresinde orta sahayı idare edecektir.

Çevrimdışı alimyafta

atiba-kucka ligde rahat iş yapar hatta biraz ileri gideyim atiba-leiva'ya göre özellikle iç sahada daha iyi ikili olurlar.Fakat tek korkum derbilerde takım nasıl performans sergileyecek diğer maçları kazansan da derbileri kaybedersen bir manası kalmaz atiba-kucka defansif anlamda yüksek seviye maçlarda sıkıntı yaşayabilir.

Çevrimdışı Ziver

Kötü uslub olarak değil mizah olarak alıyorum bu yorumu :)

Son derece olumlu bir insanımdır, bir plan olduğuna inanırsam. Karamsar değil aksine fazla umutla bakarım. Bunları yaparken gerçekçiliğini kaybedersen sene sonunda yine 3. olursun.
yalniz sampionluk veya ikincilik salt kadroyla olmuyorki bir futbolcu yuzunden ucuncu olalim. oyle olsa allahin bursasi sampiyon veya trabzonu defelarca ikinci olamazdi. bizim stadimiz hala bitmedigi icin bu senede buyuk bir ihtimalle sampion olamicaz. yani olursak surpriz olur. o yuzden keske kendi begendigin oyuncular alinmadigi icin kizip yonetimi topa tutmasan. malum imam yellense cemaat hacet giderir. sen buranin imami oldugun icin soyluyorum.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Deniz :)

Fark yaratamayacak. Eldekilerden fazlasını vermeyecek. Sadece eldekilere rotasyon oyuncusu olacak.

Katkısı elbet olur ama sen katkısı olsun diye mi oyuncu alıyorsun?

Bu adam seni şampiyonluk yolunda %20 öne atar mı şuanki halinden? Bu sorunun cevabı evet değilse bu transfer yanlış ve geçiştirme transferi.

Evetse saygı duyarım izleriz birlikte :)
Evet demeyecegimi biliyorsun :D

Benim de icime sinmiyor ama 4 gunde gidip lawal gibi bir adam alacaklarina en azindan bunu almak mantikli bir hamle olur.

4 gun sonra kadroyu onumuze koyar elestirisini yapariz ama su bir gercek ki bu oyuncu gelse bile en ciddi rakibimiz olan fenerbahcede de yedek oyuncu olarak ozan tufan ve souza varken bizde necip ve kucka olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Atiba Kucka'yı Bilic'e verirsen evet dediğini yaparlar çünkü defansif alan daraltmalı oyun yapısı.

Şenol Güneş'in sisteminde Kucka ancak Atiba'nın pozisyonunda oynar. Öne katkısı çok az olur.

Atiba bizden önce oynadığı gibi ofansif oynasa, Kucka defansif oynasa kurtarmaz mı? @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Bunu bu hale getirenler kendisi. Ve bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Hayır alınmaz. Seneye göndermeye çalışacağım adamı istemiyorum ben.

Selçuk-Melo Mbia-Okay ve Souza-Ozan ikililerinden sonra Atiba-Kucka ikilisinin şampiyon olabileceğini düünmek abes kaçar. Kusura bakmasın kimse ama bu kadar net yazıyorum. Böye yola devam etmek istiyorlarsa biz UEFA için TS ile yarışırız.
Kagit ustunde özellikle fenerbahce ile ciddi fark olacagi ortada..

Çevrimdışı Çağrı

Opare yarım senelik bedava ve kiralık alındı bölgeyi idare etmesi için, çok iyi takımlardan yolu geçmişti. Denendiği için hala olumsuz bakmıyorum.
Bu transferin opare ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. 3-3,5 milyon euro verilip belki vasat belki vasatın biraz üstü bir topçu alındı. Orta sahada her türlü katkı sağlar, Atibayla toparlayabilir. Çok büyük fark da yaratmayabilir, ama verilen ücretlere ve sözleşme sürelerine de bakarsak Opareyle karşılaştırılamaz. 3 senelik bir sözleşme yapılırsa ve beğenilmezse elimizde patlayabilir de. Opare için böyle bir durum yoktu. Bence ne çok iyi ne çok kötü bir transfer, sakatlıklar süresinde orta sahayı idare edecektir.

Opare ile karşılaştırmam ücret, tercih durumu değil zaten.

Oyuncunun vereceği yüksek bir performans yok. Yine 10 üzerinden devamlı 6 oynayacak oyuncu alıyoruz Opare gibi.

5 oynamaz 3-4 maç 7 oynar hiçbir zaman 8-9 oynamaz. Severiz takım oyuncusu deriz hepsi bu kadar. Bize bir şey kazandırmaz. Bizi öne taşımaz.

Özetle kalite yükseltmez. Kalite yükselmeyecekse oyuncu almanın hele ki bonservisle almanın mantığı yok benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Haber Kartalı ‏@HaberKartalicom  7 dk.7 dakika önce
Beşiktaş, Juraj Kucka'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Genoa'ya 3,1 milyon Euro bonservis ödenecek.
Oyuncuya da her şey dahil 2 versen. 5 milyon euro. Ama sorsan kur yüksek, maliyetler vs...

Çevrimdışı yedic

Kucka nin macini izleyebilen varmi? @atalay b2b oynar ama yetersiz demisti

Çevrimdışı Çağrı

Atiba bizden önce oynadığı gibi ofansif oynasa, Kucka defansif oynasa kurtarmaz mı? @Çağrı

Atiba o mzeiyetlerini kaybetti Tuncay.

Uzun süredir oynamıyor ve artık kalmamış. Dikkat ettin mi bilmiyorum adam Amerikan futbolu oynuyor gibi.

Kaleye vurmayı vurmak düşüncesi bile geçmiyor aklından dikine oynamak yok hafızasında.

Kopenhag'daki gibi oynasa tabi ki olur ama ihtimal var mı dersen sana bırakayım o kısmı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Kagit ustunde özellikle fenerbahce ile ciddi fark olacagi ortada..

GS bile bariz üstün bizden. Her ne kadar sevmesemde Bilal-Selçuk-Melo-Jose ve Senijder var. Ve biz halen daha deli gibi umutluyuz. Nasıl oluyorsa. :lol:

Çevrimdışı Ensar

kuckayi tanımam etmem adını da yeni duyuyorum , begenilmedigi ortada , böyle sacma sapan adamlar alacaklarina hiç almasinlar diye bin kere söyledik , bize üst düzey is yapacak bi adam lazım, acıkcasi hiç tanimama gerek yok bu adamı , bu yasa gelmis hala beşiktaştan çok alt seviye bir takımda oynuyor , gerek yok arkadaş , alınsın diyen kimse de çok harika oynar uçar kaçar diyemiyor , bize idaree edecek adam lazım değil , gidin bunun yerine adam gibi defans kaleci alın daha iyi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu transfer , yönetimin olası kötü sonuçlarda kendini aradan çıkarmak için yaptığı bir transfer . Yapılan transferin takıma yapacağı katkı hesap edilmeden denecek ki biz orta sahaya , eksik bölgelere transfer yaptık ama takım yine de kötü sonuç aldı . Taraftarın zekasını küçümsemektir bu yapılan.

Çevrimdışı brkntcnr

ernst-cisse-delgado üçlüsüyle maça çıktığımızı hatırlamıyorum.
A haklısın hocam ben yanlış hatırlıyormuşum. Zaten cisse gidip ernst gelmiş kusura bakma :)

Çevrimdışı talha

Oyuncuya da her şey dahil 2 versen. 5 milyon euro. Ama sorsan kur yüksek, maliyetler vs...

Olur mu reisler masadan kalkmışlar Leiva için kur olmuş 3.5. Lütfen lütfen...

Opare ile karşılaştırmam ücret, tercih durumu değil zaten.

Oyuncunun vereceği yüksek bir performans yok. Yine 10 üzerinden devamlı 6 oynayacak oyuncu alıyoruz Opare gibi.

5 oynamaz 3-4 maç 7 oynar hiçbir zaman 8-9 oynamaz. Severiz takım oyuncusu deriz hepsi bu kadar. Bize bir şey kazandırmaz. Bizi öne taşımaz.

Özetle kalite yükseltmez. Kalite yükselmeyecekse oyuncu almanın hele ki bonservisle almanın mantığı yok benim gözümde.

Çok haklısın da yöneticiler bunu da alamazsa daha oyuncu alamazlar necipe kalırız diye korkuyorum yoksa onlarca iyi isim vardı 4 gün kala bu transfere asla razı olmam.

Çevrimdışı TALAT

A haklısın hocam ben yanlış hatırlıyormuşum. Zaten cisse gidip ernst gelmiş kusura bakma :)

cisse gidip fink geldi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı fatihbjk

Kucka geride oyun kuran, defansif yonune gore ofansif yonu daha yuksek bir adam.  ileride duran toplarda iyi,  uzaktan sut denemeleri var, cok iyi de degil kotude sutlarda. Kisaca sonuc olarak tek basina cok fazla beklenti icinde olmamak lazim. Standart iyi takim olmus bir toplulugun iyi oyuncusu olur bence.

Ama komik olan, lucas deniliyor adam orta sahada bir duvar defansif acidan. Lucasin alternatifi kucka ya donuluyor. Gercekten Besiktasin ne tarz bir oyun oynayacagi hala kararlastirilmadimi acaba?

Birde obi mikel icin gectigimiz yillarda nac bile oynamamis vs gibi gorusleri olan arkadaslar. Acin demba ba ne kadar oynamis bize gelmeden bakin bence. Chelsea oyuncu ogutme fabrikasi gibi. Cokda oynama sayilarina felan bakmamak lazim. Fiziki durumu nedir o daha onemli kanimca.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 16:23:17 fatihbjk ]