sen bana bu siteden ekran görüntüsü veriyorsun ben sana şirketin pdf ini gösteriyorum
acaba hangisi inandırıcı şirketin ürün hakkındaki açıklamasımı yada tercüme eden arkadaşın bazı şeyleri atlamış olma ihtimalimi orda linke bakmadınmı her yazılana araştırma ihtiyacı duymadan inanıyorsun burda birilerinin gerilerinden uydurduğu ve seninde bunları gerçek diye savunduğun bir çok şey sayarım ya kardeşim burda insanlar ilk kazma vurulduğundan beri stadı takip ediyorlar kullanılan her malzemenin araştırmasını dibine kadar yapıyorlar ve sen kalkıyorsun ondan bundan duyduğun şeylerle onlara bilgi satmaya çalışıyorsun bak bu gün yayınlanan iş tablosunda bazı arkadaşlar tarih koydu sen şimdi kalkarsın bunların ekran görüntüsünü alırsın iki ay sonra bu tarihde bitecek işte kanıtı diye millete satarsın insanlar sana neden kızıyor farkında değilmisin burda biri bir şey söylüyor doğrumu değilmi bakmadan bir süre sonra bunun doğru olduğunu iddia ederek insanlarla tartışmaya giriyorsun ya dostum ben sana firmanın atex5000 ürününün özelliklerini anlatan pdf ini sunuyorum sen bana yok bak burda öyle söylendi diyorsun daha ben sana ne diyeyim. birde haklı çıktım diyorsun 
@Necmi abi Ya sen anlamıyorsun yada ben kendimi Anlatamıyorum :iscrewy:
Abi ben zaten Ogün Valmiera Glassın sitesine girip Atexin özelliklerini okudum turkçe ye çevirip , Ama Mobil de oldgum için link atamıyorum oyuzden ogun Atexin özelliklerini link olarak atan arkadaşların ekran görüntüsünü aldım lazım olur die .. Bugün de Bir arkadaş Atex in özelliklerini sorunca , link atamadgım için Ogun aldıgım ekran görüntüsünü attm o görüntüde Atex in özelliklerinin turkçeye çevrilmiş hali var , Bu Bilgi satmak mı oluyor

Yoksa paylaşmakmı :iscrewy: Zaten son 10 Gündür zaten doğru düzgün hiç yazmıyorum sadece Okuyorum , 10 Günde yazdıklarım 20 iletiyi geçmez... Yani herşeye atlamıyorum , Sırf arkadaş sordu diye yardımcı olayım dedim başıma gelmeyen kalmadı ne bilgi satıcılıgım kaldı nede ...