Yavaş, Çok yavaş..
2 gıdım yağmur düşünce duran işler, ramazanda duran işler, bayramda duran 10 15 gün işler, yine bu noktalar mucize.
Haziranda yine ramazan, temmuzda yine bayram. Valla bilmiyorum nasıl olacak bu işler. hani haziran temmuzda belki çok bi iş kalmayacak dışarıda ama içeride işler devam edecek, onlarda aman ramazan aman bayram derse, 29 ekimde yalan olur, sezonun 2. yarısı geçeriz stada.
Kim ne derse desin, Parasızlıktır bunun sebebi. Küfekiyi 10 kişiye yaptırıyorlar 100 günde. 30 kişiye 40 günde yaptırılabilir pekala. Yahut içerideki işler, 100 kişiye 60 günde yaptırılıyorsa, 150 kişiye 45 günde yaptırtılabilir.
Denizin de ısrarla söylediği gibi, herkes iyi niyetli olabilir ama iş planında düzensizlik olmasa bu noktada olmazdık şuanda. O onu bekliyor, diğeri öbürünü bekliyor, 1 tane zayıf halka olsa zincirde, zincirde dağılıyor yada dağılma noktasına geliyor işte.
-Mart 9-Nisan-Mayıs-Haziran-temmuz-Ağustos 15
145 güne yakın bir gün sonra lig başlayacak. Diyelim ilk hafta dışarda, ekleyelim buna 8 gün. 153-155 iş günü. Bayramı var, ramazan ayı var, Bu şekilde ben çok zor ihtimal derim yetişmesine. Çünkü prekastların bitmesi bile nisan sonunu bulacak bu gidişle. 40 gün ediyor zaten.
100 günde Sahayı mı hazırlayacaksın, çatıyımı, localarımı, koltuklarımı, küfekileri mi?
Topyekün ekstra iş gücüyle girilecek denilse belki diyeceğim de, yine sinekten yağ çıkartmaya çalışılacağı için olmayacak duaya amin demek olacak buda.