Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çatının iç halkası epey büyük olacak gibi duruyor. Çatıdaki 10m'lik şeffaf kısım iç halkadan sonraya mı denk gelecek? Yani Krasnodar'daki gibi mi olacak?

şeffaf halkalar iç halkadan sonra olur evet krasnodardaki gibi , bizde şeffaf halka olacak mı net değil bu fotoda yok mesela
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

numaralıda halatlar için ilk iskele kuruldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı murat

tamamen cahilliğimden soruyorum bizim stad haliyle yerin altında biraz dolayısıyla çatı takıldıktan sonra yükseklik tehlikesi olmadığı için membranları takmak çok kolay ve çabuk olmaz mı :)) çok mu saçma bi soru oldu :))
Sonuç olarak zeminden yükseklik 35 yol seviyesinden en az 17-18 metre yükseklikte.yerden 1 metre bile yüksekte çalışırsan bir risk var.

Çevrimiçi Necmi

Abiler geçenlerde sormuştum cevap alamadım da;

Yeni açık ve eski açıktaki kolonlar tribünlere biraz uzakya hani, halatlar nasıl serilcek oralara :alala:

Edit: @Necmi abi? :D
bilmem yaptıklarında görürsün @Yusuf Tekeli herhalde uzaksa daha uzun halat kullanırlar :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Prekast işi bugün de Üst düzeyde , Numaralı yeni açık tarafı epey bi Yükselmiş :ishock: :ishock:
Çatı kolonları eski açığa kadar gelmiş hatta şuan eski açığa takılıyor , Sanırım Numaralı altta duran Çatı kolonları son kolonlar , En fazla 10 Tane kolon kalmış gibi gözüküyor
Eski açıkta iskeleler neredeyse bitmiş :halay: :halay:
İşler çok iyi duzeyde gidiyor , 2 Gün önce Ki umutsuzluk yerini Sevinçlere, Halaylara bıraktı resmen , 2 Prekastla , bir kaç iskeleyle , Bir kaç kolonla mutlu olan insanlarız biz , Uzmeyin lan bizi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi Necmi

şeffaf halkalar iç halkadan sonra olur evet krasnodardaki gibi , bizde şeffaf halka olacak mı net değil bu fotoda yok mesela

olacak sözleşmede var o resim dikkate alınacak bir şey değil her seferinde bunu koymak doğru değil resme mimari proje değeri veriyorsunuz aslında ortada bir şey yokken grafikerin anlatılanlara göre tasarladığı ve vasatın üzerine çıkamayan bir görsel bence @FARUK  un çizdiği daha doğru bir çizim en azından projeye bire bir uyarak çizdi mesela bu çizimde stad geniş ve yayvan görünüyor aslı ise ortada dik ve kutu gibi bence açıları bile şu anki yapılana uymuyor @ahmetx

Çevrimdışı Majezic

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Vodafone Arena sitesi açiliyormu sizde ?

ana sayfa açılmıyor ama canlı yayın devrede canlı yayın linkine tıkladığında gösteriyor http://vodafonearena.com.tr/live.html

sana yazdım şimdi bende de gitti Http/1.1 Service Unavailable hatası veriyor  :akuma:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 15:35:27 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

vodafonearena sitesi bu hatayı veriyor Http/1.1 Service Unavailable  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Dün 25 gibi tahmin etmiştim ama sanırım 23 nisan öncesi numaralı bitecek  :ishock:
numaralının bitmesi bir şey ifade etmiyor basamakların konması vincin sökülüp prekast takılması yeni açıktaki deliğin kapatılması gene bayağı bir iş var bu ay sonunu kesin görür önümüzdeki aydanda süre yer gibi duruyor ama sıkıntı değil sonuçta bitirmesi gereken sürede bitiriyor en azından bir firma finali süresine uygun yapmış oluyor erkende bitirebilirlerdi ama geç olmasın kafi varsın erken bitirmesinler ben buna razıyım programa uyulsun bundan sonra bize yeter

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena sitesi açiliyormu sizde ?
canlı yayına bizim siteden girebilirsin çalışıyor üst menüde link var @martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bilmem yaptıklarında görürsün @Yusuf Tekeli herhalde uzaksa daha uzun halat kullanırlar :D
Sağol abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

tamamen cahilliğimden soruyorum bizim stad haliyle yerin altında biraz dolayısıyla çatı takıldıktan sonra yükseklik tehlikesi olmadığı için membranları takmak çok kolay ve çabuk olmaz mı :)) çok mu saçma bi soru oldu :))
iyide membranı çatıya takıyorsun çatıyla zemin arası 37 metre  yani 37 metreden çakılırsın şimdi bir kuyu düşün yerle mesafesi sıfır ordan içeri düştüğünde daha azmı ölürsün :naughty: yani stad yer altında olmasaydıda tehlike seviyesi aynı olurdu @sosyalkartal

Çevrimdışı Efe

Paletli numarali ust kata cikiyor artik sari vincte orta bolumde uste dogru cikiyor gelecek hafta ici bu isi bitirirler gibi gorunuyor merdivenlere gecerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

daha gorusemedik elbet birgün
konusturamayanlara  tavsiyem kesinlikle
ilk önce şikayet ediceksiniz ardından bir diğer konuya geçiceksiniz
yıldırıcaksınız ve sonunda cozulecektir:))
bastan ablukaya alaydınız tadıda kalmazdı acıkcası boylesi iyi oldu :evillol:

hee he pagada pigada
uzaktan davulun sesi hoş geliyor
adam zeki her yaptığın manevrayı geri püskürtüyor
sayesinde iki yıldır genel kültürüm arttı geçenlerde what saap tan resim istiyordum bir süre sonra konuşma evrim sürecine ve ordanda big bang a kadar uzandı ve bizi aldı staddan 13,5 milyar yıl uzağa götürdü aslında iki resim çekip gönderse iş daha kolay olacaktı onun için :alala: ama adamın savunma mekanizması o kadar gelişmişki selam versen böceklerin götünü anlatıyor :bandit: zaten bir süre sonra bıkıyorsun sadece bu değilki bunların hepsi böyle stadın mimarını 9 saat sorguya çektim aha bütün forum buna şahit bizzat gördüler olayı ve 9 saat sonunda tek bir kelime alamadım gecenin birinde onur şahit staddayız en son bari dedim kartal yuvası eski açığın neresinde olacak onu söyle dedim bana eski açık neresiki dedi :o_o: işte orası sözün bittiği yerdi. @ozan062

Çevrimdışı emre

İlginizi çekebilir (Paylaşılmış olabilir)  :tabe:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 16:41:32 Necmi ]

Çevrimdışı ALI RIZA

çatı çok farklı olacak diğer stat halka gibi olmayabilir...! Çatı hızlı biter..!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlginizi çekebilir (Paylaşılmış olabilir)  :tabe:
Paylaşılmamıştı abi sağol :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALBATROS

küçük balkon şeklinde prekastlar gelmiş ne için acaba  :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

uyanın yeni açıktaki vinci söküyolarr  :D :D

Sabah 08:44 te başladılar sökmeye @Necmi   :icool: :D