Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692347 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

peki abi şimdi sana bir soru sorucam numaralı alt prekastları takılmadan önce burda söylüyorduk neden takılmıyor diye
vinçler yüzünden güvenlik nedeniyle takılmıyor dendi kule vinçler şimdi ne değiştide numaralı alt nerdeyse bitti kule vinçler varken??
cevap alamadım abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

cevap alamadım abi  :evillol: :evillol:

kule vinçlerin işi bittide ondan sahadan demir vs alıp kalıp alıp dışarı çıkarmıyolar çalışmıyorlar çünkü çalıştıkları zaman numaralıya prakast takılmıyor fark etmedin dimi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

kule vinçlerin işi bittide ondan sahadan demir vs alıp kalıp alıp dışarı çıkarmıyolar çalışmıyorlar çünkü çalıştıkları zaman numaralıya prakast takılmıyor fark etmedin dimi  :evillol:
yooo biliyorumda abi numaralının kabasının bitimiyle numaralı prekast işinin başlamasının arasında bayağı zaman var ben 1 mayısda biterse yarabbi şükür diyeçem artık zaten  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@Fatih bizimkide böyle olsa bu bizimkimizin abisi galiba  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

yooo biliyorumda abi numaralının kabasının bitimiyle numaralı prekast işinin başlamasının arasında bayağı zaman var ben 1 mayısda biterse yarabbi şükür diyeçem artık zaten  :evillol:

yapacak  bişey  yok kaba inşaat hala sürüyor numaralıdaki sarı vinç çalıştığı an altında pek hareket edemezsin halatları diğer vinçlere dolanı verir bi anda anlamazsın boşuna artık gitmeleri gerek demiyoruz alacalı hareket edemiyor onlar yüzünden ağır iş yapmak zorunda kalıyorlar sıkıntı olmasın diye şimdi numaralıdaki vinci işi bitti alt tarafı bitirmek üzereler eski açıktakide gidince orda da daha hızlı olunabilinir ilk numaralı üstü bitireceklerini düşünüyor sarı vinç gidince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Resim işlemleri tamamdır Yükleniyor...!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi taraftar çıldırdı resimleri istiyor :) 2 sayfa evvel resim atmıştım  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Kabacılara sor niye geç bitirdin de adam diyecek ki paramı alamadım ondan geç bitti,prekastçıya sor niye geç bitirdin diyecek ki kaba geç bitti,çatıcıya sor prekastçıya atacak,drenajcıya ve çimciye sor çatıcıya atacak bu zincir uzar da gider zaman ilerliyor ve bahane dinlemiyor bu kadar zincirleme hata yaparsan en son çok dizini döversin.Aylarca kayıp var bu zincirin bir yerlerden kırılması şart,ha diyorsanız bu düzene alıştık orası ayrı.
tuhaf tuhaf konuşma burda stad yapıyorsun gecekondu değil bana bu staddan daha hızlı yapılmış bir stad söylede bileyim neye göre gecikme oldu  :bandit: bize göremi işe göremi aslında şartlar düşününcede bayağı hızlı bile yapılıyor prekast gecikmeside yeni açıkta hazır kalıp kullanmama ısrarının bedeli diğer tribünler oldukça hızlı yapılıyor çok temiz iş yapan obitaşın testere kirişleri traşlaya traşlaya koyuyorlar prekastları bu iş autocad de çizmeye benzemez koyup kot alırsın kafana göre traşlayamazsın bazı yerler traşlanır bazı yerler sabunlanır obitaşın hazır kalıp kullanmama ısrarının bedelini şimdi prekastcılar ödüyor numaralıya bak tıkır tıkır koyuyorlar söyledik zamanında hazır kalıp kullanmamaları sıkıntı yaratır diye işte sonuç ortada konuşmayayım diyorum ama bir firmanın s.çtığı b.ku gidip başka firmaya sıvamayın demekki kalıptan kaymak gibi çıkartmakla temiz işçilik olmuyormuş kabanın bedelini ince işçilik yapanlar öder o yüzdende ince işçiliklerde süre kestirilemez ne zaman nerde hangi hatayı düzeltmek zorunda kalacakları belli olmaz prekast koymak çok hassas ve çok zor bir iş aynı zamandada çok tehlikeli sıcak evinizde atıp tutmayın orda iş yapan emekçilerin hayatı söz konusu işi hızlandırmak demek kontrolu kaybetmek demek orda emekçiyi hızlandırırsan hataya açık hale getirirsin bu da kaza yolunu açar ekip sayısınıda arttıramazsın her zaman çok ekip çok iş demek değildir ama çok ekip kaza riskini hat safhada arttırır adamlar senin hatalarını düzeltiyorlar zaten bir bedel ödüyorlar birde ekip arttırarak bir bedel dahamı ödeteceksin prekastta çatıyı etkileyen bir gecikme olmaz oraya gelene kadar yapacakları çok iş var iş planlarına göre çatıcılar gecikme yaşamıyor hatta erken bile başladılar diyebilirim birde işi iş üzerine bindirdiler mesela çatı kirişlerini koymaya 10-15 gün önce başladılar aslında kolonlar bitimi gecikmesi olacak ama bunuda kiriş montajıyla kapatacaklar gibi görünüyor yani çatı şimdilik sıkıntılı değil programa uygun gidiyor catının bittiği günün ertesi gün stadda maç oynanır durumda olacak çatı bittiğinde bütün işlerde bitmiş olacak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi taraftar çıldırdı resimleri istiyor :) 2 sayfa evvel resim atmıştım  :kop: :kop:
son dosyayı daha yeni indiriyorum :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

son dosyayı daha yeni indiriyorum :bandit:
:kop: :kop: :kop: :kop:
@keremfrat1 fotoları böyle çek ayrıca bugun statta idim gezdim göremedim seni  :alala: ince işlere daldın acaba  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Aynı konuşmalar daha önce de olmuştu bundan 1 sene önce ben şubattan önce kaba bitmez dediğimde ne iş bilmezliğim kalmıştı ne de sallamışlığım :D
Tuhaf konuşmuyorum olanı konuşuyorum.Madem kalıplarda sıkıntı var bu sıkıntı neden daha önce fark edilmedi?
Bunu denetleyen adamlar ne iş yapıyordu?
Dünyadaki ilk stadı biz mi yapıyoruz?Hazır kalıbın sorun çıkarttığını birazcık araştıran insan bilirdi.
Sonuçta hata var mı?Var.İşler hatalar yüzünden gecikiyor mu?Gecikiyor.
Sen stadı gelecek sezona yetiştiremedin mi millet kalıpmış vinçmiş prekastmış dinlemez.
Bu kafayla devam edilirse ekim de hayal olur.Bu karamsarlık değil gerçeklik.İyi konuşunca iyi olmuyor.
Bu günden itibaren bahaneden çok çözümler bulunmalı,bakın tarih bilgisayarın sağ alt köşesinde yazıyor o zaman ilerlemeye devam ediyor dur deyince o zaman da durmadığına göre o zamanla yarışmalıyız.
Beğensek de durum bu beğenmesek de bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 20 Mart 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ALI RIZA   'ya teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimiçi Necmi

@ALI RIZA  seni göndermeyelim burda kal bizim fotoğrafçımız olarak stadda dur :D ama bayatlatma resimleri  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

fotolar çok temiz @ALI RIZA  eline sağlık bu saatte yüklediğin için @Necmi abi teşekkürler :)

Çevrimdışı FARUK

fotolar çok temiz @ALI RIZA  eline sağlık bu saatte yüklediğin için @Necmi abi teşekkürler :)

zorsunmadan bu saatte yüklediğin için demek daha doğru :) 2. anlam türüyr yoksa

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA bey fotolar icin tesekkur ederiz elinize sağlık :bandit:

Çevrimiçi Necmi

tamamdır açılıyor  :icool:
:utan ufak bir hata yapmışım bir kutucuğu işaretlemeye unutmuşum kafam şişti resimler çok büyük boyutluydu kalitesini bozmadan küçültmek biraz uğraştırdı 250 Mb 15 Mb ye düşürdüm telefondan bakanlar koto tüketmesin :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız fotolar harbiden kalite. Eline sağlık @ALI RIZA abi :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."