Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorarım ama bu aralar zafer abı çok yoğun :D abi @Necmi bu arada benım yarın sınav var  :bawling: eğer gıdebılırsem stada gıderım halatları bulmaya olmadı p.tesşye kalır  :photo:
Zafer bey paketlemesin sonra Seni :evillol: :evillol: @keremfrat1
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Zafer bey paketlemesin sonra Seni :evillol: :evillol: @keremfrat1
asla benı sever bende zafer abıyı çok severım benı kırmaz  :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

yarın sınavlarım var :D kımse dualarını eksık etmesın :D ben yatarım bıraz test çozmem lazım :D iyi geceler  :by2:

Çevrimiçi murat

:alala: Nostradamus senin yanında halt yemiş @MURAT
çokmu karmaşık olmuş? bilmeyenleri aydınlatalım derken bilenlere devreyi yaktıracağız :lol:

Çevrimdışı Deniz

Prekastçılar güzel çalışmış bugün.Çatıcılar da.Sanki özellikle son birkaç gündür medyanın üstümüze oynamasına güzel bir cevap verir gibi olmuş.İnşallah hep böyle devam eder :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bugünde prekast ve kolon şov olsun akşama da kasımpaşayı yenelim bir haftamız güzel geçsin hakediyoruz..

İyi geceler Beşiktaşarena ailesi...  :uyucam:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
Artik kaba bitiyor prekastlar bitiyor, cati kolonlari bitiyor,
Bundan sonra isimiz cati kirisileri halat serimleri ama unutmayalim esas en onemli isler iceride devam ediyor.
Bence iceriye kamera gerek  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı AdemG

gunaydin

cok erken olmasina ragmen hummali bir calisma var. prekastcilar cildirdi...

Çevrimdışı Serkan7738

Uyanın bugün Beşiktaş'ımın maçı var...

Çevrimdışı Serkan7738

uyanın yeni açıktaki vinci söküyolarr  :D :D

Çevrimdışı ZEKI

Uyanın bugün Beşiktaş'ımın maçı var...
sen seyretmede  :biggrinking:
uyanın yeni açıktaki vinci söküyolarr  :D :D
:ishock: :ishock: @Efe yi uyandirsam mi  :alala:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 09:00:00 ZEKI ]

Çevrimdışı Serkan7738

sen seyretmede  :biggrinking: :ishock: :ishock: @Efe yi uyandirsam mi  :alala:

eminde olamadım @ZEKI abi diğer taraftakini söken bordo vinç uğraşıyo ama sökmüyoda olabilir çocuğu uykusundan etmeyelim :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin @ALI RIZA
Bu arada stadtaki kamyon rampaya yoneldi ve kayboldu bizim kameranin donmesinden son anda yakaladim.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Güanydın hasret bitiyor bugün maçımız var beyler

Çevrimdışı ZEKI

Hocam Uyandırın Bugün BJK maçı var...!
Birak uyusunlar bir cumartesi birde pazari var milletin dinlensinler, mac aksam nasilsa uyanirlar. İnonude olsa simdiye kadar coktan stada gitmistik  :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Gunaydin @ALI RIZA
Bu arada stadtaki kamyon rampaya yoneldi ve kayboldu bizim kameranin donmesinden son anda yakaladim.
Yeni açıktan giriyorlar..! rampa kenarından yol açmışlarsa oradan girerler başka yol yok  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Birak uyusunlar bir cumartesi birde pazari var milletin dinlensinler, mac aksam nasilsa uyanirlar. İnonude olsa simdiye kadar coktan stada gitmistik  :lol: :lol:
Sabah Sabah Konu dışı yapıyorsun @ZEKI hocam bilmem anlatabildim mi  :evillol:

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Çevrimdışı bnymnd

Yeni açıkta kule vinçin orada bir vinç var acaba kule vinci mi söküyorlar?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal1903

ben niye vodafonearena.com.tr ye giremiyorum,herkes izliyyom diyor  :busted_cop:
BEŞİKTAŞ