Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kusura bakma ama beyler bu sefer haklı. geçen sene taraftar tam bir fiyaskoydu ama taraftar özellikle bu sene üzerine düşeni yapmıştır. sadece istanbul da değil her gittiğimiz ilde... bruge maçında stattaydım. taraftarın %90 ı yeni sezon formalı. ilk defa forma satışlarında renklilerle kafa kafaya gidiyoruz. hatta belkide geçmişizdir. pasolig de en gs ile kafa kafaya gidiyoruz. stadın geçikmesinin taraftarla ne alakası var. eminim ki burada eleştiri yapanlar da Beşiktaş ın iyiliği için konuşuyor. bu kadar sert olmamak lazım. bu stat yeni sezona bir şekilde yetişmeli. yoksa büyük prestij kaybı olacak. 
geçmişizdir forma satışlarında zaten bunun inkar edilecek bir yanı yok bütün kartal yuvaları çok mutlu ben stadın gecikmesini taraftara yüklemiyorumki itiraz etmeden önce takımını yanlız bırakmayacaksın ya biz başakşehiri bile dolduramadık ötesi varmı benim sinirim buna kartal yuvası geliri direk kulübe gitmiyor ama maç biletleri direk kulübe katkı olarak dönüyor iki senelik kombine kale arkası 900 tl senede 450 tl  bu Beşiktaşımıza verilmeyecek bir paramı bakın alım gücü olmayanları ayrı tutuyorum çocuğuna ekmek götürmekte zorlanan bir baba için on lirada olsa pahalıdır. ama maçlarda bakıyorum bir senelik kombine parasını tek maçta masaya bırakıp kalkan o kadar çok insan varki köyiçine gidin bakın maç günleri hınca hınç dolu bir saat önce git yer bulamazsın ve emin olun o masalardan minimum 500 lük hesapla kalkıyorsun alım gücü olan taraftar fazlasıyla var benim sözlerim onlara @doctore

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yapsınlar bir şeyler bu böyle olmayacak artık zaten yasaklandınmı girme şansın yok kimse farkında değil ama bu akıllı stad olayı sadece taraftarı rahat ettirmek değil artık tribünlerde kuş uçmaz yeterki yönetimin yaptırım cesareti olsun
Abi bu işi başkan çözer ancak. Gerekirse diktatörlük yapsın ama böylelerini stada sokmasın.
Bazılarının hoşuna gitmez belki ama kazanan Beşiktaş olur. Yeni statla birlikte taraftar da değişmeli biraz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@cisse557 taraftar ne yaptı  :alala: 37000 kombine satışa çıktı 13000 satıldı bumu taraftarın yaptığı hala stad bitmeyecek olimpiyata gitmem niye alayım diyorlar alamayana hiç sözüm yok Beşiktaşlılık bu tip değerlerle ölçülmez ama milyonlarca taraftarımız var diyorsak o kombineler bitmeliydi herhalde içimizde alım gücü olan 37000 kişi vardır ben kendim dahil bir şey demiyorum biz burdayız bir şekilde gitmenin yolunu buluyoruz @Efe gibi @Deniz Sezgün gibi @yigitcan1903 gibi bursada ankarada oturan ya onuda geçtim Vanda oturupta kombine alanlar var gelemiyor büyük maçlarda stad dolunca kombinesini devrediyor arkadaşlar fedakarlığı bunlar yapıyor bizler yapmıyoruz belki sözlerime alınıyorsunuz ben Beşiktaşın çok zor zamanını gördüm ama emin olun taraftarın hiç bu kadar vurdumduymaz olduğunu görmedim üzüyor beni bu yok gittikleri zamanda lay lay lom la geçiriyorlar maçı şu ana kadar bir liverpool birde bursa maçlarında taraftarımız taraftar gibiydi o maçlarıda taraftar sökerek aldı işte her maç böyle olmalıyız hele şu kale arkasında solda bir gurup var tam goygoycu atak üstüne atak yiyoruz onlar başlıyorlar kartal goll gol diye yada maçın en kritik anında yok ellerinle işaret yap yok arkanı dön birde uzatıyorlar ya bu kadar saçma bir şey olurmu işleri güçleri şov yapmak maçla ilgileri yok artık taraftarında özeleştirisini yapması lazım tribün sahayı baskı altına alamıyor tribün maçtan kopunca takımda kopuyor
@Necmi abi mention yapınca bizde fikrimiz belirtmiş olalım. Beşiktaşımız stadı yok diye yedinci değilde lider olup şampiyonluğa uğradığı için, çeyrek finalin kapısından döndüğü için hepimiz beklentiyi yükselttik. Ama ne olursa olsun sakin düşünüp davranmamız lazım. Hepsi genç olan bir takım bir anda olgunlaşamaz. Bu sene buraları gördük. Seneye yuvamızda açık ara şampiyonluğu görmezsek bol bol eleştiririz şimdi haftasonu derbiye konsantre olacağız. Biz olursak takımda olur. Liverpool maçında futbolcuyu bırak biz bile iş günü kesin alacağız deyip akşam ettik aldık maçı. Kombıne olayına gelince öğrenciyken forma alacak parayı bulamazdık çok şükür çalışıyoruz kombıne alacak paramız vardı aldık. Toplamda iki üç maça dahi gitsek değer. Beşiktaşımız kazansın bize yeter.

ysariusta

• Ziyaretçi

Sari vinc yolda :)
yolu şimdi mi kapattı? Eyvah eyvah. Gidip çekmişsindir sen. De mi @keremfrat1

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi mention yapınca bizde fikrimiz belirtmiş olalım. Beşiktaşımız stadı yok diye yedinci değilde lider olup şampiyonluğa uğradığı için, çeyrek finalin kapısından döndüğü için hepimiz beklentiyi yükselttik. Ama ne olursa olsun sakin düşünüp davranmamız lazım. Hepsi genç olan bir takım bir anda olgunlaşamaz. Bu sene buraları gördük. Seneye yuvamızda açık ara şampiyonluğu görmezsek bol bol eleştiririz şimdi haftasonu derbiye konsantre olacağız. Biz olursak takımda olur. Liverpool maçında futbolcuyu bırak biz bile iş günü kesin alacağız deyip akşam ettik aldık maçı. Kombıne olayına gelince öğrenciyken forma alacak parayı bulamazdık çok şükür çalışıyoruz kombıne alacak paramız vardı aldık. Toplamda iki üç maça dahi gitsek değer. Beşiktaşımız kazansın bize yeter.
ya bakmayın salladığıma seviyorum Beşiktaş taraftarını yolda Beşiktaş formalı gördüğümde kardeşimi görmüş gibi oluyorum içimi bir mutluluk sarıyor eminim herkesde benim gibi hissediyordur neyse beni rahat bırakında resimleri yükleyeyim :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

yolu şimdi mi kapattı? Eyvah eyvah. Gidip çekmişsindir sen. De mi @keremfrat1
yok kapamadi :)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Mart2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ozan062

Taraftar üzerine düşeni fazlasıyla falan yapmamıştır. Geçiniz bu işleri. Necmi abi a dan ze ye doğru yazdı. Az bile yazdı. Allah'tan takım potada. Yoksa hep beraber görecektik taraftar desteğini. Bursa deplasman dönüşü fragmanı yayınlamışlardı zaten. Allah'tan takım iyi gitti, Allah'tan. Yoksa seçimler yeni yönetimler derken daha hala inşaat yerine, çukuru seyrediyor olurduk.

sizide anlamıyorumki hiç
yahu rekorlar kırılıyor hocanın dediği gibi hala biz sucluyuz vallahi billahi yuh..
bu zamana kadar sokakta maclarda bu kadar lisanslı urunu olan insan goremezdiniz bu vakte kadar insaff....
yazık sana gore herseyi biz yapalım onların yerinede biz oynayalım..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yavaş, Çok yavaş..

2 gıdım yağmur düşünce duran işler, ramazanda duran işler, bayramda duran 10 15 gün işler, yine bu noktalar mucize.

Haziranda yine ramazan, temmuzda yine bayram. Valla bilmiyorum nasıl olacak bu işler. hani haziran temmuzda belki çok bi iş kalmayacak dışarıda ama içeride işler devam edecek, onlarda aman ramazan aman bayram derse, 29 ekimde yalan olur, sezonun 2. yarısı geçeriz stada.

Kim ne derse desin, Parasızlıktır bunun sebebi. Küfekiyi 10 kişiye yaptırıyorlar 100 günde. 30 kişiye 40 günde yaptırılabilir pekala. Yahut içerideki işler, 100 kişiye 60 günde yaptırılıyorsa, 150 kişiye 45 günde yaptırtılabilir.

Denizin de ısrarla söylediği gibi, herkes iyi niyetli olabilir ama iş planında düzensizlik olmasa bu noktada olmazdık şuanda. O onu bekliyor, diğeri öbürünü bekliyor, 1 tane zayıf halka olsa zincirde, zincirde dağılıyor yada dağılma noktasına geliyor işte.

-Mart 9-Nisan-Mayıs-Haziran-temmuz-Ağustos 15

145 güne yakın bir gün sonra lig başlayacak. Diyelim ilk hafta dışarda, ekleyelim buna 8 gün. 153-155 iş günü. Bayramı var, ramazan ayı var, Bu şekilde ben çok zor ihtimal derim yetişmesine. Çünkü prekastların bitmesi bile nisan sonunu bulacak bu gidişle. 40 gün ediyor zaten.

100 günde Sahayı mı hazırlayacaksın, çatıyımı, localarımı, koltuklarımı, küfekileri mi?

Topyekün ekstra iş gücüyle girilecek denilse belki diyeceğim de, yine sinekten yağ çıkartmaya çalışılacağı için olmayacak duaya amin demek olacak buda.

Çevrimdışı bnymnd

@keremfrat1 abi rampa açıldımı?
Herkes çatı kirişi konuşuyor varmı gelişme?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 abi rampa açıldımı?
Herkes çatı kirişi konuşuyor varmı gelişme?
Daha acilmadi cati kolonlari dışarda 2 tanesi

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ozan062

2 gıdım ama bosver bu iş güvenliği bu seviyede olmasaydı neler neler yasanırdı :)
sosyal medyada herkes vodafonearena hesabına hiç ilerlemiyor yavas su bu deniyor
içerdeki gelişmeler dısarıdan gorunmuyor bize sadece dısarısı gorunuyor, zaten oyle aman aman bir işte kalmadı ve cok buyuk değişiklikte olmayacak goruntude
onun için cok kasmyalım esas agır olan pis işler geride kaldı sadece catı kaldı...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı serti67

Daha acilmadi cati kolonlari dışarda 2 tanesi
kerem anlasalım catı kolonumu var dısarda kırisimi varr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı attila_metu

Yeni yıl ile birlikte yeni stadimizi da kutlarız.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yavaş, Çok yavaş..

2 gıdım yağmur düşünce duran işler, ramazanda duran işler, bayramda duran 10 15 gün işler, yine bu noktalar mucize.

Haziranda yine ramazan, temmuzda yine bayram. Valla bilmiyorum nasıl olacak bu işler. hani haziran temmuzda belki çok bi iş kalmayacak dışarıda ama içeride işler devam edecek, onlarda aman ramazan aman bayram derse, 29 ekimde yalan olur, sezonun 2. yarısı geçeriz stada.

Kim ne derse desin, Parasızlıktır bunun sebebi. Küfekiyi 10 kişiye yaptırıyorlar 100 günde. 30 kişiye 40 günde yaptırılabilir pekala. Yahut içerideki işler, 100 kişiye 60 günde yaptırılıyorsa, 150 kişiye 45 günde yaptırtılabilir.

Denizin de ısrarla söylediği gibi, herkes iyi niyetli olabilir ama iş planında düzensizlik olmasa bu noktada olmazdık şuanda. O onu bekliyor, diğeri öbürünü bekliyor, 1 tane zayıf halka olsa zincirde, zincirde dağılıyor yada dağılma noktasına geliyor işte.

-Mart 9-Nisan-Mayıs-Haziran-temmuz-Ağustos 15

145 güne yakın bir gün sonra lig başlayacak. Diyelim ilk hafta dışarda, ekleyelim buna 8 gün. 153-155 iş günü. Bayramı var, ramazan ayı var, Bu şekilde ben çok zor ihtimal derim yetişmesine. Çünkü prekastların bitmesi bile nisan sonunu bulacak bu gidişle. 40 gün ediyor zaten.

100 günde Sahayı mı hazırlayacaksın, çatıyımı, localarımı, koltuklarımı, küfekileri mi?

Topyekün ekstra iş gücüyle girilecek denilse belki diyeceğim de, yine sinekten yağ çıkartmaya çalışılacağı için olmayacak duaya amin demek olacak buda.
Anlamadığım ramazan bayramı neden problem oluyor ki. Ramazanda yapılacak dışarıda iş yok. hepsi içeride. Çatıcılar, küfenki işleri, tarihi duvar ve çevre düzenlemesi için çalışanlar olacaktır. Bunlarda durmayı gerektiren şeyler değil. Geçen yaz ramazanda ağır iş yapılıyordu. Bu sene ağır iş yok. Engel olacağını sanmıyorum. Ayrıca merak etmeyin hepimizden çok Başkan ve Yönetim istiyor bitmesini. Mutlaka baskı yapacaklardır.

Çevrimdışı Mehmet92

Allah'ını seven numaralıdaki vinci söksün artık