Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701000 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı işleri başladığında bi canlı yayın kamerası da Süzer'e koysalar keşke.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 18 Nisan 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @SDemirsoy   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bu sefer kötü yakalandın @Necmi abi :evillol: :evillol: :evillol: :ishock: :ishock:
neye yakalanacağım sabah beri foruma bakmıyorumki sadece mentionslara cevap verdim şimdi resim geldide ordan gördüm :bandit:

Çevrimdışı Factatum

olacak sözleşmede var o resim dikkate alınacak bir şey değil her seferinde bunu koymak doğru değil resme mimari proje değeri veriyorsunuz aslında ortada bir şey yokken grafikerin anlatılanlara göre tasarladığı ve vasatın üzerine çıkamayan bir görsel bence @FARUK  un çizdiği daha doğru bir çizim en azından projeye bire bir uyarak çizdi mesela bu çizimde stad geniş ve yayvan görünüyor aslı ise ortada dik ve kutu gibi bence açıları bile şu anki yapılana uymuyor @ahmetx

O halde zemin drenajına başlamak için; çatının havaya kalkmasından sonra, şeffaf kısmın da takılmasını bekleyeceğiz. Doğru mudur? @Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

olacak sözleşmede var o resim dikkate alınacak bir şey değil her seferinde bunu koymak doğru değil resme mimari proje değeri veriyorsunuz aslında ortada bir şey yokken grafikerin anlatılanlara göre tasarladığı ve vasatın üzerine çıkamayan bir görsel bence @FARUK  un çizdiği daha doğru bir çizim en azından projeye bire bir uyarak çizdi mesela bu çizimde stad geniş ve yayvan görünüyor aslı ise ortada dik ve kutu gibi bence açıları bile şu anki yapılana uymuyor @ahmetx
güzel haber,İskelelerden belliydi şeffaf halkanın olacağı.Yalnız şeffaf halka demek çimin 1 ay sarkması demektir. şeffaf malzeme fotovoltaik olsaydı bari.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

O halde zemin drenajına başlamak için; çatının havaya kalkmasından sonra, şeffaf kısmın da takılmasını bekleyeceğiz. Doğru mudur? @Necmi
zaten halat yukarı kalkınca döşeme başlamıyorki ondan sonra çelik döşeme işlemi var membranı üzerine gerecekleri  oval çelik yaylar olacak o iş yapılırken sanırım öndeki şeffaf kısımda monte edilecek halat gerildikten sonra sanırım bir ay kadarda o iş sürecek @Factatum

Çevrimiçi Necmi

güzel haber,İskelelerden belliydi şeffaf halkanın olacağı.Yalnız şeffaf halka demek çimin 1 ay sarkması demektir. şeffaf malzeme fotovoltaik olsaydı bari.
sarkma demeyelim biz ona program dahilinde olması gereken bir şey sarkma farklı bir anlam taşır bir iş yapılacaktır ve buna sonradan bir şey ilave edilir o zaman işin bitim süresini sarkıttı deriz ama burda öyle bir şey yok ama kesin bir şey varsa membran kaplamayla çim işi aynı zamanda başlayacak membran kaplama bittiği andan bir hafta on gün sonra stad maç oynamaya hazır hale gelecek ilk membranı koyduktan iki ay sonra topu santraya dikeriz :naughty: @ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sarkma demeyelim biz ona program dahilinde olması gereken bir şey sarkma farklı bir anlam taşır bir iş yapılacaktır ve buna sonradan bir şey ilave edilir o zaman işin bitim süresini sarkıttı deriz ama burda öyle bir şey yok ama kesin bir şey varsa membran kaplamayla çim işi aynı zamanda başlayacak membran kaplama bittiği andan bir hafta on gün sonra stad maç oynamaya hazır hale gelecek ilk membranı koyduktan iki ay sonra topu santraya dikeriz :naughty: @ahmetx
:halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:halay: :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Vodafone Arena 18.04.2015 Saat:12:00 - 19:30 Arası Gelişmeler (Gif)

[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 19:49:03 TimeLapse ]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizim stadın topragını yiyim
bu nasıl bir alandır ?
buradaki kazıktan hafriyattan cıkan emegi dusunemiyorum:D
neden dedim yani arkadaslar beterin beteri var

izmir değilse yenisahra burası istanbul atasehir :)  :)

Çevrimdışı ZEKI

Vodafone Arena 18.04.2015 Saat:12:00 - 19:30 Arası Gelişmeler (Gif)

Ellerine saglik @TimeLapse

Çevrimdışı Tolga

Son günler de prekast işleri baya iyi gidiyor dikkat ettim de hem numaralı hem kapalı tribünün prekast işleri kale arkası tribünlere göre daha çabuk bitti ya da bitecek :)
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 21:11:59 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bnymnd

Sanırım sarı vinç merdivenlere başlayacak.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ozan062

yok yok izmir değil
banada birisi attı dedim nedir bu boyle
:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

orası ataşehir finans merkezinin yapılacağı yer, bizim stadın yeriyle kıyaslanmaz, bizim ki çok daha zor bir alan

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Güzelce mutlu olun abiler kardeşler, @Armağan Bozkurt gelmeden :kop: :kop:
Armağanın hakkını  yemeyin.Yapmayın.Dün yada evelli gün gülücük smiley  bile  kullandı.Yaranamıyor  siz  yinede. :lol: