Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı doctore

Prestij kaybı olacağına bende katılıyorum. Taraftar üstüne düşeni yapıtı mı? Tartışmaya açık. Ben 20 sene sonra tribünde yuhlama duydum. Yazık. Yarın Pektemek gol atasa sevinmeyecek misin? Anlık düşünüp galeyana geliyoruz.

20 sene sonra ilk defa yuhalama mı duydun??? işte bu çok garip.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 13:19:12 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Son prekast dökülmüş
https://twitter.com/esrctnr/status/579185904801193984
süper haber rampa bittimi tum prekastlar gelir iceri birakilir bugun calisma yok yagmurdan dolayi yarindan itibaren hava duzeliyor artik calismalar bir miktar hizlanmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/250515/son-teknoloji-paletli-vinc

Paletli vinc kurulumu, supermis...
paletli vince  sormuslar ensen niye kalin diye o da kendi isimi kendim gorurum demis  :D :D
Yorgo

ysariusta

• Ziyaretçi

20 sene sonra ilk defa yuhalama mı duydun??? işte bu çok garip.
ya elbette oluyordu ama hemen susturulurdu. Onu kastettim.

Çevrimdışı doctore

ya elbette oluyordu ama hemen susturulurdu. Onu kastettim.

tamam şimdi oldu  :) . valla abi ben bi gençlerbirliği maçı hatırlıyorum 2005 yada 2006 statta anons yapılıyordu küfürlü tezahürat yapmayın yoksa saha kapanacak diye ona rağmen inat eder gibi daha yüksek sesle küfürlü tezahürat yapılmıştı sinir küpü olmuştum. bu konularda dosyamız baya bi kabarık. neyse konu dışına çıkmayım daha fazla :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmett.67

Küfür psikiyatrik bir hastalık gibi. Toplu halde iken hastalık daha bir alevleniyor. Türk insanında daha bi yaygın. Bizde yakın ,  uzak akrabalar hatta sülale bile işin içine giriyor. Genellikle spontane gelişiyor. Sahada takım başarısız ise küfür dozu iyice artıyor. Tam bir rezalet. Karımıza, kızımıza hatta oğlumuza bile ayıp....
Tedavisi: Kesinlikle kombine taraftar sayısını arttırmak.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Geovani

Fazla tutkulu bir taraftar profilimiz var hep uclardayiz evet bu sene ciddi bir taraftar katkısı var klübe,bir o kadarda bilinçsiz bir toplulukta var,en basiti ankaradaki erciyes maçı,ceza sınırındayız son dk larda küfürlü tezuharat,sonuç hem 250 bin ceza hemde diğer maçtan tribün kapama ve gene hasılat kaybı.....
Son olarak bu stad ekim ortası açılır,daha fazlasına yönetiminde sabır göstereceğini sanmıyorum
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı FARUK

tam net göremedim bir fotoda ama çatı kirişi henüz takılmamış sanki

Çevrimdışı Mehmet Ali

Bugün şunu anladım. Taraftar olarak ne yaparsak yapalım başta yönetim olmak üzere birileri asla memnum olmayacak, asla yeterli bulmayacak.

Çevrimdışı canU

Bir sorum olacak. Az önce lubat ayıyla mart ayı arasındaki karşılaştırmayı gördüm neredeyse yapışan iş yok yeni açıkta prekast konulmuş ama üst kata sadece numaralı alta biraz konulmuş ki o da. Son günlerde yapıldı. Ne yapılıyor allah aşkına son 1 aydır? Gene mi finansal zorluklr başladı? Çatı kolonlro yerinde sayıyor ilerleme yok o beyaz şeylerden konulmuş kollnların üstüne. Bu durgunlukla ekim 29 a bile yetişemeyeceğini düşünmeye başladım.

Çevrimiçi Necmi

Abi iyimserlikte Polyanna'yı geçtiniz gerçekten :)
Peki ya o yağmur çamurda olimpiyata gidip sesi üç gündür kısık olan ve maç çıkışında arabasının camlarını patlatılmış halde bulan insanlar ne yapsınlar? Kulübe gidip bunun tazminini mi istesinler kendilerini bu lanet stada sürüklediği için? Ben kendi adıma artık dördüncü bir gecikme lafını duymak istemiyorum. Taraftar üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştır. Olmayan bir stat için 15.000 kombine(tüm zamanların rekoru) satılmış, tüm localar satılmış ve tüm zamanların ürün satış rekoru kırılmıştır. Zulümpiyat stadı yağmurda çamurda 4-5 maç full doldurulmuş milyonlarca tl gişe hasılatı elde edilmiştir.
Bundan sonrası top kulüptedir. Beş para etmez oyunculara milyon eurolarla sözleşme yenileneceğine, ücretleri arttırılacağına stadın bir an önce bitirilmesi için kaynak yaratılmalı. Hep destek tam destek ama yeri geldiğinde eleştiri olduğunda da insanları anlayışla karşılayalım. Bu iş gerçekten uzadı. son 1-2 ay çatıyla ilgili doğru düzgün hiç bir şey yapma sonra insanlara sabret diye video yap. Sabredecek bir tarafımız kalmadı. Hem stadımız yok diyip Bilic'e arka çıkacaksın hem de stadın bitmesi için gerekli hamleleri yapmayacaksın. Evet benim gözümde stadın zamanında bitirilmesi için o ilk başlardaki heyecan yönetimde kalmamıştır. Eğer kalsaydı şu anda bu noktadan çok ileride olurduk.
En başından beri Ekim diyordum stadın açılışı için ama şu noktadan sonra görüyorum ki sene sonuna açarsak iyidir. Bu tempoyla çok ama çok zor.
Şu vefakar taraftarı yerin dibine sokma anlayışından vazgeçin rica ediyorum.
banamı anlatıyorsun iki yıldır beşiktaşın 3 maçı hariç biri ankaradaki cezalı maçtı hiç bir maçını kaçırmadım 3-4 maçta tribün doldurmuşlar vah vah vah bumudur taraftarlık şampiyonluk 3 maçlamı kazanılıyor 3 maç giden takımı desteklemek için değil derbi için gidiyor dolu dediğinde 30000 taraftar onun dışında 5000 kişi olmuyor tribünlerde laf gelince herkes Beşiktaş için ölür ama 15 günde bir kıçlarını üşütemezler neymiş gitmek zor geliyormuş 15 günde bir zorluk yaşa Beşiktaş için senin içliklerle kabanla durduğun yerde futbolcular şortla duruyor çatı için 3-4 aydır nasıl bir şey yapılmıyor o kolonları gökten stada tanrımı gönderiyor onların imalatı yokmu iz inşaat yoksa hokus pokus yapıyor sahada kolonlar kirişlermi ortaya çıkıyor. Montaj işin son aşaması ondan öncede imalat süreci var. ne zaman yapacaklar bu imalatı her işin birde imalat süreci var patates eksen tarlaya yetişmesi için bir süre geçmesi gerekir nasıl bir mantıkla düşünüyorsunuzki mahalende yapılan bir binaya bak çatısı 3 ayda biter burda 6-7 aylık bir süre çokmu iki yılda stad yapılıyor bunun nerdeyse yarısıda hafriyatla geçiyor bir iş daha hızlı nasıl yapılabilir hayatlarında bir inşaat şantiyesine girmemiş insanların bu iş yavaş demesi artık gerçekten sıkıyor wowdan takip edenler hatırlar daha kazmanın vurulduğu gün bu inşaat en erken 2015 mayısta biter dedim en hızlı süreside buydu polyannalık falan yaptığım yok öncesinde bir beklentim yoktuki olaya mantıklı gözle bakıyorum böyle zor bir inşaatta 4-5 aylık gecikme gecikme gözüyle bakılmaz süreç normal yürüyor çok hızlımı değil ama yavaşta değil hızlı yapılabilirmi yapılır ama maliyetin abartısız söylüyorum iki katına çıkar bunun çoğuda emekçiye değil işleri hızlandırmak için vereceğin rüşvete gider elbette daha kalifiye daha iyi mobilizasyonu olan firmalara verirsin buda onlara %50 daha fazla ödemek demektir oturursun kar zarar hesabını yaparsın gecikmeden kaybını koyarsın erken biterse karın ne olur ona bakarsın tabi sizin baktığınız gibi değil bu hesap kar ortaya konurken stad bizi şampiyon yapacak şl den bu kadar şampiyonluk primi şu kadar diye yapılmaz bu iş gsnin gelecek on yıllık şl gelirlerini gelir olarak gösterip kredi çekmeye kalkmasına benzer hayali ihracat olur ama iş anlaşmaları hayali gelirlere göre yapılmıyor durum ortada para yok stad yapılıyor bedeli Beşiktaş için ağır oluyor muazam borçlanmalar sancılı inşaat süreci her kuruşa ihtiyacı olan kulüp ve bu şartlar altında 5000 taraftara oynuyoruz 5000 diyorum o kadar taraftarımız gerisi seyirci işte bu seyircileride fırsatın eline geçince inek gibi sağacaksın etini sütünü kemiğini iliğini ziyan etmeyeceksin işte fener bunu yapıyor sütünü son damlasına kadar sağıyor bu arada takımada çok kızgınım bir tur daha bir on milyon daha demekti o paraya ne ihtiyaç vardı finale çıkmayı kupadan çok bu süreçte gelecek en az 40 M dan olduğumuz için üzülüyorum

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı cisse557

Bugün şunu anladım. Taraftar olarak ne yaparsak yapalım başta yönetim olmak üzere birileri asla memnum olmayacak, asla yeterli bulmayacak.
Aynen. Daha bu taraftar ne yapsın stadın içine girip sırtında prekast mı taşısın? Sürekli taraftar ne yaparsa yapsın hoşnut olmayan kısım var.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

İnşaat işini bilmediğim için soruyorum lütfen sorularda vereceğim örnekler yanlış anlaşılmasın .

Mesela Ağaoğlu diyelim yeni bir site yapıyorken havanın bugunki gibi olması durumunda çalışmalara ara veriyor mu?

Ya da bir avm inşaatında hava bozuk stop,yağmur yağdı stop bunlar oluyor mu?

Yoksa bizde yapılan stad inşaatı için mi böyle bir durum var ?

Çevrimiçi Necmi

Fazla tutkulu bir taraftar profilimiz var hep uclardayiz evet bu sene ciddi bir taraftar katkısı var klübe,bir o kadarda bilinçsiz bir toplulukta var,en basiti ankaradaki erciyes maçı,ceza sınırındayız son dk larda küfürlü tezuharat,sonuç hem 250 bin ceza hemde diğer maçtan tribün kapama ve gene hasılat kaybı.....
Son olarak bu stad ekim ortası açılır,daha fazlasına yönetiminde sabır göstereceğini sanmıyorum
o küfür kale arkasının sağ tarafında edildi kesinlikle bilinçliydi bütün stad ıslıkladı genede susmadılar devam ettiler direk Beşiktaşa ceza aldırmak için yapıldı bu işin yolu yok tespit edeceksin ettiğini bir daha stada almayacaksın kompleyede gerek yok yüz yüzelli kişiyi tesbit et ömür boyu men et bunu her küfürde yap 3 maç sonra etmeyi bırak kimse aklından geçirmez boşu boşuna biz yedik cezayı bir maç daha kaçıracağız :bandit: @Geovani

Çevrimiçi Necmi

İnşaat işini bilmediğim için soruyorum lütfen sorularda vereceğim örnekler yanlış anlaşılmasın .

Mesela Ağaoğlu diyelim yeni bir site yapıyorken havanın bugunki gibi olması durumunda çalışmalara ara veriyor mu?

Ya da bir avm inşaatında hava bozuk stop,yağmur yağdı stop bunlar oluyor mu?

Yoksa bizde yapılan stad inşaatı için mi böyle bir durum var ?

her iş kendi içinde değerlendirilir ağaoğlu 30 metre yükseklikte testere kiriş dökerse oda bırakır yağışlı havada öyle açıda plywoodun üstünde durmak imkansız buzdan bile beter kayar ama artık yağmur engel değil ama şimdide çatı için rüzgar engeline takılabiliriz boğaz rüzgarı pistir estiğinde çatı işini durdurur yağmur yağarken kalıp işini kolay kolay hiç bir şantiyede yaptırmazlar iş güvenliği izin vermez buna ama iş güvenliğine şantiyelerde uyulduğu pek vaki değil ama bizde öyle bir ihtimal yok özellikle hata kusur aramak için fotoğraf çekenler var ve göz önünde bir şantiye işin ilginci Beşiktaş camiası içinde bile yapılmasını istemeyenler var içimizden bile şikayet ediliyoruz

Çevrimdışı Kartal Ç

o küfür kale arkasının sağ tarafında edildi kesinlikle bilinçliydi bütün stad ıslıkladı genede susmadılar devam ettiler direk Beşiktaşa ceza aldırmak için yapıldı bu işin yolu yok tespit edeceksin ettiğini bir daha stada almayacaksın kompleyede gerek yok yüz yüzelli kişiyi tesbit et ömür boyu men et bunu her küfürde yap 3 maç sonra etmeyi bırak kimse aklından geçirmez boşu boşuna biz yedik cezayı bir maç daha kaçıracağız :bandit: @Geovani

abi bu ülkede millet cezadan korkmuyor ki. bizim memleketin insanının canını en güzel cebi yoluyla yakarsın. bu adamlar tespit edildiğinde yapıştıracaksın 5bin tl cezayı. klüp de ekstradan tazminat davası açacak geri de çekmeyecek. nutku tutulacak. ve o vergilerde yaptıkları gibi yok seçim geliyo yok yasa değişiyo falan demeden hiçbir koşulda da affetmeyeceksin o para cezasını. gitsin bankadan kredi çeksin ödesin. stada da almayacaksın en az 1 tam yıl. karakola da gidip imza verecek. eğer karakola gitmezse yada maça girmeye teşebbüs ederse o zaman katlayacaksın para cezasını. o para cezası da hapise falan dönüşmeyecek. sonra ben beşiktaş için içerde yatıp çıktım triplerine girmesinler. parayla yakacaksın canlarını. bazı tiplerin hapis korkusu falan yok ikinci evleri gibi zaten.

Çevrimdışı Factatum

Brugge başlığında da yazmıştım. Olimpiyat'ta oynan her maç bizim için kumar. Elbette saha koşullarından bağımsız konuşuyorum.

Beşiktaş'ın Istanbul'daki maçlarında stada gelen taraftarı üç aşağı beş yukarı belli. Onların desteklerini de, coşkularını da biliyoruz. Ancak Olimpiyat'a gelen diğerlerinin profili hakkında hiç fikrimiz yok. Belki büyük kısmı Beşiktaş sevdalısı. Kesin gördükleri zaferin, coşkusunu mutluluğunu yaşamaya geldiler. Evde nasıl izliyolarsa, stadta da aynı tepkileri veriyorlar belki de.

Ancak madalyonun diğer tarafını da es geçmemek lazım. Doğrusu o curcunada kötü niyetlileri engellemek pek zor. Dolayısıyla kaos için elverişli imkana sahip Olimpiyat. 1453 Kartalları gibi kötü niyetli gruplar, pekala truva atı gibi içeriye sızabiliyor. Siyasi slogan atılmadığı sürece, emniyetin bu duruma pek tasa ettiğini de düşünmüyorum. Elbette puslu havayı seven rakiplerin de buna dahil olabileceğini akıldan çıkarmamak gerek. 

Bu yüzden Başakşehir'de oynanacak iki maçın ardından, hasılat için Olimpiyat'a dönülmesini riskli görüyorum. O stadta güvenliği sağlamak pek güç. Son haftalara doğru şampiyonluk dönemeçlerinde, Galatasaray maçındakine benzer sıkıntıların çıkması durumunda şampiyonluk yarışı etkilenecektir. Doğrusu bence alınabilecek bir risk değil. 

Çevrimiçi Necmi

Aynen. Daha bu taraftar ne yapsın stadın içine girip sırtında prekast mı taşısın? Sürekli taraftar ne yaparsa yapsın hoşnut olmayan kısım var.
@cisse557 taraftar ne yaptı  :alala: 37000 kombine satışa çıktı 13000 satıldı bumu taraftarın yaptığı hala stad bitmeyecek olimpiyata gitmem niye alayım diyorlar alamayana hiç sözüm yok Beşiktaşlılık bu tip değerlerle ölçülmez ama milyonlarca taraftarımız var diyorsak o kombineler bitmeliydi herhalde içimizde alım gücü olan 37000 kişi vardır ben kendim dahil bir şey demiyorum biz burdayız bir şekilde gitmenin yolunu buluyoruz @Efe gibi @Deniz Sezgün gibi @yigitcan1903 gibi bursada ankarada oturan ya onuda geçtim Vanda oturupta kombine alanlar var gelemiyor büyük maçlarda stad dolunca kombinesini devrediyor arkadaşlar fedakarlığı bunlar yapıyor bizler yapmıyoruz belki sözlerime alınıyorsunuz ben Beşiktaşın çok zor zamanını gördüm ama emin olun taraftarın hiç bu kadar vurdumduymaz olduğunu görmedim üzüyor beni bu yok gittikleri zamanda lay lay lom la geçiriyorlar maçı şu ana kadar bir liverpool birde bursa maçlarında taraftarımız taraftar gibiydi o maçlarıda taraftar sökerek aldı işte her maç böyle olmalıyız hele şu kale arkasında solda bir gurup var tam goygoycu atak üstüne atak yiyoruz onlar başlıyorlar kartal goll gol diye yada maçın en kritik anında yok ellerinle işaret yap yok arkanı dön birde uzatıyorlar ya bu kadar saçma bir şey olurmu işleri güçleri şov yapmak maçla ilgileri yok artık taraftarında özeleştirisini yapması lazım tribün sahayı baskı altına alamıyor tribün maçtan kopunca takımda kopuyor

Çevrimiçi Necmi

abi bu ülkede millet cezadan korkmuyor ki. bizim memleketin insanının canını en güzel cebi yoluyla yakarsın. bu adamlar tespit edildiğinde yapıştıracaksın 5bin tl cezayı. klüp de ekstradan tazminat davası açacak geri de çekmeyecek. nutku tutulacak. ve o vergilerde yaptıkları gibi yok seçim geliyo yok yasa değişiyo falan demeden hiçbir koşulda da affetmeyeceksin o para cezasını. gitsin bankadan kredi çeksin ödesin. stada da almayacaksın en az 1 tam yıl. karakola da gidip imza verecek. eğer karakola gitmezse yada maça girmeye teşebbüs ederse o zaman katlayacaksın para cezasını. o para cezası da hapise falan dönüşmeyecek. sonra ben beşiktaş için içerde yatıp çıktım triplerine girmesinler. parayla yakacaksın canlarını. bazı tiplerin hapis korkusu falan yok ikinci evleri gibi zaten.
yapsınlar bir şeyler bu böyle olmayacak artık zaten yasaklandınmı girme şansın yok kimse farkında değil ama bu akıllı stad olayı sadece taraftarı rahat ettirmek değil artık tribünlerde kuş uçmaz yeterki yönetimin yaptırım cesareti olsun

Çevrimdışı keremfrat1