Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5696696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu gerçekçilik ile karamsarlık aynı şey mi?

Şimdi misal, gs yi deplasmanda yenmemizin çok zor olduğunu düşünmek gerçekçilik mi, karamsarlık mı?  :)

Ya gerçi neyse, ben iç sesimle tartışan adamım, haklı olabilirsiniz. Ne yapalım, bende böyleyim.  :lol:
Gerçekçilik başka, yorumlarının o kısımlarını zaten alıyoruz. Yanlız bazen o kadar moralsiz oluyoruz, üstüne sen krema olarak Halvetifarazi.... ı ıhh olmuyor. Şöyle yapalım biz gerçekçiliğinizi görelim sizde biraz hayal kurun.

Çevrimdışı Efe

Suan kirisler icin aglari ve iskeleleri yerlerine koyuyorlar eski acikta kirisler icin uzun sure sonra calisma yapiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Şimdi misal, gs yi deplasmanda yenmemizin çok zor olduğunu düşünmek gerçekçilik mi, karamsarlık mı?  :)

Ya gerçi neyse, ben iç sesimle tartışan adamım, haklı olabilirsiniz. Ne yapalım, bende böyleyim.  :lol:

mantıksal olarak mümkünatı olan hiçbirşey gerçekcilik olamaz kardeşim. gs yi deplasmanda yenmemiz sana göre imkansız olduğu için gerçeklik ama bana göre gayet olası birşey...  :ok: o nedenle senin biz gs yi yenemeyiz demen bana sadece karamsarlık olarak geliyor.

bayern münih i allianz arenada yenemeyiz demek gerçekçilik olur çünkü mantıksal bir gerekçesi yok ama gs yi yenmek gayet olası birşey...

neyse fazla felsefe kısa devre yaptırıyor.... :)

bugün saha içi malzemeleri yer değiştirmeyle uğraştılar genel olarak öğleden sonra...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kule vincin arkasına denk gelen kolonu nasıl yapacaklar acaba?

Çevrimdışı mert_

Kule vincin arkasına denk gelen kolonu nasıl yapacaklar acaba?
hafif çaprazdan koyarlar :)

Çevrimiçi murat

Armağan orası açık kalacak diye endişeleniyor bence

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kusura bakmayın ilk kez konu dışı birşey paylaşıyorum ama sinirlerin boşaldı, elim ayağım boşaldı resmen.

Bu ve bunun gibi, Kara cahil, Hödükler Para ile oynarken, okumuş tahsil görmüş genç kızların çocukların işsiz, aç gezmelerine artık katlanamıyorum. Sabrım falan da kalmadı.

Çevrimiçi Necmi

@Armağan Bozkurt  şimdi gs yi deplasmanda yenmek zordur demek karamsarlık değldir gerçekliktir
ama gs yi deplasmanda yenmek imkansız demek karamsarlıktır sen genelde ikinci şıktaki gibi konuşuyorsun :kop:

Çevrimdışı mert_

Kusura bakmayın ilk kez konu dışı birşey paylaşıyorum ama sinirlerin boşaldı, elim ayağım boşaldı resmen.

Bu ve bunun gibi, Kara cahil, Hödükler Para ile oynarken, okumuş tahsil görmüş genç kızların çocukların işsiz, aç gezmelerine artık katlanamıyorum. Sabrım falan da kalmadı.

twitterda görünce benim de kan beynime sıçramıştı! bunun cehaletle de alakası yok, anadolu'nun herhangi bir yerinde sıfır eğitimli psikolojisi normal birini bul sor o bile bu hareketin çocuğu nasıl etkileyeceğini bilir. bunun adı kameralar önünde şov yapacağım diye ne yapacağını şaşırmak. hödük kelimesi  yaptığı şeyi tam karşılamada yeterli olur mu onu bilemedim.

Çevrimdışı Türkay

Rezalet'in insanda şekil bulmuş hali
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 17:19:28 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah bildiği gibi yapsın. :s20:
Çocuk da yazık ona bakıyo ne anlatıyo diye yaptığı harekete bak tövbe yarabbim tövbe ya..
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 17:19:29 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

mantıksal olarak mümkünatı olan hiçbirşey gerçekcilik olamaz kardeşim. gs yi deplasmanda yenmemiz sana göre imkansız olduğu için gerçeklik ama bana göre gayet olası birşey...  :ok: o nedenle senin biz gs yi yenemeyiz demen bana sadece karamsarlık olarak geliyor.

bayern münih i allianz arenada yenemeyiz demek gerçekçilik olur çünkü mantıksal bir gerekçesi yok ama gs yi yenmek gayet olası birşey...

neyse fazla felsefe kısa devre yaptırıyor.... :)

bugün saha içi malzemeleri yer değiştirmeyle uğraştılar genel olarak öğleden sonra...
yok bayerni deplasmanda yenemeyiz demekte gerçeklik olmuyor oda karamsarlık yani bu gerçeklik oluyorsa o zaman hiç maç yapmayalım tamam yenmesi çok zor ama yenilmeyecek takım yok bir takım bayerni kendi sahasında yenebiliyorsa deplasmandada yener ama bu algıyla çıkarsan yenilirsin
şimdi yıldızlar arası yolculuk imkansızmı desem burda herkes imkansız der ama buda imkansız değildir çok zordur

Çevrimdışı martin40

Prekastlar devam ediyormu ? GIF yapacam da

Çevrimdışı aziz1903

Zenit'in evi Petrovsky Stadyumu . Böyle güzel bir yerde rezil bir stad bence  :super:

[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 18:44:39 SDemirsoy ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Zenit'in evi Petrovsky Stadyumu . Böyle güzel bir yerde rezil bir stad bence  :super:

Yeni stat yapıyorlar Zenit'e
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 18:45:01 SDemirsoy ]

Çevrimdışı aziz1903

Yeni stat yapıyorlar Zenit'e

Ama aynı yerde değil bu yerde 40.000 kişilik güzel bir stad olabilirdi
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 18:44:09 SDemirsoy ]

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kral_bjk

anıtlar kurulu izin vermemiştir

Çevrimdışı mert_

we have fikret orman, they don't :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Sezer

@aziz1903 @kcptl @Celestine Babayaro

Azıcık açıklama getirelim bir Zenit taraftarı olarak olaylara el koyuyorum geçici bir süre bana burada kendi stat konumuzda, konu dışı yaptırıyorsunuz beyler öhm. stadın yeri genel olarak aşağıdaki attığım resimlerde var. Petrovski stadı 1925 yılında açıldı neredeyse 100 yıldır orada ve etrafına bir şehir kuruldu. Buna rağmen yine aynı güzellikteki bir yeri yani adanın diğer ucunu yeşilliklerle bir arada olan yere yeni stat Gazprom Arena yapılıyor şuan. Yaklaşık olarak 65-67 bin kişilik ve üstü kapanır açılır olacak.Önümüzdeki seneye yetiştirilmesi planlanmakta kendisi. Yeri de çok güzel tam olarak Finlandiya körfezine bakmakta. İkinci fotoğraf biraz eski ama genel olarak Schalke stadındaki gibi zeminin dışarı çıkarılıp muhafaza ve bakımı yapılması planlanmakta. Şu sıralar çatı montajı ve kaplamalarında sona geliniyor yavaş yavaş.

Edit: Maliyeti söylemeyi unutmuşum, 1milyar doların üzerinde.

[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2015, 19:36:27 roadmonster ]