o küfür kale arkasının sağ tarafında edildi kesinlikle bilinçliydi bütün stad ıslıkladı genede susmadılar devam ettiler direk Beşiktaşa ceza aldırmak için yapıldı bu işin yolu yok tespit edeceksin ettiğini bir daha stada almayacaksın kompleyede gerek yok yüz yüzelli kişiyi tesbit et ömür boyu men et bunu her küfürde yap 3 maç sonra etmeyi bırak kimse aklından geçirmez boşu boşuna biz yedik cezayı bir maç daha kaçıracağız
@Geovani
Brugge başlığında da yazmıştım. Olimpiyat'ta oynan her maç bizim için kumar. Elbette saha koşullarından bağımsız konuşuyorum.
Beşiktaş'ın Istanbul'daki maçlarında stada gelen taraftarı üç aşağı beş yukarı belli. Onların desteklerini de, coşkularını da biliyoruz. Ancak Olimpiyat'a gelen diğerlerinin profili hakkında hiç fikrimiz yok. Belki büyük kısmı Beşiktaş sevdalısı. Kesin gördükleri zaferin, coşkusunu mutluluğunu yaşamaya geldiler. Evde nasıl izliyolarsa, stadta da aynı tepkileri veriyorlar belki de.
Ancak madalyonun diğer tarafını da es geçmemek lazım. Doğrusu o curcunada kötü niyetlileri engellemek pek zor. Dolayısıyla kaos için elverişli imkana sahip Olimpiyat. 1453 Kartalları gibi kötü niyetli gruplar, pekala truva atı gibi içeriye sızabiliyor. Siyasi slogan atılmadığı sürece, emniyetin bu duruma pek tasa ettiğini de düşünmüyorum. Elbette puslu havayı seven rakiplerin de buna dahil olabileceğini akıldan çıkarmamak gerek.
Bu yüzden Başakşehir'de oynanacak iki maçın ardından, hasılat için Olimpiyat'a dönülmesini riskli görüyorum. O stadta güvenliği sağlamak pek güç. Son haftalara doğru şampiyonluk dönemeçlerinde, Galatasaray maçındakine benzer sıkıntıların çıkması durumunda şampiyonluk yarışı etkilenecektir. Doğrusu bence alınabilecek bir risk değil.