Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer

konu dışı affınıza sığınarak..

Sabahtır birkaç şarkısına denk geldim. Arkadaş ne ses varmış Hayrettin'de, albüm falan yapsın yazık olmasın o sese.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sabahtır birkaç şarkısına denk geldim. Arkadaş ne ses varmış Hayrettin'de, albüm falan yapsın yazık olmasın o sese.
Burda paylaşmıştım bende abi, bekleriz :icool:

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/sarki-onerileri/
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ekesicil

eski aciktaki vincin isi kaldimi? ne zaman gönderiyoruz onu?

Çevrimdışı Oktay

ntv de zenit sevilla uefa maçı var bakın stat canlı nasıl gözüküyo :D :D

Çevrimdışı Karabay

yalnız bu eski açık rampa bildiğin gecekondu özeniyle yapılıyor. hangi mantıkla sen koca stadı tek bir girişe muhtaç edersin ve sonra o girişi kapatırsın bilmiyorumki.  :s20: :s20:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Sezer

@Gate15 ilginç. seni öyle düşünmeye iten nedir ? Revize edicekler Luznikiyi 60 yıllık stad zaten sadece milli takım kullanıyor orayı.

@Oktay Abi bizim Yenikent Asaş eski hali gibi :D Ama zemin kaymak

Çevrimdışı aziz1903

@aziz1903 @kcptl @Celestine Babayaro

Azıcık açıklama getirelim bir Zenit taraftarı olarak olaylara el koyuyorum geçici bir süre bana burada kendi stat konumuzda, konu dışı yaptırıyorsunuz beyler öhm. stadın yeri genel olarak aşağıdaki attığım resimlerde var. Petrovski stadı 1925 yılında açıldı neredeyse 100 yıldır orada ve etrafına bir şehir kuruldu. Buna rağmen yine aynı güzellikteki bir yeri yani adanın diğer ucunu yeşilliklerle bir arada olan yere yeni stat Gazprom Arena yapılıyor şuan. Yaklaşık olarak 65-67 bin kişilik ve üstü kapanır açılır olacak.Önümüzdeki seneye yetiştirilmesi planlanmakta kendisi. Yeri de çok güzel tam olarak Finlandiya körfezine bakmakta. İkinci fotoğraf biraz eski ama genel olarak Schalke stadındaki gibi zeminin dışarı çıkarılıp muhafaza ve bakımı yapılması planlanmakta. Şu sıralar çatı montajı ve kaplamalarında sona geliniyor yavaş yavaş.

Edit: Maliyeti söylemeyi unutmuşum, 1milyar doların üzerinde.

Açıklama için eyvallah kardeşim aydınlattın bizi  :icool:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Benim prekastla alakalı bir sorum olacak

Şimdi 4 adet zincirle havaya kalkıyor bu zincirlerin ucunda çengeller var ve bu çebgeller tahmin ettiğim kadarıyla vidalam yontemiyle prekastın arkasında bulunan somuna takılıyor.

İşin sonunda prekast yerine tam olarak oturdulduktan sonra bir daha kalkmadığına göre altta kalan somun ne oluyor ?

O kadar uzun süredir hayatımızdaki ister istemez kafamda deli sorular oluşturuyor

Çevrimdışı Tolga

Takılmayan 5 tane çatı kolonu kalmış yarın çatı kolonu işi de bitecek artık :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Takılmayan 5 tane çatı kolonu kalmış yarın çatı kolonu işi de bitecek artık :icool:
onlar takilmayabilir simdilik cati iskeleleri ve aglarla ugrastilar onlar devam edebilir yarin su kule vinc gitsede rahatlasak o gaz yapti bize :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

onlar takilmayabilir simdilik cati iskeleleri ve aglarla ugrastilar onlar devam edebilir yarin su kule vinc gitsede rahatlasak o gaz yapti bize :icool:
Şimdilik takılmasa bile bitti gözüyle bakabiliriz artık :super:

Çevrimdışı kardana

Bende  lol rp alımlarımı  http://www.kopazar.com/ buradan yapıyorum burasıda iyidir.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2015, 11:53:28 kardana ]

Çevrimiçi Necmi

Zenit stadını UFO ya benzetmişler  :D  o paraya yazık gerçektende çirkin bir stad araplar bu konuda iyi stadları çok estetik oluyor zevkliler yapılan stadyumların hepsi sanat eseri

Çevrimdışı ALBATROS

eski açık kolon aralarına şeffaf camdan ekranlar konulsa maçlar hariç dışarıya reklam panosu gibi kullanarak gelir elde edilebilir tabi böyle bir teknoloji varmı bilmiyorum ama sanki benzer bir örnek paylaşılmıştı

Çevrimdışı Sezer

@Necmi abi çizicek beni buradan konu başka memleketlere gitti  :lol: :lol:

@Gate15
Bilemiyoruz Zenit'in ne duruma göre bi proje yaptığını. Çatıya göre stat yapılmak zorunda gibi çünkü Rusya'nın en kuzeyine yakın bir yerde stat yapıyorlar ve yılın 8-9 ayı kar altında olan bir yer için bu mantıklı.. Tribün stat şekli Toki arenanın yanından geçmiyor. Tribün kenarları bizimkiler gibi dalgalı değil direk tepeye kadar düz gidiyor. Aslında bizim statta istediğimiz gibi. Aynı şekilde Toki arenada stadyum mantar gibiyken burada direk uzay mekiği şeklinde Yukarıdan aşağıya doğru genişlemiyor dış kabuğu. 1.5 kat daha büyük stad olarak. Ve adamlar 65 bin kişilik iç tribüne karşılık yaklaşık 90 bin kişilik bir dış kabuk yapıyorlar buda içeride çok fazla interaktif alan bırakıyor taraftarlara. İçinde kaybolursun o derece. Bittiğinde Dünya üstünde hem üstü açılıp kapanan hemde zemini stat dışına çıkarılabilen 4.cü yapı olacak kendisi. Dışarıdan şöyle görünecek

Camp Nou ve Allianz Arena Plan kesitleri var Zenit tribün yüksekliği yaklaşık 51 metre, Camp Nouda ise 48. Birebir kesitler boyut ayarlamaları yapılmış şekilde.

Stadın içinin orjinal renderlarını bulamadım şu var yaklaşık olarak buna benzeyecek. Alt kat tribünler sahaya normal uzaklıkta kale arkaları 10 metre, yan çizgiler 8.5. metre. Hem zemin çıkarılabilir yapıldığı için böyle olmak zorunda. Üst katlar için bir şey diyemem. Eğimi biraz az gibi geliyor bana da. Localı statların sorunu budur artık, ilk loca katını rahatını bol tutunca ikinci tribün katı maalesef uzak kalıyor. Bizim stadda en azınadn ilk kat loca sahipleri alt kat tribününle bütün olacaklar  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 00:12:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence içeriden mükemmel bir stad olacka Zenith'inki.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@roadmonster orda kışın dışarıda 3 dakika bile duramazsın o nedenle içerde bekleme alanlarının bütün taraftarı rahat bir şekilde alabilecek gibi olmak zorunda hem turnike öncesi hem turnike sonrası böyle düşünülmeli o yüzdende 65 bin kapasite varsa 130 binlik bir dolaşım alanı yapmak zorundasın orda ulaşım alanları bile yer altından stadın içine giriyordur orda stad dolar boşalır dışarda insan göremezsin  :D ama dünyanın en güzel şehirlerinden biri bence St.Petersburg

Çevrimiçi Necmi

burası Gazprom arena başlığına döndü :bandit:

Çevrimdışı muhendis

Eveeet yılın projesini açıklama zamanı geldi;
BEŞİKTAŞ EFES...
Basketbolda Anadolu Efes ile bir birleşme olsa, tıpkı FB Ülker gibi.Hem basketbolda sponsor sorununu çözsek hem de Efesin basketbol kültüründen ve entellektüel basketbol altyapısından faydalansak?
Efes de sırtından bir yükü atarak daha düşük maliyetle hem reklamını yapsa hem de BJK gibi bir markanın formasında uzun yıllar adını yazdırarak daha büyük başarılara birlikte ulaşma ihtimali olsa!
Ne dersiniz?
Biliyorum yeri değil ama bu fikri daha fazla kişiye ulaştırmak için burada paylaşmanın uygun olacağını düşğndüm.Affınıza sığınarak...
Bu arada stadımız efsane oluyor, yüksek uçma zamanı geldi beyler herkese saygılar.

Çevrimdışı Tolga

Eveeet yılın projesini açıklama zamanı geldi;
BEŞİKTAŞ EFES...
Basketbolda Anadolu Efes ile bir birleşme olsa, tıpkı FB Ülker gibi.Hem basketbolda sponsor sorununu çözsek hem de Efesin basketbol kültüründen ve entellektüel basketbol altyapısından faydalansak?
Efes de sırtından bir yükü atarak daha düşük maliyetle hem reklamını yapsa hem de BJK gibi bir markanın formasında uzun yıllar adını yazdırarak daha büyük başarılara birlikte ulaşma ihtimali olsa!
Ne dersiniz?
Biliyorum yeri değil ama bu fikri daha fazla kişiye ulaştırmak için burada paylaşmanın uygun olacağını düşğndüm.Affınıza sığınarak...
Bu arada stadımız efsane oluyor, yüksek uçma zamanı geldi beyler herkese saygılar.
Bu konu yıllardan beri konuşuluyor ama Efes tarafı buna hiç sıcak bakmadığı için bir türlü bu birleşme maalesef gerçekleşmiyor. :s20:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Zenit'in stadını çok beğendim stadın içini yani :icool:

Çevrimdışı Sezer

@roadmonster orda kışın dışarıda 3 dakika bile duramazsın o nedenle içerde bekleme alanlarının bütün taraftarı rahat bir şekilde alabilecek gibi olmak zorunda hem turnike öncesi hem turnike sonrası böyle düşünülmeli o yüzdende 65 bin kapasite varsa 130 binlik bir dolaşım alanı yapmak zorundasın orda ulaşım alanları bile yer altından stadın içine giriyordur orda stad dolar boşalır dışarda insan göremezsin  :D ama dünyanın en güzel şehirlerinden biri bence St.Petersburg

@Necmi Abi kestim zaten ya baya geniş bi açıklama yaptım :D Yan konuya Gazprom Arena diye konu açacağım yarın zaten :D  @Çağrı bile beğendi stadın içini falan. :)
Gördüğüm en güzel stadlardan biri oluyor devasa bir kompleks. St.Petersburg mükemmel bi yer. Bu sene şampiyon Zenit yaklaşık 10 puan önde şuan. Bakalım ŞL'de seneye eşleşebilirsek onlarla gideriz deplasmana genç ekiple beraber  :icool: :icool: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2015, 01:05:10 roadmonster ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
@Necmi Abi kestim zaten ya baya geniş bi açıklama yaptım :D @Çağrı bile beğendi stadın içini falan. :)
Gördüğüm en güzel stadlardan biri oluyor devasa bir kompleks. St.Petersburg mükemmel bi yer. Bu sene şampiyon Zenit yaklaşık 10 puan önde şuan. Bakalım ŞL'de seneye eşleşebilirsek onlarla gideriz deplasmana genç ekiple beraber  :icool: :icool: :evillol: :evillol:

Krassnodar benzer ve çok daha iyi bir yapılanma ile geliyor ciddi para saçıyorlar o stad da güzel oluyor akademileri filan mükemmel.

Ruslar işi çözdü darısı başımıza  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2015, 01:06:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli