Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718054 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar eskişehir macindan sonraki mustafa pektemeğe ettipim küfürler  ve bilicin yaptgı hatalar yuzunden ettiğim laflar yüzünden admin bnim msj hakkımı engellemişti...geri geldii sanırım msj hakkım:-)
:) umarım dikkat edersin burda Beşiktaş değerlerine küfür kabul görmüyor @gokhanwww

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhabalar eskişehir macindan sonraki mustafa pektemeğe ettipim küfürler  ve bilicin yaptgı hatalar yuzunden ettiğim laflar yüzünden admin bnim msj hakkımı engellemişti...geri geldii sanırım msj hakkım:-)
Evet Bir nevigeri geldi.. 1 maç için BJK futbolcularına teknik ekibine daha seviyeli yaklaşırsınız...!

Çevrimdışı gokhanwww

Heyecanla vodafone arenanın bitmesini bekliyorum...mayısta askerim.yas 26 oldunartk mecbur..ekim sonu gelcem, ben gelmeden acilmayabilir yannii....kaçırmak istemiyorum acilisi

Çevrimdışı TØLGA

Heyecanla vodafone arenanın bitmesini bekliyorum...mayısta askerim.yas 26 oldunartk mecbur..ekim sonu gelcem, ben gelmeden acilmayabilir yannii....kaçırmak istemiyorum acilisi
vallaha söz veremeyiz  ya seninle ya sensiz bu stadyum ağstos'da açılacak :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 20:26:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

daha sormadınmı :alala:
  abi adama ne soralım mesela özellikle öğrenmek istediğiniz birsey varmı ben yazdım ama sadece Çatıyı ne zamana bitirmeyi ve çatı hakkında biraz bilgi verirmisiniz dedim ama bakalım cevap verecek mi  :bandit:

Çevrimdışı Yucel11

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Çatı çalışmaları
Bir süredir bakamadım,süper gelişmeler olmuş  :sevinc

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

vallaha söz veremeyiz  ya seninle ya sensiz bu stadyum ağstos'da açılacak :biggrinking:
Başkan çıldırdı temmuzda açıyor :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Atex , Ptfe turu değil abi , Valmiera Glass aslında Cam elyafı uretiyor , @atex de onun membran Çeşidi @Necmi abi... Ezbere konuşmuyorum o Gün konuşulanları ekran görüntüsü olarak almıştım ve az önce paylaştım oradan bakabilirsin , 2 Si çok farklı şeyler...
Yunus gerçekten ezbere konuşuyorsun hep birilerinin araştırmasından alıp yarım yamalak bilgiyle otorite kesiliyorsun
PTFE, cam liflerinin dokunması ile elde edilen ana taşıyıcı membran örtü malzemesinin üzerini kaplayan kaplama malzemesidir. ptfe bir üründür ister cam elyafa kaplarsın ister brandaya istersende direk plaka halinde kullanırsın ptfe plastiğe benzeyen katı bir malzemedir sürtünme ve aşınma olan yerlere önleyici malzeme olarak kaplanır ve ürünün ömrünü uzatır. Mesh demek örgü demektir cam elyafı örülerek kumaş haline getiriliyor ve bu ptfe kaplanıyor ptfe mesh mebran ortaya çıkıyor ben atex5000 ptfe dir demedim bir türü olabilir dedim ama olmayabilirde burda bir tablo yayınlandı hafızamda yanlış kalmadıysa atex 5000 bir ptfe ürünü olarak gösteriliyordu
http://www.atex-membranes.com/datasheets/17/5000_TRL.pdf
burasıda doğruluyor sanırım FABRICATION kısmına bak ptfe ipliklerle yapıldığını yazıyor sanırım

Çevrimiçi Necmi

abi adama ne soralım mesela özellikle öğrenmek istediğiniz birsey varmı ben yazdım ama sadece Çatıyı ne zamana bitirmeyi ve çatı hakkında biraz bilgi verirmisiniz dedim ama bakalım cevap verecek mi  :bandit:
çizimleri iste :D belki daha onlara yasak gelmemiştir sızma olabilir erken davranmak iyidir Beşiktaş taraftarı olarak çok merak ediyoruz çatıyla ilgili teknik bilgiler ve imajları yayınlayabilirmisin de ama sakıncası olmayacak olanları demeyi ihmal etme bu gardını düşürür bir şeyler koklatabilir :D @bjkdortmund

Yunus gerçekten ezbere konuşuyorsun hep birilerinin araştırmasından alıp yarım yamalak bilgiyle otorite kesiliyorsun
PTFE, cam liflerinin dokunması ile elde edilen ana taşıyıcı membran örtü malzemesinin üzerini kaplayan kaplama malzemesidir. ptfe bir üründür ister cam elyafa kaplarsın ister brandaya istersende direk plaka halinde kullanırsın ptfe plastiğe benzeyen katı bir malzemedir sürtünme ve aşınma olan yerlere önleyici malzeme olarak kaplanır ve ürünün ömrünü uzatır. Mesh demek örgü demektir cam elyafı örülerek kumaş haline getiriliyor ve bu ptfe kaplanıyor ptfe mesh mebran ortaya çıkıyor ben atex5000 ptfe dir demedim bir türü olabilir dedim ama olmayabilirde burda bir tablo yayınlandı hafızamda yanlış kalmadıysa atex 5000 bir ptfe ürünü olarak gösteriliyordu
http://www.atex-membranes.com/datasheets/17/5000_TRL.pdf
burasıda doğruluyor sanırım FABRICATION kısmına bak ptfe ipliklerle yapıldığını yazıyor sanırım
İyide @Necmi abi o bilgiler birilerinin kafadan attığı biligler degilki , Valmiera Glass ın resmi sitesindeki Atex malzemesinin özelliklerinin Türkçeye çevrilmiş haliydi , Bunu benim araştırmam veya başkasının araştırmış olması onemli değil , Resmi sitede yazanlar yalan olacak da değil.. Ben bunların başıma geleceğini bildigim için Kanıt olarak ogun Atexx in ozelliklerinin paylaşıldıgı sayfanın Ekran görüntüsünü aldım ve bugün haklı çıktım iyiki De ekran görüntüsü nu almışım...

Çevrimdışı Fatih

üst sıralardan böyle bir görüntü olma ihtimali var galiba

Eger boyle bir goruntu varsa sukredelim bence... Saracoglu ve toki'de diger tribunlerinin ust katlari cok fazla gozukmuyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

üst sıralardan böyle bir görüntü olma ihtimali var galiba

cok basık geldi bana fotoya bakarken bile icime daralti geldi  :duman:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

İyide @Necmi abi o bilgiler birilerinin kafadan attığı biligler degilki , Valmiera Glass ın resmi sitesindeki Atex malzemesinin özelliklerinin Türkçeye çevrilmiş haliydi , Bunu benim araştırmam veya başkasının araştırmış olması onemli değil , Resmi sitede yazanlar yalan olacak da değil.. Ben bunların başıma geleceğini bildigim için Kanıt olarak ogun Atexx in ozelliklerinin paylaşıldıgı sayfanın Ekran görüntüsünü aldım ve bugün haklı çıktım iyiki De ekran görüntüsü nu almışım...
sen bana bu siteden ekran görüntüsü veriyorsun ben sana şirketin pdf ini gösteriyorum :alala: acaba hangisi inandırıcı şirketin ürün hakkındaki açıklamasımı yada tercüme eden arkadaşın bazı şeyleri atlamış olma ihtimalimi orda linke bakmadınmı her yazılana araştırma ihtiyacı duymadan inanıyorsun burda birilerinin gerilerinden uydurduğu ve seninde bunları gerçek diye savunduğun bir çok şey sayarım ya kardeşim burda insanlar ilk kazma vurulduğundan beri stadı takip ediyorlar kullanılan her malzemenin araştırmasını dibine kadar yapıyorlar ve sen kalkıyorsun ondan bundan duyduğun şeylerle onlara bilgi satmaya çalışıyorsun bak bu gün yayınlanan iş tablosunda bazı arkadaşlar tarih koydu sen şimdi kalkarsın bunların ekran görüntüsünü alırsın iki ay sonra bu tarihde bitecek işte kanıtı diye millete satarsın insanlar sana neden kızıyor farkında değilmisin burda biri bir şey söylüyor doğrumu değilmi bakmadan bir süre sonra bunun doğru olduğunu iddia ederek insanlarla tartışmaya giriyorsun ya dostum ben sana firmanın atex5000 ürününün özelliklerini anlatan pdf ini sunuyorum sen bana yok bak burda öyle söylendi diyorsun daha ben sana ne diyeyim. birde haklı çıktım diyorsun  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Eger @Necmi abiye birsey olursa sebebi bilin ki @Yunus Emre Dökmeci 'den dolayi  :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şimdi kimse inanmayacak ama şu tribünlere iskeleler yerleştirildekten sonra 42 halat olacağını anlamıştım ben :) Ama böyle 2 kolondan çıkıp 1 olacak şeklinde değil de direk 2 kolondan sadece 1 inden halat çıkıcak sanıyodum. Ama iskelelerin aralıklarından 82 halat olmayacağı belliydi :ok:

inansam mı inanmasam mı  :lol: hadi inanayım sen yalan söylmezsin @anilt renderlerdeki üstten görüntü değişecek daha büyük mebranlar serilecek bu şekilde hem halat süresinden hem atkılardan hemde mebran süresinden yarı yarıya tasarruf yapılmış bence ona rağmen ağustos sonuna yetişmeyebilir işler :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

cok basık geldi bana fotoya bakarken bile icime daralti geldi  :duman:

foto yanıldgısı ve en üstten çekilmiş bir foto bizde bu şekilde olmayacak orta kısım daha havada olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

foto yanıldgısı ve en üstten çekilmiş bir foto bizde bu şekilde olmayacak orta kısım daha havada olur :)
insallah abi zaten besiktasin maclari malum stresli birde adama cati baski yapar  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Bir süredir bakamadım,süper gelişmeler olmuş  :sevinc

evt bugün ortalık yıkıldı diyebilirm ard arda gelişmeler oldu stadın bitişine son sürat gidiyoruz tadını çıkaralım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Oktay

Eger @Necmi abiye birsey olursa sebebi bilin ki @Yunus Emre Dökmeci 'den dolayi  :D :D
@Necmi abi nin başından püsküllü bela eksik olmuyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız @Yunus Emre Dökmeci abi ne zaman bişi söylese ya bi olay oluyo yada laf işitiyo :D Sorun kimde bilmiyorum ama 1.5 aya yakındır gözlemlediğim bişey bu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

sen bana bu siteden ekran görüntüsü veriyorsun ben sana şirketin pdf ini gösteriyorum :alala: acaba hangisi inandırıcı şirketin ürün hakkındaki açıklamasımı yada tercüme eden arkadaşın bazı şeyleri atlamış olma ihtimalimi orda linke bakmadınmı her yazılana araştırma ihtiyacı duymadan inanıyorsun burda birilerinin gerilerinden uydurduğu ve seninde bunları gerçek diye savunduğun bir çok şey sayarım ya kardeşim burda insanlar ilk kazma vurulduğundan beri stadı takip ediyorlar kullanılan her malzemenin araştırmasını dibine kadar yapıyorlar ve sen kalkıyorsun ondan bundan duyduğun şeylerle onlara bilgi satmaya çalışıyorsun bak bu gün yayınlanan iş tablosunda bazı arkadaşlar tarih koydu sen şimdi kalkarsın bunların ekran görüntüsünü alırsın iki ay sonra bu tarihde bitecek işte kanıtı diye millete satarsın insanlar sana neden kızıyor farkında değilmisin burda biri bir şey söylüyor doğrumu değilmi bakmadan bir süre sonra bunun doğru olduğunu iddia ederek insanlarla tartışmaya giriyorsun ya dostum ben sana firmanın atex5000 ürününün özelliklerini anlatan pdf ini sunuyorum sen bana yok bak burda öyle söylendi diyorsun daha ben sana ne diyeyim. birde haklı çıktım diyorsun  :bandit:
@Necmi abi Ya sen anlamıyorsun yada ben kendimi Anlatamıyorum :iscrewy:
Abi ben zaten Ogün Valmiera Glassın sitesine girip Atexin özelliklerini okudum turkçe ye çevirip , Ama Mobil de oldgum için link atamıyorum oyuzden ogun Atexin özelliklerini link olarak atan arkadaşların ekran görüntüsünü aldım lazım olur die .. Bugün de Bir arkadaş Atex in özelliklerini sorunca , link atamadgım için Ogun aldıgım ekran görüntüsünü attm o görüntüde Atex in özelliklerinin turkçeye çevrilmiş hali var , Bu Bilgi satmak mı oluyor :alala: :alala: Yoksa paylaşmakmı :iscrewy: Zaten son 10 Gündür zaten doğru düzgün hiç yazmıyorum sadece Okuyorum , 10 Günde yazdıklarım 20 iletiyi geçmez... Yani herşeye atlamıyorum , Sırf arkadaş sordu diye yardımcı olayım dedim başıma gelmeyen kalmadı ne bilgi satıcılıgım kaldı nede ...

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi nin başından püsküllü bela eksik olmuyor :evillol: :evillol:
olsun ,bu tatlı bela . kimseye bir saygısızlık etmiyor . :)