Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

3 cati kolonu ve iskeleler takilmis prekastlarda paletli 8 adet takmis 1 tanede takmaya ugrasiyor sari vincte merdivenleri yerlestirmis beyaz vincte kapalida bulunan prekastlari orta bolume koymus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@aziz1903 @kcptl @Celestine Babayaro

Azıcık açıklama getirelim bir Zenit taraftarı olarak olaylara el koyuyorum geçici bir süre bana burada kendi stat konumuzda, konu dışı yaptırıyorsunuz beyler öhm. stadın yeri genel olarak aşağıdaki attığım resimlerde var. Petrovski stadı 1925 yılında açıldı neredeyse 100 yıldır orada ve etrafına bir şehir kuruldu. Buna rağmen yine aynı güzellikteki bir yeri yani adanın diğer ucunu yeşilliklerle bir arada olan yere yeni stat Gazprom Arena yapılıyor şuan. Yaklaşık olarak 65-67 bin kişilik ve üstü kapanır açılır olacak.Önümüzdeki seneye yetiştirilmesi planlanmakta kendisi. Yeri de çok güzel tam olarak Finlandiya körfezine bakmakta. İkinci fotoğraf biraz eski ama genel olarak Schalke stadındaki gibi zeminin dışarı çıkarılıp muhafaza ve bakımı yapılması planlanmakta. Şu sıralar çatı montajı ve kaplamalarında sona geliniyor yavaş yavaş.

Edit: Maliyeti söylemeyi unutmuşum, 1milyar doların üzerinde.

:o_o: :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Bu aydan daha 1 haftamiz var cati kirislerinu bekliyorum artik bu aralar koysalar 2 -3 tane iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bayadır kiriş takılmıyor bilmediğimiz bir sorun mu var acaba. :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

@aziz1903 @kcptl @Celestine Babayaro

Azıcık açıklama getirelim bir Zenit taraftarı olarak olaylara el koyuyorum geçici bir süre bana burada kendi stat konumuzda, konu dışı yaptırıyorsunuz beyler öhm. stadın yeri genel olarak aşağıdaki attığım resimlerde var. Petrovski stadı 1925 yılında açıldı neredeyse 100 yıldır orada ve etrafına bir şehir kuruldu. Buna rağmen yine aynı güzellikteki bir yeri yani adanın diğer ucunu yeşilliklerle bir arada olan yere yeni stat Gazprom Arena yapılıyor şuan. Yaklaşık olarak 65-67 bin kişilik ve üstü kapanır açılır olacak.Önümüzdeki seneye yetiştirilmesi planlanmakta kendisi. Yeri de çok güzel tam olarak Finlandiya körfezine bakmakta. İkinci fotoğraf biraz eski ama genel olarak Schalke stadındaki gibi zeminin dışarı çıkarılıp muhafaza ve bakımı yapılması planlanmakta. Şu sıralar çatı montajı ve kaplamalarında sona geliniyor yavaş yavaş.

Edit: Maliyeti söylemeyi unutmuşum, 1milyar doların üzerinde.
bilgilendirme için teşekkürler @roadmonster, yeni yeri de güzelmiş :)

Çevrimdışı Sezer

@Yusuf Tekeli  Nasıl güzel dimi yeri ben çok beğeniyorum bu stadı 2007 den beri uğraşıyorlar adamlar herşeyi en ince ayrıntısıyla planlamışlar.  :bandit: :bandit:

@kcptl Ne demek abi doğru bilgi iyi birşey kesintisiz mutluluk veriyor insana. Deseler ki İstanbul sular altında kalacak. Buraya taşısınlar kulübü  :D

Çevrimdışı ALBATROS

kiriş için rampanın açılması bekleniyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli  Nasıl güzel dimi yeri ben çok beğeniyorum bu stadı 2007 den beri uğraşıyorlar adamlar herşeyi en ince ayrıntısıyla planlamışlar.  :bandit: :bandit:

@kcptl Ne demek abi doğru bilgi iyi birşey kesintisiz mutluluk veriyor insana. Deseler ki İstanbul sular altında kalacak. Buraya taşısınlar kulübü  :D
Aynen abi yeri çok güzel de ben maliyetine takıldım 1 milyar doların üzeri ne demek ya :bandit: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

kiriş için rampanın açılması bekleniyor
Şu ana kadar takılanlar nasıl takıldı ki o zaman :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezer

Aynen abi yeri çok güzel de ben maliyetine takıldım 1 milyar doların üzeri ne demek ya :bandit: :D

Sponsor Gazprom olunca para su gibi akıyor tabi. Bizden giden paralar bunlara harcanıyor işte  :iscrewy: 90 bin kişilik boyutlarında stadyuma ait bir dış kabuğa sahip ama içine girince 65 bin kişilik çıkıyor :D Dehşet büyük bir alan.

Bu stadı görünce bizim stadın ne kadar minimal değerlerde ne kadar basit tekniklerle(aşağılamak için değil) yapıldığını rahatça anlayabiliyor insan. Çatımız bile oyuncak gibi görünecek bittiğinde gözümüze.

Çevrimdışı Oktay

Sponsor Gazprom olunca para su gibi akıyor tabi. Bizden giden paralar bunlara harcanıyor işte  :iscrewy: 90 bin kişilik boyutlarında stadyuma ait bir dış kabuğa sahip ama içine girince 65 bin kişilik çıkıyor :D Dehşet büyük bir alan.

Bu stadı görünce bizim stadın ne kadar minimal değerlerde ne kadar basit tekniklerle(aşağılamak için değil) yapıldığını rahatça anlayabiliyor insan. Çatımız bile oyuncak gibi görünecek bittiğinde gözümüze.
ben zenit takımının adını duyanı 10 sene bile olmadı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok abi bizimki standartların üzerinde olacak o kesin :)

Orası bu dünyayı aşmış :evillol:

Çevrimdışı Sezer

ben zenit takımının adını duyanı 10 sene bile olmadı  :evillol: :evillol:

@Oktay öyle zaten abi. Orta sıra takımıydılar, es kaza biraz başarı elde ettiler mi avrupada tokatlayıp geri yolluyorlardı. 2005 yılı Uefa kupasında karşılaşıp 1-1 berabere kalmıştık. Sonra 2007 sonlarında Gazprom başkanı kulübü aldı. O günden beri ilk 3 içinden çıkmıyorlar uefada şampiyon oldukları sezon haricinde. Son iki senedir 2 ve 1 puan farkla CSKA ya verdiler şampiyonluğu

@Yusuf Tekeli orası tartışılmaz bizim stad bir numara gözümde. tribünlerin sahanın içinde olması ve dikliği, dış kolon tasarımı ve kaplaması, çatının hafif ve güzel olması ve İstanbul boğazını karşımıza almamız..
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 20:23:51 roadmonster ]

Çevrimdışı mert_

oradan bakınca vodafone arena basit bir iş gibi görünüyor olabilir ama buradan bakan, eldeki imkanları, verilen emekleri bilenler için öyle değil. bunun gibi 10 tane stad bir tane vodafone arena etmez şahsen benim gözümde.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Oktay öyle zaten abi. Orta sıra takımıydılar, es kaza biraz başarı elde ettiler mi avrupada tokatlayıp geri yolluyorlardı. 2005 yılı Uefa kupasında karşılaşıp 1-1 berabere kalmıştık. Sonra 2007 sonlarında Gazprom başkanı kulübü aldı. O günden beri ilk 3 içinden çıkmıyorlar uefada şampiyon oldukları sezon haricinde. Son iki senedir 2 ve 1 puan farkla CSKA ya verdiler şampiyonluğu

@Yusuf Tekeli orası tartışılmaz bizim stad bir numara gözümde. tribünlerin sahanın içinde olması ve dikliği, dış kolon tasarımı ve kaplaması, çatının hafif ve güzel olması ve İstanbul boğazını karşımıza almamız..
Aynen abi :ok:

Bu arada Zenit'in stadını Amerika'da yapılan Dallas Cowboys Stadına benzettim orası da baya baya maliyetli hatta Dev Yapılar belgeleseline konu olmuş bir yer :)

Çevrimdışı Sezer

oradan bakınca vodafone arena basit bir iş gibi görünüyor olabilir ama buradan bakan, eldeki imkanları, verilen emekleri bilenler için öyle değil. bunun gibi 10 tane stad bir tane vodafone arena etmez şahsen benim gözümde.

Tabi basit değil bizim için abi. Olmayan paraya, aynı yere stadyumu yıkıp yeniden yapmak yürek ister. Senelerce mayısta kazmalarımızı vurduk biz boş yere. Bir Kartal yürekli çıktı ve bunu 1 sene geçmeden yaptı. Benim için stadın ne zaman bittiği önemli değil bir gün geçeceğiz nasılsa. Aldım kombinemi bekliyorum kısmetse eskisi gibi yeni açıktan devam. Galatasaray bile 03-04 sezonunda olimpiyatta oynayıp 6.cı oldular. Biz bu halimizle geçen sene 2.ciliği kaçırdık, bu sene de şampiyonluğu kovalıyoruz. Bilic benim gözümde başarılıdır, seneye yeni stadyumda da başarılı olacaktır. Her şey şampiyonluk değil bizler göçüp gideceğiz bu dünyadan, ama Beşiktaş yeni nesillerle devam edecek.

Çevrimdışı mert_

Tabi basit değil bizim için abi. Olmayan paraya, aynı yere stadyumu yıkıp yeniden yapmak yürek ister. Senelerce mayısta kazmalarımızı vurduk biz boş yere. Bir Kartal yürekli çıktı ve bunu 1 sene geçmeden yaptı. Benim için stadın ne zaman bittiği önemli değil bir gün geçeceğiz nasılsa. Aldım kombinemi bekliyorum kısmetse eskisi gibi yeni açıktan devam.
:ok:  :ok: aslında ne zaman bittiği önemli elbette ama şartlar zorlanıyor, mücadele ediliyor en azından bunu biliyoruz.

Çevrimdışı Sezer

:ok:  :ok: aslında ne zaman bittiği önemli elbette ama şartlar zorlanıyor, mücadele ediliyor en azından bunu biliyoruz.

Şu anki hızı bi başarı zaten. Temel atımından 20-21 ay sonra stadı bitirmek Guinness rekorlara girer heralde. Hala yavaş diye söylenen abi-kardeşlerimiz var maalesef. Yeni Zenit stadı bizde olsaydı kanserden ölmüştü çoğu kişi  :lol: :lol:

Çevrimdışı mert_

Şu anki hızı bi başarı zaten. Temel atımından 20-21 ay sonra stadı bitirmek Guinness rekorlara girer heralde. Hala yavaş diye söylenen abi-kardeşlerimiz var maalesef. Yeni Zenit stadı bizde olsaydı kanserden ölmüştü çoğu kişi  :lol: :lol:
eski stadında devam ederken yeni stadlarını yapanlar için bizimki kadar yıpratıcı olmuyor, bu açıdan sabırsızlanan kartalları da anlamak lazım. kısacası hem yönetim hem de taraftar zorlu bir süreçten geçiyor herkes üzerine düşeni yaptığı sürece sonu hepimiz için bayram olacak inşallah.
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 21:07:17 kcptl ]

Çevrimdışı Efe

aslında eski stadında devam ederken yeni stadlarını yapanlar için bizimki kadar yıpratıcı olmuyor, bu açıdan sabırsızlanan kartalları da anlamak lazım. kısacası hem yönetim hem de taraftar zorlu bir süreçten geçiyor herkes üzerine düşeni yaptığı sürece sonu hepimiz için bayram olacak inşallah.
suarda kaldi 5 ay sure bu sure sonunda stad bitmis olacak sadece cim isini bekleyecegiz bu kadar bekledik biraz daha sabir lazim sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

suarda kaldi 5 ay sure bu sure sonunda stad bitmis olacak sadece cim isini bekleyecegiz bu kadar bekledik biraz daha sabir lazim sadece
kesinlikle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2015, 21:14:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
eski stadında devam ederken yeni stadlarını yapanlar için bizimki kadar yıpratıcı olmuyor, bu açıdan sabırsızlanan kartalları da anlamak lazım. kısacası hem yönetim hem de taraftar zorlu bir süreçten geçiyor herkes üzerine düşeni yaptığı sürece sonu hepimiz için bayram olacak inşallah.
:claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bizim millet cok sabirsiz. Stad olmasi gerektiginden hizli ilerliyor. Guzel seyler zaman alir.  :)

Çevrimdışı salih