Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu stad ligin ilk maçına yetişecek yani ağustosun ortasında herşey hazır olacak.. çatı örtüsü belli değil diyoruz burda ama adamlar sitelerinde nisanda iz inşaata malzemeleri teslim edecez diyorlar bu kadar net herşey... dün açıklanan planda da 15 ağustosu gördüm ben...
ya O değilde Sen ne zaman bitecen abi onu söyle :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

Ben hep diyorum stad bitse de ben bitmem :D  :super: ben bitsem bağlantılarım bitmez onlar bitse benim etrafımdaki çevre düzenlemesi bitmez  :evillol: Ama bana rağmen bu stad 15 ağustosa tamam :D

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar...

Bu çatı kolanları neden yerleştirilmiyor beklenen birşeymi var
TURSAN

Çevrimdışı ZEKI

19/03/2015 gunu macimiz 22:05 de  normal sartlarda macin bitisi 23:50 - 0:00 uzatmalari da katarsak 0:30- 0:45 i bulablir.
İBB nin o gun ozellikle saat 02:30 a kadar tum rayli tasimiciligi acik tutmasi lazim. Olimpiyat - Kirazli - Yenikapi, Yenikapi - Taksimve  Kadikoy -kartal metrolari ile Yenikapi-ayrılık cesmesi (marmaray)  hatları. Tabi Edirnekapi - Habipler ve Bagcilar Kabatas tramvay hatlarini saymıyorum.
Bunun icin ibb beyaz sayfaya twitter uzerinden lutfen  kampanya baslatalim

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın herkese hayırlı cumalar.Yeni kirişler görmek ümidiyle  :claps:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

1 Saatte 1 prekast hesabı ile 90 günlük prekast işi kaldı...

Çevrimiçi hasankale

1 Saatte 1 prekast hesabı ile 90 günlük prekast işi kaldı...
İbretlik tespit...

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın forum cemaati
hayırlı işler
bol güneşler
hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Teşekkürler hocam Atex görsellde önde gözüküyor PTFE ise akustik özelliklere sahip. Ama biz ATex malzeme kullanırken akustik özellikli olan modelini mi yoksa normal modelni mi yapacağız onu çözemedim daha :D

@ahmetx Teşekkürler ahmet abi. Üst sıralardan görüntü kötü gözüküyor abi  :bawling: Yeni sezona yetiştirmek için proje revizyona gitmiş olabilir ama ben acele işe karşıyım bu kadar bekledik illa ilk maça hazır olsun diye bazı şeyleri aceleye getirmek gerekmiyor ha ilk maç ha 5. maç biliyoriz ki gelecek sezon bu stad da maç oynanacak ilk maç diye şart koymamak lazım..
rica ederim @asi_kartal, çatı işleri aceleyle olabilecek işler değil,aylardır proje üzerinde çalışılıyordur ve deneyleri yapılıyordur,bize kalsa çim acele ederdik ama şükür ki ona da desso izin vermez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 09:59:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yalnız @Yunus Emre Dökmeci abi ne zaman bişi söylese ya bi olay oluyo yada laf işitiyo :D Sorun kimde bilmiyorum ama 1.5 aya yakındır gözlemlediğim bişey bu :D
@Necmi  abinin mazlumu @Yunus Emre Dökmeci
mazlummm mazlumm mazlumu getirin bana :D
yunusun baştan beri hatası bişeyler yazıyor doğru mu yanlış mı belli değil.
necmi abide delleniyor :evillol: bakıyorum hergün bir yazısına düzeltme yapıyor :bandit:
@FARUK @Efe @LVNT.GEMICI hep doğru bilgi veriyorlar sallamasyon yok onlarda.
onlarda yapsa onları da düzeltirdi.
yunus kesin bilgi gibi yazıyor kendi de inanıyor dışardan okuyan yenilerde inanıyor necmi abi bu yüzden kızıyor :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx zemin drenajını yaptıktan sonra içeride vinçlerin dolaşması problem yaratmaz mı  :alala: :alala:
ben de anlamadım gerçekten :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi  abinin mazlumu @Yunus Emre Dökmeci
mazlummm mazlumm mazlumu getirin bana :D
yunusun baştan beri hatası bişeyler yazıyor doğru mu yanlış mı belli değil.
necmi abide delleniyor :evillol: bakıyorum hergün bir yazısına düzeltme yapıyor :bandit:
@FARUK @Efe @LVNT.GEMICI hep doğru bilgi veriyorlar sallamasyon yok onlarda.
onlarda yapsa onları da düzeltirdi.
yunus kesin bilgi gibi yazıyor kendi de inanıyor dışardan okuyan yenilerde inanıyor necmi abi bu yüzden kızıyor :akuma:
Dun yazdıklarım tamamen Doğru bilgilerdi ama , O bilgiler Valmiera Galass ın resmi sitesindeki yazının Türkçesiydi!! Link atamadıgım için O gün yazıyı Türkçeye çeviren arkadaşlar vardı , Onun ekran görüntüsünü alıp Paylaştım hepsi bu ...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

beyaz vinç küçük olduğundan küçük prekastlarla ilgileniyor herhalde
abi sanki pikniğe gelmiş ayakları kaldırmış havaya :D gönderilsin bu başka vinç gelsin @ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı YunusEmre

sadece onu izliyorum çalışmamakta ısrarlı

o da çalışmıyor çalışmıyor çalışınca da bakıyon büyük vinçler kadar prekast takıyor  :evillol:

sadece onu izliyorum çalışmamakta ısrarlı
Bir tek Kapalı altın Prekastlarını takarken çalıştı , Sonrası Hep yatış :s20: :s20:
Yarım saat çalışıp yoruluyor , 4 Saat dinleniyor Sonra tekrar yarım saat çalışıp mesaiyi tamamlıyor @SDemirsoy

Çevrimdışı selçukaras

abi sanki pikniğe gelmiş ayakları kaldırmış havaya :D gönderilsin bu başka vinç gelsin @ahmetx

salı dan beri evde hasta yatıyorum. ve devamlı olarak özellikle prekast işine bakıyorum.
canlı yayını izliyorum.dostum eğer ben saymayı bilmiyorsam günde 25 tane falan koydukları yok.
ve büyük vinç daha kapalı yeni açık en üstü bitiremedi. bir tek ortanca sarı vinç yeni açık numaralı köşede çalışıyor. o senin işaretlediğin beyaz vinç ölmüş galiba.
eğer bir mucize olmaz rampa açılmaz 2 3 tane daha vinç falan gelip, delirmiş gibi çalışmaya başlamazlarsa bu prekast işi lütfen kimse KUSURA BAKMASIN mart sonuna kadar falan hayatta bitmez. 

Çevrimdışı SDemirsoy

Bir tek Kapalı altın Prekastlarını takarken çalıştı , Sonrası Hep yatış :s20: :s20:
Yarım saat çalışıp yoruluyor , 4 Saat dinleniyor Sonra tekrar yarım saat çalışıp mesaiyi tamamlıyor @SDemirsoy
çare paletli  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

beyler Valmeira fabrikasından  fotolar çatı örtümüzün hazırlanma aşamaları

1.fiberglass iplikler

2.fiberglass dokuma

3.silikon kaplamalı fiberglass membran

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 10:56:20 ahmetx ]

beyler Valmeira fabrikasından  fotolar çatı örtümüzün hazırlanma aşamaları

1.fiberglass iplikler

2.fiberglass dokuma

3.silikon kaplamalı fiberglass membran

:claps: :claps: :claps: :claps:
 :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:

Çevrimdışı yldrmaydn

milliyete bak sıfır kaynakla duyuldu edildi anlaşıldı şu bu diye diye haber yapmış. hey maşallah ya.

ben en geç 30 ağustosta stada gireriz diyorum. kişisel beklentim ve dileğim budur.
Seninle Başladı Hayat..