Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Armağanın hakkını  yemeyin.Yapmayın.Dün yada evelli gün gülücük smiley  bile  kullandı.Yaranamıyor  siz  yinede. :lol:
:kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Mayıs ayıyla birlikte çatı tam olarak başlamış olur mu? malzeme vs. stada geldi mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Armağanın hakkını  yemeyin.Yapmayın.Dün yada evelli gün gülücük smiley  bile  kullandı.Yaranamıyor  siz  yinede. :lol:
:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Mayıs ayıyla birlikte çatı tam olarak başlamış olur mu? malzeme vs. stada geldi mi?
Çatıcıların performansını ben şimdilik yeterli görüyorum.Kendi vinçleri ile işler daha da hızlanacaktır.
Çatı kirişlerini yerleştirip iskeleleri tamamlayıp halatları getirmeye başlarız.
Ama yaptıkları iş gerçekten çok zor ve muhtemelen haziran ayında "çatı işi hiç ilerlemiyor" gibi görünecek.Halbuki çok fazla iş yapılacak.Çünkü onlar çok fazla ince hesap yapıyorlar.
Lifting sırasındaki en ufak hata kolonların zarar görmesine ve halatların kopmasına neden olur.Bu nedenle çatıyı kaldırmadan önce işlerini çok ciddi yapacaklardır.
Bu da çok zaman alan bir iş.Birşey yapılmıyor gibi görülebilir ama çok fazla iş yapıyor olacaklar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Çatıcıların performansını ben şimdilik yeterli görüyorum.Kendi vinçleri ile işler daha da hızlanacaktır.
Çatı kirişlerini yerleştirip iskeleleri tamamlayıp halatları getirmeye başlarız.
Ama yaptıkları iş gerçekten çok zor ve muhtemelen haziran ayında "çatı işi hiç ilerlemiyor" gibi görünecek.Halbuki çok fazla iş yapılacak.Çünkü onlar çok fazla ince hesap yapıyorlar.
Lifting sırasındaki en ufak hata kolonların zarar görmesine ve halatların kopmasına neden olur.Bu nedenle çatıyı kaldırmadan önce işlerini çok ciddi yapacaklardır.
Bu da çok zaman alan bir iş.Birşey yapılmıyor gibi görülebilir ama çok fazla iş yapıyor olacaklar..
artık fotoğraflara haftada bir bakıyorum. stadın oradan geçerken bile hiç durmuyorum. İnşallah haziran sonu çatı iskeleti ortaya çıkmış olur ve 29 ekime kadar bu iş biter.

Çevrimdışı Deniz

artık fotoğraflara haftada bir bakıyorum. stadın oradan geçerken bile hiç durmuyorum. İnşallah haziran sonu çatı iskeleti ortaya çıkmış olur ve 29 ekime kadar bu iş biter.
İnşallah..

Çevrimdışı ZEKI

Mayıs basinda prekastcilairn yerini caticilara birakmasi ve kirislerin  bitmesi planlaniyor.

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çatı ile ilgili bir araştırma yapıyorum birazdan tamamlayabilirsem yayınlayacam  :)

Çevrimdışı mert_

Mayıs basinda prekastcilairn yerini caticilara birakmasi ve kirislerin  bitmesi planlaniyor.
kirişlerin mayıs başına bitmesi zor gibi ama inşallah dediğin gibi olur @ZEKI abi.

Çevrimdışı ZEKI

kirişlerin mayıs başına bitmesi zor gibi ama inşallah dediğin gibi olur @ZEKI abi.
Yok mayis ayi icinde kirisler bitecek basina yetismez @kcptl

Çevrimdışı mert_

anladım @ZEKI abi, cümleyi yanlış anlamışım.

Çevrimdışı Efe

peki beyfendi siz diyorsanız doğrudur 10-15 mayısta kirşler biter bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Krasnodar Stadının çatısıyla ilgili biraz araştırma yaptım çatının yapım aşamasıyla ilgili fikir vermesi açısından.Sistem tamamen bizimkiyle aynı değil,yapım hızı olarak bizim stadımız Krasnodar'a göre daha hızlı yapılıyor ama dediğim gibi işlemler hakkında az çok fikir vereceğini düşünüyorum.Tarihlere takılmamak lazım burada 2 ay süren iş bizim stadda 1 ay sürebilir,yapılan işler zaten tamamen aynı değil sadece işleyiş açısından fikir vermesi açısından bilgilendirici olacağını düşünüyorum..

1)Öncelikle çatı kirişlerinin yerleştirilme işlemleri yapılıyor.Bu işlemle birlikte iskele kurulumu da yapılıyor..

2)İlk halatlar gelmeye başlıyor.Görüldüğü gibi halatlar rulo halinde getiriliyor.Bu sırada iskele kurulumunda çalışmalar devam ediyor.Kalan kirişlerin tamamlanılmasına çalışılıyor.

3)Kalın halatlarla birlikte,ince halatlar da ayarlanılmaya başlanıyor.Halatlar iskelelere yerleştiriliyor,Saha içerisinde çok sayıda küçüklü büyüklü vinçler var.Halatlar ağırlık olarak epey ağırlar.

4)Halatlar serildikten sonra ve gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra gerilme işlemine başlanıyor ve çatı geriliyor.

5)Halatlar tamamen geriliyor ve iskeleler toplanmaya başlanıyor.

6)çatı iç halkasının döşenmesi başlanıyor.

Çevrimiçi Necmi

isteseler bir hafta sonra bitirirler ama çıkamazlar sahadan vinçleri hapis hayatını bitiremedi daha :busted_cop:

Çevrimdışı mert_

isteseler bir hafta sonra bitirirler ama çıkamazlar sahadan vinçleri hapis hayatını bitiremedi daha :busted_cop:
:tabe: bitmedi gitti rampa

Çevrimdışı mert_

Krasnodar Stadının çatısıyla ilgili biraz araştırma yaptım çatının yapım aşamasıyla ilgili fikir vermesi açısından.Sistem tamamen bizimkiyle aynı değil,yapım hızı olarak bizim stadımız Krasnodar'a göre daha hızlı yapılıyor ama dediğim gibi işlemler hakkında az çok fikir vereceğini düşünüyorum.Tarihlere takılmamak lazım burada 2 ay süren iş bizim stadda 1 ay sürebilir,yapılan işler zaten tamamen aynı değil sadece işleyiş açısından fikir vermesi açısından bilgilendirici olacağını düşünüyorum..

güzel paylaşım, emeğine sağlık @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ilhan mansız

Teşekkürler abi  :)
Deniz, teşekkürler, inşallah kısa zamanda çatı ortaya çıkar

Çevrimdışı Efe

Deniz, teşekkürler, inşallah kısa zamanda çatı ortaya çıkar

haziran ortasından sonra çatı net şekilde ortaya çıkar ve germe işlemini bekliyor oluruz ay sonu prekastçılar işlerini bitirsin çatıcılar daha rahat hareket edecektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz güzel bilgi ama dediğin gibi bizimkinden çok farklı sistem...! Kullanılan malzeme aynı olabilir ama yapım farklı
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-catisi-hakkinda-her-sey/

Çevrimdışı ilhan mansız

haziran ortasından sonra çatı net şekilde ortaya çıkar ve germe işlemini bekliyor oluruz ay sonu prekastçılar işlerini bitirsin çatıcılar daha rahat hareket edecektir :)
çatı kirişleri için gerekli malzemeler geldi mi?

Çevrimdışı Efe

çatı kirişleri için gerekli malzemeler geldi mi?

çatı kirişleri için iskelerler var zaten kendileri yerlerine konacak sadece rampa açıldımı işler daha seri devam edecektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

Bi süredir görmemiştim. 2 gün önce yine önünden geçtim. Jilet gibi, tertemiz bi stad olacak. Küfekilerin güzelliği de fotolarda çok belli olmamış. Pırıl pırıl ve devasa kolonlar... Beklediğimiz gibi güzel bi çatı olursa o stad efsane olur. O turistler sıraya dizilmezse bişey bilmiyorum. Oraya gerçekten bir stad değil bir ESER yapılıyor. Emeği geçen herkese bi kez daha teşekkürler.

Çevrimdışı Deniz