Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

neden artık az foto var  :bawling:
çekecek bir şey yok her gün aynı fotolar oluyor içerde yapılan işler henüz fotodan ayırt edilemiyor sürekli birbirinin devamı işler çektiğinde sanki ayni resimleri çekiyormuşsun gibi oluyor sonuçta foto çeken arkadaşlarda orda çalışıyor ve gereksiz yere çok uzun zaman harcayarak çektirme şansı yok o yüzden gelişme olan belli noktalar çekiliyor

çekecek bir şey yok her gün aynı fotolar oluyor içerde yapılan işler henüz fotodan ayırt edilemiyor sürekli birbirinin devamı işler çektiğinde sanki ayni resimleri çekiyormuşsun gibi oluyor sonuçta foto çeken arkadaşlarda orda çalışıyor ve gereksiz yere çok uzun zaman harcayarak çektirme şansı yok o yüzden gelişme olan belli noktalar çekiliyor

iyi de geçenlerde çekmişler yeni gördük soyunma odalarında fayanslar döşenmiş,kapılar yapılmış belki bir yerlerde şap filan dökülmüştür  :ok: Ayrıca en son prekastlar koyulduktan sonra o staddaki görüntünün dahada güzelleştiğini düşünüyorum  :eyes

Çevrimiçi murat

iyi de geçenlerde çekmişler yeni gördük soyunma odalarında fayanslar döşenmiş,kapılar yapılmış belki bir yerlerde şap filan dökülmüştür  :ok: Ayrıca en son prekastlar koyulduktan sonra o staddaki görüntünün dahada güzelleştiğini düşünüyorum  :eyes
öyle her istediğin yerede lap diye giremiyorsun.birde alan çok büyük.yaklaşık 150000 metrekare bir inşaat alanı.ortalama bir daire olarak hesaplanırsa 1500  ev büyüklüğünde.

Çevrimiçi Necmi

soyunma odaları daha yapılmadı geçen resimlerini gördüğün numaralı taraftar tuvaletleriydi ve örnekti zaten yapıldıkçada çekiliyor bu tip şeyler ferforjeler takıldı çekildi resimleri örnek numune basamak kondu çekildi resimleri şaplar zaten bitmek üzere şu anda en üst katlar yapılıyor ama resim çeksen ne olur çektiğin resmin neresi olduğunu bile ayırt edemiyorsun her yer birbirine benziyor bir iki ay böyle geçer resimlerden bir şey anlaşılmaz çünkü ince işlerin henüz alt yapıları yapılıyor esas dekorasyon işleri başladığında işler sonlandıkça burda bolcana resim görürüz bazen resimleri yüklerken eski resimlermi geldi diye şüphe duyuyorum :D bazende gerçekten karışıyor farkı ayırt edemiyoruz                                                                                             

Çevrimiçi murat

Bi süredir görmemiştim. 2 gün önce yine önünden geçtim. Jilet gibi, tertemiz bi stad olacak. Küfekilerin güzelliği de fotolarda çok belli olmamış. Pırıl pırıl ve devasa kolonlar... Beklediğimiz gibi güzel bi çatı olursa o stad efsane olur. O turistler sıraya dizilmezse bişey bilmiyorum. Oraya gerçekten bir stad değil bir ESER yapılıyor. Emeği geçen herkese bi kez daha teşekkürler.

resimlerde görünenden çok büyük bir stad.gördüğünüzde şaşırmamanız mümkün değil.

Çevrimdışı sozkul

Çatı ile ilgili bir araştırma yapıyorum birazdan tamamlayabilirsem yayınlayacam  :)

@Deniz, araştırma sırasında bizimki kadar ince çatı kolonları tarafından taşınan benzer çatı gördün mü hiç? Krosnodar bu anlamda pek bize benzemiyor.

Çevrimiçi Necmi

öyle her istediğin yerede lap diye giremiyorsun.birde alan çok büyük.yaklaşık 150000 metrekare bir inşaat alanı.ortalama bir daire olarak hesaplanırsa 1500  ev büyüklüğünde.
zaten her tarafı dolaşıp 100 ün üzerinde resim alayım dersen herhalde 4-5 saatini alır düz yolda yürümüyorsunki şantiyede dolaşıyorsun alt üst zaten 5 kat bir tur atmak aslında 5 tur atmak demek oluyor kerem ne diyordu halatların resmini çek dedik abi bulabilirsem çekerim dedi düşün bir tır halatı stadyumda bulamayacağının endişesini taşıyor

Çevrimiçi Necmi

@Deniz, araştırma sırasında bizimki kadar ince çatı kolonları tarafından taşınan benzer çatı gördün mü hiç? Krosnodar bu anlamda pek bize benzemiyor.
commersbank arena belki bizimkinden daha incedir ve yapım tekniği olarakta aynı olacak sadece orta bilezikte farklılık var @sozkul

Çevrimdışı Deniz

@sozkul abi bir stadda rastladım bizim kolonlar kadar ince, Bao'an stadium.Ama kolon sayısı oldukça fazla.
Ha bir de commerzbank var bizimle aynı hemen hemen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

resimlerde görünenden çok büyük bir stad.gördüğünüzde şaşırmamanız mümkün değil.
en çok sevdiğim yer eskiaçık teras oraya cafe falan yapmaları lazım orda oturmak çok keyifli olacaktır gittiğinde boş masa bile bulamazsın orası iyi para kazandırır

Çevrimdışı Deniz

commersbank arena belki bizimkinden daha incedir ve yapım tekniği olarakta aynı olacak sadece orta bilezikte farklılık var @sozkul
Benden çok yaşayacaksın abi bugün bunu 2. duyuşun  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

burası
herhalde hem içerden hem dışardan bizim stada en çok benzeyen stadyum burasıdır commerzbank arena

[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 01:20:55 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Benden çok yaşayacaksın abi bugün bunu 2. duyuşun  :evillol:
iyi o zaman ikinci söyleyişim olsun sen daha çok gençsin senden uzun yaşamayayım senin uzun ve güzel bir ömrün olsun @Deniz

Çatı hangisi olucak :) Pek bilmiyorum çatı sızıntısında şeffaf düz gibiydi.  :alala:

Çevrimdışı Deniz

iyi o zaman ikinci söyleyişim olsun sen daha çok gençsin senden uzun yaşamayayım senin uzun ve güzel bir ömrün olsun @Deniz
Hep birlikte olsun abi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

neden artık az foto var  :bawling:
4 gün kaldım 4 günde de emin ol değişen bişe olmadı nasıl olmadı dersen ise
100 işçiden fazla çalısıyordu her alanda ama gün ardı gittiğimde burası bitmemiş miydi diyorum  :alala:
150 loca hepsi aynı
Prekast o kadar çok tu ki o işlemi canlı izlemek başının üstünden 8 ton geçmesi cabası idi...!
Rampa vs keşke küçük olsa ve o trafiğe rağmen...!
Anlayacagın 1 ay oldu su an değişimi fark ediyorum yeni yeni...!
@cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Çatı hangisi olucak :) Pek bilmiyorum çatı sızıntısında şeffaf düz gibiydi.  :alala:

merak etme kaybedilmiş bir şey yok kimse bilmiyor çatı sızıntısımı oldu :alala: görseller düşüyor ama bunların çizimleri yapım tekniğiyle ilgili öyle şeffaflığı vermezler büyük ihtimal ışığı geçirecek kadar transparan olacak :D

4 gün kaldım 4 günde de emin ol değişen bişe olmadı nasıl olmadı dersen ise
100 işçiden fazla çalısıyordu her alanda ama gün ardı gittiğimde burası bitmemiş miydi diyorum  :alala:
150 loca hepsi aynı
Prekast o kadar çok tu ki o işlemi canlı izlemek başının üstünden 8 ton geçmesi cabası idi...!
Rampa vs keşke küçük olsa ve o trafiğe rağmen...!
Anlayacagın 1 ay oldu su an değişimi fark ediyorum yeni yeni...!
@cursedofdragon

çok teşekkürler bilgi için  :ok: :)

merak etme kaybedilmiş bir şey yok kimse bilmiyor çatı sızıntısımı oldu :alala: görseller düşüyor ama bunların çizimleri yapım tekniğiyle ilgili öyle şeffaflığı vermezler büyük ihtimal ışığı geçirecek kadar transparan olacak :D

Keşke şu düz olan olsa :) Diğer'i hoş durmuyor bana göre  :tabe:

Çevrimdışı harund1k3

burası
herhalde hem içerden hem dışardan bizim stada en çok benzeyen stadyum burasıdır commerzbank arena

evet gercekten tribun yapilari falan cok benziyor. acaba bizim catinin da simdi olmasa bile ileride ustu kapanabilir teknolojiye sahip olma gibi bir durumu olabilir mi ?

evet gercekten tribun yapilari falan cok benziyor. acaba bizim catinin da simdi olmasa bile ileride ustu kapanabilir teknolojiye sahip olma gibi bir durumu olabilir mi ?

bence olabilir yinede işin ustaları daha iyi bilir ama :) o şeffaf yerler varya orlardan bağlamışlar sanki ortasıda kapanmış bizimde olabilir gibi yine tam bilmiyorum  :D

Çevrimiçi Necmi

gerek duyulursa diye ona uygun statik hesaplarda yapılıyor diye biliyorum

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bugünkü fotoğraflarda yeni açığın arkasında baya bir malzeme vardı ne için olduğunu bilen var mı?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Necmi

Bugünkü fotoğraflarda yeni açığın arkasında baya bir malzeme vardı ne için olduğunu bilen var mı?
obitaşın malzemesi götürecekler

Çevrimdışı sallapati

merdivenler ve son kattaki düz prekastlar hariç 100 civarı prekast kaldı takılacak...