konu dışı mı değil mi bilmiyorum ama tabiki konu stad ve kombine.
Malumunuz üzeri üzerimizden silindir gibi geçen bir maç yaşadık.
70.000 kişilik bir taraftar grubu önünde oynanan maçın nelere gebe olduğunu da biliyoruz.
Eminim burda da arkadaşlarımız vardır tek maça gelen ama benim önerim 41903 kişilik stadda her sene minimum 35.000 kombine satmak.Keşke imkanımız olsa da tüm trübünü satsak.
Belki burayı okuyan bir çok arkadaşımız etkilenecek ama üzgünüm ki gerçek bu.
Bana göre Beşiktaşımızın instagram taraftarına ihtiyacı yok.Maça sadece çevresindekilere hava yapmak için gelen özünde Beşiktaşlı ama hal ve hareketleri ile bir
müşteri gibi hareket eden kimseler 3 gün sonra şampiyonluk maçına çıkılacağını bile bile takım kaptanı kaleciyi yuhalayabiliyor.
Bu bilince sahip olmayan insanların sırf para verdiği için stadda maç izleme hakkı olmadığını düşünüyorum.
Ben para verdim çıkın oynayın lan anlayışının bizi bir yere götürmeyeceği çok açık.
Stad kapasitesi konusunda çok yazan arkadaş olmuştu ama bu iş için en ideal seyirci sayısınında bu olduğunun artık aşikar olduğunu görmek bence önemli.
Çok doluyum özellikle tribün konusunda
Yeni statta taraftar profilimizin biraz değişmesi lazım bu çok açık artık.
Maç başlığında bir bağlantı paylaşmıştım, stat dışındaki eğlencelerden canlı yayın veriyolardı.
Kameraya yakın olan bi 10-15 kişi abartmıyorum en az 1 saat boyunca küfür ettiler. Tezahüratlar küfürlü, konuşmalar küfürlü..
Hatta bi ara kameramana bile salladılar bizi çek diye. Maçtan önce alkol alınmış belli. Ağızlarıyla da içmemişler..
Yeni statta olmamalı böyle adamlar. Biz bunlar yüzünden alıyoruz cezaları. Bu kadar da olmaz dedim ben artık.
Düşünüyorum; yanımda kız arkadaşım olsa, eşim çocuğum olsa ben o maçlara gidermiyim diye. Çok açık ve net, gitmezdim öyle ortamın içine girmezdim.
Adam insan gibi taraftarlık yapanlar gelmeli o stada. İnsanların eşiyle çocuğuyla gelmesi lazım bazen.
Özellikle bu alkol konusunda bişeyler yapılması lazım. Maçtan sonra yapın ne yapıcaksanız. Ya efkardan içersiniz, ya zaferden.
Maçtan önce içmeyiverin birader, partiye mi gidiyosun takımını desteklemeye mi...