Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700247 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

neyse sıkmayın canınızı ben iki yıldır konuşturamadım siz yakalasanız ne olacak  :D @serti67

daha gorusemedik elbet birgün
konusturamayanlara  tavsiyem kesinlikle
ilk önce şikayet ediceksiniz ardından bir diğer konuya geçiceksiniz
yıldırıcaksınız ve sonunda cozulecektir:))
bastan ablukaya alaydınız tadıda kalmazdı acıkcası boylesi iyi oldu :evillol:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

bizim stadın topragını yiyim
bu nasıl bir alandır ?
buradaki kazıktan hafriyattan cıkan emegi dusunemiyorum:D
neden dedim yani arkadaslar beterin beteri var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

suan paletli prekasta devam ediyor numarali uste dogru cokiyor akasama kadar baya bi alani kapatacaklar yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yayın yok goremıyoruz yenı acık vınc sokulmesı dogrumu catıcılar kolon takıyormu goren duyan haber versın yavv
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaş arena ailesi.Yanyana prekast show da  bayağı güzel hani.

Çevrimdışı Efe

Caticilar numaralida tribunlere iskele kurulumu yapmaya hazirlaniyorlar galiba iskeleleri getirmisler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

yeni açık alttaki prekastlar ne zaman tamamlanıcak acaba? en son mu yapıcaklar orayı? 3-4 tane büyük prekast gelicek zaten galiba?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bnymnd

Twitter da gördüm @KUMANOVALI abi rt yapmış yani vinç gidiyor :ishock: :ishock:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı kadir

Twitter da gördüm @KUMANOVALI abi rt yapmış yani vinç gidiyor :ishock: :ishock:
canlı yayında vincin kolları gözküyor :halay: :sevinc

Yeni açıktaki Vinçte gidiyor :halay: :halay:
Şu eski açıktaki Vinç bi gitmedi arkadaş KazIk çaktı resmen Stada İnatla gitmiyor :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu eski açıktaki Vinç bi gitmedi arkadaş KazIk çaktı resmen Stada İnatla gitmiyor :s20: :s20: :s20:
Allah ondan bela vermiişşş :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

ohoo ta sabah 8 de dedik biz vinci söküyolar diye yenimi gördünüz

Çevrimdışı Efe

Vincin gitmesi yeni acigin komple acilmasi demek artik malzemelerde alindimi orda is tamam sıra geldi eski aciktaki vince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Vincin gitmesi yeni acigin komple acilmasi demek artik malzemelerde alindimi orda is tamam sıra geldi eski aciktaki vince
@Efe abi O Kazık çaktı stada resmen Gitmiyor :s20: :s20: :s20:
Öyle kalacak heralde , Dekor olarak :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

rampadan dolayi gidemiyor rampa bitmedi ay sonuna gider insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida ilk iskele kuruluyor tribunlere paletli prekast takarken sari vinc duzenleme yapiyor yine oda prekast yerlestirmeye baslayabilir heran isler iyi gidiyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Bizim çatının iç halkası epey büyük olacak gibi duruyor. Çatıdaki 10m'lik şeffaf kısım iç halkadan sonraya mı denk gelecek? Yani Krasnodar'daki gibi mi olacak?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler geçenlerde sormuştum cevap alamadım da;

Yeni açık ve eski açıktaki kolonlar tribünlere biraz uzakya hani, halatlar nasıl serilcek oralara :alala:

Edit: @Necmi abi? :D
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 14:52:51 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı sosyalkartal

tamamen cahilliğimden soruyorum bizim stad haliyle yerin altında biraz dolayısıyla çatı takıldıktan sonra yükseklik tehlikesi olmadığı için membranları takmak çok kolay ve çabuk olmaz mı :)) çok mu saçma bi soru oldu :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Dün 25 gibi tahmin etmiştim ama sanırım 23 nisan öncesi numaralı bitecek  :ishock: